-
Λίγες σελίδες πιο πριν αναφέρθηκε ότι οι τιμές του Kadjar στη Γαλλία που έχουν ανακοινωθεί είναι πιο ακριβές από το qq!
-
Nαι το έχω δει, αλλά μιλάμε για τιμή χωρίς απόσυρση, και δεύτερον το Κadjar στο βασικό εξοπλισμό θα έχει περισσότερα πράγματα...
-
Εχεις δίκιο αλλα βλέπω πολλές εκδόσεις και αυτο σημαίνει μαλλον μοιρασμένο εξοπλισμό. Επίσης κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την απόσυρση όταν θα έρθει το kadjar
-
Καταρχήν η ειρωνία σου σημαίνει αδυναμία έκφρασης! Δεύτερον δεν σου επέβαλα να το πιστέψεις! Είναι απλά τα πράγματα υπάρχουν οι φωτογραφίες οποτε είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί! Τρίτον έχει 375 λίτρα![/quote]
εαν εχει 375 ενταξει τοτε...ανετα κανεις μεχρι και μετακομιση .....εγω νομιζα πως ολα αυτα τα εβαλες σε 350 λιτρα ....
yeti με συρομενο-αφαιρουμενο πισω καθισμα η duster με 475 λεμε ...... αλλιως με 375 παρε golf leon 307 c4 και ενα σωρο αλλα αυτοκινητα μικρομεσαια χωρις να σκασεις ενα καρο λεφτα και να μπορεις να βρεις και κανενα παρκινγκ στην πολη αφου ειναι και για μεσα στην πολη!!!!! και επειδη η επανλψη μητερα μαθησεως το θεμα που συζηταμε (εν συντομια) ειναι οτι καποιος αλλαζει αυτοκινητο μικρο περιπου 250 λιτρα αποσκευες για ενα μεγαλυτερο τυπου suv-crosover επειδη ηρθε και δευτερο παιδι....(με 375 λιτρα τα πρωτα δυο χρονια τα θες μονο για το βρεφος ).......τα περισσοτερα απ αυτα)......οποτε οταν η ειρωνια σημαίνει αδυναμία έκφρασης φαντασου τι μπορει να σημαινει η αδυναμια κατανοησης θεματος -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ δεν προτείνω aftermarket.
Κινέζικα τουμπανα με διάφορα ακριβά παρελκόμενα, θέμα τύχης η καλή εφαρμογή στο ταμπλό και το plug and play, θέμα τύχης και η ύπαρξη ψαγμενου, έμπειρου ηλεκτρολόγου που να κάνει σωστη τοποθέτηση και σε τιμή λογική και όχι το κοστος των 15ημερων διακοπών του σε 5αστερο στην Ρόδο ...
Τα δε καλά επώνυμα είναι ακριβότερα του connectΣτάλθηκε από το SMO72HD μου
Κώστα δεν το έχεις το connect για να το κρίνεις απο τη χρήση.
Δεν τα αξίζει με την καμια τα 1000 ευρώ και πίστεψε με αυτό δεν εχει να κανει με τη γενική άποψη μου για το αμάξι. Αλλωστε μαζί μου συμφωνούν παρά πολλοί. Και εγώ αλλωστε όταν αγόρασα ήμουν μεταξύ απλού ασεντα και πριμιουμ και επειδή ήθελα τους εργοστασιακούς αισθητήρες πήρα το δευτερο που αναγκαστικά σου έβαζε και το connect.
Επίσης για τα καθημερινά πραγματα (radio, MP3) το απλό σύστημα ειναι ίσως και καλύτερο δεδομένου οτι αλλάζεις τους preset σταθμούς απο το τιμόνι σε αντίθεση με το connect που σου αλλάζει μεταξύ όλων των μνημών. Επίσης η ένδειξη του τραγουδιού που παίζει εμφανίζεται και στο απλό σύστημα τόσο στο ηχοσύστημα όσο και στην οθόνη του κεντρικού ταμπλό.
Πρακτικά το connect εχει επιπλέον ένα σύστημα πλοήγησης κλειδωμένο, μια κάμερα οπισθοπορείας που ειναι και λιγο αχρείαστη πολυτέλεια μιας και δεν μπορεί να αντικαταστήσει επαρκώς κανέναν αισθητήρα καθώς και 5 εφαρμογές Google που εμφανίσουν τις πληροφορίες τους στη μεγάλη οθόνη.
Δεδομένων των πωλήσεων του qq θα βγουν πολλά περισσότερα και ποιοτικότερα aftermarket ενω ήδη υπάρχουν καλοί τεχνικοί με φθηνό κοστος για την τοποθέτηση απο 30 ευρώ όπως πρόσφατα είδαμε στο qq club.
Αν ο άνθρωπος ειναι σε tight budget το connect ειναι αχρείαστη πολυτέλεια. -
Παιδιά για ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το άρθρο για τα φορολογικά...
Μάλλον θα αρχίσω να κοιτάζω και πάλι τη βενζίνη
http://www.enikonomia.gr/auto/24211,Mhd ... YPOIK.html
Εγώ θα περιμένω σίγουρα το Σεπτέμβρη για να δω τι θα κάνει και η κυβέρνηση με τους φόρους. Αλλά έτσι θα έχω σίγουρα και το kadjar αλλά αν είμαι τυχερός και το HRV,στις επιλογές μου, ώστε να μπορέσω επιτέλους να επιλέξω αυτοκίνητο....
Ελπίζω να είναι το τελευταίο καλοκαίρι με το συνδιασμό yaris+διακοπές+2 κουτσούβελα
Φυσικά από την παραπάνω σχέση ελπίζω να βγάλω το yaris -
Φιλε tka, αφου εχεις την δυνατοτητα να περιμενεις, τοτε να περιμενεις.
Οσες περισσοτερες οι επιλογες, τοσο το καλυτερο!Τωρα για τα φορολογικα, αν σκεφτοσουν το diesel μονο για τα μηδενικα τελη ταξινομησης, θα πω οτι ο συλλογισμος σου δεν ηταν πολυ σωστος.
Απο την αλλη ακομα και στα 80 χιλιογραμμα να φτασει το οριο, μπορει ας πουμε το 1.5 dci με τα 99, να πληρωσει τελη, αλλα αισθητα μικροτερα απο ενα αυτοκινητο με 130. -
υπάρχει και άλλη ανάγνωση...να βιαστεί διότι αν ο 'πέλεκυς' χτυπήσει τα οχήματα αξίας 20.000 και πάνω, θα το αγοράσει ακριβότερο...
-
Σωστο και αυτο Emperor!
-
βέβαια το 'βιαστεί' μια κουβέντα είναι...ουσιαστικά μόνο για ετοιμοπαράδοτα μιλάμε, γιατί αυτή τη στιγμή με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί - είχα γράψει κι εδώ μέσα καιρό πριν ότι θα σκάσει μπαμ στην Ελλάδα, το οποίο είναι πλέον θέμα ημερών, αλλά, επίσης, έχω γράψει και για μπαμ ευρωπαϊκό, το οποίο πιστεύω είναι θέμα μηνών - κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι ξημερώνει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ...Ίσως είναι περίοδος που κάποιος είναι πιο ασφαλές να 'παίζει άμυνα'...
-
Έτσι που είναι η κατάσταση ότι και να κάνεις ρίσκο είναι. Εδώ δεν ξέρουμε αν μέχρι τον Σεπτέμβρη θα είμαστε στο Ευρώ, τι να συζητάμε για φορολογίες κλπ...
-
Σεπτέμβρη;
Είσαι αισιόδοξος βλέπω! -
Πλάκα έχει που είμαστε όλοι αισιόδοξοι χαχαχα....
Κάνω λιγότερα από 15Κ χιλιόμετρα το χρόνο με ένα αυτοκίνητο. Τώρα που θα έχω και το παλιό yaris + το καινούριο σίγουρα θα είναι λιγότερα. Αλλά σκεφτόμουν ότι θα το κρατήσω 10+ χρόνια σίγουρα. Οπότε το diesel θα το έκανα απόσβεση όπως και να είχε. Αλλά αν προσθέσουν εξτρά φόρους ή όπως αλλιώς θα τα βαφτίσουν, τότε μαλλον η βενζίνη θα συνεχίσει να είναι η επιλογή μου. Το πολύ πολύ κάνουμε μια μετατροπή σε αέριο και είμαστε άρχοντες μετά από 3-4 χρονάκια.
Όσον αφορά την καράσταση στην Ελλάδα, ελπίζω να μη χάσουμε τα λεφτά που κρατάμε στην άκρη γιατί στο τέλος θα πάρουμε ποδήλατα
-
Ο χρήστης tka έγραψε:
Πλάκα έχει που είμαστε όλοι αισιόδοξοι χαχαχα....Κάνω λιγότερα από 15Κ χιλιόμετρα το χρόνο με ένα αυτοκίνητο. Τώρα που θα έχω και το παλιό yaris + το καινούριο σίγουρα θα είναι λιγότερα. Αλλά σκεφτόμουν ότι θα το κρατήσω 10+ χρόνια σίγουρα. Οπότε το diesel θα το έκανα απόσβεση όπως και να είχε. Αλλά αν προσθέσουν εξτρά φόρους ή όπως αλλιώς θα τα βαφτίσουν, τότε μαλλον η βενζίνη θα συνεχίσει να είναι η επιλογή μου. Το πολύ πολύ κάνουμε μια μετατροπή σε αέριο και είμαστε άρχοντες μετά από 3-4 χρονάκια.
Όσον αφορά την καράσταση στην Ελλάδα, ελπίζω να μη χάσουμε τα λεφτά που κρατάμε στην άκρη γιατί στο τέλος θα πάρουμε ποδήλατα
άρα, σκέψου πολύ προσεκτικά ποια 'άκρη' θα είναι αυτή που θα τα έχεις αυτό το διάστημα...
-
Με το ντίζελ, ακόμη και στην ίδια τιμή να το φέρουν με την βενζίνη, έχεις κέρδος από την κατανάλωση (χαλαρά 2lt/100Km). Από την άλλη βέβαια είναι και το υψηλότερο κόστος κτήσης του πετρελαιοκίνητου. Μύλος η υπόθεση...
-
Μύλος η υπόθεση... [/quote]
-
δεν είναι μόνο η κατανάλωση που πρέπει να σκεφτείς για το diesel όμως...Είναι κι άλλα πράγματα όπως το πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής σε περίπτωση βλάβης, το καύσιμο που υπάρχει στην Ελλάδα (με αυξημένη ποσότητα βιοντίζελ απ' ότι ακούω σε σύγκριση με το εξωτερικό), το ότι το αμάξι αποδίδει διαφορετικά σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο κι αν αυτό σε καλύπτει...
Π.χ. πόσοι θα έπαιρναν ντίζελ σήμερα αν η τιμή της βενζίνης ήταν εκεί που βρισκόταν πριν μερικά χρόνια; -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πλάκα έχει που είμαστε όλοι αισιόδοξοι χαχαχα....
Κάνω λιγότερα από 15Κ χιλιόμετρα το χρόνο με ένα αυτοκίνητο. Τώρα που θα έχω και το παλιό yaris + το καινούριο σίγουρα θα είναι λιγότερα. Αλλά σκεφτόμουν ότι θα το κρατήσω 10+ χρόνια σίγουρα. Οπότε το diesel θα το έκανα απόσβεση όπως και να είχε. Αλλά αν προσθέσουν εξτρά φόρους ή όπως αλλιώς θα τα βαφτίσουν, τότε μαλλον η βενζίνη θα συνεχίσει να είναι η επιλογή μου. Το πολύ πολύ κάνουμε μια μετατροπή σε αέριο και είμαστε άρχοντες μετά από 3-4 χρονάκια.
άρα, σκέψου πολύ προσεκτικά ποια 'άκρη' θα είναι αυτή που θα τα έχεις αυτό το διάστημα...
Και τι να τα κάνεις ρε emperor να τα βάλεις στο στρωμα;
-
Υπάρχουν κι άλλες λύσεις προφανώς! Δεν είμαστε απομονωμένοι από τον υπόλοιπο πλανήτη (ακόμη!)
Στη σημερινή εποχή του διαδικτύου και της παγκοσμιοποίησης είναι τουλάχιστον κοντόφθαλμο να θεωρείς ότι ο κόσμος τελειώνει έξω από την αυλή σου. Σταματάω, όμως, γιατί πάλι ξεφύγαμε και είμαστε off topic! -
για να επανέλθουμε... Αξίζει να γίνει η παραγγελία άμεσα ή καλύτερα να περιμένεις τις εξελίξεις. Οι νέοι φόροι μετρήσουν από τη στιγμή του εκτελωνισμού ή της αγορας? Μήπως τελικά αν γινει η αγορα πριν τα μέτρα γλιτώνεις επιπλέον φόρους και ίσως κατάργηση απόσυρσης.
Επιλογη οικογεινειακού crossover-suv