-
στο hatchback θα ηθελα να μπει καποια στιγμη ο 0.9turbo βενζινης, αλλα θα μπει;
-
Το Tipo είναι το απόλυτο οικογενειακό value for money αυτοκίνητο. Οποίου βρονταει η τσέπη του και μπορεί να πάρει Passat ή δε ξέρω γω τι άλλο, με γεια του με χαρά του. Όποιος θέλει ένα αμαξακι με λίγα χρήματα, τίμιο και αξιόπιστο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής στα 2 χρόνια που βρίσκεται περίπου στην Ελλάδα, τότε το Tipo είναι εξαιρετική επιλογή.
Τόσο απλά -
Πήγα σήμερα στην Fiat...
Είδα από κοντά για πολλή ώρα το Tipo Hatchback.
Θεωρώ ότι όσοι θεωρούν ότι είναι 'φτηνιάρικο' μάλλον το λένε επειδή τα σκληρά μαύρα πλαστικά του είναι άγρια σε υφή. Εγώ πάντως τα βρήκα ιδιαίτερα καλά και ποιοτικά και δίνουν την αίσθηση ότι θα αντέξουν στο χρόνο. Πλαστικά που όταν τα πιέζεις διαπιστώνεις ότι δεν χαμπαριάζουν από πίεση. Θυμήθηκα τα πλαστικά του Pajero Pinin. Ίδιας φιλοσοφίας.Κατά τα άλλα, το αυτοκίνητο είναι πραγματικά πληθωρικό μέσα. Από έξω είναι πολύ όμορφο και δεν δείχνει τόσο μεγάλο. Μέσα όμως έτσι όπως το είδα εγώ μου φάνηκε σαν 'γήπεδο'. Πραγματικά οικογενειακό αυτοκίνητο. Εμένα μου άρεσε πολύ και θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ σοβαρά αν είχα οικογένεια.
Εστίασα στην έκδοση Lounge 1.4/95hp που έχει φουλ εξοπλισμό και φυσικά αυτά που θέλω.
Τι με ξένισε λίγο; Τα κολπάκια με τις τιμές.
Τιμή καταλόγου 16350e (περιέχει και μεταλλικό χρώμα και εγγύηση 3 χρόνια + οδική)
Έκπτωση 1200euro
Οπότε πάει στα 15150euro.Και εκεί ξεκινά ένα 'μαγείρεμα' στην τιμή...
Τέλη/Πινακίδες 261euro
Έξοδα προετοιμασίας/Παράδοσης 280euroΟπότε ανεβαίνει η τιμή στα **15700euro **
Και εκεί σου λέει ότι αν παραγγείλεις μέχρι τέλος του χρόνου γίνεται επιπλέον έκπτωση 400euro...
Οπότε όποιος έχει λεφτά να το κλείσει μέχρι τέλος του χρόνου, το παίρνει με 15300euro και το κλειδί στο χέρι.
Και εκεί που χάζευα το Tipo βλέπω παραδίπλα το 'γέρικο σκαρί' Punto ... και κόλλησα ...
Τα του Punto στο Fiat Forum... -
Είδα ενα στο δρόμο σήμερα...! Πολύ με αρεσε(τηρουμένων των αναλογιών)! Για οικογενειακο VFM, αν κάποιος δεν φτάνει π.χ. το Octavia, νομίζω είναι εξαιρετικό!
-
Πήγα και το είδα και εγώ, όμορφο αυτοκίνητο (HB), στα δικά μου μάτια καλοφτιαγμένο και καλοεξοπλισμένο.
Αυτόματο, καινούργιο με χώρους και κάτω από 15Κ? Ποιό value for money δεν γίνεται. Αυτός ο 1.6 e-Torq τι λέει ρε παιδιά? Ατμοσφαιρικός, 1600, 110 άλογα, 15,5 ροπή....Να τσουλάει άραγες? Μπαίνει από ότι είδα και στο 500αράκι -
Θα μου πείτε εύλογα γιατί δεν ρωτάς ρε φίλε στην αντιπροσωπεία
τελος πάντων να ρωτήσω εδω
γιατι δεν εισάγεται με τον κινητήρα βενζίνης/υγραερίου έχει μάθει κάποιος?? -
Ίσως εκτιμούν ότι θα είναι ακριβό για τα δεδομένα της χώρας μας και δεν θα έχει ενδιαφέρον από το κοινό. Προσωπικά πιστεύω το αντίθετο.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ίσως εκτιμούν ότι θα είναι ακριβό για τα δεδομένα της χώρας μας και δεν θα έχει ενδιαφέρον από το κοινό. Προσωπικά πιστεύω το αντίθετο.+1.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν προσφερουν εστω σαν εξτρα την οθονη του hatch στο sedan. Απο αυτο και μονο αλλαζει ολη η οψη της καμπινας. 5 ιντσες οθονη και τελος;
-
Ποίος εγνωρίζει τι εξοπλισμο εχει ετούτο? ε?
FIAT TIPO 1.3 MTJ 95hp BUSINESS -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
FIAT TIPO 1.3 MTJ 95hp BUSINESSΣύμφωνα με το site της Fiat....οπότε με κάθε επιφύλαξη!
TIPO SD BUSINESS
Στάνταρ ΕξοπλισμόςAUDIO - ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ U-CONNECT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ DISPLAY (ΘΥΡΑ USB. AUX) & BLUETOOTHWheels
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 16''-ΕΛΑΣΤΙΚΑ 205/55ΑΝΕΣΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
- CRUISE CONTROL
- KIT ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ
- ΕΜΠΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
- ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
- ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ
- ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ (AIR CONDITION)
- ΠΙΣΩ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ (50/50) ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΠΙΣΩ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ
- ΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ
- ΠΟΡΤΜΑΠΑΓΚΑΖ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ
- ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ
- ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ'ΥΨΟΣ
- ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ (U-CONNECT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ DISPLAY ΚΑΙ BLUETOOTH)
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
- 3o ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 40/60
- ESP / ASR / MSR / HILL HOLDER
- ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ
- ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΥ
- ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ
- ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
- ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ
- ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ
- ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΑ ΠΟΜΟΛΑ ΘΥΡΩΝ
- ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
FIAT TIPO 1.3 MTJ 95hp BUSINESSΣύμφωνα με το site της Fiat....οπότε με κάθε επιφύλαξη!
TIPO SD BUSINESS
Στάνταρ ΕξοπλισμόςAUDIO - ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ U-CONNECT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ DISPLAY (ΘΥΡΑ USB. AUX) & BLUETOOTHWheels
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 16''-ΕΛΑΣΤΙΚΑ 205/55ΑΝΕΣΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
- CRUISE CONTROL
- KIT ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ
- ΕΜΠΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
- ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
- ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ
- ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ (AIR CONDITION)
- ΠΙΣΩ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ (50/50) ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΠΙΣΩ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ
- ΠΙΣΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ
- ΠΟΡΤΜΑΠΑΓΚΑΖ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ
- ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ
- ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ'ΥΨΟΣ
- ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ (U-CONNECT ΜΕ ΨΗΦΙΑΚΟ DISPLAY ΚΑΙ BLUETOOTH)
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
- 3o ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ 40/60
- ESP / ASR / MSR / HILL HOLDER
- ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ
- ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΥ
- ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ
- ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
- ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ
- ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ
- ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΑ ΠΟΜΟΛΑ ΘΥΡΩΝ
- ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ
tnx
μολις πηρα και ενα τετοιο...
αυτο το γιου κοννεκτ ποιο διαολο ειναι? -
Υπαρχει καποιος κατοχος fiat tipo sedan 1.3 MTJ 95 ps να γραψει εντυπωσεις για το συγκεκριμενο? Επιδοσεις,ποιοτητα συναρμογης,πατημα στο δρομο και κυριως πραγματικη καταναλωση?
-
απο επομενη βδομάδα - παρασκευή εως και δευτερα θα εχω το 5d
...σαν τους παλιους ηγεμονες, βλαντ γατοζι ο διακορεύς... -
Καλοτάξιδο Γάτε!
Εταιρικό ληζινγκ? Πώς και πήρες αυτό?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλοτάξιδο Γάτε!Εταιρικό ληζινγκ? Πώς και πήρες αυτό?
oui...
- γατοζ γουσταρει ιτάλια
- καλη τιμουλα
- ...σε κοπελα... που ειναι καλη στη δουλεια της...και δεν θελω να ξυπναει να ερθει με αούρι...οχι αλλη καταδικη
-
Γατε όταν ανοίξουν θέσεις στην εταιρεία σου.... Θέλω interview!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Καλοριζικο gatoz.
Εχω βρει ενα ελαφρως μεταχειρισμενο sedan 1.3 diesel και το σκεφτομαι. Αυτο που με απασχολει ειναι η καταναλωση λογω πολλων χλμ. Φανταζομαι πως σε σχεση με citroen c3 1.6 diesel (το τελευταιο που κυκλοφορει) θα καιει περισσοτερο... -
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Γατε όταν ανοίξουν θέσεις στην εταιρεία σου.... Θέλω interview!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
+1 Χωρίς πλάκα, Ψάχνω για δουλειά.
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Καλοριζικο gatoz.
Εχω βρει ενα ελαφρως μεταχειρισμενο sedan 1.3 diesel και το σκεφτομαι. Αυτο που με απασχολει ειναι η καταναλωση λογω πολλων χλμ. Φανταζομαι πως σε σχεση με citroen c3 1.6 diesel (το τελευταιο που κυκλοφορει) θα καιει περισσοτερο...Μάλλον ναι, λόγο βάρους θα ζορίζεται περισσότερο.
Fiat Egea - Tipo