-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι καταργήθηκε;
Η Dacia τώρα πέρασε τον κινητήρα αυτό στο νέο τιμοκατάλογο.
Στον προηγούμενο τιμοκατάλογο είχε μόνο τον 1.5 diesel.Μόλις τώρα μπήκα στο Dacia.gr. Έχει τιμές και για τον 1.6 αλλά και για τον 1.3. Για τον 1.3 δεν έχει καμία έκδοση 4χ4 και αναφέρει με κόκκινα γράμματα 'για περιορισμένο αριθμό οχημάτων'
Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο 1.6 που ξαναμπήκε είναι ανανεωμένος και σύμφωνος με τις τελευταίες προδιαγραφές κατά WLTP.
1.3 TCe 4x4 θα εισαχθούν και θα προστεθούν στους τιμοκαταλόγους σε ένα 3μηνο.
Γράφουν για περιορισμένο αριθμό οχημάτων γιατί η επόμενη παραλαβή θα έρθει με τιμές ελαφρά αυξημένες προς τα πάνω λόγω αυξήσεων από το εργοστάσιο. Οπότε αν κάποιος το σκεφτόταν το 1.3 TCe αξίζει να προχωρήσει σε κίνηση πριν τσιμπήσει ο τιμοκατάλογος.
-
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
-
Εξωτερικό άρχισε να διατίθεται ως 1.0 TCe 100 hp και θα αντικαταστήσει τον ατμο 1.6. Και Ελλάδα ο άτμο καταργήθηκε.
https://renaultnews.gr/dacia-duster-diathesimo-stin-gallia-me-ton-neo-tce-100/
Y.γ: βλέπω χαθήκανε δημοσιεύσεις κατά τη μεταφορά στη νέα μορφή του φόρουμ
-
Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα στις διακοπές, και έχοντας μέχρι τώρα απογοητευθεί από τα περισσότερα που είδα και τις τιμές, σκέφτομαι την πιθανή αγορά του Duster, εφόσον υπάρχουν κάποιες πλήρεις εκδόσεις σε αυτόματο.
Δεν μπορώ να βρω ακριβώς ποιες εκδόσεις διατίθενται, καθώς διαβάζω σε ελληνικά περιοδικά τεστ του αυτόματου, αλλά δεν υπάρχει στον τιμοκατάλογο στην επίσημη ιστοσελίδα.
Γνωρίζει κάποιος τί εκδόσεις με αυτόματο είναι διαθέσιμες, και τις τιμές τους;
-
Μεχρι ποιο ποσο θελεις να διαθεσεις;
-
έχοντας κατά νου ένα ντήζελ αυτόματο (ή έστω αυτόματο με ροπάτο κινητήρα βενζίνης, ανάλογα την τιμή) σε άλλες μάρκες μιλάμε για 22 χιλιάρικα και πάνω, χωρίς να είναι SUV. ή κάποια μικρότερα όπως το C3 aircross ή το αυτόματο vitara που βγαίνει μόνο βενζίνη. Θέτω δηλαδή ως θεωρητικό όριο τα 22 χιλιάρικα...
Αν παίρνω ντήζελ, αυτόματο, το Duster Prestige ή Sportive σε αυτά τα λεφτά, αρχίζει να με ενδιαφέρει...
-
Απαραιτητα δηλαδη μονο αυτοματο....
Για δες λιγο αυτο....το tivoli στο δευτερο facelift του και μοντελο του 2020
Εχει υπερσυγχρονο εξοπλισμο, μεχρι και αυτονομη οδηγηση επιπεδου 2,5. (Οτι δηλαδη μια 5αρα bmw), εχει ολα τα συτοματα συστηματα ααφαλειας, εχει πολυ ωραιο εσωτερικο με φουλ οθονες παντου, κρυφους φωτιαμους, ηλιοροφες, κτλ.
Απο πλατφορμα ειναι πολυ ριτζιτ, με ευρεια χρηση υπερυψηλης αντοχης χαλυβα, και (νομιζω) αν θυμαμαι καλα και με ιδιαιτερη προσοχη στις ενωσεις με ειδικη τεχνοτροποια και στην στιβαροτητα.
Πολυ δυνατο μοτερ και κερασακι το αυτοματο κιβωτιο που εχεις στο mazda σου.
Προσωπικα και εμενα μου κανει κλικ αγτο το saangyong.
-στα αλλα εχει αν καταάβα καλ το αντροιοτ οτο σε μεταφορα στην οθονη στο κα τραν. Δηλαδη εχεις γοογκλ μαπς στην οθονη των 11 ιντων μπρπστα σου.
Τετοια πολυτελεια ειχα δει σε audi a8.
Και εδω https://youtu.be/3XpIkz2NBBc
@Edit, βρηκα εδω video που λεει πολλα για το μοντελο σε μορφη ενημερωτικης εκπομπης και ευτυχως ειναι στην μητρικη γλωσσα ολων των ελληνων. Τα αγγλικα.
Αναφερει πως ειναι πρωτο σε πωλησεις και μπροστα απο hyundai και kia στην Κορεα.
Υ.γ η μπροστινη του κολωνα και η οροφη θυμιζει suzuki swift και μονο υπερθετικο μπορει να ναι αυτο.
Το βλεπω και εγω ως υποψηφιο. Το θεμα ειναι αν υπαρχει εισαγωγεας εδω;.
-
δε θα έλεγα πως το εμπιστεύομαι ή ψήνομαι για κινέζικο αυτοκίνητο... κι ας είναι καλό.
μέχρι ...Duster, ίσως φτάνουν οι ανοχές μου.
-
Κορεατικο ειναι ρε συ.... οχι κινεζικο. Πρωτο σε πωλησεις στην κορεα. Τωρα αγορασε το πλειοψηφικο πακετο μετοχων η μαχιντρα νομιζω. Ινδικη, αλλα σε αυτην την περιπτωση εγινε το αναποδο, δηλαδη οτι μοντελο ειχε η μαχιντρα το πεταξε στα σκουπιδια και πηρε αυτα της σσανγκ γιονγκ και εβαλε τα σηματα της. Δεν το εχω ξαναδει αυτο, συνηθως το αναποδο γινεται στις αυτοκινητοβιομηχανιες.
Κορεατικη εταιρια ειναι, και μαλιστα ξερω ανθρωπους που εχουν τα παλιοτερα μοντελα της (μετρια αυτοκινητα τοτε) και θα τα ξαναγοραζαν λογω της αξιοπιστιας τους.
Εδω, πριν το faceliftτου 2020, με το χαλια εσωτερικο και τη μουρη μπροστα. Το νεο f/l ειναι πολυ καλυτερο και πκο συγχρονο, σχεδον αλλο αυτοκινητο.
Θεωρω πως θα ναι πολυ ανωτερο απο το νραστερ και δη στην δικηνητη εκδοση, οχι οτι το νταστερ πλεον ειναι ενα κακο αυτοκινητο.
-
Κορεατικο ειναι ρε συ.... οχι κινεζικο. Πρωτο σε πωλησεις στην κορεα. Τωρα αγορασε το πλειοψηφικο πακετο μετοχων η μαχιντρα νομιζω. Ινδικη, αλλα σε αυτην την περιπτωση εγινε το αναποδο, δηλαδη οτι μοντελο ειχε η μαχιντρα το πεταξε στα σκουπιδια και πηρε αυτα της σσανγκ γιονγκ και εβαλε τα σηματα της. Δεν το εχω ξαναδει αυτο, συνηθως το αναποδο γινεται στις αυτοκινητοβιομηχανιες.
Κορεατικη εταιρια ειναι, και μαλιστα ξερω ανθρωπους που εχουν τα παλιοτερα μοντελα της (μετρια αυτοκινητα τοτε) και θα τα ξαναγοραζαν λογω της αξιοπιστιας τους.
Θεωρω πως θα ναι πολυ ανωτερο απο το νραστερ, οχι οτο το νταστερ πλεον ειναι ενα κακο αυτοκινητο.
για ανώτερο δεν ξέρω, μάλλον όμως είναι ακριβότερο, με αμφίβολη αντιπροσώπευση και κάλυψη εγγύησης...
http://ssangyong.gr/wp-content/uploads/2017/04/ssangyong-price-catalog-07-04-2017.pdf
μιλάμε για τιμές παρόμοιες με group vag σε ένα αυτοκίνητο που είναι 'σαν SUV'...
-
Εαν θες αυτοματο, diesel και SUV μέχρι €22.000, τότε το C3 Aircross ειναι απο τις καλύτερες (εαν όχι η καλύτερη) επιλογές...και προσωπική μου προτίμηση. Περαν αυτού σε SUV (παντα diese auto) υπάρχουν και τα παρακατω, ολα πολυ αξιολογα και εντός των χρημάτων που θες:
-
Fiat 500x
-
Hyundai Kona
-
Kia stonic
-
Peugeot 2008 (το απερχόμενο)
Εαν δεν θες αποκλειστικα suv, τοτε εχεις και αλλες πολυ καλες επιλογές όπως Alfa Giuletta, Peugeot 308, C4 cactus κλπ.
-
-
Το φουλ εξτρα βενζινη, στο f/l ειναι 1,5 turbo και αυτοματο 6 σχεσεων και σιγουρα θα βγαινει καπου στα 24 με 25 με ολα αυτα τα συστηματα ασφαλειας, τα οποια ομως ειναι πολυ τελευταιας γενιας τα οποια σε ενα vag θα κοστιζουν πανω απο 10 χιλιαρικα παραπανω με 2 ετη εγγυηση ενω στο ssang yong αν θυμαμαι σωστα ειναι 7 ετης.
Μιλαμε για δερματα, ηλιοροφες, οθονες παντου, αυτονομη οδηγηση επιπεδου 2,5, καμερες, ενεργο blind spot, φουλ λεντ, 170 αλογα με αυτοματο κιβωτιο, λεντ κρυφοι φωτιαμοι με δισφπρα χρωματα, θερμαινομενα και αεριζομενα καθισματα και χιλια αλλα δυο.
Ολα αυτα ως εξτρα σε ενα βαγκ κοστιζουν οσο ενα ακομα μικρο αυτοκινητο.
Απο αντιπροσωπευση μαλλον συμφωνω....ποιος τα φερνει;;;;
Στο νταστερ το αυτοματο ειναι της getrag ξηρου τυπου με διπλους συμπλεκτες.
-
Το c3 ρε παιδια ειναι τελικα suv;;;;
Οντως καλα τα λεει ο φανης, πως για τα χρηματα του το c3 ειναι πακετακι καλο. Αλλα δεν μου βγαζει για suv
-
Το aircross δεν είναι άσχημο, το συμπαθώ κι εγώ και είναι υποψήφιο, αλλά σχεδόν 3 χιλιάρικα ακριβότερο με λίγο λιγότερο εξοπλισμό και λίγο μικρότερο αυτοκίνητο, χωρίς off road προσανατολισμό.
Πιστεύω κάτι αντίστοιχο είναι και το φιατ.
Αυτόματο diesel stonic δεν υπάρχει, στα ίδια λεφτά με το duster βγαίνει το όμορφο χειροκίνητο με αρκετά λιγότερο εξοπλισμό.
Εικάζω πως το ίδιο ισχύει και για το Kona?
To 2008 το απέρριψα από κοντά, είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους μέχρι 1.75.
Κοιτάζω και για μη SUV, αλλά πχ. Cactus χειρότερους χώρους και σχεδίαση απ' το aircross, 308 ανύπαρκτο πίσω κάθισμα και μεγάλο φάουλ τα χειριστήρια (τα είχα υπόψη και τα είδα από κοντά τα αυτοκίνητα που λες).
Μόνο το Scala με εξέπληξε θετικά, το αυτόματο Karoq ξεφεύγει σε τιμή. Δεν έχω δει το αυτόματο ντίζελ Leon ST.
-
Αν θέλεις 4κίνηση , τότε το ντάστερ είναι μονόδρομος . Αλλιώς το γκριπ του αιρκρός είναι μία χαρά όπως και του κάκτου .
Σε δικίνητο αυτόματο ντίζελ έχει καλή τιμή το κροσλαντ που έχει μεγαλύτερη έκπτωση από το αιρκρος .
Επίσης από χώρους και τα δύο είναι μια χαρά .
Το ντάστερ το είδα πριν 2-3 μήνες και το εσωτερικό του θέλει να κάνεις παραδοχές συμβιβασμού στην απτή ποιότητα .
-
@Lap: το C3 δεν ειναι SUV, to C3 Aircross όμως ειναι SUV. Και εχει απίστευτους χώρους για το μέγεθός του, πολυ καλή ανεση και καλή οδική συμπεριφορά.
-
Ναι φανη σωστα, εννουσα το aircross.
Τωρα στις διακοπες ειδα αρκετα. Ολα φουλ φορτωμενα. Πιο πολυ για mpv μου κανει παρα για suv.
-
Ελα πες το . Σου αρέσει πολύ και φοβάσαι μην προδώσεις το μπαλένο...
Πάντως και MPV χαρακτηριστικά έχει , αφού αντικατέστησε το 3 Πικάσο , όπως άλλωστε και το 5 αιρκρος έχει τέτοια χαρακτηριστικά και αρκετά SUV είναι χάρις στο GRIP .
-
MPV δεν ειναι γιατι δεν ειναι ενος ογκου. Ξεκαθαρα suv ειναι κ μαλιστα με αρκετα καλη αποσταση απο το εδαφος.
Dacia Duster II