-
Δοκιμή GoCar:
http://www.gocar.gr/test-drives/first-d ... llada.html4 Τροχοί:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/ella ... ult-kadjar -
Κάθε κριτική περιέχει αναμφίβολα το υποκειμενικό στοιχείο, αλλά μερικές φορές κάποιοι για τα ίδια δεδομένα μπορούν να εκφράσουν εκ διαμέτρου αντίθετες εκτιμήσεις. Η πρώτη π.χ. κριτική ακόμη και τα...αρνητικά τα βαφτίζει 'θετικά'. Π.χ. η εικόνα από το εσωτερικό προσωπικά με παραπέμπει σε κάτι άχρωμο και άγευστο. Το QQ είναι σαφώς πιο όμορφο ΚΑΙ μέσα. Επίσης, γίνεται λόγος για 'αξιοπρεπείς επιδόσεις (0-100 σε 11,9 sec και τελική 182 km/h)'. Δεν νομίζω ότι 12'' το 2016 είναι αξιοπρεπές. Τέτοιες επιδόσεις και καλύτερες είχαν μοντέλα πριν από 10 χρόνια και βάλε...Επίσης, παρά αυτά τα νούμερα το μοτέρ χαρακτηρίζεται 'ροπάτο και γραμμικό, ανεβάζοντας με σβέλτο ρυθμό ταχύτητα και διατηρώντας την εύκολα στο ταξίδι. Η μέση κατανάλωση που είδαμε στη σύντομη διαδρομή μας (αυτοκινητόδρομος και ορεινός δασικός δρόμος) ήταν κάπου στα 6,5-7 lt/100 km, χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία'. Στο QQ έχουν αναφερθεί πολύ χαμηλότερες καταναλώσεις.
Ασφαλώς υπάρχουν και μεγάλα πλεονεκτήματα, όπως οι χώροι που προσφέρονται απλόχερα.Πάντως, σαν γενικό σχόλιο για τις κριτικές, πρέπει να υπάρχει και κάποιος αντικειμενικός 'οδηγός', γιατί π.χ. αλλού μπορεί να διαβάσεις ότι το 0-100 σε 12'' είναι αξιοπρεπές και αλλού ότι το 9,9'' είναι απλά καλό...Δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο...
-
Εδώ έχω διαβάσει δοκιμές όπου ακόμη και με αντικειμενικά δεδομένα, αυτό που έχει χειρότερα χαρακτηριστικά, βγαίνει καλύτερο στο τέλος.
Η να βλέπεις στο ίδιο τεύχος, δοκιμή της C Class και C Class coupe, να φορούν και οι δύο τον ίδιο ακριβώς κινητήρα και κιβώτιο και το πιο βαρύ να έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από το το ελαφρύτερο...
Γενικά οι 'δημοσιογράφοι' των περιοδικών αυτοκινήτου έχουν πάψει εδώ και χρόνια να αποτελούν δημοσιογράφους. Στην καλύτερη τα κείμενα τους είναι απλές παρουσιάσεις, στην χειρότερη διαφημίσεις
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γενικά οι 'δημοσιογράφοι' των περιοδικών αυτοκινήτου έχουν πάψει εδώ και χρόνια να αποτελούν δημοσιογράφους. Στην καλύτερη τα κείμενα τους είναι απλές παρουσιάσεις, στην χειρότερη διαφημίσεις
Απόλυτα σωστός
2 προτάσεις με όλο το ζουμί για τον 'ειδικό τύπο' στον κλάδο του αυτοκινήτου. -
Δεν ειναι ολοι ιδιοι παιδια.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ειναι ολοι ιδιοι παιδια.Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
και αυτό σωστό!
-
Πουθενά δεν είναι όλοι ίδιοι, συγνώμη αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς όμως, μαζί με τα πολλά ξερά καίγονται και τα λίγα χλωρά που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν μέσα στα σκατά. -
Πιθανότατα να έχεις δίκιο, μιας και πλέον αγοράζω 1-2 περιοδικά του χώρου, περισσότερο για την φάση και όχι για την ενημέρωση.
-
Δοκιμή zougla.gr:
http://www.zougla.gr/automoto/tests/ren ... galiko-suv -
Ανέβηκαν αναλυτικά τιμές εκδόσεις και εξοπλισμοί. Πέρα από αυτές που είχα προαναφέρει έχουν και τις εκδόσεις 1.2 TCe EDC:
http://www.renault.com.gr/cars/kadjar/l ... sFSPP.html
-
Είδα προχθές στον Κηφισο ένα μπλε...
Σαν το qq από το πλάι και το γενικό σουλουπι. Μπροστά και πίσω εμένα δεν μου άρεσε. -
Σαν αυτό; Ωραίο χρώμα πάντως του πάει!
-
Nαι ακριβώς..
-
Όμορφο αυτοκίνητο, αλλά ήρθε σε λάθος περίοδο.
Αν είχε έρθει πριν τις αλλαγές σε φορολογία, με τις προηγούμενες τιμές, θεωρω θα πήγαινε καλαΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν δεν αλλάξει κάτι είτε στη φορολογία είτε στις προσφορές των εταιριών προβλέπω νέκρα πάλι στην αγορά...
-
Αυτό το διακοσμητικό χαμηλά στον προφυλακτήρα είναι όμορφο!!
Δεν το είχα προσέξει....
Είναι κάποια συγκεκριμένη έκδοση?? -
Για εμένα πάντως έχει όμορφη αισθητική αν και η τόσο χαμηλή μάσκα δεν με προδιαθέτει για εκτός δρόμου διαδρομές. Το δυστήχημα είναι πως έρχεται σε μια κακή στιγμή της αγοράς ενώ θα έχει πλέον να αντιμετωπίσει αρκετούς καταξιωμένους ανταγωνιστές. Μοιάζει περισσότερο σαν ένα qq αλλαγμένο αισθητικά και όχι σαν μια πρόταση που εκκίνησε από λευκό χαρτί. Πάντως όμορφο το βρίσκει κάποιος εύκολα. Αποτελεί άλλωστε μια συνέχεια των τελευταίων υλοποιήσεων της Renault που η εξωτερική τους εμφάνιση έχει βρει πολλούς θιασώτες.
-
Είναι και λόγο μεγαλύτερο του QQ και νομιζω πώς και αυτό παίζει τον ρόλο του
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Είναι και λόγο μεγαλύτερο του QQ και νομιζω πώς και αυτό παίζει τον ρόλο τουΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι στα υπέρ του αυτό.
Μέσα στις δυσκολίες του είναι και η προϋπηρεσία. Crossover by Renault με ασήμαντο παρελθόν...
Το Captur έξω τα πάει καλά για να ακολουθήσει αυτό, αλλά εδώ σκέφτομαι πόσες φορές οι πωλητές θα πουν 'Qashqai είναι, λίγο διαφορετικό...' για να δελεασουν.ΥΓ. Όμορφο το μπλε.
-
Έπαιξε και διαφήμιση πριν λίγο.... Too little too late οπως λενε και οι Αμερικανοί
Renault Kadjar