-
Οντως πέσανε οι τιμές.
Το καλύτερο είναι ότι από το νέο μήνα θα προστεθούν καλές προσφορές σε όλη τη γκάμα της Renault.
O Θεοχαράκης της Nissan είναι ανιψιός του παππού Θεοχαράκη που είναι στις Renault/Dacia και μέσα είναι και απόγονοι.
-
Παλιές και νέες τιμές:
1.2 TCE 130 HP AUTHENTIC 20850 -> 19490
1.2 TCE 130 HP EXPRESSION 22090 -> 21190
1.2 TCE 130 HP DYNAMIC 25730 -> 22320
1.2 TCE 130 HP EXPRESSION EDC 26780 -> 25290
1.2 TCE 130 HP DYNAMIC EDC 30490 -> 26390
1.2 TCE 130 HP BOSE EDC 31840 -> 27530
1.5 DCI 110 HP AUTHENTIC 22340 -> 20990
1.5 DCI 110 HP EXPRESSION 25490 -> 21650
1.5 DCI 110 HP DYNAMIC 27090 ->25.140
1.5 DCI 110 HP BOSE 30580 ->26.890
1.5 DCI 110 HP EXPRESSION EDC 27220 -> 25990
1.5 DCI 110 HP DYNAMIC EDC 30760 -> 26.900
1.5 DCI 110 HP BOSE EDC 32230 -> 30.290
1.6 DCI 130 HP 2WD EXPRESSION 29560 -> 25.890
1.6 DCI 130 HP 2WD DYNAMIC 31340 -> 27190
1.6 DCI 130 HP 2WD BOSE 32800 ->30340
1.6 DCI 130 HP 4WD EXPRESSION 32420 ->27510
1.6 DCI 130 HP 4WD DYNAMIC 34030 -> 31890
1.6 DCI 130 HP 4WD BOSE 35690 -> 32890Και πρόκειται για τις τιμές καταλόγου. Χωρίς τις όποιες τρέχουσες εκπτώσεις.
-
Σημαντικές εκπτώσεις στις 2κίνητες Dynamic και σε όλες τις 4κίνητες.
Ή μείωσαν το κέρδος τους ή κατέβηκε η τιμή προ φόρων (πως έγινε; μήπως θα αλλάξουν εξοπλισμό; ) -
Πραγματικά με τις νέες τιμές γίνεται απόλυτα ανταγωνιστικό το αμάξι . Το μόνο θέμα για μένα είναι η μάσκα που είναι περίεργη έως άσχημη . Από την άλλη το εσωτερικό είναι πολύ όμορφο , ενώ οι κινητήρες είναι εξαιρετικοί .
Η βενζίνη στην expression έχει αρκετά πράγματα που πλέον τα θεωρούμε δεδομένα ενώ η dynamic έχει σχεδόν τα πάντα
-
Από όσο γνωρίζω η ελληνική Renault είναι ουσιαστικά παρακλάδι της Ιταλικής η οποία έχει λόγο στις αποφάσεις
-
Άλλαξε η τιμή προ φόρων. Το παλεύανε από την αρχή του λανσαρίσματος του μοντέλου.
Ισχύει ότι η Ελλάδα έχει γίνει παρακλάδι της Ιταλίας. Γι' αυτό και τα μοντέλα που εισάγονται από το Clio facelift και μετά είναι ακόμα πιο πλούσια σε εξοπλισμό.
Να σημειωθεί ότι πέρα από τις αρχικές τιμές καταλόγου, από αρχές Νοέμβρη και μέχρι τέλος του χρόνου θα παίξει απ'όσο γνωρίζω και δυνατό προωθητικό με εκπτώσεις μεγάλες σε όλη τη γκάμα.
-
Ωραία..μόνο εγώ την πάτησα...
-
Η αγορά αυτοκινήτου είναι χρηματιστήριο.
Μπορεί να αλλάξει η τιμή την επόμενη μέρα -κυριολεκτικά.
Εσύ το έχεις σχεδόν 1 χρόνο, οπότε καλύτερα ας μας γράψεις τις εντυπώσεις σου μετά από ένα χρόνο συμβίωσης μαζί του. -
Πάντως με τις τιμές αυτές και με το ντίζελ στα 21 ή τα αυτόματα στα 25-26 και το 4χ4 στα 27 με εξαιρετικούς κινητήρες οι ιστορίες περί καλών τιμών για Κούγκα , Σκόντες και λοιπούς βαγκέληδες και το άσχημο ς-κρός , θα πρέπει να ξαναστηθούν . Ισως θα πρέπει να τους ενημερώσουμε....
-
Εγώ βλέπω ότι το άσχημο s- Cross πουλάει πολυυυυυ παραπάνω από το' όμορφο' kadjar(εμένα δεν μου λέει τίποτα εμφανισιακά περισσότερο από το δικό μου).Και αυτοί οι πολύ παραπάνω το θεωρούν (και εγώ μέσα) όμορφο.
-
Αντε παλι μετις πωλησεις... Και επειδη πουλαει τι? Ειναι καλυτερο? Και το QQ πουλαγε και τριζει σα σομιες... Το s cross το χεις δει μεσα? Δε καταδεχομουνα να δωσω λεφτα για καινουργιο αμαξι και να βρισκομαι εκει μεσα καθε μερα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αντε παλι μετις πωλησεις... Και επειδη πουλαει τι? Ειναι καλυτερο? Και το QQ πουλαγε και τριζει σα σομιες... Το s cross το χεις δει μεσα? Δε καταδεχομουνα να δωσω λεφτα για καινουργιο αμαξι και να βρισκομαι εκει μεσα καθε μερα...Έγινε φίλε μου,εγώ καταδεχτηκα.
-
Ειχα πει στην αρχη οτι θα πατωσει και ετσι εγινε. Πατος θα συνεχισει και τωρα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το s cross το χεις δει μεσα? Δε καταδεχομουνα να δωσω λεφτα για καινουργιο αμαξι και να βρισκομαι εκει μεσα καθε μερα...Υπερβολή τουλάχιστον...
Δεν εντυπωσιαζει, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ειχα πει στην αρχη οτι θα πατωσει και ετσι εγινε. Πατος θα συνεχισει και τωραΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νίκο στην Ευρώπη πάει πολύ καλά. Κάπου διαβασα για δεύτερο σε πωλήσεις στη Γαλλία και για εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις στην Ευρώπη. Έξω προφανώς εχουν περισσότερο μυαλό από εμάς!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Υπερβολή τουλάχιστον...
Δεν εντυπωσιαζει, αλλά είναι αξιοπρεπέστατο -
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Υπερβολή τουλάχιστον...
Δεν εντυπωσιαζει, αλλά είναι αξιοπρεπέστατοΝα προσθεσω ότι μου φάνηκε καλή η συναρμογή, δλδ ότι δεν θα πάθει τίποτα για πολλά χρόνια...
-
Νίκο στην Ευρώπη πάει πολύ καλά. Κάπου διαβασα για δεύτερο σε πωλήσεις στη Γαλλία και για εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις στην Ευρώπη. Έξω προφανώς εχουν περισσότερο μυαλό από εμάς!
Δεν αντιλεγω Βασιλη, εγω μιλαω για Ελλαδα. Εμενα μου ειχε αφησει ασχημες εντυπωσεις οταν το ειχα δει σε μερικα θεματα αλλα σιγουρα ηταν πιο καλοφτιαγμενο απο το κασκαι
-
Στην Ελλάδα προτιμάμε τα ιαπωνικα, πραγματικά η μόνο κατά ονομασία, δεν νομίζω ότι για αυτό έχουμε λιγότερο μυαλο
-
Εδώ πέρα τα Renault χτυπηθηκαν στα τόσα χρόνια από κακούς εισαγωγεις και κακό aftetsales. Έφυγαν πελάτες που δύσκολα ξαναγυριζουν. Δεν έχει να χτίσει όνομα αλλά εμπιστοσύνη....
Έξω το Kadjar (όπως και το Captur) πηγαίνει πολύ καλά. Ένα συν οι πολύ καλές και ανταγωνιστικες τιμές του.Το έχει φίλος που ζει έξω. Στα αρνητικά του οι 19αρες που για το μισό πλακοστρωτο Άμστερνταμ δεν είναι και το καλύτερο και κάποιοι τριγμοι εσωτερικά (κολλητός του QQ γαρ! [emoji16]) που διορθωθηκαν. Στα θετικά του ο 1.2 και το EDC. Το EDC ήταν και ο βασικός λόγος απόρριψης του QQ με το cvt του.
Renault Kadjar