-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εγώ πάντως έγραψα πλην Λακεδαιμονίων εννοώντας αυτούς που έχουν την μύγα... αν μη τι άλλο όμως φίλε Βασίλη όχι Μ. Αλέξανδρο δεν με βλέπω αλλά ίσα που φτάνω λίγο την μύγα του Σωκράτη... έτσι όπως βλέπω από τους διαλόγους που ακολούθησαν το κειμενάκι μου.και εγώ έκανα 'βλακ humor' με τη στήλη που έστησαν οι Μακεδόνες (εξ ου και το 'Μέγας Αλέξανδρος') όπου αναγράφηκε το 'πλην Λακεδαιμονίων'...
Άξια η Σωκρατική μύγα! -
Εγώ πάντως έγραψα πλην Λακεδαιμονίων εννοώντας αυτούς που έχουν την μύγα... αν μη τι άλλο όμως φίλε Βασίλη όχι Μ. Αλέξανδρο δεν με βλέπω αλλά ίσα που φτάνω λίγο την μύγα του Σωκράτη... έτσι όπως βλέπω από τους διαλόγους που ακολούθησαν το κειμενάκι μου. -
Αυτό το 'Τα Γαλλικά είναι έτσι', 'Τα Γερμανικά, είναι αλλιώς', 'Τα Ιαπωνικά είναι παραλλιώς' και πάει λέγοντας, μου κάθονται στο στομάχι.
-
Καλύτερα να πάρεις το πιο εμπορικό για αξία μεταπώλησης και ευρεση ναταλλακτικών
Σε ρενω 10ετιασ μου έσπασε ένα πλαστικό στα κάθισμα και μου ζήτησαν 350 € ( λόγω ευαισθησίας δεν έπρεπε να κάνει πάνω από 20€) μόνο για την πλαϊνή επένδυση
Λόγω μεγάλης ποικιλίας εκδόσεων , από τα παλιά τίποταΟι Γάλλοι σε after sales δεν ενδιαφέρονται , ειδικά η ΡΕΝΟ
-
Δοκιμή Autobild Kadjar 1.5 DCi:
http://www.autobild.gr/test/dokimes/ren ... 15-dci-110
-
Μεταπωλητικα το κασκαι μου φαινεται θα πουλιεται πιο ευκολα. Νομιζω πως δινοντας κανα χιλιαρικο παραπανω για το κατζαρ στις ιδιες εκδοσεις με το αδελφο κασκαι πιστευω αξιζει γι αυτα που προσφερει (καλυτερη ποιοτητα μεσα,πορτ μπαγκαζ,πιο καινουριο αμαξι). Καποιος κατα την αγορα θα πρεπει να σκεφτει και αυτα τα δυο που αναφερω
Στάλθηκε με tapa
-
Μου λεει τις προαλλες ο πωλητης στη ρενω: Πουληθηκε το ακριβοτερο κατζαρ στα 37.000 ευρω. Απ οτι καταλαβα ηταν το 4χ4 ντιζελ με τα 130 αλογα σε καποια ακριβη εκδοση. Εκει παιζουν αλλα πριμιουμ αλλα αν ο αλλος γουσταρει παω πασο
Στάλθηκε με tapa
-
Εγώ πάντως εάν δεν ήθελα να ξεφύγω από τον όμιλο σε αυτά τα χρήματα μάλλον στο x-trail θα πήγαινα. Βέβαια το Kadgar είναι σχεδιαστικά μια όμορφη πρόταση που κατά 70% θα βγει το ίδιο αξιόπιστη με το qq οπότε γούστα είναι αυτά...
-
Εγώ πάντως εάν δεν ήθελα να ξεφύγω από τον όμιλο σε αυτά τα χρήματα μάλλον στο x-trail θα πήγαινα. Βέβαια το Kadgar είναι σχεδιαστικά μια όμορφη πρόταση που κατά 70% θα βγει το ίδιο αξιόπιστη με το qq οπότε γούστα είναι αυτά...Αξιοπιστο θα βγει συμφωνω. Ομως δεν νομιζω να χρειαζεται να ανεβεις κι αλλο και να πας στο xtrail αφου το kajdar ειναι πιστευω μεγαλυτερο απο το κασκαι και φτηνοτερο απο το xtrail. Σαν χρυση τομη
Στάλθηκε με tapa
-
Για εμένα σίγουρα το kadjar αποτελεί όχι μόνο την χρυσή τομή αλλά διακινδυνεύοντας να φανώ λίγο υπερβολικός μπορεί να αποτελέσει την επιτομή της κατηγορίας λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, τους χώρους, τους αξιόπιστους ντίζελ κινητήρες , την εξωτερική εμφάνιση, το επίπεδο ποιότητας και το όχι βέβαια προκλητικό σήμα αλλά αν μη τι άλλο αναγνωρίσιμο και διόλου ευκαταφρόνητο. Το kadjar σήμερα θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια έχοντας την εμπειρία από το duster που δεν είναι όχι το πρώτο αλλά το νιοστό όχημα που έχω αγοράσει από την βιτρίνα. Γιατί όμως το kadjar μπορεί και προσφέρει τα παραπάνω σε λογικές τιμές για τα δεδομένα της κατηγορίας; Η απάντηση είναι απλή για 'μένα. Πρώτον δεν χρειάστηκε να δαπανηθεί κόστος εξέλιξης αφού αυτό το έφαγε το qq και γιατί στην δικίνητη εκδοση διαθέτει πίσω ημιάκαμπτο άξονα που παραπέμπει σε χαμηλού κόστους υλοποιήσεις. Μόνο που είναι Γαλλικό και όπως όλα τα αυτοκίνητα όχι μόνο της μάρκας αλλά και της χώρας προέλευσης έχουν αποδείξει ότι και με ημιάκμπτο ξέρουν να στέκονται πολύ καλά στο δρόμο. Αν πραγματικά θέλει κάποιος να ανέβει σκαλιά μετά το kadjar, σήμερα για εμένα θα έπρεπε να κοιτάξει την Χ1(όχι όμως των 115 ίππων) και το Tiguan (και πάλι όχι των 115 ίππων).
-
Αν ομως επαρκει το μικροτερο πορτ μπαγκαζ και η ελαφρως κατωτερη ποιοτητα εσωτερικου (μπορει και να μην ειναι κατωτερη και να ειναι ισαξια) τοτε καλα ειναι να γλυτωσεις κανα χιλιαρικο επιλεγοντας το κασκαι που απο τους περισσοτερους που ακουω ειναι και πιο ομορφο
Στάλθηκε με tapa
-
To qq είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το kadjar και ως αυτή τη στιγμή που 'μιλάμε' ο βασιλιάς της κατηγορίας σε πωλήσεις. Κανείς δεν μπορεί να μειώσει την αξία του καθώς πρόκειται για ευρέως αναγνωρίσιμο όχημα. Όταν το θέμα λοιπόν πηγαίνει στην σύγκριση ως προς την εμφάνιση ο μόνος που έχει λόγο είναι ο υποψήφιος κάτοχος.
-
Νομίζω ότι για μια ακόμη φορά θα συμφωνήσω με τον Σπυρο με μόνη μου αμφιβολία την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών λόγω του... παρελθόντος. Η λογική μου μού λέει ότι οι παλιές ασθένειες θα έχουν ξεπεραστεί. Αναμένω να το επιβεβαιώσουν τα επόμενα χρόνια...
-
To qq είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το kadjar και ως αυτή τη στιγμή που 'μιλάμε' ο βασιλιάς της κατηγορίας σε πωλήσεις. Κανείς δεν μπορεί να μειώσει την αξία του καθώς πρόκειται για ευρέως αναγνωρίσιμο όχημα. Όταν το θέμα λοιπόν πηγαίνει στην σύγκριση ως προς την εμφάνιση ο μόνος που έχει λόγο είναι ο υποψήφιος κάτοχος.Ε βεβαια αφου ειναι αντικειμενικο
Στάλθηκε με tapa
-
Είδα το πρώτο σήμερα
Εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο το QQ, μιας και μου φαίνεται πιο επιθετικό. Το Kadjar το περίμενα και πιο σύγχρονο / 'εντυπωσιακό' μιας και κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά το QQ.
-
Ωραίο χρωμα!
-
Πέτυχα και γω ένα στον δρόμο προς το χωριό.
Συνεχίζει να μου αρέσει πάρα πολύ.
Τα φώτα του μου έκαναν εντύπωση...
Αν επερνα τώρα αμάξι πολύ πιθανώς να επερνα αυτό αντί για το qq και για μου αρέσουν εξίσου, αλλά και γιατί έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. ..Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είδα το πρώτο σήμερα .Αυτό το είδα πριν λίγο να φεύγει προς ΕΟ Μουδανιών. Ωραίο χρώμα αλλά συντηρητικο.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Νομίζω ότι για μια ακόμη φορά θα συμφωνήσω με τον Σπυρο με μόνη μου αμφιβολία την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών λόγω του... παρελθόντος. Η λογική μου μού λέει ότι οι παλιές ασθένειες θα έχουν ξεπεραστεί. Αναμένω να το επιβεβαιώσουν τα επόμενα χρόνια...Και εγώ με τη σειρα μου Βασίλη να συμφωνήσω μαζί σου πηγαίνοντας και λίγο παραπέρα πως το ηλεκτρολογικό είναι πάντα το κομμάτι με τις πιο δυσάρεστες εκπλήξεις σε όλα τα αυτοκίνητα όταν και εάν δεν έχει γινει σωστή δουλειά. Πριν λίγες μέρες στην ΕΟ Αθηνών Κορίνθου μια Μερσέντα σειρά c ηλικίας 6 ή 7 χρονών όπως την έβλεπα είχε γίνει παρανάλωμα του πυρρός και με την επέμβαση της πυροσβεστικής και μόνο η φωτιά έσβησε αφού πρώτα κάηκε όλο το μπροστινό τμήμα έως και το παμπριζ. Θυμάμαι κάποτε αυτοκίνητο γνωστού (μια ολοκαίνουργια lancia delta) έγινε μπουρλότο όντας σταματημένη στο πάρκινγκ του σπιτιού του, το οπελ άστρα που είχα σε διακοπές έξω από την Ναύπακτο κλείδωσε μόνο του όταν βγήκα έξω από αυτό να ξεμουδιάσω αλλά ευτυχώς ήταν μέσα μια κοπέλα και την γλυτωσα. Σε αυτό είχα βαρεθεί να βλέπω τα παράθυρα να ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους ενώ στην Α είχα βαρεθεί να αλλάζω αισθητήρες λ. Όσον αφορά τα ηλεκτρολογικά οι ιστορίες δεν έχουν τέλος αλλά στην τελική πολύ συχνά συμβαίνει σε αυτά οι κατασκευαστές να έχουν κοινό προμηθευτή. Προσωπικά τα χειρότερα μπορώ να γράψω με το χέρι στην καρδιά για Γερμανό προμηθευτή που σαπορτάρει το 70% των κατασκευαστών στην Ευρώπη. Τα focus πάλι είχαν επί σειρά ετών δυναμό ποιημα πολύ καλού ιταλού κατασκευαστή αλλά δεν ήταν λίγα που το έχουν αλλάξει ουκ ολίγες φορές. Για να μη πω για αυτά τα τελευταία πως ένα focus μπορεί να έχει κάψει τόσες λάμπες πίσω φρένων όσα λαμπάκια έχω αλλάξει σε όλα τα αυτοκίνητα μαζί που είχα. Ιστορίες ατελείωτες στα ηλεκτρολογικά αλλά και σε πολλές περιπτώσεις κακής ποιότητας επεμβάσεις από τους εδώ μάστορες ηλεκτρολόγους. Και μια και έγραψα για λάμπες η ιδέα μου είναι στα καινούργια polo πως κάτι τρέχει με τα φώτα ημέρας και ένα στα δυο που έχω συναντήσει έχει καμένη τη μια;
-
Πληροφορια:υπαρχουν 2 ετοιμοπαραδοτα που τα δινουν -800 ευρω. Ενα εξπρεσιον με μεταλλικο γκρι και οθονη rlink και pack easy parking στα 26755 απο 27555
Ενα dynamic με μεταλλικο μπλε στα 27290 απο 28090
Θυμιζω το μεταλλικο εχει σε γκρι 550 και σε μπλε 600.
Εκθεσιακα ενος μηναΣτάλθηκε με tapa
Renault Kadjar