-
Aν παραμεινεις σε 18ρες ζαντες,διασταση που μπορεις να βαλεις για να εισαι εντος επιτρεπτων οριων,ειναι 215/50/18.Στη διασταση αυτη δεν ξερω αν υπαρχει αλλο εκτος απο τα Toyo για SUV.
-
Σημερα παρελαβα το 500αρι.Σιγουρα πρεπει να κανω καμποσα χλμ για να μπορω να διαμορφωσω μια αποψη,αλλα μιλαμε για ενα αυτοκινητο με φοβερη ποιοτητα.Σιγουρα εχει σφιχτη αναρτηση,αλλα αποψη μ ειναι οτι με 18αρες παταει καλυτερα στο δρομο.Αυριο και φωτογραφιουλες
-
Μπράβο μπράβο μπράβο Και πάλι μπράβο . Καλοτάξιδος ! Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το μονο που μολις ειδα,που το σεταρω ειναι οτι στα 16χλμ που εκανα δειχνει 9,7λτ καταναλωση..αρκετα μεγαλη.
-
Diesel ή βενζίνη ; δεν θυμάμαι ...
-
ο 1,6 diesel ναι.Eκτος αν δεν εχω συνηθισει ακομα τον τροπο οδηγησης του diesel
-
Χμμμμμμμ νομίζω ότι θα δεις πολύ μικρότερες τιμές άμεσα ...
-
Λοιπον καποιες αρχικες εντυπωσεις.Μεχρι στιγμης εχω κανει 300χλμ μεικτα,εντος/εκτος πολης.
α)Καταναλωση 6,2/100χλμ συμφωνα παντα με το trip comp.Συνηθιζω την διαφορετικη οδηγηση που εχει ενα diesel.
b)Αψογη ηχομονωση,δεν ακους τπτ,κανενας κραδασμος στο αμαξωμα.Μονο μια σημειωση,οτι νιωθεις στο τιμονι αμυδρα μικροκραδασμους.
γ)Θεση οδηγου αψογη,ηλιοροφη αψογη χωρις να με ενοχλει καθολου με υψος 1,90.Γενικα ο διακοσμος αν βγαλεις το σημα της Fiat νομιζεις οτι εισαι σε πιο ακριβο αυτοκινητο.
δ)Multimedia κομματι.Πολυ καλο και αμεσο,με πολυ καλη συνδεσιμοτητα με το κιν.Πολυ καλο το uconnect,οκ θα μπορουσε να ειχε μεγαλυτερη οθονη απο 5αρα,αλλα αν εξαιρεσει καποιος το μεγεθος της εχει πολυ καλες λειτουργιες.
ε)Κινητηρας.Εσωτερικα δεν τον ακους καθολου,εξωτερικα ειναι τραχυς.Ομως το γεμισα με ultimate diesel και καπως δουλεψε πιο στρωτα.Πολυ δυνατος με την ροπη του να κλεβει την παρασταση.Στην ECO λειτουργια εχει ενα μικρο lag,αλλα στην sport μεταμορφωνεται.Τρομερη κυλιση,ανετες προσπερασεις,πολυ καλη ανταποκριση στο γκαζι.Το traction+ δεν το εχω δοκιμασει ακομη.Γενικα το engine bay μονο τα σηματα της MOPAR βλεπεις.
ζ)Αναρτηση/18αρες.Οντως σφιχτη αναρτηση,αλλα δεν κουραζει καθολου μα καθολου.Παταει πολυ ωραια το αυτοκινητο,και με τις φρεναρες που εχει.Θεωρω οτι η Fiat με το 500χ εχει κανει ποοοοολυ καλη δουλεια,κατέμε τα αξιζει τα λεφτα του,εκτος αν καποιος θελει 4χ4 που εκει υπαρχουν αλλες επιλογες,και πιο φθηνες.Πολυ φρεσκο στο ματι σε σχεση με τον ανταγωνισμο,και νεανικο.
-
Super!Καλοτάξιδο να ειναι!!!
-
Εξαιρετικό, να ειναι καλοτάξιδο .Επιτελους ένα διαφορετικό και όμορφο SUB
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλοταξιδο, πανεμορφο
Θα το παιρνα κιτρινο, δε κανω πλακα.. -
Σας ευχαριστω!
Δυο ερωτησεις.Η γνωμη σας για το start & stop?Nιωθω οτι πιεζεται με το σταματα ξεκινα..
Και επειδη ειμαι ασχετος με τους dieseloκινητηρες,χρειαζονται καποια χλμ για να στρωσει ο ηχος του μοτερ,αλλα και γενικοτερα το μοτερ? -
Καλορίζικο!! καταπληκτικό και πανέμορφο.
Σχετικά με το σταρτ/στοπ, δε ξέρω μηχανολογικά αλλά και εγώ έχω αυτή την αίσθηση. Ότι και να λένε θεωρώ οτι κάποια φθορά καπου θα υπάρχει. Προσωπικά σε Αουντι Α1 που χρησιμοποιώ με το που μπαίνω το απενεργοποιώ. Και με εκνευρίζει το γεγονός οτι το αυτοκίνητο δε το 'θυμαται' και καθε φορά πρέπει να το απενεργοποιώ. -
Ωραίο αμαξάκι και καλή επιλογή το ποντικί χρώμα,εύχομαι πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Και μην πολυδημοσιεύετε καταναλώσεις γιατί νιώθω λίγο @@ που οδηγώ το πιο ''φαγανό'' πετρελαιοκίνητο crossover/suv
Το start/stop το έχω μονίμως απενεργοποιημένο...ούτως ή άλλως θα το είχα αλλά ακόμα και ο πωλητής αυτό μου πρότεινε! -
Σιγά βρε Leo... πόση διαφορά βλέπεις στην κατανάλωση ;
Alxpro για άλλη μια φορά καλοτάξιδος . Είναι πολύ όμορφο το αυτοκίνητο !
-
Ο χρήστης alxpro έγραψε:
Σας ευχαριστω!Δυο ερωτησεις.Η γνωμη σας για το start & stop?Nιωθω οτι πιεζεται με το σταματα ξεκινα..
Και επειδη ειμαι ασχετος με τους dieseloκινητηρες,χρειαζονται καποια χλμ για να στρωσει ο ηχος του μοτερ,αλλα και γενικοτερα το μοτερ?Το μοτερ σίγουρα θέλει καποια χιλ να στρώσει-περιπου 5000 ανάλογα τον κατασκευαστή(στο manual πρεπει να αναφερει σχετικά)όσο αφορά τον ήχο μειώνεται όταν ζεσταθεί η μηχανή(κρυα μηχανη περισσότερο κροτάλισμα)
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Σιγά βρε Leo... πόση διαφορά βλέπεις στην κατανάλωση ;Alxpro για άλλη μια φορά καλοτάξιδος . Είναι πολύ όμορφο το αυτοκίνητο !
O ένας έχει κοντά στα 6 λίτρα και ο άλλος με το θηρίο crv έχει κοντά στα 4-5...εγώ πάλι κοντά στα 8...ε δεν τη λες και αμελητέα διαφορά
-
Θα σταθεροποιηθεί στα 5,5 με 6,5 εξαρτάται που το χρησιμοποιείς
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Σημερα ο καιρος μου ετοιμασε μια εκπληξη.Ειπα να ανεβω Παρνηθα,στο Μον Παρνες και περα,και ειχε πιασει χιονι παντου
Λεω ηρθε η ωρα του traction+,υστερα και απο προτροπη στον πινακα οργανων.Ο φοβος μου ξεπεραστηκε στην στιγμη.Ουτε γλυστρα,ουτε απωλεια διευθυνσης ουτε τπτ.Μπηκα και σε χωματινο με λασπες και χιονι,και εκει το αυτοκινητο μου εδινε μεγαλη εμπιστοσυνη για παραπανω.Προφανως με τα ελαστικα που εχει δεν δοκιμασα και τπτ extreme,αλλα νομιζω ειναι αριστο ως προς την ασφαλεια εξαρχης που αποπνεει το traction+.Φανταζομαι με χειμερινο ελαστικο θα εχει παραπανω πλακα & παιχνιδι.
Με το traction+ το αυτοκινητο και η αποδοση του μοτερ 'σκληραινουν' σε σημειο που στην αρχη δεν μπορουσα να το συνηθισω..Αψογο -
Να είναι καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι κάθε μέρα, κάτι που απ ότι βλέπω έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις
Μας είχε φανεί λίγο σκληρό για τα γούστα μας όταν το είχαμε κάνει test drive, αλλά συνολικά εξαιρετικό αυτοκίνητο. Με είχε εντυπωσιάσει η προσοχή στην λεπτομέρεια. Ακόμη και το κλιπ '500' στον μοχλό ταχυτήτων!
Fiat 500X