-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
και full led φώτα
Τέλη κυκλοφορίας το 1.0 167€ , το 1.3 270€ , και το diesel 154€ (αν τα υπολόγισα σωστά)
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
[/quote]
Τα τέλη λάθος τα υπολογίζεις, είναι 159 για το 1.0 και 168 για το 1.3 (τα έχει και στο excel αρχείο με τον εξοπλισμό).
Τώρα για τα full led δεν είμαι σίγουρος γιατί στο αρχείο του std εξοπλισμού λέει μόνο για led ημέρας και πίσω.Βέβαια, κάπου είχα δει πριν μέρες πως τουλάχιστον η cross έκδοση έχει full led.Kατ'άλλα συμφωνώ απόλυτα,πολύ καλές τιμές!
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
και full led φώτα
Τέλη κυκλοφορίας το 1.0 167€ , το 1.3 270€ , και το diesel 154€ (αν τα υπολόγισα σωστά)
Τα τέλη λάθος τα υπολογίζεις, είναι 159 για το 1.0 και 168 για το 1.3 (τα έχει και στο excel αρχείο με τον εξοπλισμό).
Τώρα για τα full led δεν είμαι σίγουρος γιατί στο αρχείο του std εξοπλισμού λέει μόνο για led ημέρας και πίσω.Βέβαια, κάπου είχα δει πριν μέρες πως τουλάχιστον η cross έκδοση έχει full led.Kατ'άλλα συμφωνώ απόλυτα,πολύ καλές τιμές![/quote]Ωπ , δεν είχα δει πως αναγράφει και τα τέλη κυκλοφορίας, έχεις δίκιο , δεν ήξερα πως υπολογίζονται κλιμακωτά , τα υπολόγισα συνολικά εγώ.
Ως προς τα φώτα παντού λέει φώτα ημέρας led εμπρός και πίσω , δεν έχει κάτι επιπλέον ως προαιρετικό εξοπλισμό οπότε μένει να διευκρινιστεί.
-
Λίγο περίεργη τιμολόγηση...γιατί κάποιος να πάρει το City Cross αντί για το Cross, αφού έχουν ίδια τιμή και το Cross έχει πολύ καλύτερο εξοπλισμό!?!?! Εκτός εάν όταν πάς στο κατάστημα, παίζει μεγάλη έκπτωση στο City. Πάντως οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές.
Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ότι το Cross θα έχει full led στάνταρ....για να δούμε εάν ισχύει.
Edit: τελικά είναι έξτρα οι full led προβολείς στα €900, ακόμα και στην Cross. Οπότε αλλάζει φορολογική κλίμακα, άρα δεν συμφέρουν ιδιαίτερα.
-
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 21.asp?a=6
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Λίγο περίεργη τιμολόγηση...γιατί κάποιος να πάρει το City Cross αντί για το Cross, αφού έχουν ίδια τιμή και το Cross έχει πολύ καλύτερο εξοπλισμό!?!?! Εκτός εάν όταν πάς στο κατάστημα, παίζει μεγάλη έκπτωση στο City. Πάντως οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές.Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ότι το Cross θα έχει full led στάνταρ....για να δούμε εάν ισχύει.
Edit: τελικά είναι έξτρα οι full led προβολείς στα €900, ακόμα και στην Cross. Οπότε αλλάζει φορολογική κλίμακα, άρα δεν συμφέρουν ιδιαίτερα.
Άρα θα πάει πακέτο η παραγγελία με χρώμα και ηλιοροφή...
Τα χρώματα που φέρνουν είναι γτπκ...
Περίεργο πάντως που δεν έχει τα led...Μου είχαν πει ότι ήταν στο βασικό εξοπλισμό της cross...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Εδώ που τα λέμε θα ήταν τρελή έκπληξη να είχε στανταρ τα led στα 22Κ.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Περίεργο πάντως που δεν έχει τα led...Μου είχαν πει ότι ήταν στο βασικό εξοπλισμό της cross...Έτσι είχα διαβάσει και εγώ!
Το χρώμα το μπλέ Ιτάλια είναι φανταστικό!
Με χρώμα (μεταλλικό, όχι κάτι περίεργα που χρεώνει €900) και οροφή είναι στα €24.916 (+ τέλη κυκλοφορίας), μείον την όποια τυχόν έκπτωση κάνουν.
-
+900€ τα led.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
+900€ τα led.Άρα όπως τα έγραψα πριν μερικά ποστ!
Και €1.100 η ηλιοροφή. Ο configurator δουλεύει κανονικά και βγάζει και τιμές με τους φόρους υπολογισμένους.
-
Δε βλέπω καθόλου 1.3 DCT στο configurator.
-
Περίεργο πάντως που δεν έχει τα led...Μου είχαν πει ότι ήταν στο βασικό εξοπλισμό της cross...Έτσι είχα διαβάσει και εγώ!
Το χρώμα το μπλέ Ιτάλια είναι φανταστικό!
Με χρώμα (μεταλλικό, όχι κάτι περίεργα που χρεώνει €900) και οροφή είναι στα €24.916 (+ τέλη κυκλοφορίας), μείον την όποια τυχόν έκπτωση κάνουν.
Χωρίς τα led είναι αυτή η τιμη?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Χωρίς τα led είναι αυτή η τιμη?Ναι χωρίς τα LED, αλλά με ηλιοροφή. Εάν βάλεις και LED, πάει στα €25.875
Δε βλέπω καθόλου 1.3 DCT στο configurator.
Μάλλον δεν θα έχουν προλάβει να τον ενημερώσουν γιατί δεν αναφέρει καθόλου τον 1.3 ως διαθέσιμο κινητήρα, αλλά μπορείς να βάλεις τον diesel, ίδιες τιμές και εξοπλισμό έχουν.
-
Πολύ ανεβαίνουμε...Δε ξέρω κατά πόσο άξιζει πλέον...Στα 26κ[emoji11][emoji848]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ε κλασική περίπτωση αυτοκινήτου που ή το παίρνεις ως έχει ή καθόλου. Ζήτησα προσφορά από Hertz πάντως να δω τι μίσθωμα θα μου δώσουν. Έτσι θα καταλάβουμε τι παίζει από εκπτώσεις και απέναντι σε ποια το έχουν τοποθετήσει εμπορικά.
-
Με τα αλογόνου είναι ψιλοχάλια...
Θα δούμε αν παίξει καμια καλή έκπτωση... -
Οτιδήποτε με αλογόνου είναι γτπ εν έτη 2018.
-
Σωστά.Είναι τετοια η διαφορά που τα θεωρω απαραίτητα.Είναι θέμα ασφαλείας.
-
Ακριβώς. Έστω xenon.
-
Συμφωνώ για τα αλογόνου και είναι αυτό που με ενοχλεί που σε κάποια αυτοκίνητα δεν προσφέρονται καν τα LED / Xenon.
Όσο για την τιμή, το παίρνεις ως έχει (όπως το Kuga Business) με μόνη προσθήκη το μεταλλικό. Οτιδήποτε άλλο, αλλάζει την ΛΤΠΦ και εκτοξεύει την τιμή. Πάντως για να λέμε όλη την αλήθεια, στα €26.000 έχει πλέον τα ΠΑΝΤΑ από εξοπλισμό και το μόνο εργοστασιακό έξτρα που δεν έχει είναι το δερμάτινο σαλόνι. Είναι πραγματικά υπερ-πλήρες.
-
Συμφωνώ για τα αλογόνου και είναι αυτό που με ενοχλεί που σε κάποια αυτοκίνητα δεν προσφέρονται καν τα LED / Xenon.Όσο για την τιμή, το παίρνεις ως έχει (όπως το Kuga Business) με μόνη προσθήκη το μεταλλικό. Οτιδήποτε άλλο, αλλάζει την ΛΤΠΦ και εκτοξεύει την τιμή. Πάντως για να λέμε όλη την αλήθεια, στα €26.000 έχει πλέον τα ΠΑΝΤΑ από εξοπλισμό και το μόνο εργοστασιακό έξτρα που δεν έχει είναι το δερμάτινο σαλόνι. Είναι πραγματικά υπερ-πλήρες.
Ναι σωστά.Ασε που παίρνοντας δεδομένο οτι θα κάναμε παραγγελία για ηλιοροφή και χρώμα δεν είναι και τόσο τραγικό τα +900 για τα LED.Επίσης υπολόγιζα οτι η τιμή θα είναι 23Κ οχι 22...
Fiat 500X