-
αλλά είναι εισαγωγής και πλέον μη ελεύθερο. https://www.youtube.com/watch?v=rVxN0XHWeuM
-
Ναι, νομίζω ότι λέγεται Φωτεινή. Κι είπαμε, είναι κορίτσι για να το κάνετε νύφη σας, όχι τα υπόλοιπα που θυμίζουν το παρακάτω:
-
Ναι, νομίζω ότι λέγεται Φωτεινή. Κι είπαμε, είναι κορίτσι για να το κάνετε νύφη σας, όχι τα υπόλοιπα που θυμίζουν το παρακάτω:
ok, το παρακαναμε. λες και χωρις καταποση χημειας θα τα βγαζαμε περα...
στον σφακιανακη λεμε? ενα συγκλονιστικο, ηλικιας γατογιου, που παιζει στο φειςμπουκι και ειναι και φοιτητρια? ουαου....
να το δωκει το κορσα ο μικρος να του παρω ντουστερ. αεριο.
-
#MeToo
-
Μπήκαν οι τιμές και ο διαμορφωτής στο Γερμανικό σάιτ.
21 χιλιάρικα το 4χ4 prestige.
Υπάρχει και διαμορφωτής με δυνατότητα να βάλεις κάποια ενδιαφέροντα έξτρα όπως έξτρα usb, θερμαινόμενα καθίσματα κτλ. Ελπίζω να έρθει και εδώ.
Για τις τιμές πάντως φοβάμαι πως στην Ελλάδα θα είναι φουσκωμένες...
-
21.000 για βενζίνη και τετρακίνητο και πλούσια έκδοση καλά ειναι
-
Πολύ καλά είναι. Το θέμα είναι πως σίγουρα εδώ θα είναι παραπάνω.
Μάλιστα το πετρέλαιο είναι ελάχιστα πιο φθηνό! Κάτω απο 21.
Το πρόβλημα με την βενζίνη είναι οι ρύποι. Απ' ότι είδα το 150άρι βγάζει 137 ή 139 (δε θυμάμαι ακριβώς)
-
Οι τιμές του Duster II facelift στην Ελλάδα:
1.0 TCe 100 hp Ambiance LPG: 15.990
1.0 TCe 100 hp Sportive LPG: 17.180
1.0 TCe 100 hp Prestige LPG: 17.990
1.0 TCe 90 hp Ambiance: 15.990
1.0 TCe 90 hp Sportive: 17.180
1.0 TCe 90 hp Prestige: 17.990
1.3 TCe 150 hp Prestige EDC: 21.490
1.5 DCi 115 hp Sportive 4x2: 19.950
1.5 DCI 115 hp Prestige 4x2: 20.880
1.5 DCi 115 hp Ambiance 4x4: 21.710
1.5 DCi 115 hp Sportive 4x4: 23.570
1.5 DCi 115 hp Prestige 4x4: 24.650
-
Ωπ ξαναχτύπησε ο samatistas..
Αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε Diesel και 4χ4, μονοδρομος το duster. Η suzuki άνοιξε τον δρομο με την κατάργηση των Diesel της.
-
το βενζινοκίνητο 150άρι 4χ4 που είναι;;;;;;;;
Τραγικές τιμές σε σχέση με Γερμανία/Ρουμανία... Είναι τραγικοί οι τύποι απλά.
-
Και Γερμανία με διπλάσια αγοραστική δύναμη από εμάς. Άρα ακόμα πιο φθηνό είναι στην ουσία για αυτους. Το λες και τρίτο οχημα της μεσαίας τάξης για να πηγαίνουν βολτες στα δάση τους.
-
Το 4Χ4 Prestige είναι 3-4.000€ επάνω σχεδόν από την προσφορά που είχα πάρει πριν 2 χρόνια, ή κάνω λάθος;;
Το απλό 90 άλογα γιατί το αναφέρουν καν;
-
Εντάξει πραγματικά ένα μοντέλο με ενδιέφερε (βενζίνη prestige 4x4 150) και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχουν σκοπό να το φέρουν κάν...
Τα πετρέλαιο έχει πάρει 4 χιλιάρικα πάνω τα τελευταία 2 χρόνια σε σχέση με το εξωτερικό.
Άξιοι της μοίρας τους... Νομίζουν έπιασαν κ αυτοί τον παπά απ' τα .... αυτιά.
-
Το απλό 90 άλογα γιατί το αναφέρουν καν;
- και γιατί έχει ίδιες τιμές με το LPG ;
-
Πραγματικα, μονο το 1.3 με τους 150 θα με ενδιεφερε τωρα.
-
Πραγματικα, μονο το 1.3 με τους 150 θα με ενδιεφερε τωρα.
Άσε... Μου κόψαν την όρεξη κατευθείαν... Έφαγε ένα μεγάλο Χ και η Dacia. Ούτε διαμορφωτή, ούτε λογικές τιμές, ούτε βενζινοκίνητο 4χ4... Κρίμα και μου είχε αρέσει πολύ το ανανεωμένο. Ίσως και περισσότερο από το Vitara, λόγω γωνιών, ύψους και εμφάνισης.
Το vitara πλέον φαντάζει μοναδική επιλογή. Ούτε αυτοί έχουν διαμορφωτή, στοκ απ ότι βλέπω μηδαμινό και γενικά δε μου πολυγεμίζει το μάτι η αντιπροσωπεία της Suzuki... Δεν ξέρω γιατί. Ίσως την έχω παρεξηγήσει. Πρέπει επιτέλους να πάω μια βόλτα από εκεί...
Υπάρχει και το panda ως πιο μικρό και πιο οικονομικό, αλλά με χαλάνε τα φώτα αλογόνου και οι μανιβέλες στα πίσω παράθυρα... 2021 έχουμε...
-
Ρε παιδιά το 150 prestige αυτόματο νομίζω πως είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Το πετρέλαιο μάλλον ανέβηκε τόσο πολύ γιατί είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή σε 4*4 diesel στην ελληνική αγορά κάτω από 25.000. Σκέφτηκαν πονηρά , εργοτάξια και κατασκευαστικές δεν έχουν άλλη επιλογή , και κάποιοι λίγοι ιδιώτες που θέλουν ένα πραγματικό εργαλείο με AWD δυνατότητες. Θα μαζέψουν όλο το χαρτί σε αυτή την κατηγορία.
Μέγιστο ατόπημα που δεν έφεραν το 4*4 150 βενζίνης σε manual στην ίδια τιμή με το δικινητο EDC, θα ήταν εξαιρετική επιλογή για πάρα πολλούς, τώρα παίζει μόνο του το Vitara σε αυτή την κατηγορία .
Παρόλα αυτά θεωρώ πως τα 21.500 είναι πολύ καλή τιμή για SUV με 150 αλογάκια και αυτόματο σε σχέση με οποιαδήποτε designατο BSUV . Μάλιστα εγώ εξακολουθώ να το βρίσκω πολύ όμορφο , ακόμη και μέσα είναι συμπαθητικό και με καλουτσικους χώρους. Το βρίσκω ως ιδανική επιλογή για κάποιον που έρχεται από 10ετιας + c hatchback ή Supermini και μεγάλωσε πρόσφατα η οικογένεια του και θέλει να ψηλώσει χωρίς να ξηλωθεί οικονομικά. 150 αλογάκια και αυτόματο δεν τα βρίσκεις πουθενά πλέον σε αυτά τα λεφτά.
Μου μοιάζει πραγματική ευκαιρία και αυτό όπως και το Vitara AWD σε αυτά τα χρήματα, θεωρώ πως δεν θα ξαναυπαρξουν αντίστοιχες στο ζοφερό μέλλον των ηλεκτροκίνητων και των ΑSUV της νέας μόδας που έρχεται με 20.000 - 21.000 . Καλά για όσους πρόλαβαν τα προηγούμενα 44 prestige diesel ή ακόμη και τα 150 βενζίνης 44 στα 21.000 είναι σαν να έχουν τα λεφτά τους στην τράπεζα για μια πενταετία.
-
Εχει μεινει πισω. Αν δεχθει βεβαια την καταλληλη φροντιδα μπορει παλι να παιξει δυνατα. Το νταστερ εχει πλεον περισσοτερη τεχνολογια επανω του αλλα και καλουδια. Δε μπορει να συνεχισει να πουλα σε τιμες γνωριμιας. Βλεπω το δικο μου = υποδεεστερο του νεου και φορτωμενο χλμ μου αποδυκνυει καθε μερα πως καλως το πηρα.
Το ιδιο πιστευω θα συμβει και σε οποιον παρει το νεο, εστω με 1000 ευρω παραπανω απο οσο θα θελε. Δεν ειναι απατη θελω να πω.Σιγουρα βεβαια το σαντερο ειναι πιο vfm. Αν φαινεται πολυ ακριβο δειτε τα ομοσταβλα με τον ιδιο εξοπλισμο που παιζουν.
-
VAGKIRK
-
Καλά ρε παιδιά Duster 2κίνητο; Ο μόνος λόγος να πάρεις αυτό το αμάξι είναι η 4κίνηση... 2κίνητα έχει άπειρα
Dacia Duster II