-
@megane98hp said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εδώ και καιρό δεν μου έρχονται notifications
Υπάρχει βλάβη?Εννοείτε ότι δεν σας έρχονται ειδοποιήσεις στην καμπανούλα, πάνω δεξιά στην οθόνη; Όχι δεν υπάρχει κάποια βλάβη, λειτουργούν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Δοκιμάσατε από άλλον υπολογιστή; Ίσως είναι βλάβη του περιηγητή (browser) σας.
-
@aea4tf said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@megane98hp said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εδώ και καιρό δεν μου έρχονται notifications
Υπάρχει βλάβη?Εννοείτε ότι δεν σας έρχονται ειδοποιήσεις στην καμπανούλα, πάνω δεξιά στην οθόνη; Όχι δεν υπάρχει κάποια βλάβη, λειτουργούν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Δοκιμάσατε από άλλον υπολογιστή; Ίσως είναι βλάβη του περιηγητή (browser) σας.
Ναι εκεί.
Παράξενο, τώρα μου ήρθε. Πάντως και οι 2 υπολογιστές που χρησιμοποιώ συν το κινητό τηλέφωνο δεν μου έρχονται. -
Αν έχετε ανοικτό για ώρες τον browser, χωρίς refresh, αυτό συμβαίνει. Η λύση είναι να κάνετε refresh (ή πατώντας το F5) και θα σας εμφανίζονται οι νέες ειδοποιήσεις.
-
@antoniokon said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Ερώτηση προς τους mod και admin...
Υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, να μην μπορεί κανένα από τα μέλη, να διαγράφει τις αναρτήσεις του?
Κάθε μέρα βλέπω σβησμένες αναρτήσεις, σε όλα τα τόπικ και από διαφορετικούς συμφορουμίτες...
Ή θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε ΠΡΙΝ πατήσουμε εκείνο το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που λέει "Υποβολή"...
Ή στην τελική, να παίρνουμε την ευθύνη, των όσων ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ γράψαμε...
Παράθεση σε δικό μου ποστ...
Συνεχώς σβήνονται αναρτήσεις (σήμερα το αποκορύφωμα) και η απορία παραμένει...
Ποιος ο λόγος να γράψει κάτι κάποιος, αν είναι να το διαγράψει μετά από λίγο?
Τέλος πάντων...
Εφόσον συνεχίζει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αρχίζω κι εγώ σιγά σιγά να σβήνω παλαιότερες αναρτήσεις ειδικά σε αυτό το μ@μημ#νο νήμα της πολιτικής, που έκανα κάποτε
την μ@κ@κία... εννοώ το λάθος να ποστάρω κάποιες σκέψεις...Και να μείνουν κυρίως σχόλια που αφορούν σε αυτοκίνητα μιας και πρόκειται για το 4Τ Forum, κάτι που μερικοί το αγνοούν επιδεικτικά...
-
Μην ξεχνάμε ότι οι 4Τ πάντα είχαν πολιτική χροιά και σελίδες πολιτικής.
Όχι κομματική, διευκρινίζω.
Αλλωστε στο καφενείο των 4Τ μπορείς να φωνάζεις χωρίς να ακούγεται κάτι που στα καφενεία δεν γίνεται. Επίσης εδώ αν θέλεις δεν απαντάς και συνεχίζεις ότι κάνεις ενώ στα καφενεία με τους φανατικούς δεν έχεις ελπίδα απόδρασης.
-
Ερώτηση προς τους mod και admin...
Υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, να μην μπορεί κανένα από τα μέλη, να διαγράφει τις αναρτήσεις του?
Κάθε μέρα βλέπω σβησμένες αναρτήσεις, σε όλα τα τόπικ και από διαφορετικούς συμφορουμίτες...
Ή θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε ΠΡΙΝ πατήσουμε εκείνο το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που λέει "Υποβολή"...
Ή στην τελική, να παίρνουμε την ευθύνη, των όσων ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ γράψαμε...
Παράθεση σε δικό μου ποστ...
Συνεχώς σβήνονται αναρτήσεις (σήμερα το αποκορύφωμα) και η απορία παραμένει...
Ποιος ο λόγος να γράψει κάτι κάποιος, αν είναι να το διαγράψει μετά από λίγο?
Τέλος πάντων...
Εφόσον συνεχίζει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αρχίζω κι εγώ σιγά σιγά να σβήνω παλαιότερες αναρτήσεις ειδικά σε αυτό το μ@μημ#νο νήμα της πολιτικής, που έκανα κάποτε
την μ@κ@κία... εννοώ το λάθος να ποστάρω κάποιες σκέψεις...Και να μείνουν κυρίως σχόλια που αφορούν σε αυτοκίνητα μιας και πρόκειται για το 4Τ Forum, κάτι που μερικοί το αγνοούν επιδεικτικά...
Βρε συ Antonio, Έλληνες είμαστε και να ασχοληθούμε μονάχα με τα αυτοκίνητα πάλι θα μαλώνουμε. Βρήκες χωρα να κάνει ήρεμες συζητήσεις
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]