-
Αυτό υποτίθεται ότι διορθώθηκε. Υπάρχουν 10αδες βίντεο που δείχνουν ότι το crv είναι πολύ καλό και off road
-
Διορθώθηκε στο pro-facelift μοντέλο. Στο facelift; Έχεις κάποιο link που να το αναφέρει; Κάποιο καινούριο test που να το επιβεβαιώνει;
Αντίθετα βλέπω ότι η Honda απάντησε πως σωστά δουλεύει έτσι γιατί το awd της ανταποκρίνεται σε 'αληθινές' συνθήκες όπου μια μικρή πρόσφυση πάντα υπάρχει:
https://m.reddit.com/r/cars/comments/2k ... 5_crv_awd/
Λέει και άλλα ενδιαφέροντα βέβαια, πως το πίσω διαφορικό δε σηκώνει πολλή ροπή, κοινώς πως δεν είναι σχεδιασμένο για πολύ off road καταστάσεις...
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Διορθώθηκε στο pro-facelift μοντέλο. Στο facelift; Έχεις κάποιο link που να το αναφέρει; Κάποιο καινούριο test που να το επιβεβαιώνει;Μακάρι να είναι έτσι βέβαια γιατί η τετρακίνηση ήταν απ' τα λίγα αρνητικά του.
Υπαρχει περιπτωση να διορθωθηκε στο profacelift και στο facelift να το ξαναχαλασανε? Αυτο μονο αν καποιος ειναι μεθυσμενος θα το κανει
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Διορθώθηκε στο pro-facelift μοντέλο. Στο facelift; Έχεις κάποιο link που να το αναφέρει; Κάποιο καινούριο test που να το επιβεβαιώνει;
Μακάρι να είναι έτσι βέβαια γιατί η τετρακίνηση ήταν απ' τα λίγα αρνητικά του.
Υπαρχει περιπτωση να διορθωθηκε στο profacelift και στο facelift να το ξαναχαλασανε? Αυτο μονο αν καποιος ειναι μεθυσμενος θα το κανει
Το βίντεο το αναφέρει ξεκάθαρα. Όπως και η απάντηση της Honda (έμμεσα). Δες το προηγούμενο post μου, το έχω ανανεώσει με επιπλέον link.
-
-
Καλά δεν είπε κανείς ότι δεν έχει τετρακίνηση το CRV. Απλά δεν είναι το δυνατό του σημείο - μια ένδειξη είναι και η απόστασή του απ' το έδαφος. Είναι ένα εξαιρετικό όχημα αλλά δε νομίζω ν' αποτελεί επιλογή κάποιου με προτεραιότητα την εκτός δρόμου κίνηση. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι θα το χρησιμοποιήσουν περιστασιακά off road κι αυτό σε κάνα light χωματόδρομο ή σε λίγο παραπάνω χιόνι. Οπότε το σκοπό του τον επιτελεί και με το παραπάνω.
-
κανένα από τα suv για τα οποία συζητάμε εδώ δεν έχει δυνατό του σημείο το off road. Το crv δεν αποτελεί εξαίρεση. Μοτέρ όμως σαν το 1600αρι με τα 160 ,δε θα βρεις πουθενά.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μοτέρ όμως σαν το 1600αρι με τα 160 ,δε θα βρεις πουθενά.Σ' αυτό δε διαφωνώ καθόλου! Για μένα απ' τις καλύτερες επιλογές, πέραν των άλλων μ' αρέσει πολύ και εμφανισιακά μέσα-έξω.
-
Βέβαια στην περίπτωση αυτού του μοτέρ που ειναι όπως και να το κανεις πουσαρισμενο τρέλα δεν υπαρχει κανεις δείκτης αξιοπιστίας μακροπρόθεσμα παρά μονο το όνομα και η φήμη του κατασκευαστή,.
-
Σου στέλνω το δείκτη αξιοπιστίας
-
Σου στέλνω το δείκτη αξιοπιστίαςΔεν γράφω κατι διαφορετικό!
Μόνο το όνομα HONDA μας δίνει εγγυήσεις. -
Σου στέλνω το δείκτη αξιοπιστίαςΚρατάμε μια πισινη όμως.
Έχω δει Jazz μονίμως με θέματα και TypeR να αλλάξει ΜΙΑ λάμπα στα 10 χρόνια.
ΙΜΟ το όνομα από μόνο του δεν μου λέει τίποτα.
Στην συγκεκριμένη βέβαια εταιρεία 100% αποτρεπτικος για μένα είναι ο 'Σ' και η φήμη που τον ακολουθεί τόσα χρόνια... -
Η Honda σε ολα τα τεστ αξιοπιστιας μακρας διαρκειας του εξωτερικου καταλαμβανει παντα τις πρωτες θεσεις μαζι με Lexus - Toyota, Mazda και Skoda. Ειδικα το Jazz ΜΚΙΙ ειναι στα top 5 ολων των τεστ. Ωστοσο θα συμφωνησω για τον κινητηρα iDtec με τα 160 αλογα οτι ειναι πολυ πιεσμενος και θα δουμε σε βαθος χρονου ποια ειναι πραγματικα η αξιοπιστια του. Ο iDtec με τα 120 αλογα ειναι δοκιμασμενος ηδη 4 χρονια στην αγορα και στη Γερμανια υπαρχουν Civic που εχουν κανει 300.000 χλμ απροβληματιστα. Με τον 160αρη που ειναι 1-1,5 χρονο στην αγορα εισαι λιγο beta tester για να λεμε και την αληθεια. Εγω πιστευω παντως οτι και εκει οι μηχανικοι της Honda θα εχουν κανει το θαυμα τους.
-
Τα συγκεκριμένα τεστ που έχω δει (JD Power κλπ)
δεν μετρούν την αξιοπιστία αλλά την ικανοποίηση,
είναι ελεγχόμενης εγκυρότητας,
και η μεθοδολογία τους έχει περιορισμούς.Άσε που διαφορετικές έρευνες αποκλίνουν και εμφανίζουν αντιφατικά αποτελεσματα
ανάλογα με την εταιρεία της έρευνας, τη χώρα, την χρονιά, το περιεχόμενο της δειγματοληψίας.Συνοτικά πρόκειται για έρευνες σκουπιδαριό.
διαμεσολαβητές της προώθησης όπως ο ειδικός τύπος.
Πιο αξιοπιστα είναι τα προσωπικά βιώματα του καθενός. -
Η απόφαση πάρθηκε. Θα περιμένω το καινούριο. Υπομονή κανένα χρόνο.
-
Η απόφαση πάρθηκε. Θα περιμένω το καινούριο. Υπομονή κανένα χρόνο. -
Η απόφαση πάρθηκε. Θα περιμένω το καινούριο. Υπομονή κανένα χρόνο.Wise decision!
-
Πολυ ωραίο το νέο CR-V αλλα μάλλον θα ξεφεύγει αρκετά στην τιμή ελέω αντιπροσώπου
-
Αν το υπάρχον μοντέλο είναι πανέμορφο, το καινούριο είναι απλά θεϊκό.
-
Εμένα προσωπικά μ' αρέσει καλύτερα το υπάρχον (ειδικά από πίσω), αλλά και το καινούριο δε με χαλάει καθόλου!
Πάντως (ξανα)είδα το τωρινό από κοντά και μου φάνηκε εκτός από μεγάλο (αναμενόμενο) και πολύ ψηλό! Διαβάζοντας χαρακτηριστικά, κριτικές κτλ. λες ότι οι 17 πόντοι απόσταση απ' το έδαφος είναι λίγοι σε σχέση με τους 21 π.χ. του Duster. Στην πράξη δε φαίνεται καμία διαφορά (δε μιλάω για off road δυνατότητες, καθαρά για εμφάνιση). Γενικά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση εξωτερικά. Το οποίο το ήξερα και από προηγούμενες φορές αλλά πρώτη φορά πρόσεξα και την απόσταση απ' το έδαφος.
Honda CR-V 2015