-
-
Οταν το yaris αποκτησει καινουριο κινητηρα τοτε ξαναμιλαμε για το yaris,απο την στιγμη που βαλανε 1.2 turbo στο auris αργα η γρηγορα κατι αντιστοιχο θα ερθει για το yaris.
-
Ο χρήστης athenap έγραψε:
Καλησπέρα,
ψάχνω αυτοκίνητο για αγορά με budget 14000€ περίπου. Θα κάνω 10.000km το χρόνο περίπου σε επαρχία και 2-3 ταξίδια.
Ίσως να είναι και λιγότερα αφού θα κρατήσω ως μεταφορικό μέσο και τη μηχανή που έχω τώρα.
Να πάρω κάτι σε βενζίνη ή diesel;
Είμαι ανάμεσα σε Clio 0.9 tce και Yaris 1.33.
Με ενδιαφέρει η οικονομία και η αξιοπιστία. Επίσης, δε θα ήθελα να πάρω άλλο αυτοκίνητο σύντομαμ γι αυτό δεν έχω αποκλείσει το diesel. Βέβαια, πιο πολύ μου αρέσει το καινούριο Honda Civic, αλλά είναι σε άλλη κατηγορία και είναι πολλά τα χρήματα.
Ακούω γνώμες και προτάσεις!!!Είναι πολλά χρήματα για την κατηγορία και αν θέλεις να κρατήσεις το αυτοκίνητο για πολλά χρόνια και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, η επιλογή είναι Yaris βενζίνης ατμοσφαιρικό.
Από τις πιο σοβαρές στατιστικές αξιοπιστίας είναι του TUV στη Γερμανία. Δες που βρίσκεται το Yaris καθώς περνούν τα χρόνια
http://www.anusedcar.com/Επιπλέον σημαντικά πλεονεκτήματα οι εξαιρετικοί χώροι του Yaris, και το δίκτυο της Toyota που είναι το πιο σοβαρό στη χώρα.
-
Τογιοτα με κλειστά μάτια.... Και μάπα να είναι το αυτοκίνητο δεν θα ταλαιπωρηθεις λόγω δικτύου και αξίας μετά πώλησης.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Οταν το yaris αποκτησει καινουριο κινητηρα τοτε ξαναμιλαμε για το yaris,απο την στιγμη που βαλανε 1.2 turbo στο auris αργα η γρηγορα κατι αντιστοιχο θα ερθει για το yaris.Τι περιμενουν για να τον βαλουν στο Yaris;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Οταν το yaris αποκτησει καινουριο κινητηρα τοτε ξαναμιλαμε για το yaris,απο την στιγμη που βαλανε 1.2 turbo στο auris αργα η γρηγορα κατι αντιστοιχο θα ερθει για το yaris.
Τι περιμενουν για να τον βαλουν στο Yaris;
Να 'φύγουν' οι υπάρχοντες κινητήρες...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τι περιμενουν για να τον βαλουν στο Yaris;
Να 'φύγουν' οι υπάρχοντες κινητήρες...
Σωστα δεν το σκεφτηκα Emperor. Πρεπει να ξεστοκαρουν. Αν μπει ο 1.2 θα πανε απατα τα υπαρχοντα yaris.
-
Καλα ποσα εκατομμυρια στοκαρισμενα vvti μοτερ εχει ακομα η toyota και γιατι πρεπει να περιμενουμε τη δευτερα παρουσια για εναν καινουριο κινητηρα στο yaris? Οκ το καταλαβαινω οτι παραμενει μια εναλλακτικη για καποιον που μπορει να μην θελει χιλιαρη turbo πχ για λογους αξιοπιστιας,απλα μεχρι ποτε θα συμβιβαζονται με αυτον το κινητηρα.
-
Εγω απ'οτι ακουω και διαβαζω ακομα και εδω μεσα δεν ειναι λιγοι εκεινοι (ως επι το πλειστο μεγαλυτεροι σε ηλικια) που θελουν να πανε σε ατμοσφαιρα ακομα και που υπαρχει ηδη το τουρμπο.. ισως και εκεινοι που τους ενδιαφερει περισσοτερο η αξιοπιστια γιατι οπως και να το κανουμε η ατμοσφαιρα δεν παρουσιαζει τοσα προβληματα.
Θα μπορουσε να τους προσφερει και τους 2 και οποιος ηθελε το ατμοσφαιρικο θα το παιρνε..
Το μονο που θα κερδισει η Τογιοτα τωρα ειναι παραπονεμενους και λιγο αγανακτισμενους πελατες προσφατης αποκτησης ατμοσφαιρικου μοτερ που ηθελαν την τουρμπινα και θα λενε.. 'Κοιτα ρε γαμωτο λιγο ακομα να περιμενα θα επαιρνα οτι ακριβως ηθελα..'
-
Και εγώ ας πούμε αν είχε τούρμπο ντιζελ 1600 η τογιοτα στο rav πάλι rav θα έπαιρνα αλλά δεν είχε πάρα μόνο διλιτρο.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και εγώ ας πούμε αν είχε τούρμπο ντιζελ 1600 η τογιοτα στο rav πάλι rav θα έπαιρνα αλλά δεν είχε πάρα μόνο διλιτρο.Αυτο ρε Ice με το Rav. Απο τοτε που κυκλοφορησε, 1998 κοντα απο 2lt και πανω. Πετρελαιο κατω απο 2lt εβαζε η Suzuki στο Vitara και τα πηγε μια χαρα.
Αγορά Yaris ή Clio?