-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
....
Η χώροι για τους πίσω είναι μεταξύ b και c κατηγορίας, μεγαλύτεροι του captur και μικρότεροι από του arona που επίσης έχω κοιτάξει. Δεν είναι μικροί όμως.
Μέσα στην χρονιά η renault θα του βάλει αυτόνομο φρενάρισμα βέβαια, οπότε είναι ένα κίνητρο να περιμένει κάποιος.Είναι μικρότερο μέσα το Duster από το Arona;
Δεν το έχω δει από κοντά.
Πολύ θετικό τότε για το Arona αυτό γιατί το υπάρχον duster μου είχε φανεί πολύ ευρύχωρο.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε καμία περίπτωση το αρόνα δεν είναι πιο ευρύχωρο και από το Καπτούρ και το Ντάστερ ...
-
τί να σου πω. έτσι τα είδα ρυθμίζοντας το κάθισμα στη δική μου θέση οδήγησης, χωρίς όμως να τα οδηγήσω, αφού δεν έκανα test drive.
όποιο και να πάρει κάποιος, πρόβλημα δεν θα έχει, παρά μόνο στο πλάτος αν θέλει να βάλει 3 άτομα πίσω.
για το αυτόνομο φρενάρισμα το αναφέρανε κάποια ελληνικά site ότι τους το είπαν οι γάλλοι στη παρουσίαση. Πως θα βάλουν αυτόνομο φρενάρισμα μέσα στο 18 και θα πάρει 4 αστέρια -
Στο δικό μου duster (2014) (περιστασιακά χρειάστηκε στο όριο...) 5 ενήλικες ή 3 ενήλικες και 3 παιδιά ή 4 ενήλικες και 2 παιδιά που μια χαρά βολεύτηκαν και για όποιον απορεί, όχι δεν είμαστε 'Χόμπιτ'. Αδυνατώ να καταλάβω πως το νέο duster δεν θα μπορούσε να βολέψει 3 ενήλικες πίσω ως προς το πλάτος. Στο μυαλό μου μόνο στην περίπτωση XXXL διαστάσεις και των τριών. Εκεί βέβαια μπορεί να χρειαστεί και ισχυρότερος κινητήρας.
-
Επειδή μπηκα στο c3 aircross τα duster 1-2 μιας και είναι ιδια υπερεχουν σε χωρους στα πίσω καθίσματα. Το πορτμπαγκάζ του aircross απλα είναι πιο βαθύ ενω σε πλάτος και μήκος μεγαλυτερο του duster.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
και εχθές σκεφτόμουνα που να είναι τα 50 duster της παρουσίασης μια και σκέφτομαι μήπως πάρουμε για δεύτερο ένα στην οικογένεια.
Σήμερα πήγα στα κεντρικά τις avis στη μαγούλα να παραλάβω το kodiaq και ξαφνικά τί είδα?
[/URL]
μπήκα και μέσα για λίγο, μέχρι να με απομακρύνουν ευγενικά.
Πολύ καλό, όμορφο έξω. Πολύ όμορφο. Έγινε λίγο πιο κυριλέ από το προηγούμενο. Υποφερτό μέσα με αναβαθμισμένη σχεδίαση και αναβαθμισμένη ποιότητα συγκριτικά με το προηγούμενο. Όχι στα επίπεδα του seat arona ή ενός qashqai βέβαια. Αλλά οκ. Αν κάνει 19,5χιλιάρικα το αυτόματο ντίζελ με κλιμά και κάρτα handsfree, είναι καλή τιμή.
Η χώροι για τους πίσω είναι μεταξύ b και c κατηγορίας, μεγαλύτεροι του captur και μικρότεροι από του arona που επίσης έχω κοιτάξει. Δεν είναι μικροί όμως.
Μέσα στην χρονιά η renault θα του βάλει αυτόνομο φρενάρισμα βέβαια, οπότε είναι ένα κίνητρο να περιμένει κάποιος.πετυχημενο το facelift, αφθονος στολος με καινουρια αυτοκινητα!
-
Ο χρήστης jon4 έγραψε:
Euro NCAP Crash Test of Dacia DusterΤο νέο duster ποια πλατφόρμα χρησιμοποιεί?
Χάζευα βιντεάκια από το euroncap και παρατήρησα πως και άλλα αυτοκίνητα της renault παρουσιάζουν αν όχι ίδια, παρόμοια παραμόρφωση στην Β pilar κολόνα και στον ουρανό.
Renault koleos 2017
1:22 https://www.youtube.com/watch?v=8zBxtT2KPxk
Renault koleos 2013
0:55 https://www.youtube.com/watch?v=0DFkeyKXIlA
Renault captur (ίσως εδώ λιγότερο σε σχέση με τα παραπάνω)
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μόλις πήρα πρέφα όμορφες φωτογραφίες του νέου Duster επί Ελληνικού εδάφους (Μαραθώνας, Διόνυσος κλπ...κλπ...)
-
Εδώ (στην Ελλάδα) είχε γίνει η παρουσίαση του.
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-elada -
Αυτό που ζήλεψα σε σχέση με το προηγούμενο duster είναι το κλισιόμετρο που διατίθεται με το σύστημα πολυμέσων media nav evo. Δεν είναι πολλά τα αυτοκίνητα suv που μπορεί να το συναντήσει κανείς... Η παρουσίαση του έγινε στα μαρμαράδικα του Διόνυσου ενώ εκείνες τις ημέρες είχα την ευκαιρία να το συναντήσω πολλάκις στην γειτονιά μου.
-
Εντυπωσιακό μπορεί να είναι,πρακτικό όμως αμφιβάλω.
-
Είναι χρήσιμο εκτός δρόμου.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Κώστα επειδή διάβασα και στο forum του duster (hellasduster.freeforums.net) την άποψη αυτή δίχως να γράψω κάτι απλά θα συμφωνήσω με τον Δία πως είναι χρήσιμο σε εκτός δρόμου μονοπάτια. Δεν είναι λίγο να γνωρίζεις σε τι θέση βρίσκεται το όχημα σε ένα δύσκολο πέρασμα, ανέβασμα ή κατέβασμα (και ειδικά για εκείνους που μπορεί να το κάνουν τυχαία ή ηθελημένα). Μπορεί στην κυριολεξία να σου δώσει μια πραγματική εικόνα των ορίων του αυτοκινήτου και πόσο κοντά φτάνεις σε αυτά...
-
Ισως να είναι χρήσιμο σε πεδίο που δεν υπάρχει δρόμος.Αν υπάρχει σημαίνει οτι έχουν περάσει κι άλλα αυτοκίνητα,άρα θα περάσεις κι εσύ.Παίζει βέβαια να θέλεις να ξέρεις η συγκεκριμένη ανηφόρα πόσες μοίρες είναι.
-
-
Μια χαρά αμαξάκι είναι. Ετσι... σαν κότα το πάω και εγώ όταν το στρώνει στην γειτονιά.
-
Από 12/2 μέχρι 15/2 περίπου θα γεμίσουν τις εκθέσεις.
Οι τιμές δε θα ξεπερνούν το +1.000 από τώρα με πλουσιότερο εξοπλισμό.
-
Συν χιλια ευρω απο τις τιμες των τελευταιων 6 μηνων; ή τις πιο προηγουμενες;
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Συν χιλια ευρω απο τις τιμες των τελευταιων 6 μηνων; ή τις πιο προηγουμενες;Η σύγκριση λογικά θα πρέπει να γίνεται με βάση τις πρόσφατες τιμές.
-
Των τελευταίων 6 μηνών.
Dacia Duster II