-
Από χθες το συζητάμε εδώ: viewtopic.php?f=5&t=8262&start=5085#p3162871
-
Συνεχίζω από: viewtopic.php?f=11&t=21493&p=3165334#p3165334
Από όταν γράφτηκα στη σελίδα των 4τ δεν μπορώ να μπω από ΙΕ 11.0.9600.18015. Δεν εμφανίζομαι συνδεδεμένος πάνω δεξιά, αν πατήσω σύνδεση ανοίγει σελίδα με το user name μου και δυνατότητα αλλαγής στοιχείων (είτε αλλάξω είτε όχι, τα ίδια), αν δοκιμάσω να γράψω νήμα ή μήνυμα με πάει http://www.4troxoi.gr/phpBB3/posting.php?mode=post&f=6 και αν εισάγω στοιχεία (user name & password) μου απαντά 'Έχετε προσδιορίσει έναν άκυρο όνομα μέλους. Παρακαλώ ελέγξτε το όνομα και προσπαθήστε πάλι. Εάν συνεχίσετε να έχετε προβλήματα ελάτε σε επικοινωνία με τον Διαχειριστή της Δ. Συζήτησης.' Το τελευταίο εκκινεί e-mail προς forum@4troxoi.gr στο οποίο έχω γράψει 2-3 φορές χωρίς απάντηση.
Από τον Chrome 54.0.2840.71 m μπαίνω σχεδόν κανονικά (εκτός από σήμερα που μία φορά μου έβγαλε κι αυτός κουλά: άκυρος κλπ.).
Και στους 2 έχω τσεκάρει να κρατήσουν τα cookies, και δεν είμαι πρωτάρης.
-
Με ΙΕ μπαίνω εδώ: http://www.4troxoi.gr, όπου εμφανίζομαι συνδεδεμένος (με το user name στο κέντρο πάνω). Πατάω το κόκκινο link του φόρουμ και ... ως ανωτέρω...
-
Ο χρήστης GeorgX έγραψε:
Με ΙΕ μπαίνω εδώ: http://www.4troxoi.gr, όπου εμφανίζομαι συνδεδεμένος (με το user name στο κέντρο πάνω). Πατάω το κόκκινο link του φόρουμ και ... ως ανωτέρω...Όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να αποσυνδεθείτε, μετά να ξανασυνδεθείτε με τα ίδια στοιχεία και τέλος να πατήσετε το κόκκινο banner του forum. Είναι πρόβλημα που εμφανίζεται παροδικά και έχει να κάνει με την συγχώνευση των 3 sites μας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό.
-
Yee Haa!!!
Ευχαριστώ πολύ! -
το έγραψα και στο chat αλλά μπορεί να μην το δει κάποιος..
γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο forum μέσω Opera?
νόμιζα ότι ήταν λόγω VPN που ήταν ενεργοποιημένο αλλά και που το απενεργοποίησα πάλι τα ίδια... -
Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε, μπείτε στην αρχική σελίδα του περιοδικού www.4troxoi.gr και αποσυνδεθείτε. Μετά να κανετε σύνδεση πάλι στην σελίδα του περιοδικού και να μπείτε στο forum από το link που εχει στα δεξιά της σελίδας.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
τόσο απλό...!!!
Ευχαριστώ πολύ -
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
τόσο απλό...!!!
Ευχαριστώ πολύΑν δεν καταφέρετε να συνδεθείτε θα ενημερωθεί το τεχνικό τμήμα.
-
τώρα συνδέθηκα κανονικά και από opera
μηχανήματα του διαβόλου αυτά τα PC
Ευχαριστώ -
Δεν φταίνε τα μηχανήματα αλλα το software!
-
Μήπως συμβαίνει κάτι με το forum??
Συνεχώς μου ανοίγει αρχικά τη σελίδα και μετά 'aw snap' και δεν την κάνει reload όσο και εάν προσπαθώ.
Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση τον chrome για να ξαναμπώ -
Kαλημερα παιδια.Μπορει να ειναι λιγο ακυρο το θεμα αλλα στελω ενα pm και μου μενει στα εξερχομενα και οχι στα απεσταλμενα ..
-
Ο χρήστης gianniskar έγραψε:
Kαλημερα παιδια.Μπορει να ειναι λιγο ακυρο το θεμα αλλα στελω ενα pm και μου μενει στα εξερχομενα και οχι στα απεσταλμενα ..Έτσι λειτουργεί το σύστημα, μένει στα εξερχόμενα μέχρι να το διαβάσει ο παραλήπτης. Μόλις το διαβάσει, τότε εμφανίζεται πλέον στα απεσταλμένα.
-
-
Παιδια καλησπερα. Απο τοτε που συνδεομαι μεσω 4τροχων στο φορουμ, υπαρχει προβλημα.
Οταν αλλαζω υπολογιστη παροτι εχει κρατησει την συνδεση με δειχνει αποσυνδεδεμενο στο φορουμ, ενω ειμαι συνδεδεμενος στους 4τ. Μονη λυση ειναι το ανεκδοτο 'εγω λεω να βγουμε και να ξαναμπουμε', που οντως λειτουργει. Τωρα που μπαινω απο κινητο στο φορουμ, και αφου βγω και ξαναμπω ξεκιναει κανονικα η αρχικη σελιδα με κοκκινα τα αδιαβαστα, μολις ομως ανοιξω νεο παραθυρο, παλι αποσυνδεδεμενος ειμαι. Βαρεθηκα -
Δυστυχώς αυτό το θέμα υπάρχει μετά την ενοποίηση των websites. Λύνεται με τον τρόπο που περιγράψατε.
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, άρα δεν κάνω κάτι λάθος.
-
Ότι σελίδα ανοίγω στο forum με πάει στο YouTube να δω την κωλοδιαφήμιση του Land Rover.
Μπορεί να σταματήσει αυτή η αηδία παρακαλώ?? Από iPad μπαίνω -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ότι σελίδα ανοίγω στο forum με πάει στο YouTube να δω την κωλοδιαφήμιση του Land Rover.
Μπορεί να σταματήσει αυτή η αηδία παρακαλώ?? Από iPad μπαίνωΣτις ρυθμίσεις του safari δοκίμασε να επιλέξεις την λειτουργία block Pop-ups
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]