-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εντάξει ο γάτος λέει άσχημο το αιρκρός και του αρέσει το Σκρος που είναι η Γεωργία βασιλειάδου στα βαθειά της γεράματα....Η μούρη το Σκρός και η μούρη του Σπόρτατζ πάνε σετάκι με σακκούλες χάρτινες για την
+1000
Και ο πισινός του Ignis θα μπορούσε να είναι η Γεωργία βασιλειάδου.. Αν έβλεπε κάποιος το Ignis μόνο από πίσω, άνετα θα το περνούσε για κακάσχημο-κινέζικο αυτοκίνητο 30 ετών -
Να σου πω κι εσυ ρε αγορι μου ομως, βγαλε το citroen απο τ ονομα σου σαν αλλος μετοχος.Εντωμεταξυ δε σε κοβω και για πανω απο 18 χρονων...
Off topic. Πολλά μέλη χρησιμοποιούν μάρκες ή μοντέλα για nickname λόγω εκτίμησης σε μια εταιρία. Δεν ενοχλεί. mod
-
Νονε
Gio Γιώργος
Citroen, δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση
91, πιθανόν χρονολογία γέννησηςΜε πάσα επιφύλαξη
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Νονε
Gio Γιώργος
Citroen, δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση
91, πιθανόν χρονολογία γέννησηςΜε πάσα επιφύλαξη
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ακριβώς. Σωστά τα λες
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πάντως το νέο duster με τόσο καλές τιμές σε κάνει να αναρωτιέσαι... Λαθραία τα φέρνουν ή τα φτιάχνουν φυλακισμένοι και έχουν έτσι χαμηλό κόστος; Ετσι μου ρχεται... να πάω να πάρω ένα από δαυτα.Δεν είναι θέμα εργατικού κόστους. Και τα iphone στην Κίνα φτιάχνονται αλλά δεν είναι φθηνά. Βασικά πληρώνεις το brand και την καινούρια τεχνολογία στα περισσότερα προιόντα (είτε μιλάμε για αυτοκίνητο είτε για τηλεόραση).
Εν προκειμένω, από την στιγμή που το duster είναι μηχανολογικά ίδιο με το προηγούμενο δεν δαπανήθηκαν σημαντικά κεφάλαια εξέλιξης και ανάπτυξης. Βελτίωσαν το προηγούμενο εκεί που πονούσε και έφτιαξαν ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο προιόν σε εξαιρετική τιμή. Και βέβαια το αυτοκίνητο έχει αποδείξει την αξιοπιστία του μετά από 2.000.000 πωλήσεις από το 2010.Καλημέρα φίλε Alatar. Όπως και εσύ έτσι κι εγώ δεν είμαι της σχολής να ζηλεύω αυτό που δεν έχω. Χαίρομαι την ζωή με αυτό που με συντροφεύει.
Πολύ σωστός Σπύρο. Βασικά αν κάνεις τη δουλειά σου και σε εξυπηρετεί ποιος ο λόγος.
Εγώ έχω μπει σε σκέψεις αλλαγής καθαρά λόγω χώρων και διαφορετικών αναγκών. Και από χρηματοοικονομική άποψη κάθε έτος που περνάει χάνω ένα ποσό λόγω απαξίωσης, οπότε ας πουληθεί νωρίτερα για να μειώσω αυτή τη χασούρα.Μου κάνει εντύπωση ότι τα μεταχειρισμένα duster κρατάνε ψηλά τις τιμές ακόμα και τώρα που έφτασε το καινούριο με τόσο καλές τιμές. Δεν θα αγόραζα με τίποτα μεταχειρισμένο για να γλιτώσω 2-3 χιλιάρικα.
-
Το εσωτερικό του νέου με το παλιό είναι η μέρα με τη νύχτα. Το Σάββατο είδα δύο μεταχειρισμένα του 2017 που θα μου κόστιζαν περίπου 16000. Αμέσως μετά είδα από κοντά το καινούργιο στον Σφακιανάκης. Τα 2000 ευρώ παραπάνω αξίζουν και με το παραπάνω. Η αίσθηση του εσωτερικού είναι πολύ αναβαθμισμένη.
-
Τα οποία μεταχειρισμένα είναι πιθανότατα test drive. Που σημαίνει ότι έχουν βιαστεί αλλεπαλλήλως και αδιακρίτως από κάθε καρυδιάς καρύδι. Και τα δίνουν 2 χιλιάρικα ΜΟΝΟ κάτω από την τιμή του καινούριου ΝΕΟΤΕΡΟΥ μοντέλου? Κάνουν πλάκα?
-
Από ιδιώτες ήταν τα αυτοκίνητα που είδα.
-
Τους γυάλισε το νέο μοντέλο και θέλουν με 2 χιλιάρικα να το πάρουν. Πρέπει να ρίξουν την τιμή άλλα 2 χιλιάρικα τουλάχιστον.
Ελαφρώς μεταχειρισμένο θα αγόραζα μόνο αυτοκίνητο πολύ μεγάλης αρχικής αξίας με σημαντική έκπτωση. Και σε καμία περίπτωση test drive, δημοσιογραφικά κλπ. Εκτός και αν αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 2-3 χρόνια οπότε είναι συνήθως στην εγγύηση και μέχρι να το ξαναδώσεις έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Το σκέφτομαι σοβαρά για οικογενειακό (δεν θέλω να ανέβω πιο ψηλά σε ακριβότερα suv) αλλά κινούμαι κυρίως σε ασφάλτινα τερέν και σπανιότερα σε καλοπατημένα χωμάτινα.
Στην ε.ο ας πούμε ταξιδεύει άνετα με 130-140 χλμ ή θα μου παίρνει τα αυτιά με θορύβους και τραχύτητα? -
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πόσο διαφέρουν τα 2 μπλε, το απλό κ το μεταλλικό?? Αυτό της παρουσίασης αν δεν κάνω λάθος είναι το μεταλλικό. Για το απλό δεν έχω βρει ούτε φωτογραφία. Αύριο πάω για παραγγελία και δεν έχω αποφασίσει το χρώμα.
-
Αν βάλεις στις Εικόνες του Google το 'Dacia Duster blue navy' και 'Dacia Duster blue cosmos' (=μεταλλικό) θα δεις στο περίπου τις αποχρώσεις.
Λογικά το cosmos θα είναι πιο γυαλιστερό. -
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Το εσωτερικό του νέου με το παλιό είναι η μέρα με τη νύχτα. Το Σάββατο είδα δύο μεταχειρισμένα του 2017 που θα μου κόστιζαν περίπου 16000. Αμέσως μετά είδα από κοντά το καινούργιο στον Σφακιανάκης. Τα 2000 ευρώ παραπάνω αξίζουν και με το παραπάνω. Η αίσθηση του εσωτερικού είναι πολύ αναβαθμισμένη.+1
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Το σκέφτομαι σοβαρά για οικογενειακό (δεν θέλω να ανέβω πιο ψηλά σε ακριβότερα suv) αλλά κινούμαι κυρίως σε ασφάλτινα τερέν και σπανιότερα σε καλοπατημένα χωμάτινα.
Στην ε.ο ας πούμε ταξιδεύει άνετα με 130-140 χλμ ή θα μου παίρνει τα αυτιά με θορύβους και τραχύτητα?Αν έχεις μόνο αυτό τον ενδιασμό προχώρα άφοβα. Μέχρι τα 160 μπορεί να πηγαίνει σταθερα. Παραπάνω το προδίδει ο χαρακτήρας της κατασκευής και ο κινητήρας (110 άλογα). Αν δεν σου είναι αρκετό αυτό πας σε scross, kuga και τέλος.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αν έχεις μόνο αυτό τον ενδιασμό προχώρα άφοβα. Μέχρι τα 160 μπορεί να πηγαίνει σταθερα. Παραπάνω το προδίδει ο χαρακτήρας της κατασκευής και ο κινητήρας (110 άλογα). Αν δεν σου είναι αρκετό αυτό πας σε scross, kuga και τέλος.Και γώ πιστεύω θα είναι άνετο μέχρι τα 140, θα το δοκιμάσω βέβαια με την πρώτη ευκαιρία.
Scross, αν και αντικειμενικά πολύ αξιόλογο, δε μου αρέσει ιδιαίτερα.
Kuga ναι αλλά νομίζω ανεβαίνει αρκετά, οπότε αν αποφασίσω να κάνω υπέρβαση πρέπει να δώ και τον ανταγωνισμό.
[spoiler=:17zzym1j]Ασήμαντη λεπτομέρεια: στο προηγούμενο dust θυμάμαι μου είχε χτυπήσει άσχημα (παραξενιά δική μου ίσως) ότι τα εξωτερικά χερούλια στις πόρτες έχουν μεγάλη 'διαδρομή' για να ανοίξουν την πόρτα. Ισχύει πράγματι αυτό ή ήταν ιδέα μου ?[/spoiler:17zzym1j] -
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Στην ε.ο ας πούμε ταξιδεύει άνετα με 130-140 χλμ ή θα μου παίρνει τα αυτιά με θορύβους και τραχύτητα?Σίγουρα πρέπει να κάνεις test drive και να προσπαθήσεις να βγεις εθνική. Είναι τρομερά βελτιωμένο σε σχέση με το παλιό στον τομέα NVH. Στις ταχύτητες που αναφέρεις δε νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Σίγουρα δεν βοηθάει η αεροδυναμική τούβλου ούτε το κοντό σασμάν (κάπου διάβασα ότι στο καινούριο 4x4 έχουν μακρύνει την πέμπτη και την έκτη, δεν ξέρω αν ισχύει). Άλλωστε είναι το περισσότερο 'χωμάτινο' από τα άλλα suv.
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πόσο διαφέρουν τα 2 μπλε, το απλό κ το μεταλλικό?? Αυτό της παρουσίασης αν δεν κάνω λάθος είναι το μεταλλικό. Για το απλό δεν έχω βρει ούτε φωτογραφία. Αύριο πάω για παραγγελία και δεν έχω αποφασίσει το χρώμα.
Το μεταλλικό cosmos blue είναι αυτό της παρουσίασης, το navy blue αυτό http://2.bp.blogspot.com/_3oloMkH7hA4/T ... t-side.jpg (η photo δείχνει το προηγούμενο).
Το cosmos blue είναι πιο φωτεινό, το άλλο το κλασικό μπλε σκούρο.
Το χρώμα είναι καθαρά υποκειμενικό. Το λευκό το είδα από κοντά και δεν μου άρεσε, θεωρώ ότι δεν του πάει. Προσωπικά μου αρέσει το γκρι comet, το πορτοκαλί (είναι βέβαια λίγο funky) και το καφέ chili. Αν θες κάτι πιο φωτεινό και το νέο μπεζ vision είναι ωραίο. -
άκυρο, λάθος μου
-
Φαντάζομαι όχι το δικό μου post, ε?
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Φαντάζομαι όχι το δικό μου post, ε?προφανώς και όχι
-
Το μπεζ το ειδα live και ειναι πολυ ωραιο!
Dacia Duster II