-
Να σημειωθεί ότι αυτές είναι οι αρχικές τιμές καταλόγου. Υπάρχουν extra και προωθητικές εκπτώσεις. Και λογικά από αρχές Νοέμβρη μέχρι τέλη του έτους θα παίξει δυνατό προωθητικό σε όλη τη γκάμα.
Για το Captur που ρώτησε κάποιος οι τιμές καταλόγου τις τελευταίες βδομάδες ανακοινώθηκαν και δεν αναμένεται να αλλάξουν. Ισχύει ήδη μια μικρή έκπτωση -300 euro. Ισως μεγαλώσει λίγο από αρχές Νοέμβρη. Παίζουν εκπτώσεις -1.500 σε κάποια λίγα κομμάτια προ facelift που έχουν απομείνει.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Η πιο σημαντική μείωση για μένα ειναι το 165 edc. Αυτη η εκδοση τωρα πια αξιζει τα λεφτα της!όντως...
-
Με ευχές για RS κάτω από 30.... χαχα
Τώρα που είναι και 1.8! -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Με ευχές για RS κάτω από 30.... χαχα
Τώρα που είναι και 1.8!Μακάρι, αλλα... όνειρο απατηλό...
-
Καλά 40 το RS!!! AN έρθει...
-
Θα διατίθεται μέσα στο 2018 κατόπιν παραγγελίας, όπως συμβαίνει τώρα με το Clio IV RS.
-
Είναι απίστευτο πόσα megane IV είδα στην Πορτογαλία την προηγούμενη εβδομάδα, πρέπει να είναι από τα best seller εκεί. Σε όλες τις εκδόσεις και χρώματα (και πολλά station κλασικά). Στην Ελλάδα έχω πετύχει 1-2 μέχρι τώρα!
-
Θα διατίθεται μέσα στο 2018 κατόπιν παραγγελίας, όπως συμβαίνει τώρα με το Clio IV RS.Και για το gt το ιδιο ιςχυει;
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Θα διατίθεται μέσα στο 2018 κατόπιν παραγγελίας, όπως συμβαίνει τώρα με το Clio IV RS.
Και για το gt το ιδιο ιςχυει;
Δεν το γνωρίζω. Όταν μάθω κάτι σχετικό θα το αναφέρω.
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Αυτή η ιστορία με την τετραδιεύθυνση πεταμένα λεφτά μου φαίνεται πως είναι. Ας ξόδευαν το 1/4 από αυτά και ας έβαζαν μια ανάρτηση της προκοπής πίσω. Ντροπή πια με τους ημιάκαμπτους σε αυτοκίνητα 280 ίππων και 40k euro...Μάλλον δεν σε άκουσαν στην Porsche και την Mersedes και έβαλαν τετραδιεύθυνση στις GT3 και GTR
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Είναι απίστευτο πόσα megane IV είδα στην Πορτογαλία την προηγούμενη εβδομάδα, πρέπει να είναι από τα best seller εκεί. Σε όλες τις εκδόσεις και χρώματα (και πολλά station κλασικά). Στην Ελλάδα έχω πετύχει 1-2 μέχρι τώρα!Λογω τιμων-εργοστασιων κατασκευης στην Ισπανια. Χαμος απο renault και στη Μαδριτη και στη Μαγιορκα που ημουν το προηγουμενο καλοκαιρι. Τοτε πρωτοειδα απο κοντα και το megane το οποιο μου εβγαλε πολυ leon και το χα ψιλοθαψει θυμαμαι. Απο τις εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις που αλλαξα αρδην αποψη για αμαξι στη πορεια.
-
Και για το gt το ιδιο ιςχυει;
Δεν το γνωρίζω. Όταν μάθω κάτι σχετικό θα το αναφέρω.
Τωρα θυμήθηκα οτι κάποτε ειχες ποςταρει στο car.gr μια αγγελία για το Dci 165 gt. Αρα το ερώτημα τίθεται μονο για το gt βενζίνης (205hp).
-
Για το DCi υπάρχει ανακοινωνμένη τιμή και μάλιστα έπεσε περίπου 5.000 euro.
Για τη βενζίνη εννοούσα στην απάντησή μου ότι δεν γνωρίζω. -
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/me ... kai-kadjar
-
Eχει αγοράσει ή οδηγήσει κάποιος φίλος το TCe των 100hp να μας πει εντυπωσεις;
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Αυτή η ιστορία με την τετραδιεύθυνση πεταμένα λεφτά μου φαίνεται πως είναι. Ας ξόδευαν το 1/4 από αυτά και ας έβαζαν μια ανάρτηση της προκοπής πίσω. Ντροπή πια με τους ημιάκαμπτους σε αυτοκίνητα 280 ίππων και 40k euro...
Μάλλον δεν σε άκουσαν στην Porsche και την Mersedes και έβαλαν τετραδιεύθυνση στις GT3 και GTR
Ναι, έχεις δίκιο, μάλλον θα ζήλεψαν το Megane. Οι πληροφορίες λένε ότι η επόμενη γενιά της 911 θα έχει και ημιάκαμπτο...
Πέρα από την πλάκα τα παραδείγματα που αναφέρεις δεν αναιρούν σε τίποτα τα όσα έχω γράψει για το θέμα παραπάνω. -
Κοιτώντας το αγγλικό site του Megane για το χώρο αποσκευών έχει 2 μετρήσεις; μια κατά vda dm3 στα 384 και μια 434 lt;
Ξέρει κανείς τι διαφορά έχουν οι δύο μετρήσεις (βάσei προτύπων;). Μιλάμε για 50 lt παραπάνω διαφορά..
https://www.renault.co.uk/vehicles/new- ... sions.html
-
Πηρα ενα νεο megane sw ταξι στη Βαρκελωνη προχθες. Ηταν και ξημερωματα και το εσωτερικο πραγματικα ειναι εξαιρετικο τη νυχτα ιδιως το συγκεκριμενο που ειχε τους μπλε κρυφους φωτισμους Επισης καθοτι ηταν η πρωτη επαφη εν κινησει ως επιβατης, το αμαξι με 16αρες ηταν αισθητα αλλα οχι χαωτικα πιο ανετο απο focus και octavia. Γενικα με τις μειωσεις τιμων θεωρω οτι το αμαξι δε πρεπει να περναει απαρατηρητο απο κανεναν που κοιταει seg.C
-
Τι πήγες να κάνεις Βαρκελώνη εσύ;; Υποστήριξη στην αυτονομία;;;
-
Για δουλεια.
Renault Megane IV