-
κανένα, πάμε για qq
-
Το qq είναι το ποιο όμορφο ίσως αλλά τελευταία δεν το καλοβλέπω.Έχει αρχίσει να με κουράζει.Ίσως επειδή βαρέθηκα να το βλέπω στον δρόμο.κάθε γωνία και ένα qq.Κάτι ανάλογο είχα πάθει και με το rav 4 ποιο παλιά.
-
Είμαι επαγγελματικο ταξίδι Γερμανία. Το νοικιαρικο που μου έδωσαν είναι το kadjar.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Μου φαίνεται ίσως λίγο πιο μεγάλο-στιβαρό από το qq μου, πιο πολύ θα λεγα φέρνει σε xtrail. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να συγκρίνω κινητήρα γιατί αν έχω καταλάβει καλά μου έχουν δώσει τον 1.6. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ. Χώροι λίγο μεγαλύτεροι από το qq με το πορτ μπαγκαζ να δείχνει αισθητά πιο μεγάλο.δεν ξέρω στην πραγματικότητα πόσο μεγαλύτερο είναι. ..Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν και έχουν το ίδιο μεταξόνιο (2,646mm) το Kadjar είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το Qashqai.
Μηκος 4,449mm ενώ το Qashqai 4,377mm
Πλάτος 1,836mm ενώ το Qashqai 1,806mm
Υψος 1,613mm ενώ το Qashqai 1,590mm
Και χώρο αποσκευών 527 λίτρα ενώ το Qashqai 430 λίτρα. -
Ο χώρος αποσκευών είναι 472lt κατά VDA:
https://www.renault.co.uk/vehicles/new- ... sions.html
Το παραπάνω site αναφέρει και τα 527lt αλλά σε σχέση με τα 430lt του QQ δεν είμαι σίγουρος με ποια τιμή είναι συγκρίσιμος ο χώρος αποσκευών. Σε άλλα site βλέπω να λένε 430 vs 472 ενώ σε κάποιο άλλο 430 vs 527. Λογικά θα είναι με τα 472 αν και τα 430lt του QQ είναι κατά VDA.
Πάντως για το Kadjar αναφέρει ότι ο χώρος αποσκευών είναι μετρημένος με inflation kit, δηλαδή απ' όσο καταλαβαίνω δεν υπάρχει ρεζέρβα. Στο QQ ισχύει το ίδιο;
-
Δεν ξέρω. Πάντως εγώ αυτό που πιστευω είναι ότι αν του βάλουν την σωστή τιμη θα πάει πολύ καλά
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε διαφωνώ, φαίνεται πολύ ολοκληρωμένη πρόταση. Αν έχει τη σωστή τιμή όπως λες (μεγάλο αν).
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Και χώρο αποσκευών 527 λίτρα ενώ το Qashqai 430 λίτρα.
Στο νετ εχω διαβασει αυτά τα λίτρα για το μεν Ρενο με καρκιτ, για το δε Νισσαν με ρεζέρβα ανάγκης.
Εδώ το Ρενο μάλλον με ρεζέρβα ανάγκης θα έρχεται. -
Πάντως στο link που έδωσα παραπάνω (https://www.renault.co.uk/vehicles/new- ... sions.html) αναφέρει και τις δύο χωρητικότητες του Kadjar (472lt και 527lt) με inflation kit. Απλά τα 472lt τα χαρακτηρίζει VDA volume. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά κατά VDA και μη;
-
Δυστυχώς όμως το λανσάρισμά του Ελλάδα έχει πάει πίσω. Και αυτή τη στίγμη δείχνει για Ιούλιο.
-
Έτσι όπως πάει ο Θεοχαράκης θα φέρει κατευθείαν το facelift....
To νέο Megane πότε θα έρθει??
-
Μάλλον τέλη καλοκαιριού - αρχές φθινοπώρου.
-
Το ειδα από κοντά στο Άμστερνταμ την περασμένη εβδομάδα (δεν τράβηξα φωτό γιατι ήταν μέσα ο οδηγός) δείχνει αρκετά πιο μεγάλο από το αδελφό Qq, δεν έδειξε να εχει κάτι ιδιαίτερο στο ντιζάιν του αλλα ίσως να έφταιγε το λευκό χρωμα. Όταν έρθει Ελλάδα πάντως θα πάω μα το δω από κοντά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Όταν έρθει Ελλάδα πάντως θα πάω να το δω από κοντά.Ε δε θ'αργήσει να έρθει......το facelift
-
Τελικά θα προλάβουμε να δούμε Kadjar και πριν το facelift:
Παρουσίαση στα τέλη Ιουνίου ετοιμάζει η Renault εντός Αττικής και θα αφορά το νέο Kadjar. Συνολικά θα διοργανώσει τέσσερα γκρουπ δημοσιογράφων.
Πηγή: http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... piatsas-59
-
απο τιμές, ξερουμε κάτι?
Κατασκευάζεται στην Γαλλία, ή αλλού? -
Συνεχίζουν να λένε οι πληροφορίες για εφάμιλες με Qashqai με μικρές αποκλίσεις. Μένει να επιβεβαιωθεί.
Από τα ημερίσια στοιχεία του Υπουργείου ταξινομήθηκε τις προάλλες το πρώτο. Λογικά δημοσιογραφικό.
Άρα η άφιξή του επιβεβαιώνεται. -
Δημοσιογραφική παρουσίαση αυτή τη βδομάδα για το Kadjar.
Πηγή: http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... piatsas-60
-
Για την Ελλάδα δεν ξέρω μήπως όλη αυτή η καθυστέρηση αποβεί...μοιραία! Υπάρχουν ήδη πολλοί...ανταγωνιστές στην αγορά, αναμένονται και άλλοι και το kadjar δεν φαίνεται και το αμάξι που αν κάποιος ψάχνει αυτοκίνητο δεν θα πήρε άλλο επειδή το kadjar είναι το απόλυτο κελεπούρι. Χωρίς διάθεση να το μειώσω ολα αυτά...
-
Δίκιο έχεις Βασίλη.
Και εγώ δεν βρίσκω λόγο για την έως τώρα καθυστέρηση. Και με δεδομένο εξαρχής ότι δίπλα του θα έχει τον top ανταγωνιστή, όσο το καθυστερούν μάλλον χάνουν.
Renault Kadjar