-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σε πειράζω βρε φίλε! Ηθελα να δω αν είσαι εδώ και να σου πω την καλημέρα μου!Σπύρο μου σχετικά καλά είμαι αν και σήμερα τράβηξα στεναχωρια με όσα συνέβησαν με τον πόλεμο των boards!!!
-
Don't worry φίλε μου.
-
30 λεπτά υπόθεση αναβάθμιση εγκεφάλου για την πρώτη περίπτωση και φύγαμε σε νέες περιπέτειες.
βουμ βουμ βααααααμμ.!
Ηρακλής
-
Σύνδεσα ένα ipod (του 2005 red με laser engraving το όνομα της κόρης μου)
με το αυτοκίνητο και αμέσως κατάλαβε ότι είναι ipod (ταυτόχρονη φόρτιση).Σύνδεσα ένα android κινητό και απλά ξεκίνησε η φόρτιση.
Α ρε apple, έχεις κατακτήσει το σύμπαν.
-
Καθόλου άσχημα για ψηλό, 4χ4, 1400cc...
Νομίζω ότι ο κινητήρας αυτός πρέπει να μπει στο swift sport, χθες...
https://www.youtube.com/watch?v=j_cpCLVKRFc
Youtube Video -
Έχει στο C&D που κυκλοφορεί δοκιμή το Vitara με τον 1.4 turbo. Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από τον κινητήρα, αλλά τα 24.500€ μου φαίνονται πάρα πολλά, όταν για παράδειγμα με 3 χιλιάρικα επιπλέον μπορείς να πάρεις την X1 με τα 136 άλογα (που πέρα από BMW είναι και μια κατηγορία πάνω ως μέγεθος).
-
Ναι αλλα 3 χιλιάρικα δεν ειναι μικρο ποσο κι επισης πρεπει να σκεφτομαστε και τη μετέπειτα συντηρηση του αυτοκινήτου , και αλλο Suzuki αλλο bmw
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ναι αλλα 3 χιλιάρικα δεν ειναι μικρο ποσο κι επισης πρεπει να σκεφτομαστε και τη μετέπειτα συντηρηση του αυτοκινήτου , και αλλο Suzuki αλλο bmwSent from my iPhone using Tapatalk
5 χρόνια ή 60.000 χλμ. δωρεάν service η bmw
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ναι αλλα 3 χιλιάρικα δεν ειναι μικρο ποσο κι επισης πρεπει να σκεφτομαστε και τη μετέπειτα συντηρηση του αυτοκινήτου , και αλλο Suzuki αλλο bmwΑκριβώς επειδή ούτε τα 24500 είναι μικρό ποσό για βενζινοκίνητο Vitara, για αυτό καλύτερα να δώσεις 3 χιλιάρικα επιπλέον να πάρεις τουλάχιστον την BMW.
-
Και τι έχει το ένα επάνω Και τι το άλλο από εξοπλισμό σε αυτές τις τιμές ;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω είναι ατοπη η σύγκριση και ειδικά το επιχείρημα περί 3000 ευρώ παραπάνω. Μακάρι να έπαιζαν αυτά τα ποσά!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Και τι έχει το ένα επάνω Και τι το άλλο από εξοπλισμό σε αυτές τις τιμές ;Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο εξοπλισμός δεν αποτελεί προτεραιότητα για όλους! Τα κριτήρια του καθενός διαφέρουν!
Μπορεί κάποιος να μην μπορεί να ζήσει χωρίς gps και άλλος να μην το χρησιμοποιεί ποτέ!
Επίσης, υπάρχει πάντα η λύση των after market και συνήθως σε αρκετά χαμηλότερες τιμές από των εταιριών -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Νομίζω είναι ατοπη η σύγκριση και ειδικά το επιχείρημα περί 3000 ευρώ παραπάνω. Μακάρι να έπαιζαν αυτά τα ποσά!Τι να σου πω, στείλε mail στο C&D όπου στο τρέχον τεύχος έχει δοκιμή τα δύο αυτά μοντέλα και αναφέρει τα ποσά που σημειώνω.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχει στο C&D που κυκλοφορεί δοκιμή το Vitara με τον 1.4 turbo. Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από τον κινητήρα, αλλά τα 24.500€ μου φαίνονται πάρα πολλά, όταν για παράδειγμα με 3 χιλιάρικα επιπλέον μπορείς να πάρεις την X1 με τα 136 άλογα (που πέρα από BMW είναι και μια κατηγορία πάνω ως μέγεθος).Στο vitara παίρνεις standar και σύστημα τετρακίνησης, ενώ το bmw είναι 4χ2...
Σημαντική διαφορά σε suv/crossovers. -
Πολύ σωστό αυτό αν και τα σχόλια για το σύστημα τετρακίνησης δεν ήταν τόσο καλά, μιας και ανέφερε ότι υπερθερμαίνεται σχετικά εύκολα. Θα το καταλάβαινα να έδινε κάποιος σχεδόν 25 χιλιάρικα για το βενζινοκίνητο Vitara αν προσέφερε την 'σκληροπυρηνική' τετρακίνηση την οποία δεν θα μπορούσε να βρει στην Χ1 ή κάποιο ανταγωνιστικό μοντέλο, αλλά μια light SUV τετρακίνηση δεν ξέρω κατά πόσο ανεβάζει την πραγματική του αξία.
Δυστυχώς το Vitara έχει χάσει τον χαρακτήρα του στην τελευταία έκδοση και είναι κρίμα γιατί αν κάποιος ενδιαφέρεται για light off-road επιδόσεις, τότε πιθανότατα καλύπτονταν και από το S-Cross.
-
Νομίζω είναι ατοπη η σύγκριση και ειδικά το επιχείρημα περί 3000 ευρώ παραπάνω. Μακάρι να έπαιζαν αυτά τα ποσά!
Τι να σου πω, στείλε mail στο C&D όπου στο τρέχον τεύχος έχει δοκιμή τα δύο αυτά μοντέλα και αναφέρει τα ποσά που σημειώνω.
Λίγο παλαβο να συγκρίνει την τετρακίνητη fully equipped έκδοση του ενός με τη δικινητη βασική έκδοση του άλλου....
-
Ότι λέει ο iceman . Και Βασίλη μου δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός τύπου gps . Υπάρχουν και πιο βασικά πράγματα που μπορεί κάποιος να ζητάει από το καινούργιο του αυτοκίνητο . Και σε premium μάρκες πληρώνεις ακριβά ακόμα και τα πιο απλά . Οπότε ναι μπορεί να προτιμήσεις να δώσεις 24 χιλιάρικα για ένα vitara που θα έχεις σχεδόν τα πάντα πάνω από το να δώσεις 28 χιλιάρικα και να μην έχεις ούτε μεταλλικό χρώμα πχ .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατανοώ το σκεπτικό σου αν κ νομίζω ότι με τα παραπάνω χρήματα αγοράζεις πολύ περισσότερα με την Χ1. Επίσης οι βασικές εκδόσεις της bmw δεν είναι πραγματικά γυμνές. Δεν επιμένω για να μην κουράσω. Όποιος θέλει ας πάρει vitara και όποιος θέλει ας πάρει Χ1
-
+1000
-
Πολύ σωστό αυτό αν και τα σχόλια για το σύστημα τετρακίνησης δεν ήταν τόσο καλά, μιας και ανέφερε ότι υπερθερμαίνεται σχετικά εύκολα. Θα το καταλάβαινα να έδινε κάποιος σχεδόν 25 χιλιάρικα για το βενζινοκίνητο Vitara αν προσέφερε την 'σκληροπυρηνική' τετρακίνηση την οποία δεν θα μπορούσε να βρει στην Χ1 ή κάποιο ανταγωνιστικό μοντέλο, αλλά μια light SUV τετρακίνηση δεν ξέρω κατά πόσο ανεβάζει την πραγματική του αξία.Δυστυχώς το Vitara έχει χάσει τον χαρακτήρα του στην τελευταία έκδοση και είναι κρίμα γιατί αν κάποιος ενδιαφέρεται για light off-road επιδόσεις, τότε πιθανότατα καλύπτονταν και από το S-Cross.
Και εγώ θα προτιμούσα το σύστημα τετρακίνησης π.χ του grand vitara με κεντρικό διαφορικό αλλά αν δούμε και τον ανταγωνισμό, ποιό διαφέρει?
Το dacia duster που εκθειάζουν όλοι με συνεκτικό συμπλέκτη είναι, όπως και το jeep renegade.δυστυχώς η τετρακίνηση ελέγχεται απο τα ηλεκτρονικά σε όλα πλεον τα ι.χ πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων.Το vitara είναι καλύτερο εκτός δρόμου απο το s-cross λόγω καλύτερων γωνιών προσέγγισης-ράμπας-διαφυγής και απόστασης απο το έδαφος. Και σίγουρα με λάστιχα μεικτής χρήσης θα πάει αρκετά μακρυά.
Suzuki Vitara 2015