-
Γεια σας.
Έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα βενζίνης 1.2:
Suzuki swift
Kia Rio
Nissan Micra
Τη Δευτέρα έχω ραντεβού για test frive στη nissan, αλλά τα άλλα 2 δεν τα βρίσκω για τεστ σε βενζίνη. Έχω οδηγήσει το swift diesel, και με άφησε γενικά ικανοποιημένο. Θα κλείσω ραντεβού και για το Ριο σε ντίζελ...
Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι γρήγορο στην εθνική, αλλά και η αξιοπιστία.
Ποιο προτείνετε; -
Γεια σας.
Suzuki swift
Kia Rio
Nissan Micra
Τη Δευτέρα έχω ραντεβού για test frive στη nissan, αλλά τα άλλα 2 δεν τα βρίσκω για τεστ σε βενζίνη. Έχω οδηγήσει το swift diesel, και με άφησε γενικά ικανοποιημένο. Θα κλείσω ραντεβού και για το Ριο σε ντίζελ...
Ποιο προτείνετε; -
Γεια σας.
Suzuki swift
Kia Rio
Nissan Micra
Ποιο προτείνετε; -
Και τα τρία είναι αρκετά σβέλτα αλλά και αξιόπιστα. Εγώ θα διάλεγα το Rio γιατί μου φαίνεται πιο νεανικό σαν σχέδιο και έχει και την μεγαλύτερη εγγύηση. Το swift έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά αλλά και περιορισμένους εσωτερικούς χώρους, ενώ το Micra δεν σε ενθουσιάζει τόσο με την οδική του συμπεριφορά, αλλά είναι πολύ αξιόπιστο και οικονομικό.
-
Και απο εμενα Kia Rio 1.4 diesel με τα 90 αλογα και τα 24.5 ροπη! την μεγαλύτερη σε 1.4 και οχι μονο!εχει απο τους μεγαλύτερους χώρους στη κατηγορία,είναι όμορφο, ποιοτικό , και αρκετά οικονομικό (5,4 λιτρα) και επίσης 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!!
-
Δεν θέλω ντίζελ όμως. Απλά θα το οδηγήσω γιατί δεν βρίσκω βενζινοκίνητο για τεστ...
-
Το rio συνολικά ειναι το καλύτερο αυτοκίνητο λόγω ευρυχωρίας,ποιότητας και εγγύησης αλλά αν αυτό που σε καίει ειναι οι επιδόσεις και η σπορ συμπεριφορά πάρε το swift.
-
Καλύτερη ποιότητα το rio σε τι ακριβώς;;
-
Στα πλαστικά-ταμπλό.προ διμήνου αγόρασα αυτοκίνητο και είχα δει όλα τα παραπάνω μοντέλα.δλδ εσένα απο τα 3 παραπάνω μοντέλα ποιο σου φάνηκε ποιο καλοφτιαγμένο;
-
Μεταξύ των 3 το rio έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και τους καλύτερους χώρους. Το μοτέρ δεν ξέρω τι λέει αλλά εμφανισιακά είναι το πιο όμορφο με διαφορά (υποκειμενικό). Το micra το θεωρώ γενικά πολύ μέτριο αυτοκίνητο αλλά πολύ αξιόπιστο και το swift έχει γεράσει. Επίσης επειδή έχει φίλος μου ένα swift MY 2011 με περίπου 50 χιλιάδες χιλιόμετρα μου κάνει αρνητική εντύπωση το πόσο πολύ τρίζει και χωρίς να έχει ταλαιπωρηθεί, μόνο χαλαρές αστικές μετακινήσεις.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στα πλαστικά-ταμπλό.προ διμήνου αγόρασα αυτοκίνητο και είχα δει όλα τα παραπάνω μοντέλα.δλδ εσένα απο τα 3 παραπάνω μοντέλα ποιο σου φάνηκε ποιο καλοφτιαγμένο;Μέσα το rio είναι σίγουρα πιο καλοφτιαγμένο από το μίκρα.
Από μηχανικά μέρη πως πάει; Για ΠΟΙΟΤΗΤΑ μιλάω και εκεί.... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Μέσα το rio είναι σίγουρα πιο καλοφτιαγμένο από το μίκρα.+1
ΣΙΓΟΥΡΑ!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ειμαι κάτοχος Kia τα τελευταία 8 χρονια πρώτα με ενα picanto 1.1 βενζίνη και τώρα με ενα Rio 1.4 diesel..με το picanto έκανα 220.000 απροβληματιστα χιλιόμετρα..αυτο συνεβαλε σημαντικά στο να παραμείνω στην Kia με ενα αλλο μοντέλο
-
Τελικά βρήκα swift βενζίνη για test drive, θα πάω την Πέμπτη. Επίσης πρέπει να έχουν κάποια καλή προσφορά αυτές τις μέρες απ'ότι βλέπω στο site...
-
Δεν μας είπες πως πήγε.
-
Τα οδήγησα και τα 3(το ρίο σε ντίζελ)
Το swift με ικανοποίησε περισσότερο από το micra, εκτός από το τιμόνι του που δεν είχε καλή αίσθηση(έχω μάλλον συνηθίσει από το πολύ καλό τιμόνι του fiesta). Tou Rio πολύ καλό τιμόνι και γενικά ευκολοοδήγητο, αλλά πολύ κακή ορατότητα προς τα πίσω.
Κλίνω προς το swift, αλλά δεν μπορώ να πω πως με ικανοποίησε πλήρως... -
Μάλιστα. Εγώ δεν είχα αναφέρει εναλλακτική γιατι σκέφτηκα ότι θα ήσουν fan των ασιατικών αλλα αφού είχες fiesta γιατί δεν ξαναπερνεις μου φαίνεται πολύ ανώτερο αυτοκίνητο,σου είχε βγάλει προβλήματα;
-
Ειλικρινά από τα τρία θα πήγαινα στο swift με κλειστά τα μάτια.
-
Προσωρινα οδηγαω το φιεστα 1,4 του αδερφου μου, μεχρι να παρω αμαξι. Πριν ειχα ενα ιμπιζα. Το φιεστα δεν εχει βγαζει προβληματα, αλλα εχει το ιδιο θεμα με το ριο, δηλαδη την ορατοτητα... παντως το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου, αν και φαβορι ειναι το swift...
-
Κοιτά αφού δεν λες θέλω ασιατικό γιατί ειναι τα ποιο αξιόπιστα αυτοκίνητα, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι άλλο τομέα αυτά τα αυτοκίνητα που αναφέρεις πλησιάζουν το επίπεδο του fiesta? Ειδικά το swift και το micra ειναι ιεροσυλία να τα συγκρίνουμε με το fiesta, το rio τουλάχιστον έχει κάποια καλά στοιχεία για να ειναι δοκιμη η σύγκριση.
Swift vs rio vs micra