-
Πολύ καλό αυτοκίνητο.
Και ειδικά η συγκεκριμένη έκδοση είναι πανέμορφη.Κρίμα που γίνεται τόσο λάθος αντιπροσώπευση.
Αντί να ασχοληθούν να αλλάξουν την εσφαλμένη εικόνα που έχει το ελληνικό κοινό, κάνουν χορηγίες στο survivor -
Προχθές είδα ένα να έρχεται από πίσω μου και πραγματικά ψάρωσα με τα μπροστινά του φώτα. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο ενώ το σουλούπι του δείχνει πως είναι φτιαγμένο να φορά πολύ ισχυρότερα σύνολα από τον 1.5 dci ή ακόμη και τον 1.6 dci.
-
Το παραπάνω εικονιζόμενο έχει τον 1.6 DCi 165 hp. Οτι πρέπει.
Το βράδυ είναι επίσης πολύ εντυπωσιακός ο φωτισμός από τα πίσω φωτιστικά σώματα. Κατέβαινα τη Κατεχάκη και το πρόσεξα από πολύ μακρυά, χωρίς αρχικά να έχω αναγνωρίσει τι είναι.
Δυστυχώς, ακόμη δεν έχω προλάβει να πάω να το οδηγήσω σε άνετο test drive.
-
Λοιπόν εντυπωσιάστηκα από το Renault Megane!Εχει πολύ ωραίο εξωτερικό σχεδιασμό, εσωτερικά επίσης, και είναι gadget friendly με απίστευτες επιλογές στο setup των μενού, μέχρι και επιλογή με 5 διαφορετικά χρώματα για το ταμπλό και τον κρυφό φωτισμό στις πόρτες!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τώρα είδα και τις υπόλοιπες φωτογραφίες!
Ψάχνεις αμάξι; ; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Τώρα είδα και τις υπόλοιπες φωτογραφίες!
Ψάχνεις αμάξι; ;Πήγα στον τοπικό αντιπρόσωπο να παραγγείλω ένα φανάρι για το Kangoo και περιεργάστηκα
το Megane, είναι πραγματικά πολύ καλό αυτοκίνητο στατικά, και δεν υπάρχει διαθέσιμο test drive για να αποκτήσω ολοκληρωμένη άποψη. Αν βγει σε προσφορά με αυτόματο σε καλή έκδοση στα 20k το πήρα όμως..!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Άρα ψάχνεις αμάξι
Το έχω δει και εγώ από κοντά και η εντύπωση είναι όντως θετική! -
Γιατι εχει κακη εντυπωση το ελληνικο κοινο απο την αντιπροσωπευση?
-
Αν αν αναφέρεσαι σε αυτό που έγραψα, για το brand έχει κακή εικόνα ένα μεγάλο μέρος, όχι από την αντιπροσώπευση.
Για την αντιπροσωπεία έγραψα κάτι που νομίζω ότι κάνει λάθος. -
Ξερουμε τιποτα για το νεο Megane RS?
-
Εχει πουλήσει τίποτα ; 1 μονο εχω δει στο δρόμο!
-
Στο τρίμηνο που διατίθεται μια 90άρα.
-
Και εγω μονο 1 εχω δει.
-
Προφανώς δεν τρέχουν πολύ τις εταιρικές πωλήσεις .
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Xristaras7 έγραψε:
Ξερουμε τιποτα για το νεο Megane RS?Ετοιμάζεται:
Ακούγεται ότι θα παρουσιαστεί στο GP του Μονακό.
https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... out-online
-
Κατ' αρχήν όμορφο, όχι όμως φανταχτερό. Όπως αρμόζει δηλαδή σε ένα όχημα αυτής της κατηγορίας.
-
Στο RS αναφέρεσαι Σπύρο? Σαν φορτωμένο μου φαίνεται. Λίγο υπερβολικό για 5θυρο αμάξωμα.
Αλλα και στις απλές εκδόσεις εξακολουθεί και live να μην μου λέει τίποτα. Συμπαθητικό απλά. -
Ναι φίλε Κώστα. Με εξαίρεση τις εντονες απολήξεις των εξατμίσεων και την ελαφρά πιο επιθετική μάσκα άντε και τα λίγο φουσκωμένα φτερά δεν βλέπω τρελές διαφοροποιήσεις. Πάντως ενώ το βλέπω όμορφο εντούτοις όχι ομορφότερο από την αντίστοιχη Κλειώ. Το σκεπτικό μου βασίζεται σε ανάλογες εκδόσεις πυραυλοκίνητων μικρομεσαίων όπως του leon cupra ή του γκολφ που ενώ είναι animals δεν έχουν γκαγκουριές στην εμφάνισή τους αντίθετα με άλλες προτάσεις. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος τόσο αυτό όσο και τα προαναφερθέντα καταφέρνουν να ξεχωρίζουν δίχως να κραυγάζουν πως προέρχονται από κάποιες γειτονιές σε αντίθεση με αντίστοιχες προτάσεις της Ford, subaru mitcubishi... Γούστα είναι αυτά!
-
Και εγώ το συγκρίνω με το Clio. Αν και με 5ετια φορτωμένο είναι μοντέρνο και ξεχωρίζει. Στο Megane μ'αρεσει μόνο η πρόσοψη αλλά στα υπόλοιπα 'δειλο' άτολμο σχέδιο. Παρέα με τα επίσης 'δειλά' C4 και 308.
-
Το 308 με τη διχρομία, μόνο δειλό δεν το λες. Η διχρομία φτάνει δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Από την άλλη το megane rs αν το κοιτάξεις δίπλα σε ένα focus rs, μπορείς ανετα να δώσεις πιο έντονη σημασία στην λέξη διακριτικότητα.
Τα subaru, Mitsubishi τατα βαζω σε άλλη κατηγορία, των ξεχωριστών σπορ κατασκευών.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Renault Megane IV