-
Μιλησα με αντιπροσωπειες σημερα και μαζεψα τιμες, εχουμε και λεμε
Clio 0.9 90hp Dynamic 14400
Clio 1.5 DCI 90hp Dynamic 16500Fiesta Sport 1.0 Ecoboost 125hp 15000
Fiesta Red Edition 1.0 Ecoboost 140hp 16300Στις τιμες περιλαμβανεται μεταλλικο χρωμα, οφελος αποσυρσης και ολα τα εξοδα. Οι τιμες ειναι με το κλειδι στο χερι αν και σιγουρα θα πετυχω χαμηλοτερες οταν παω απο εκει.
Νομιζω παω καρφωτος για Fiesta Red Edition
-
πάρε FiestaST ... πόσο πάνω πάει ?
-
...εχε απλα στα υποψιν, οτι το Fiesta αλλαζει συντομα, ισως και σε ενα χρονο απο τωρα να εχουμε πρωτες επισημες φωτο...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πάρε FiestaST ... πόσο πάνω πάει ?+3κ ευρω περιπου...Εσυ btw πηρες τελικα Clio 1.5 diesel?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...εχε απλα στα υποψιν, οτι το Fiesta αλλαζει συντομα, ισως και σε ενα χρονο απο τωρα να εχουμε πρωτες επισημες φωτο...Ενώ το Πόλο απο την πρώτη στιγμή ήθελε αλλαγή.
-
Polo με dsg και είσαι άρχοντας...
-
Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας, νομιζω πως εχω καταληξει στο Fiesta Red Edition.
-
Ο χρήστης jetochi έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας, νομιζω πως εχω καταληξει στο Fiesta Red Edition. -
Αυριο μαλλον κλεινω το Fiesta Red. Με φοβιζει λιγο ο 1000αρης με τα 140 αλογα αλλα ελπιζω να μην εχει προβληματα στο μελλον και να ειναι σχετικα ανετο στα ταξιδια και στην πολη.
-
Με το καλό να παραλάβεις και πολλά και απροβλημάτιστα χλμ.Με 140 άλογα και με την Red έκδοση θα το ευχαριστηθείς το φιέστα!
-
Ο χρήστης tsigounis έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις και πολλά και απροβλημάτιστα χλμ.Με 140 άλογα και με την Red έκδοση θα το ευχαριστηθείς το φιέστα!Μακαρι φιλε μου, ευχαριστω πολυ!
-
Εγινε η παραγγελια, σε κανα μηνα θα ειναι εδω . Για να δουμε...
-
Νομιζω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη!Σε ολα τα επιπεδα! Απο αυτα που ειχα δει κι εγω σε test drive, πρωτο θα εβαζα fiesta, δευτερο Clio, και τριτο Polo.
-
Παιδια μετα απο μεγαλη ερευνα εχω καταληξει στο φιεστα τρεντ εκομπουστ 100 με 5χρονια εγγυηση ,εικοσι τις εκατο εκπτωση στα σερβις και τα ανταλλακτικα ,συναγερμο ,αισθητηρες παρκινγκ με ολες τις εκπτωσεις μεσα στα 11.900,ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του,τι λετε εσεις που ειστε τοσο ψαγμενοι
-
Πολύ καλή επιλογή! Καλοτάξιδο!
-
Η τίμη που σου έκαναν είναι πολύ κάλη!Και για τον ecoboost μόνο κάλα έχουν ακουστεί καλοτάξιδο!!
-
Ο χρήστης jetochi έγραψε:
Εγινε η παραγγελια, σε κανα μηνα θα ειναι εδω . Για να δουμε...Αν σου πω ότι ζήλεψα ... θα σου πω αλήθεια!
Με το καλό! -
Ζαντα εβαλες η με τασια το πηρες?
-
Τασια ειναι με αυτη τη τιμη
-
Μιας και το θεμα ειναι ακομα ενεργο να σας πω οτι μετα απο 2 μηνες συμβιωσης με το Red Edition ειμαι υπερβολικα ικανοποιημενος, το αμαξι πεταει.. Η ποιοτητα του εσωτερικου δεν παιζεται, και η εξωτερικη εμφανιση ολα τα λεφτα! Οι επιδοσεις ειναι εξαιρετικες, ο κινητηρας τραβαει πολυ καλα, κανενα παραπονο!
Νεο Clio, VW Polo η Ford Fiesta?