-
Τα νεα edc της renault ειναι gertrag και ειναι υγρου τυπου.
-
Συγγνώμη, το QQ και το Kadjar δεν είναι 'ίδια' αυτοκίνητα; 0 1.6 είναι παλιότερος, θα προτιμούσα τον 1.5 ξεκάθαρα.
Έχουν διαφορετικά αυτόματα;
-
Συγγνώμη, το QQ και το Kadjar δεν είναι 'ίδια' αυτοκίνητα; 0 1.6 είναι παλιότερος, θα προτιμούσα τον 1.5 ξεκάθαρα.
Έχουν διαφορετικά αυτόματα;
Ναι ουσιαστικά είναι το ίδιο αυτοκίνητο. Ο 1.6 δεν είναι παλιότερος γιατί και ο 1.5 παλιός είναι. Ο 1.7 είναι νεότερος και αντίκατέστησε τον 1.6, ο 1.5 είναι αειθαλής!
To προ-FL QQ είχε το CVT της Νισσάν ενώ η Renault εβαζε το δικό της EDC. Μετά το FL του QQ και τα προβλήματα που είχε το CVT, αποφάσισε και η Νισσάν να χρησιμοποιήσει το EDC της Renault. Το CVT χρησιμοποιείτε πλέον μόνο στις μικρές ιπποδυνάμεις των Clio & Micra.
-
Δοκιμή του 1.3 TCe 140 EDC:
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-renault-kadjar-1-3-tce-edc/ -
Νέες εκδόσεις και τιμές για το kadjar με τι νέες προδιαγραφές ρύπων 6d final:
**1.3 TCE 140 HP SPORT EDITION** **22980** **1.3 TCE 140 HP SPORT EDITION PLUS** **24980** **1.3 TCE 140 HP SPORT EDITION EDC** **25360** **1.3 TCE 140 HP SPORT EDITION PLUS EDC** **27360** **1.3 TCE 140 HP INTENS EDC** **30960**
-
Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας.
Προσπάθησα να κάνω update τους χάρτες στο Rlink 2 του Renault Kadjar και η οθόνη έσβησε,νεκρή τελείως.Απευθυνθηκα στην Renault της περιοχής μου και μου έκαναν reset και μόλις η οθόνη επανήλθε αντί να δείχνει σε ευθεία όπως ήταν είχε στραφεί αριστερά σαν να κάνεις rotation σε οθόνη υπολογιστή.Επισης δεν λειτουργούσε το ,volume button και την ένταση την λειτουργούσα από το χειριστήριο του τιμονιού.Μου είπαν να ξαναπάω εφόσον θα τους ενημέρωναν από τα κεντρικά τι πρέπει να κάνουν.Την δεύτερη φορά η οθόνη δεν επανήλθε και σταμάτησαν να δουλεύουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος και ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας......Μου είπαν να τους το αφήσω εκεί να το ψάξουν....
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
-
Το Kadjar είναι ξανά διαθέσιμο με diesel 1.5 DCi 115 hp με προδιαγραφές ρύπων Euro 6d final. Έτσι, οι τιμές και εκδόσεις έχουν:
1.3 TCe 140 hp Sport Edition: 23.380
1.3 TCe 140 hp Sport Edition Plus: 25.380
1.3 TCe 140 hp Sport Edition EDC: 25.760
1.3 TCe 140 hp Sport Edition Plus EDC: 27.760
1.5 DCi 115 hp Sport Edition EDC: 28.990
1.5 DCi 115 hp Sport Edition Plus EDC: 31.450
1.5 DCi 115 hp Intens EDC: 34.950
-
Μόνο αυτόματο βλέπω στο ντίζελ. Στα 29000. Αυτοί δεν έβγαζαν και έναν πιο δυνατό ντίζελ με 130?
-
Με 115 ατια, οσο και πετυχημενος να ειναι ο κινητηρας. Καλιο με τους 140 μπιτζινα και αυτοματο. Σβελτο, ποιοτικο και σε τιμη ευπεπτη σε σχεση με αυτα που ζητουν τα γατακια μιας κατηγοριας κατου.
-
Το 140 μπετζινα αν έχει το ίδιο φιμωμα που έχει το αντίστοιχο κασκαι δεν το λες και σβέλτο με 0-100 +12 δευτερόλεπτα.
Αυτά τα μοτέρ και το άλλο με τους 160 φαίνεται ότι τα φιμωσαν άγρια για να πιάσουν τους ρύπους.
-
Καλησπέρα.
Πριν 1 μήνα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Kadjar 1.5 diesel του 7-2015.
Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος εκτός από τον συμπλέκτη που ήταν από την αρχή αρκετά βαρύς (σε σχέση με το focus που είχα και το getz της γυναίκας μου). Το κατάλαβα ειδικά στην κίνηση της Αθήνας όπου έγινε αρκετά κουραστικός.
Κατά τα άλλα δεν πατηνάρει και δεν πιάνει πολύ ψηλά.
Είναι βαρύς από κατασκευής ή πρέπει κάτι να ελέγξω;;;;
Renault Kadjar