-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Νομίζω ότι σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του καυσίμου είναι η χρήση του αυτοκινήτου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα χιλιόμετρα που κάνουμε το χρόνο. Αν έχεις μία βάρκα ή ένα τροχόσπιτο ή τότε το πετρέλαιο είναι καλύτερο γιατί σου δίνει περισσότερη ροπή σε χαμηλές στροφές. Θα βγάλεις δλδ τη βάρκα από τη γλύστρα χωρίς να ριμάξεις το δίσκο. Αν έχεις και κοντά ακόμα καλύτερα.... Το ίδιο έχω την αίσθηση ότι ισχύει και σε πολύ δύσκολα κομμάτια off, αλλά αυτά δεν αφορούν το 99% των υποψήφιων αγοραστών του Duster και πολύ περισσότερο των υπόλοιπων crossovers/suv.
Συμφωνώ! Αν και ο diesel είναι ιδανικός για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου λόγω dpf θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός, ακόμα κι αν το πήγαινα σε ανοιχτούς δρόμους. Όμως αν έχεις τις περιπτώσεις που λες (βάρκα/τροχόσπιτο/σκληρό off road και τα σχετικά) σίγουρα diesel.
Τώρα με τα τούρμπο ακόμα και τα μικρά μοτέρ βενζίνης έχουν ροπή από χαμηλά. Για τα μεγάλα ατμοσφαιρικά δεν το συζητάμε, πάντα είχαν.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Πρέπει να άλλαξε ο τιμοκατάλογος, πλέον δεν φαίνονται οι τιμές των extra. Τον έχει κατεβάσει κάποιος εξαρχής?Όταν βγήκε αυτός με τις τιμές των extra, έκανα μερικούς υπολογισμούς (μιλάω για 1.5dci 4x2). Τοποθετώντας extra στην sportive φτάνοντας στο βασικό εξοπλισμό της prestige EKTOΣ της 17αρας ζάντας και των τεσσάρων περιφερειακών καμερών (υπολογίζοντας μέσα και 1000 περίπου χρώμα και λοιπά έξοδα), η τιμή βγαίνει περίπου στα 18000. Η prestige με χρώμα και λοιπά έξοδα βγαίνει στα 19000.
Μιλάμε δηλαδή για μια διαφορά 1000 ευρώ. Ερωτώ λοιπόν, αξίζει να πας στην Prestige???
(περίπου η ίδια διαφορά πρέπει να ναι και στο 4χ4)
Φυσικά και δεν αξίζει. Εκτός και αν σημαίνουν πολλά οι προσθήκες της κάμερας οπισθοπορείας και των αισθητήρων παρκαρίσματος από το εργοστάσιο. Για τις διαφορές στα χρώματα, στις ράγες οροφής και καθισματων, δεν το σχολιάζω.
-
Για μένα όποιος το θέλει 'εργαλείο' πάει σε Sportive. Οποιος το θέλει λίγο χλιδάτο πάει Prestige.
Αποψή μου.
Προσωπικά αν ήμουν σε αυτό το δίλημμα sportive θα το έπαιρνα και το 1.000αρικο θα το ριχνα εκδρομές στα βουνά. Χαχα! -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Για μένα όποιος το θέλει 'εργαλείο' πάει σε Sportive. Οποιος το θέλει λίγο χλιδάτο πάει Prestige.
Αποψή μου.
Προσωπικά αν ήμουν σε αυτό το δίλημμα sportive θα το έπαιρνα και το 1.000αρικο θα το ριχνα εκδρομές στα βουνά. Χαχα!Σωστόοοοοοοος!!!!
-
Πήγα και το είδα και εγώ από κοντά. Ήταν η έκδοση Sportive με extra το look pack (ή κάπως έτσι) που είχε κυρίως τα φιμέ πίσω τζάμια και διαφορετικά καπάκια στους καθρέφτες και τις κυριλέ μπάρες οροφής. Η τιμή του όμως με το extra πακέτο πλησίαζε τη τιμή του prestige που τα είχε αυτά σαν standard εξοπλισμό. Ακόμα δεν είχαν αυτοκίνητο για test drive ούτε καν ενημερωτικό φυλλάδιο.... Οι 16άρες ζάντες μου άρεσαν και είχε και σωστά λάστιχα πάνω... Μόλις μπορέσω θα κάνω ένα test drive για να δούμε τι λέει και στο δρόμο. Για το βουνό σου δίνει την αίσθηση ότι πάει παντού. Είδα και το Vitara αμέσως μετά. Μου έκανε καλή εντύπωση και αυτό. Παίζει και πολύ καλή προσφορά στο 4x4 diesel GL+. Είναι φανερά πιο ασφάλτινο από το Duster. Πιο χαμηλό και με σχετικά μεγάλο πρόβολο. Σε πολύ ανταγωνιστική τιμή όμως....
-
Η gl+ 4χιλιαρικα πανω απο τη sportive?
-
Δημοσίευσηαπό TimDeLAY » 16 Φεβ 2018 09:11
Μπορεί να το έβγαλαν γιατί με τα διάφορα extra ν' ανεβαίνεις κλίμακα στα τέλη ταξινόμησης οπότε να μην μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς το τελικό κόστος μόνο απ' την τιμή των extra. Ίσως γι' αυτό η Prestige έχει 1000 ευρώ πάνω απ' το σύνολο του κόστους των extra σε σχέση με τη Sportive.Αυτο συμβαινει.
Στην sportive αν βαλεις μεταλλικο χρωμα (οποιοδηποτε εκτος απο ασπρο και το μπλε το δωρεαν), δεν μπορεις μετα να βαλεις κανενα εξτρα, ανεβαινει απευθειας κλιμακα το αμαξι και σου βγαινει πολυ ακριβα (1000 πανω περιπου απλα για να βαλεις τα γκρι πλαστικα!).Με λιγα λογια, οποιος θελει καποιο εξτρα, τον συμφερει να παει απευθειας στην prestige.
Η prestige μου ειπανε οτι ερχετε μονο με 17αρες, δεν εχεις επιλογη και οτι μαλλον εχει γινει λαθος στον καταλογο.
-
Κατι σου ειπε λαθος ο πωλητης. 17350 εχει το αμαξι με περιθωριο αλλα 626 ευρω για να μην ανεβει κλιμακα. 380 το μεταλλικο και 205 το lookpack. Αυτα τα δυο χωρανε. Εκτος αν προσθεσες κ αλλα οπως κλιμα πχ
-
Έπειτα, σε δεύτερο χρόνο πας και βάζεις ότι άλλο θέλεις και όλα καλά.
-
Το θέμα είναι ότι κάποια μπαίνουν μόνο εργοστασιακά.
-
@riverael1 22500€ η GL+ 1,6 diesel 4x4
-
Νέα δημοσίευσηαπό riverael1 » 16 Φεβ 2018 19:38
Κατι σου ειπε λαθος ο πωλητης. 17350 εχει το αμαξι με περιθωριο αλλα 626 ευρω για να μην ανεβει κλιμακα. 380 το μεταλλικο και 205 το lookpack. Αυτα τα δυο χωρανε. Εκτος αν προσθεσες κ αλλα οπως κλιμα πχΤο 1,5 4χ4 sportive βλεπω στο pdf οτι εχει 13.512, αρα σου μενουν αλλα 488 για να βαλεις χρωμα και οτι αλλο. Αν οι τιμες που λες ισχυουν, τοτε ξεπερνας το οριο των 14.000 εργοστασιακης αξιας γιαυτο και ανεβαινει κλιμακα. Ετσι δεν ειναι?
-
488 προ φορων. 626 με φορους τα εξτρα που χωρανε.
-
Ο χρήστης jon4 έγραψε:
Το 1,5 4χ4 sportive βλεπω στο pdf οτι εχει 13.512, αρα σου μενουν αλλα 488 για να βαλεις χρωμα και οτι αλλο. Αν οι τιμες που λες ισχυουν, τοτε ξεπερνας το οριο των 14.000 εργοστασιακης αξιας γιαυτο και ανεβαινει κλιμακα. Ετσι δεν ειναι?
+1
488 προ φορων. 626 με φορους τα εξτρα που χωρανε.
Oι τιμές των εργοστασιακών extra μπαίνουν στην τιμή του αυτοκινήτου προ φόρων.Άρα εξαρτάται τι περιθώριο έχεις να μην ανέβεις κλίμακα στην τιμή 13512. Το 17350 είναι η τελική αξία,μετά φόρων.
-
Αυτο γράφω 488 ευρω προ φορων. Που μεταφραζεται με φορους σε 626 ευρω. Εξαρταται τωρα η τιμη του καθε εξτρα για να δει καποιος τι χωραει.
-
Οι τιμες των εξτρα φανταζομαι ειναι και αυτες προ φορων. Δηλαδη αν βαλεις χρωμα που εχει 380, σου μενουν αλλα 108ε για εξτρα, που ομως ολα ειναι απο 200 και πανω, οποτε και ξεπερνας το οριο των 14.000 προ φορων και ανεβαινεις κλιμακα. Ετσι νομιζω ειναι.
-
488 εργοστασιακής αξίας, όχι τιμής καταλόγου λιανικής.
-
Με φορους θεωρω ειναι.. αλλα χωρις να αλλαξεις κλιμακα. Αν αλλαξεις κλιμακα ουσιατικα αλλαζουν και οι τιμες των εξτρα. Για διευκρινιση σε καποιον καλο πωλητη
-
Ο χρήστης jon4 έγραψε:
Οι τιμες των εξτρα φανταζομαι ειναι και αυτες προ φορων. Δηλαδη αν βαλεις χρωμα που εχει 380, σου μενουν αλλα 108ε για εξτρα, που ομως ολα ειναι απο 200 και πανω, οποτε και ξεπερνας το οριο των 14.000 προ φορων και ανεβαινεις κλιμακα. Ετσι νομιζω ειναι.+1
Kι εγώ νομίζω πως ο τελικός συνολικός φόρος,μπαίνει στην τιμή που διαμορφώνεται αφού έχουν μπει όλα τα extra στην εργοστασιακή τιμή των 13512. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Οι τιμες των εξτρα φανταζομαι ειναι και αυτες προ φορων. Δηλαδη αν βαλεις χρωμα που εχει 380, σου μενουν αλλα 108ε για εξτρα, που ομως ολα ειναι απο 200 και πανω, οποτε και ξεπερνας το οριο των 14.000 προ φορων και ανεβαινεις κλιμακα. Ετσι νομιζω ειναι.
+1
Kι εγώ νομίζω πως ο τελικός συνολικός φόρος,μπαίνει στην τιμή που διαμορφώνεται αφού έχουν μπει όλα τα extra στην εργοστασιακή τιμή των 13512.Ναι. Αλλά όχι με τη τιμή λιανικής. Π.χ. το μεταλλικό ενώ ο αντιπρόσωπος το πουλάει 380 η εργοαστασιακή του αξία μπορεί π.χ. να είναι 300 euro. Κι ανάλογα τα υπόλοιπα extra. Οπότε Σε τιμές λιανικής χωράει μεγαλύτερο ποσό από αυτό που υπολείπεται από τις 14.000.
Dacia Duster II