-
Ήταν προσφορά τότε. Σήμερα δεν ξέρω πόσο κάνει, αλλά πάνω από 17 δε νομίζω.
Ο famas είναι.
-
Ναι κατι θυμαμαι. Ενα ασημι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τσιμπημένες θα τι έλεγα εγώ. Δε νομίζω να είναι καλύτερο από Focus ώστε να κοστίζει 5 χιλιάρικα παραπάνω. Εκτός αν παίξουν εκπτώσεις...+1.
Μπορει να ειναι προσφορα αλλα παιρνεις λεον 1.8 με 180 αλογα (και πολλαπλους πισω που λεγατε πριν σε αλλο τοπικ) στα 19.900 -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τσιμπημένες θα τι έλεγα εγώ. Δε νομίζω να είναι καλύτερο από Focus ώστε να κοστίζει 5 χιλιάρικα παραπάνω. Εκτός αν παίξουν εκπτώσεις...
+1.
Μπορει να ειναι προσφορα αλλα παιρνεις λεον 1.8 με 180 αλογα (και πολλαπλους πισω που λεγατε πριν σε αλλο τοπικ) στα 19.900Με διαφορά το καλύτερο deal το συγκεκριμένο Leon. Αμαξάρα!
-
Τσιμπημένες θα τι έλεγα εγώ. Δε νομίζω να είναι καλύτερο από Focus ώστε να κοστίζει 5 χιλιάρικα παραπάνω. Εκτός αν παίξουν εκπτώσεις...
+1.
Μπορει να ειναι προσφορα αλλα παιρνεις λεον 1.8 με 180 αλογα (και πολλαπλους πισω που λεγατε πριν σε αλλο τοπικ) στα 19.900Με διαφορά το καλύτερο deal το συγκεκριμένο Leon. Αμαξάρα!
Ψεματα? Κορυφη ειναι
-
Οι τιμές είναι τσιμπημένες, σαν αυτοκίνητο πρέπει να είναι καλό, οδηγικά οι γάλλοι έδωσαν έμφαση στην άνεση και όχι στο στρίψιμο σύμφωνα με τα πρώτα reviews. Πάντως ο tce με τα 130 άλογα δεν έχει τις επιδόσεις που θα περίμενα (0-100 σε 10,6) όταν ακόμα και ο 1.5 dci με τα 110 θέλει 11,3 για την ίδια μέτρηση.
-
Υπαρχουν πουθενα σχολια για την ενεργη τετραδιευθυνση που εχει? Εννοω πως συμπεριφερεται.
[url]http://www.4drivers.gr/single-post/2016/05/11/Ο-τελευταίος-των-προσθιοκίνητων-Μοϊκανών[/url]
-
Οντως ειναι εξαιρετικο deal το leon και οχι τιποτα αλλο, στη renault καναν οτι μπορουσαν για να του μοιαζει εμφανισιακα εξωτερικα
-
Τσιμπημένες θα τι έλεγα εγώ. Δε νομίζω να είναι καλύτερο από Focus ώστε να κοστίζει 5 χιλιάρικα παραπάνω. Εκτός αν παίξουν εκπτώσεις...Το focus 125 hp titanium-x €21,7χιλ. κάνει όσο το Megane 130 hp dynamic.
Τα βάζω γιατί έχουν παρόμοιο εξοπλισμό και ιπποδύναμη.
Στις βασικές εκδόσεις με τους 100hp το focus είναι αρκετά φθηνότερο αλλά πολύ χειρότερο σε εξοπλισμό.Το Megane είναι καλύτερο από Focus και Leon. Η Giulieta θέλει άμεσα αντικαταστάτη. Μόνο οδηγικά πλέον ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα
-
To megane παντως τρωει γκολ στο εσωτερικο σχεδιαστικα και ποιοτικα κατα τη γνωμη μου και απο προσωπικη επαφη. Επισης χωρις τα στοιχειωδη ανωτερων εκδοσεων ,οπως η GT ,και εξωτερικα ειναι μετριοπαθες και υπερβολικα ομοιο με το Leon απο τη μεση και πισω.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Υπαρχουν πουθενα σχολια για την ενεργη τετραδιευθυνση που εχει? Εννοω πως συμπεριφερεται.[url]http://www.4drivers.gr/single-post/2016/05/11/Ο-τελευταίος-των-προσθιοκίνητων-Μοϊκανών[/url]
Ωραίο το άρθρο
Νονέ το έχεις πάρει στραβά το εσωτερικό του. Ξαναδές το, πιστεύω θα αναθεωρήσεις
-
Δεν...
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Η Giulieta θέλει άμεσα αντικαταστάτη. Μόνο οδηγικά πλέον ανταγωνίζεται τα υπόλοιπαΛιγο off topic αλλα μια και το γράψες, σε τι υστερεί πλην άνεσης ανάρτησης (που στην τελική ειναι συνειδητή επιλογή της άλφα προς όφελος του στησίματος) κ του ύψους για τους πισω ;
-
Και σε χώρους και σε ποιότητα και κυρίως ότι είναι χρόνια στην αγορά το ίδιο σχέδιο.
Χρειάζεται ανανέωση, ειδικά το εσωτερικό. Το έξω είναι όμορφο αν και επτά χρόνια το ίδιο -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Το focus 125 hp titanium-x €21,7χιλ. κάνει όσο το Megane 130 hp dynamic.
Τα βάζω γιατί έχουν παρόμοιο εξοπλισμό και ιπποδύναμη.
Στις βασικές εκδόσεις με τους 100hp το focus είναι αρκετά φθηνότερο αλλά πολύ χειρότερο σε εξοπλισμό.Το Megane είναι καλύτερο από Focus και Leon.
Κουβεντα να κανουμε αλλα εμενα το 'ειναι καλυτερο' δε μου λεει κατι. Δικαιολογησε μου αν θελεις γιατι ειναι καλυτερο απο το λεον με τα 180 αλογα που κανει 19900 δλδ 1500 ευρω φτηνοτερα απο το μεγκαν με τα 130.
Αν εξαιρεσεις τα κυβικα που δεν ειναι απαγορευτικα μιλαμε για αλλη κλαση κινητηρα ο οποιος δεν ειναι πιεσμενος ενω και σε χωρους-εξοπλισμο-ποιοτητα-εργονομια(και αξιοπιστια αφου ειναι παλιος-δοκιμασμενος κινητηρας) ειναι τουλαχιστον ισαξιο.
Εγω αν ημουν σε φαση αγορας τωρα σε χαμηλο το λεον ειναι προκληση απ ολες τις μεριες -
Σχετικά με το focus η καλή έκδοση titanium εχει τιμη 21.500 στα 1000cc 125hp και 22.000 στα 1500cc 150hp
Σχετικά με το Leon η έκδοση fr εχει 20.000 στα 1400cc 150hp και 20.000 στα 1800cc 180hp
Σχετικά με τις τιμες των αυτοκινητων, αυτές δυςτυχως εχουν ανεβεί αισθητά με το νεο φορολογικό σύστημα. -
Μια ακόμη δοκιμή:
http://auto.in.gr/presentations/article/?aid=1500125539 -
Τα 1800 σε λιγο καιρο θα ειναι τα νεα διλιτρα. Μη ξεχναμε οτι κλεινουμε δεκαετια με τουρμπατα χιλιαρια με 100+++ hp.
Κατα τα αλλα το leon ειναι πολυ καλο Vfm αν και υπαρχουν πιο ενδιαφεροντα σχέδια στην κατηγορια.
Μεχρι στιγμης στη Ρενω κανενα 5-πορτο μεγκαν δε μου εκανε κλικ... Αυτο μολις το ειδα μου αρεσε. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Κουβεντα να κανουμε αλλα εμενα το 'ειναι καλυτερο' δε μου λεει κατι. Δικαιολογησε μου αν θελεις γιατι ειναι καλυτερο απο το λεον με τα 180 αλογα που κανει 19900 δλδ 1500 ευρω φτηνοτερα απο το μεγκαν με τα 130.
Αν εξαιρεσεις τα κυβικα που δεν ειναι απαγορευτικα μιλαμε για αλλη κλαση κινητηρα ο οποιος δεν ειναι πιεσμενος ενω και σε χωρους-εξοπλισμο-ποιοτητα-εργονομια(και αξιοπιστια αφου ειναι παλιος-δοκιμασμενος κινητηρας) ειναι τουλαχιστον ισαξιο.
Εγω αν ημουν σε φαση αγορας τωρα σε χαμηλο το λεον ειναι προκληση απ ολες τις μεριεςΝίκο το 1.800 λεον συμφωνώ είναι σε καταπληκτική τιμή.
Έχει όμως ένα μεγάλο μειονέκτημα. Τον κινητήρα.
Οι περισσότεροι δεν αγοράζουν 1.800 και αυτό φαντάζομαι οδηγεί στην τιμή αυτή.
Τις καλές ημέρες το συγκεκριμένο θα έκανε πολύ καλές πωλήσεις ακόμα και αν το έδιναν 25.000€ -
Στην έκθεση αυτοκινήτου τον Οκτώβριο στο αεροδρόμιο δεν είχε το megane gtline; Μου άρεσε πολύ το εσωτερικό, η μεγάλη οθόνη και τα καθίσματα
Renault Megane IV