-
Δυστυχώς όχι! Αλλά το μπλέ είναι το καλύτερο χρώμα για αυτοκίνητο (και όχι μόνο). Έχω βαρεθεί να βλέπω λευκά και έχω σιχαθεί τα γκρί και τα μα΄θρα...πολύ μουντάδα! Μετά έρχεται το πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και κόκκινο!
Φάνη, μην ξεχνάς όμως ότι ειδικά το λευκό πολλές φορές είναι επιλογή ανάγκης. Όταν ο προϋπολογισμός είναι σφιχτός το 500άρικο και βάλε του μεταλλικού μπορεί να κάνει τη διαφορά είτε στην τιμή αγοράς είτε στην επιλογή ενός πολύ πιο χρήσιμου στοιχείου έξτρα εξοπλισμού.
Άσε που τελικά μπορεί να εξασφαλίζει και εμπορικότητα στη μεταπώληση. Αδιάφορο μεν, πασπαρτού δε!
-
Φάνη, μην ξεχνάς όμως ότι ειδικά το λευκό πολλές φορές είναι επιλογή ανάγκης. Όταν ο προϋπολογισμός είναι σφιχτός το 500άρικο και βάλε του μεταλλικού μπορεί να κάνει τη διαφορά είτε στην τιμή αγοράς είτε στην επιλογή ενός πολύ πιο χρήσιμου στοιχείου έξτρα εξοπλισμού.
Μα ΔΕΝ διαφωνώ...και εγώ το Κούγκα λευκό το πήρα γιατί ήθελα να προσθέσω επιπλέον εξοπλισμό και στο μπλέ δεν μπορούσα. Την 116 την είχα πάρει λευκή γιατί μου άρεσε (το μπλέ που ήθελα δεν έβγαινε τότε) και το Μίνι επίσης. Άλλα θετικά είναι η ζέστη το καλοκαίρι και ότι η βρώμα δεν φαίνεται (το μαύρο είναι τραγικό και στα 2 αυτά θέματα)...σημαντικό για εμένα που το πλένω μια στο τόσο!
Απλά λέω ότι το βαρέθηκα και σε έμενα και να το βλέπω.
-
εγώ βλέπω να λανσάρονται αρκετά νέα μοντέλα με το μπλέ και στα περισσότερα δείχνει πολύ καλά!
Το λευκό είναι όντως λύση ανάγκης αλλά και μια δεύτερη επιλογή μετά το ασημί για να αντιμετωπίσεις τη βρωμιά...
Αν μένεις ιδίως σε μέρος που βρέχει συχνά...και δεν έχεις χρόνο να το πλένεις συνέχεια!
Επίσης το λευκό είναι φιλικό στον ήλιο της χώρας μας και στις υψηλές θερμοκρασίες!
-
Το λευκό είναι όντως λύση ανάγκης αλλά και μια δεύτερη επιλογή μετά το ασημί για να αντιμετωπίσεις τη βρωμιά...
Αν μένεις ιδίως σε μέρος που βρέχει συχνά...και δεν έχεις χρόνο να το πλένεις συνέχεια!
Επίσης το λευκό είναι φιλικό στον ήλιο της χώρας μας και στις υψηλές θερμοκρασίες!
Θεωρείται για το κλίμα της χώρας και τον μέσο χρήστη που δεν το πλένει κάθε μέρα το αμάξι λες και το έχει γκόμενα πιο πρακτικό το άσπρο ή το ασήμι; Ρωτώ γτ ασημί είχα, άσπρο ποτέ. Και ρωτώ για πρακτικούς όχι για λόγους κόστους.
-
Επειδή είχα και ασημί πριν νομίζω ότι εκείνο έκρυβε ακόμη περισσότερο τη βρωμιά από το λευκό.
-
H νέα τιμή είναι κατάλογο και όσο και η ίδια πριν το facelift.
Παίζει και κάποια προσφορά αυτή τη περίοδο περίπου 500 κάτω από κατάλογο αν δεν κάνω λάθος.
Στο facelift νομίζω ένα μπλε που έχουν το αναδεικνύει πολύ.
Νομίζω δε του πάει καθόλου το μαύρο. Χάνει όλο του το ανάγλυφο και επιπρόσθετα δύσκολα το ξεχωρίζεις από το προ-facelift.
-
Στο facelift νομίζω ένα μπλε που έχουν το αναδεικνύει πολύ.
Νομίζω δε του πάει καθόλου το μαύρο. Χάνει όλο του το ανάγλυφο και επιπρόσθετα δύσκολα το ξεχωρίζεις από το προ-facelift.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Μέχρι να μάθω για την κακή του συναρμολόγηση και να το αποκλείσω ως επιλογή το 'Μπλέ Iron' είχε στοιχειώσει τα όνειρά μου! Φοβερό χρώμα, του πάει απίστευτα το είδα και από κοντά. Το μαύρο είναι τρομερό στην 'Black Edition' η οποία φυσικά δεν εισάγεται στην χώρα από τον αντιπρόσωπο. Και γιατί να την εισάγει άλλωστε αφού το QQ πουλάει περισσότερο και από την ιδέα του σοσιαλισμού εν έτη 2019....
Reference: https://www.renault.com.gr/cars/newkadjar/index.html , https://www.youtube.com/watch?v=V7_UcOJZnh8
-
Η αλήθεια και εγώ όταν μπήκα μέσα στο κατζαρ σε ένα αυτόματο όταν έπιασα τον λεβιέ και προσπάθησα λίγο να τον σφίξω άρχισε να σκουζει λες και ήταν εξάρτημα του κιλού... Και άρχισα να κοιτάζω και να κουνάω αριστερά δεξιά πλαστικά στο ταμπλό και δεν μου έκανε καλή εντύπωση η συναρμογή
-
Αν υπήρχε πέρυσι το νέο μπλε, θα το είχα προτιμήσει από το κόκκινο.
-
Για ταξινομήσεις μέχρι 31.12 παίζουν καλές τετραψήφιες εκπτώσεις πια, δώρο μεταλλικό χρώμα ασφάλιση για 1 χρόνο κ.α. και σε όλη τη γκάμα, ανάλογα το μοντέλο και την έκδοση πλην του νέου Clio 5 που παραμένουν σε πιο χαμηλά επίπεδα.
Οπότε είναι συμφέρουσα περίοδος αν κάποιος σκέφτεται το Kadjar.
-
Τρέχουν εκπτώσεις έως 3.700 euro και επιτόκιο 3,9
-
Καλησπέρα παιδιά.
Πήραμε κ εμείς το kadjar, sport edition 1.500 dci 115 hp. Ολα καλά με το αμάξι σε γενικές γραμμές. Το μόνο αρνητικό και ταυτόχρονα ενοχλητικό, κάτι τριγμοι από τους μπροστινους αεραγωγους στην κονσολα. Διαβάζω για σπρέι σιλικονης, διαβάζω για βαζελινη. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό;
Κι αν πάω στην αντιπροσωπεια, υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν κάποια εξήγηση η κάποια λύση;
Είναι κρίμα, γιατί το αμάξι είναι αρκετά ποιοτικό, και για τα λεφτά που δώσαμε, είναι απαραδεκτο να υπάρχουν τέτοιου είδους τριγμοι. -
Καλησπέρα παιδιά.
Πήραμε κ εμείς το kadjar, sport edition 1.500 dci 115 hp. Ολα καλά με το αμάξι σε γενικές γραμμές. Το μόνο αρνητικό και ταυτόχρονα ενοχλητικό, κάτι τριγμοι από τους μπροστινους αεραγωγους στην κονσολα. Διαβάζω για σπρέι σιλικονης, διαβάζω για βαζελινη. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό;
Κι αν πάω στην αντιπροσωπεια, υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν κάποια εξήγηση η κάποια λύση;
Είναι κρίμα, γιατί το αμάξι είναι αρκετά ποιοτικό, και για τα λεφτά που δώσαμε, είναι απαραδεκτο να υπάρχουν τέτοιου είδους τριγμοι.Καλημέρα, καλοτάξιδο! Στα ποσα χλμ άρχισαν οι τριγμοι; είμαι κι εγώ σε φαση αναζήτησης και μάλλον καταλήγω στο kadjar sport 1.5 DCI. Να πας σιγουρα αντιπροσωπεία.
-
Οι τριγμοι λογικά από την αρχή ξεκίνησαν, και λέω γενικά γιατί από την πρώτη μέρα που πιεζα τα πλαστικά εκεί στους αεραγωγούς, έκαναν τον ίδιο θόρυβο. Και το θέμα είναι ότι και στο εκθεσιακό αμάξι μόλις μπήκα, το ίδιο ηταν. Πίστευα με βάση αυτά που είχα διαβάσει και δει ότι δεν θα έκανε έτσι στο δρόμο. Είναι κατασκευαστικό το θέμα για όλα τα kadjar από ότι έχω καταλάβει.
Είναι καλή επιλογή σαν αμάξι γενικά. Δε θα σε απογοητεύσει. Και αν δεν είσαι περίεργος σαν εμένα με τους θορύβους δε θα έχεις κανένα θέμα.
Πάντως αν έχεις ακούσει κάτι για το πώς μπορεί να φτιαχτεί κάτι τέτοιο, θα με βοηθούσε πολύ.
Στην αντιπροσωπία αν πάω, θα μου πουν ότι όλα έτσι είναι. Και μεταξύ μας ίσως έχουν και δίκιο.
-
Οι τριγμοι λογικά από την αρχή ξεκίνησαν, και λέω γενικά γιατί από την πρώτη μέρα που πιεζα τα πλαστικά εκεί στους αεραγωγούς, έκαναν τον ίδιο θόρυβο. Και το θέμα είναι ότι και στο εκθεσιακό αμάξι μόλις μπήκα, το ίδιο ηταν. Πίστευα με βάση αυτά που είχα διαβάσει και δει ότι δεν θα έκανε έτσι στο δρόμο. Είναι κατασκευαστικό το θέμα για όλα τα kadjar από ότι έχω καταλάβει.
Είναι καλή επιλογή σαν αμάξι γενικά. Δε θα σε απογοητεύσει. Και αν δεν είσαι περίεργος σαν εμένα με τους θορύβους δε θα έχεις κανένα θέμα.
Πάντως αν έχεις ακούσει κάτι για το πώς μπορεί να φτιαχτεί κάτι τέτοιο, θα με βοηθούσε πολύ.
Στην αντιπροσωπία αν πάω, θα μου πουν ότι όλα έτσι είναι. Και μεταξύ μας ίσως έχουν και δίκιο.
Πήγαινε και ενημέρωσε κι εδώ για την αντιμετώπιση που θα έχεις. Είναι πολύ ενοχλητικοί οι τριγμοί;
Κατά τα άλλα εντυπώσεις από το αμάξι; Πόσα χλμ έχεις κάνει; Γενικά γράψε ό,τι νομίζεις ότι είναι χρήσιμο.
-
Δεν είναι τόσο ενοχλητικοι, γιατί αρχικά ξέρεις από πού προέρχονται. Όταν πχ πιάνω εκεί το σημείο και ασκώ μια μικρή πίεση, δεν ακούς τιποτα. Θέλω να πιστεύω ότι φτιάχνεται με κάποιο τρόπο. Βρήκα έναν μάστορα που ασχολείται με αυτά. Θα πάω να πάρω μια γνώμη.
Όσον αφορά το αμάξι, έχει πολύ καλή κύλιση, καλή ηχομόνωση. Παρόλο που φοράει 18αρες ζάντες, είναι κομπλε στο δρομο.
Από θέμα χωρών, το αμάξι είναι πολύ ανετο. Έχω κάνει 4.500 χλμ. Το έχω κανενα δίμηνο. Μέση κατανάλωση έχω πετύχει ως τώρα 5.3. Το προσεχω όμως η αλήθεια είναι. Καλά κρατηματα σε γενικές γραμμές. Πολλές λειτουργίες με το rlink 2. Δεν έχει έκρηξη, είναι βαρύ αμάξι και είναι ίσως λίγο μικρός ο κινητηρας. Ένας μέσος χρήστης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Γενικά να κάνεις test drive. Θα σου λύσει τις απορίες.
-
Δεν είναι τόσο ενοχλητικοι, γιατί αρχικά ξέρεις από πού προέρχονται. Όταν πχ πιάνω εκεί το σημείο και ασκώ μια μικρή πίεση, δεν ακούς τιποτα. Θέλω να πιστεύω ότι φτιάχνεται με κάποιο τρόπο. Βρήκα έναν μάστορα που ασχολείται με αυτά. Θα πάω να πάρω μια γνώμη.
Όσον αφορά το αμάξι, έχει πολύ καλή κύλιση, καλή ηχομόνωση. Παρόλο που φοράει 18αρες ζάντες, είναι κομπλε στο δρομο.
Από θέμα χωρών, το αμάξι είναι πολύ ανετο. Έχω κάνει 4.500 χλμ. Το έχω κανενα δίμηνο. Μέση κατανάλωση έχω πετύχει ως τώρα 5.3. Το προσεχω όμως η αλήθεια είναι. Καλά κρατηματα σε γενικές γραμμές. Πολλές λειτουργίες με το rlink 2. Δεν έχει έκρηξη, είναι βαρύ αμάξι και είναι ίσως λίγο μικρός ο κινητηρας. Ένας μέσος χρήστης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
Γενικά να κάνεις test drive. Θα σου λύσει τις απορίες.
Το sport edition φοράει 18αρες ζάντες; απ όσο έχω δει φοράει 17αρες.
Δεν το βρίσκω για test drive με τον 1.5 dci στην Αθήνα δυστυχώς. Εκανα test drive το Qashqai με τον ίδιο κινητήρα, το τράβηγμα και η ροπή του μου άφησε πολυ καλες εντυπώσεις.
-
Το δικό μου ήταν σε προσφορά για τον μήνα Δεκέμβριο στη renault στη Συγγρού με 18αρες και δώρο το μεταλλικό χρώμα. Δεν ξέρω για το κασκαι, πάντως εγώ θα το ήθελα λίγο πιο ροπατο. Πώς σου φάνηκε το κασκαι από ποιότητα κυλισης και ηχομονωσης;
-
Το δικό μου ήταν σε προσφορά για τον μήνα Δεκέμβριο στη renault στη Συγγρού με 18αρες και δώρο το μεταλλικό χρώμα. Δεν ξέρω για το κασκαι, πάντως εγώ θα το ήθελα λίγο πιο ροπατο. Πώς σου φάνηκε το κασκαι από ποιότητα κυλισης και ηχομονωσης;
Κι εγω μάλλον από τη renault στη Συγγρού θα το πάρω. Τι δωρα τσίμπησες; το qashqai μια χαρα μου φανηκε, test drive 20-30 λεπτών βεβαια αλλα εμεινα ικανοποιημένος.
-
Είναι αρκετά εξυπηρετικοί στη Συγγρού. Εγώ είχα ένα θέμα με το ποτε θα έρθει. Δλδ μου είπαν βδομάδα, και με πήγαιναν από μέρα σε μέρα. Έφτασα τις 15. Μόλις τους πίεσα λίγο και ψιλοαρπαχτηκαμε στο τηλ, την άλλη μέρα το είχα.
Πήρα τα δώρα που σου είπα + τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια για 1 χρόνο.
Ωραίο το κασκαι πάντως. Διάλεξα κατζαρ λογω περισσότερης ανεσης και, λόγω του οτι είχα captur πιο πριν και ήμουν υπερευχαριστημενος.
Renault Kadjar