-
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ κυριε φιλόλογε!
Επίσης έπαιζα μπάλα στην Ελλας Ποντίων! -
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ κυριε φιλόλογε!
Επίσης έπαιζα μπάλα στην Ελλας Ποντίων!καθολικώς διαμαρτυρομένων...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Βρήκα σε ένα Γερμανικό forum, αρκετές αναφορές για επιφανειακή σκουριά στο πλαίσιο των θυρών, εκεί που είναι το λάστιχο της πόρτας. Αξίζει να δοκιμάσω να βάλω τίποτα στα σημεία αυτά, για να αποτρέψω την εμφάνιση σκουριάς;http://www.qashqaiforum.de/f56/karosserie-produktionsfehler-9171/index46.html
Επειδή έχουμε βγει ελαφρώς εκτός topic, έχει κανείς καμιά απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα;
-
Βρήκα σε ένα Γερμανικό forum, αρκετές αναφορές για επιφανειακή σκουριά στο πλαίσιο των θυρών, εκεί που είναι το λάστιχο της πόρτας. Αξίζει να δοκιμάσω να βάλω τίποτα στα σημεία αυτά, για να αποτρέψω την εμφάνιση σκουριάς;
http://www.qashqaiforum.de/f56/karosserie-produktionsfehler-9171/index46.html
Επειδή έχουμε βγει ελαφρώς εκτός topic, έχει κανείς καμιά απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα;
κερωσε το. το κερι προστατευει απο τη σκουρια. το εχεις ελεγξει αν στο δικο σου ειναι ενταξει στις πορτες; αυτο συμβαινει λογω κακης βαφης. κανονικα πρεπει η αντιπροσωπεια να ξυσει και να ξαναβαψει τα σημεια εκεινα. μπορει να μη συμβαινει σε ολα τα QQ αλλα σε καποια παρτιδα.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής σκουριές σε αυτά τα σημεία. Κερί έχω, αλλά είναι υγρό, δεν ξέρω αν θα καταφέρει να προστατέψει εκείνα τα σημεία.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και δεν έχει εμφανίσει μέχρι στιγμής σκουριές σε αυτά τα σημεία. Κερί έχω, αλλά είναι υγρό, δεν ξέρω αν θα καταφέρει να προστατέψει εκείνα τα σημεία.μπορει να προστατεψει και σε εκεινα τα σημεια. δεν εχει σημασια αν ειναι υγρο η παστα. τα περισσοτερα σημερα υγρα ειναι. η δυσκολια ειναι στο να το περασεις και να περιμενεις μεχρι να στεγνωσει για να το σκουπισεις. θα πρεπει για λιγο να μετακινησεις το λαστιχο.
-
plutaire καλως να το παραλαβεις το αμαξι , και καλοτυχο και καλοταξιδο να ειναι . !
-
Ο χρήστης london έγραψε:
plutaire καλως να το παραλαβεις το αμαξι , και καλοτυχο και καλοταξιδο να ειναι . !Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ούτε καν!
142 ευρώ τέλη κυκλοφορίας και ο φόρος πολυτελείας πρέπει να είναι 440.
Το τωρινό μοντέλο με απόσυρση βγαίνει στα 32-33k περίπου, ενώ η νέα σειρά 3 π.χ. είναι ήδη ελαφρώς πιο φτηνή από την απελθούσα - πιθανότατα το ίδιο θα συμβαίνει και με την Χ1. Εξοπλισμό δεν έχω κοιτάξει ομολογώ, αλλά γυμνά δεν είναι τα BMW. Μου είπαν ότι θα κρατήσουν και το παλιό μου αμάξι γύρω στα 3k, άρα στα 30 θα έρθει. Αν χρειαστώ κάτι σημαντικό από εξοπλισμό μπορώ να ανέβω και λίγο παραπάνω.
Τώρα, αν τα αλλάξουν και μου βγαίνει κανά χιλιάρικο οι φόροι, προφανώς και δεν τους τα δίνω...Δίνεις ενα τσουβάλι λεφτά για αγορά , αλλο ένα για σερβις αλλά δεν δινεις 1000 ευρω τον χρόνο για φόρους
Βάζω και στοίχημα ότι θα παίρνεις και κανά 700άρι μηνιάτικοΖήλια ή απλά είσαι κακός;
-
Θα μπορούσες βέβαια να το εκλάβεις και σαν 'μήπως τα πόδια έξω από το στρώμα?'
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Θα μπορούσες βέβαια να το εκλάβεις και σαν 'μήπως τα πόδια έξω από το στρώμα?'Mε το 'Βάζω και στοίχημα ότι θα παίρνεις και κανά 700άρι μηνιάτικο ' που έβαλε δεν μου έβγαινε σε κάτι τέτοιο.
-
Πίστευα ότι έληξε αυτή η χαζή 'αντιπαράθεση', αλλά την ξαναβρίσκω μπροστά μου...
Θα περιοριστώ στο να πω τα εξής :- Τα οικονομικά τα δικά μου, αλλά και οποιουδήποτε άλλου φαντάζομαι ότι δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
- Προσωπικά πάντα, όταν αγοράζω κάτι, σημαίνει ότι έχω κάνει τα κουμάντα μου. Δάνεια, πιστωτικές κάρτες και οτιδήποτε συναφές δεν τα έχω αγγίξει ποτέ, ούτε όταν αγόρασα αυτοκίνητα, ούτε όταν αγόρασα σπίτι. Άρα, ξέρω πολύ καλά μέχρι που φτάνουν τα πόδια μου και, μάλιστα, πάντα φτάνουν πολύ πιο μακριά από εκεί που στοχεύω, ώστε να μην βρεθώ ποτέ προ εκπλήξεων.
- Το Χ1, αλλά και άλλα πιο ακριβά αμάξια είναι μέσα στα όριά μου, χωρίς να πιεστώ καθόλου. Απλά κάπου βάζουμε όλοι ένα όριο. Το ότι έχεις χρήματα για να πάρεις οτιδήποτε δεν σημαίνει ότι τα δίνεις χωρίς να θεωρείς ότι είναι συμφέρουσα επιλογή. Όταν πριν μερικά χρόνια βρήκα το corolla (τότε σύμφωνα με τις ανάγκες μου και το πώς οδηγούσα μου υπεραρκούσε) μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση μισοτιμής παρά το γεγονός ότι είχα τα χρήματα, για να το πάρω και καινούριο, σκέφτηκα 'ποιος ο λόγος να δώσω άλλα 9-10k; προτιμώ να τα φάω σε ταξίδια κτλ. Το θεώρησα συμφέρουσα επιλογή και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ομολογώ ότι και τώρα το να δώσω γύρω στα 30k (τόσο μάλλον θα βγει η X1 δίνοντας και το δικό μου αμάξι μού είπε ο πωλητής...) μου φαίνεται ψιλοχαζομάρα και πιθανότατα θα το έψαχνα σε μεταχειρισμένο, αν είχε ήδη κυκλοφορήσει. Αλλά δυστυχώς αμάξι ακριβώς με τα χαρακτηριστικά που ψάχνω (μεσαίου μεγέθους suv - κάτω από 4,5 μέτρα, για να το παρκάρω εύκολα στην πόλη - με καλό πορτ παγκάζ - το Χ1 έχει 505 λίτρα - όμορφο - αυτό είναι υποκειμενικό - και με έναν πραγματικά δυνατό κινητήρα που δεν καίει πολύ - το 20d βγάζει 190 άλογα...) δεν βρίσκω άλλο να μου αρέσει το ίδιο αυτή τη στιγμή.
Συνεπώς, εάν κυκλοφορήσει με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα, πιθανότατα θα καταλήξω εκεί. Εάν πάνε και του φορτώσουν καμιά 10αριά φόρους ακόμη μπορεί να τους σιχτιρίσω και να κοιτάξω κάτι άλλο, όχι γιατί δεν έχω να τα πληρώσω, αλλά γιατί το θεωρώ κοροϊδία...
Ελπίζω να έγινα σαφής.
-
Παιδιά επειδή την Τετάρτη παραλαμβάνω το αυτοκίνητο ακούω γνώμες για καύσιμο. Για πετρέλαιο. εννοώ που βαζετε; ποιον τυπο; βάζετε κάποιο συμπληρωμα; αν είστε από Αθήνα προτείνετε και κανένα καθαρό και αξιόπιστο πρατήριο.
Ευχαριστώ πολυ -
Έρχεται η μεγάλη ώρα ε;
Ρίξε μια ματιά εδώ -
Εχει τοσο ευαισθητη βαφη αυτο ? Θελωντας και μη το προσεξα γιατι ειχα ενα μπλε και μετα ενα γκρι ,αμφοτερα μεταλλικα και απογευματινες ωρες διπλα μου σε φαναρια.. γεματα ελαφρες γρατζουνες και εντονη 'αραχνη' το χρωμα τους.. εκτος αν τα πλενουν με γυαλοχαρτο...
-
Plutare καλοτάξιδο το τουτού!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Plutare καλοτάξιδο το τουτού!ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλα΄.
Καμια συμβουλή για το diesel εχεις?
και καλό ποιοτικά καύσιμο? -
Καλορίζικο....shell vpower diesel....κάθε πέμπτη το έχουν προσφορά....
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Καλορίζικο....shell vpower diesel....κάθε πέμπτη το έχουν προσφορά....Ευχαριστώ φιλε μου ( και για την ευχή σου και για την απάντηση σου ), να σαι καλά
Όταν λές προσφορά πόσο δηλαδή περίπου βγαίνει? γιατι δεν εχω΄κοιτάξει ποτέ για diesel -
plutare αρχικα καλοριζικο το αυτοκινητο.
Βασικα σε ποια περιοχη μενεις, για να σου προτεινει ο κοσμος πρατηρια καυσιμων. Αλλιως δεν εχει νοημα.
Τωρα για καποιον φιλο εδω μεσα, που ανεφερε προβλημα σκουριας, και που το διαβασε σε γερμανικο site, εχω να πω τα εξης:
Υπηρξε προβλημα σκουριας, στο πανω μερος των πορτων σε μια μικρη παρτιδα, υπηρξε ανακληση απο την Nissan, και διορθωση του.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]