-
Κανένα facelift θα γίνει στα κοντά; Υπάρχει περίπτωση να ανανεώσουν λίγο το infotainment των flintstones εκεί στη Suzuki; Πραγματικά μου αρέσει πολύ το Vitara στα χαρτιά αλλά η υλοποίηση δυστυχώς νομίζω δείχνει τα χρόνια της πλέον. Το ίδιο και το SX4.
Θα το κοιτούσα πολύ σοβαρά για 2ο αν το συμμάζευαν λίγο. Φάγαμε και το άκυρο της καραντίνας με το Fiesta που ήταν να τσεκάρω...
-
κατι γαματο εχει βγαλει το drive στο τευχος που εδινε με τη real news.
θα βγει σε 10 μερες το κανονικο.
ρε συ δια ή οποιος αλλος πως θα βρουμε αμεσα το θεμα με τα οφ ροαντ στη κρητη?
-
Gate πήρες το τεύχος με την εφημερίδα ? Εδώ έχει ένα link: https://www.youtube.com/watch?v=MvIb7X8PU30..
ήθελες κάτι παραπάνω ?
-
gatoz wrote:
Gate πήρες το τεύχος με την εφημερίδα ? Εδώ έχει ένα link: https://www.youtube.com/watch?v=MvIb7X8PU30..
ήθελες κάτι παραπάνω ?
το γραπτο που δεν εχω και θα ειναι διαθεσιμο προς πωληση σε 10 ημερες απο τωρα ενω οποιος πηρε τη φυλλαδα το εχει αμεσα
-
Γάτε να σου ποίον ανακηρύξαν πολυτιμότερο παίκτη του trophy, ή θα πάρεις το περιοδικό;
Ευκολάκι πάντως!
-
Γάτε να σου ποίον ανακηρύξαν πολυτιμότερο παίκτη του trophy, ή θα πάρεις το περιοδικό;
Ευκολάκι πάντως!
υποθετω, πολλα τα γιουρα ουραδυε, πολλα, ασε που δεν ειχανε μαζι το τζιβι μου να δειξει στα γατακια
θελω ομως το γραπτο τον λογο
το ντράιβ το παιρνω ακομη και οταν δεν το διαβαζω, ειναι οι τελευταιοι πολυ σοβαροι ενα τευχος κυκλοφορια αξιζει να το δινεις. βεβαια και 4Τ παιρνω αλλα σε αυτη τη περιπτωση προτιμω τον πατο της ντουλαπας μεσα σε κουτια που ανασυρω χρυσες εποχες των 80s, ακομη γελανε τα μουστακια μου οταν σε δοκιμη αμπαρθ αυτομπιανκι στην ιταλια μεσα σε αμπελωνες διαλυθηκε το σασμαν αλλα ηταν σημαντικοτερο το πνευμα, το κοκκινο κρασι, και το χωσιμο στους ανεραστους σχιστοματηδες... και ημουν και σχιστοματοφιλος...
-
Mastoras78 wrote:
gatoz wrote:
ήθελες κάτι παραπάνω ?
το γραπτο που δεν εχω και θα ειναι διαθεσιμο προς πωληση σε 10 ημερες απο τωρα ενω οποιος πηρε τη φυλλαδα το εχει αμεσα
Το 'πάλεψα' από την πηγή αλλά επειδή θα μπεί στο τεύχος έφαγα μπλοκαπόρτ άκυρο... μόνο αν βρεθεί κάποιος που έχει πάρει την RealNews απο εδώ μέσα...
-
Παιδιά κάνετε λίγο υπομονή, το τεύχος αξίζει, δεν ξέρω μήπως αργότερα ανεβάσουν και το βίντεο από το trophy, ωραίες καταστάσεις...Δεν αναφέρω τίποτα, μη σας το χαλάσω.
-
Αχαχα ουραδυε..... και ελεγα μα σε ποιον απαντα, ποιος ειν' τούτος; δεν το επιασα αμεσως.
Σαν ονομα στο αστεριξ και οβελιξ ειναι?!Υ.γ Θα παω να το παρω...
-
λαπη παντως, να σε καμω ανυπομονο, μαντεψε... για το μοτερακι του χιμπριντ του βιτ ομιλει με λογια εξαιρετα...
-
Ε μα ξερουν οι ανθρωποι απο αυτοκινητα.
-
Fake το συμπέρασμα του φετινού trophy, εμπλέκονται Γάτος και Lap, διαμαρτύρομαι......
-
Γνωρίζει κάποιος πότε και αν θα βγει νέο μοντέλο;
-
Γνωρίζει κάποιος πότε και αν θα βγει νέο μοντέλο;
σε 2+ χρονια...
παντως για το μουλτιμιντια που γραφει και δημητρης παραπανω, ισχυει οτι εχει φτωχη εμφανιση στα γραφικα, ειδικα με τα γαλλοφορντια και τα φαου που δειχνουν μεχρι και μπουτι. επειδης ομως και το ντι ες εφτα οδηγησα και ενα τριο μηδεν μηδεν οχτω που βρηκα στη γειτονια να δω τι επηραμε, ειναι κλασεις γρηγοροτερο και χρηστικοτερο. στην αρχη ημουνα να το αλλαξω, μετα απο κανενα μηνα ειχα κολλησει και προσπαθησα να βρω ενα ιδιο απο ανταλλακτικα για το τζι βι αλλα δεν ευρηκα και εβαλα ενα καλο αντροιντ που μου σπαει ομως να νευρα με τη πολυπλοκοτητα του. βασικα ειναι του δε ποιντ αλλα θα ηθελε και λιγο μπουστο ρε παιδι μου.
-
Αγάπη μου σε χάνω
έτσι ήτανε γραμμένο
μα όσο ζω στον κόσμο
εσένα θα προσμένωΑγάπη μου θα φύγεις
έτσι ήτανε γραμμένο
μα όσο ζω στον κόσμο
εσένα θα προσμένωΑυτή η νύχτα μένει
που θα ‘μαστε μαζί
θα φύγεις μακριά μου
πριν έρθει το πρωί
αυτή η νύχτα μένειαυριο εχω μαζωξει τους καμποσους να το δουν, δεν προφταινα μιλαμε ουτε στο γκαραζ να κατεβω απο τη δουλεια και τωρα εχω σκαρτο ενα διωρο...
σε 6 μερες ειχε καπου 1500 views και πανω απο 100 παρκαρισματα... μου εχουν σκισει και το βάιμπερ και το κουνητο
τωρα για μιληστε ντουβλαιοι για ομορφαδα. ε? φραντσιοζοι κριουρηδες? ε? με τα φανταχτερα τα σουβια? ε?
πιλιε δες τι εχασες, γιε-μου το ιδιον....
-
Α ρε φαδερ, δικιά έχεις! έγραψα ότι το πρώτο td το έκανα στο vitara hybrid είπα ότι πυροβολαει το εργαλείο και ας ήταν το hybrid και όχι σαν το δικό σου... Το έφαγε η σύζυγος και η αναθεματισμενη ανέχεια που θέλει τον Υιό να κόβει από βενζίνες!
Τουλάχιστον το χάρηκες όσο δεν πήγαινε
Τουλάχιστον του έκανες τη χρήση που του άρμοζε
Αντε να δούμε και το 3008 με τις λάσπες μέχρι τους καθρέφτες!
-
Γατε θα πηγαινεις στα βουνα με το πεζω;
Επισης απο οτι καταάβαμε εχεις κανει ωραια παρεακια και κανατε ωραια ταξιδια...τι θα γινει θα αλλαξεις κλαμπ και θα πηγαινεις για καφε σε Γλυφάδα;
-
Γατε θα πηγαινεις στα βουνα με το πεζω;
Επισης απο οτι καταάβαμε εχεις κανει ωραια παρεακια και κανατε ωραια ταξιδια...τι θα γινει θα αλλαξεις κλαμπ και θα πηγαινεις για καφε σε Γλυφάδα;
Δεν χρειάζεται, γάτος GV γαρ! Ξέρει τι κάνει.
-
Α ναι ρε σωστα! Το ξεχασα...
Ακυρο...αποσύρω την ερώτηση μου.
-
Τέτοιες φωτό έχω καλύτερες με το 2008!
Εμένα πάντως μου αρέσει εξωτερικά το Vitara, απλά δεν μου έκανε από χώρους, και το Scross που έψαχνα diesel έβρισκα κάτι πολυ-δουλεμενα με 15-16.000 και δεν άξιζαν.
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογουμαι για μία ολόκληρη βιομηχανία. Ένας απλός αγοραστής είμαι!
Άλλωστε, όλοι στο τέλος καταλήγουμε με έναν Γαλλικό!
Suzuki Vitara 2015