-
Είναι απόλυτα λογικά να σε ενοχλεί το τριζάτο εσωτερικό σε καινούριο αμάξι τέτοιας τιμής. Σίγουρα όλα θα τρίξουν κάποια στιγμή, άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο. Αλλά δεν μιλάμε για αυτοκίνητα με 200.000 χλμ και ταλαιπωρημένα.
Είχα γράψει πριν καιρό τις εντυπώσεις μου από την συμβίωσή μου με ένα qq 1.5 diesel για 2.000 χλμ. Το αυτοκίνητο είναι όμορφο εξωτερικά, είναι πρακτικό με καλούς χώρους για το μέγεθός του, έχει πολύ οικονομικό μοτέρ και είναι ευκολοοδήγητο. Αλλά η ποιότητα μέσα είναι μέτρια, έχει πολύ θόρυβο μετά τα 130 (γενικά μέτρια ηχομόνωση), η ανάρτηση είναι μαλακή χωρίς να προσφέρει κορυφαία άνεση και οι τριγμοί στο αυτοκίνητο που νοίκιασα και είχε στο κοντέρ 15.000 χλμ απλά δεν παλεύονταν. Το mondeo mk3 του πατέρα μου με 220.000 χλμ είναι εκκλησία μπροστά του, τα ίδια και το peugeot 406 MY 2003 του αδερφού μου. Το qq είναι σίγουρα το πιο τριζάτο αυτοκίνητο που έχω μπει τέτοιας αξίας και τόσο καινούριο. Θα έλεγα ότι έτυχε αν δεν είχα διαβάσει ανάλογα παράπονα από πολλούς κατόχους.
Αν τα βελτίωσαν αυτά στο f/l ,τότε σίγουρα το αυτοκίνητο αξίζει να το δει κάποιος που τον ενδιαφέρει η κατηγορία γιατί όντως είναι ένα αξιόπιστο και πρακτικό αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Είναι απόλυτα λογικά να σε ενοχλεί το τριζάτο εσωτερικό σε καινούριο αμάξι τέτοιας τιμής. Σίγουρα όλα θα τρίξουν κάποια στιγμή, άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο. Αλλά δεν μιλάμε για αυτοκίνητα με 200.000 χλμ και ταλαιπωρημένα.Είχα γράψει πριν καιρό τις εντυπώσεις μου από την συμβίωσή μου με ένα qq 1.5 diesel για 2.000 χλμ. Το αυτοκίνητο είναι όμορφο εξωτερικά, είναι πρακτικό με καλούς χώρους για το μέγεθός του, έχει πολύ οικονομικό μοτέρ και είναι ευκολοοδήγητο. Αλλά η ποιότητα μέσα είναι μέτρια, έχει πολύ θόρυβο μετά τα 130 (γενικά μέτρια ηχομόνωση), η ανάρτηση είναι μαλακή χωρίς να προσφέρει κορυφαία άνεση και οι τριγμοί στο αυτοκίνητο που νοίκιασα και είχε στο κοντέρ 15.000 χλμ απλά δεν παλεύονταν. Το mondeo mk3 του πατέρα μου με 220.000 χλμ είναι εκκλησία μπροστά του, τα ίδια και το peugeot 406 MY 2003 του αδερφού μου. Το qq είναι σίγουρα το πιο τριζάτο αυτοκίνητο που έχω μπει τέτοιας αξίας και τόσο καινούριο. Θα έλεγα ότι έτυχε αν δεν είχα διαβάσει ανάλογα παράπονα από πολλούς κατόχους.
Αν τα βελτίωσαν αυτά στο f/l ,τότε σίγουρα το αυτοκίνητο αξίζει να το δει κάποιος που τον ενδιαφέρει η κατηγορία γιατί όντως είναι ένα αξιόπιστο και πρακτικό αυτοκίνητο.
Ακριβώς έτσι!!!!
-
Χρήστο στα σκούρα χρώματα μόνο με υπερβολική προσοχή ή προστασίες χρώματος δεν βλέπεις αράχνες και ξεθώριασμα.
Γενικά βέβαια έχουν χαλάσει τα χρώματα αλλά και σε αυτό αλλά και σε υλικά και κυριως συναρμογή περιμένεις περισσότερα από ένα τόσο καλοπουλημενο αμάξι.
Τελωσπαντων αν η επιλογή γίνεται συνειδητά αγοράζεις ένα οικονομικό και όμορφο αμάξι που δείχνει χωρίς σοβαρα προβλήματα, όπως βέβαια και τα περισσότερα σύγχρονα πια. -
Εγω μιλαω για QQ που εβλεπα το '14 λιγους μηνες αφοτου ειχε κυκλοφορησει. Σιγουρα ισχυει οτι οι βαφες ειναι πιο φιλικες προς το περιβαλλον και οτι το σκουρο χρωμα δειχνει τη φθορα αμεσως και δεν αντεχει στον ελληνικο ηλιο τοσο.
-
Ρε συ εμένα που ήταν μαύρο είχε αράχνες στην παραλαβή ! Και στην πρώτη βόλτα για φουλάρισμα άκουσα τρίξιμο [emoji23]
Αναγκαστικά έκανα προστασία χρώματος που χάθηκε ως αξία βέβαια όταν το έδωσα.
Πλήρωσα και έμαθα, έχασα χρήμα, συνετέλεσα στο να δημιουργηθεί μια όμορφη κοινότητα με πολλη τάξη και γνώση και πλέον βοηθάω λέγοντας και τα καλά και τα κακά. -
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Ο καθενας το δικο του
Άσε με να τους πειράξω λίγο....
Λοιπόν για να σοβαρευτούμε,κάποιοι εδώ γνωρίζετε ότι εδω και δυο χρόνια είμαι mod στο qgc.Πλέον έχω ζητήσει την διαγραφή μου από την διαχειριστική ομάδα για τους δικούς μου λόγους που δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε.
Εκείνο που θέλω να πω στον Στέφανο του j11 στο Νεκτάριο που ετοιμάζεται για νέο club στα παιδιά του NCCG αλλά και στους διαχειριστές του qgc είναι Βρείτε τα!!!
Ξέρω ότι υπάρχουν διαφορές,παρεξηγήσεις κλπ αλλά καθίστε κάτω και συζητήστε το.Ένα ενιαίο φόρουμ qq μόνο οφέλη θα έχει για όλα τα μέλη του.Ένα δυνατό φόρουμ μπορεί να διεκδικήσει πολλά τόσο σε προσφορές όσο και στα προβλήματα που ενδεχομένως έχει το αυτοκίνητο.Σκεφτείτε το.Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Ας ξεπεράσουμε το ελληνικό αποθημένο για προεδριλίκια και απλώς ας βρεθούμε σε ένα τραπέζι με αφορμή ένα αυτοκίνητο και ας περνάμε όμορφα και ει δυνατόν δημιουργικά!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρε παιδια (και σοβαρα ρωταω) γιατι σας ενοχλει τοσο αν εχει καποιους μικροτριγμους ενα αμαξι? Προσωπικα αν ημουν ευχαριστημενος απ ολα τα υπολοιπα δε θ ασχολιομουν καν. Πλαστικα ειναι και ψυχολογια, τιποτα το ουσιωδες. Καταλαβαινω οτι εχετε δωσει χρηματα δουλεμενα για καινουργιο αμαξι αλλα ειναι κριμα να χαλιεστε τοσο για κατι τετοιο. Περισσοτερο θα με πειραζε αν διαπιστωνα οτι δε παταει οπως ηθελα.Εγώ ακόμη και αυτά που δεν τρίζουν τα κάνω, με το μπασοκουτι πίσω και τον ενισχυτη. Σιγά μην σκάσω. Άμα είναι να τα παρκαρω στο σαλόνι μην και τα δει ο ήλιος και κόψει το χρωμα, ζεσταθούν τα πλαστικά και να πηγαίνω με το ΚΤΕΛ τότε τι τα πήρα. Μάλιστα τώρα που ζεσταίνει ο καιρός να τους πάρω και ψυγείο να έχουν τα λάδια και τις βαλβολινες δροσερά.
-
Νταξ ωραια ειναι και η ησυχια παντως ιδιως αν συναδει με το υφος του αυτοκινητου. Το απολαμβανω στη xantia που μετα απο τοσα χρονια στη πλατη, κοντευει 25ετια πια, και τοσα χιλιομετρα ειναι like a brick μεσα. Απλα κι εμενα δε μ ενοχλει σε σημειο να θελω να δωσω αμαξι π.χ. γι αυτο το λογο. Το νιωθεις κι οτι σου μιλαει αμα τριξει και λιγο
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νταξ ωραια ειναι και η ησυχια παντως ιδιως αν συναδει με το υφος του αυτοκινητου. Το απολαμβανω στη xantia που μετα απο τοσα χρονια στη πλατη, κοντευει 25ετια πια, και τοσα χιλιομετρα ειναι like a brick μεσα. Απλα κι εμενα δε μ ενοχλει σε σημειο να θελω να δωσω αμαξι π.χ. γι αυτο το λογο. Το νιωθεις κι οτι σου μιλαει αμα τριξει και λιγοΝα πω μια μεγάλη αλήθεια, το ντουστ εδώ και λίγες μέρες εμφάνισε ένα μικρό τριγμό στο κάθισμα του οδηγού.Ευτυχώς επαναλαμβάνεται σε αραιά χρονικά διαστήματα. 3 πλέον είναι οι πιθανές επιλογές μου. 1)Να το πουλήσω 2) να χάσω κιλά 3)να βάλω κάποιο ελαστικό ή πλαστικό παρέμβρυσμα στο σημείο που το ελατήριο συγκρατεί την ντίζα του καθίσματος. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ιδέες;
-
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Νταξ ωραια ειναι και η ησυχια παντως ιδιως αν συναδει με το υφος του αυτοκινητου. Το απολαμβανω στη xantia που μετα απο τοσα χρονια στη πλατη, κοντευει 25ετια πια, και τοσα χιλιομετρα ειναι like a brick μεσα. Απλα κι εμενα δε μ ενοχλει σε σημειο να θελω να δωσω αμαξι π.χ. γι αυτο το λογο. Το νιωθεις κι οτι σου μιλαει αμα τριξει και λιγο
Να πω μια μεγάλη αλήθεια, το ντουστ εδώ και λίγες μέρες εμφάνισε ένα μικρό τριγμό στο κάθισμα του οδηγού.Ευτυχώς επαναλαμβάνεται σε αραιά χρονικά διαστήματα. 3 πλέον είναι οι πιθανές επιλογές μου. 1)Να το πουλήσω 2) να χάσω κιλά 3)να βάλω κάποιο ελαστικό ή πλαστικό παρέμβρυσμα στο σημείο που το ελατήριο συγκρατεί την ντίζα του καθίσματος. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ιδέες;
Εμένα παντως δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι το account του Σπύρου έχει γίνει hijack [emoji848]
-
Λες;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Να πω μια μεγάλη αλήθεια, το ντουστ εδώ και λίγες μέρες εμφάνισε ένα μικρό τριγμό στο κάθισμα του οδηγού.Ευτυχώς επαναλαμβάνεται σε αραιά χρονικά διαστήματα. 3 πλέον είναι οι πιθανές επιλογές μου. 1)Να το πουλήσω 2) να χάσω κιλά 3)να βάλω κάποιο ελαστικό ή πλαστικό παρέμβρυσμα στο σημείο που το ελατήριο συγκρατεί την ντίζα του καθίσματος. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ιδέες; [emoji38]
- να φτιάξεις ένα δικό σου φόρουμ! [emoji16]
-
Ή παρε ενα QQ
-
Δικό μου forum δύσκολα θα έφτιαχνα. Ακόμη πιο δύσκολα θα έπαιρνα το qq γιατί δεν είναι ντουστ.
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Εγώ τώρα να ρωτήσω τι ζαντουλα είναι αυτή στη φωτό ή είναι άσχετο;Πολύ ωραία, είναι της Nissan ή aftermarket;
18 ή 19 και τι λάστιχα φοράει;Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nissan ειναι φίλε 19αρα 225/45/19 ...[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης colonel3201 έγραψε:
Εγώ τώρα να ρωτήσω τι ζαντουλα είναι αυτή στη φωτό ή είναι άσχετο;
Πολύ ωραία, είναι της Nissan ή aftermarket;
18 ή 19 και τι λάστιχα φοράει;Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στις φωτογραφίες που ανεβάζεις στο διαδίκτυο, καλύτερα να καλύπτεις την πινακίδα σου!!!
Πένα το έχεις! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εγώ τώρα να ρωτήσω τι ζαντουλα είναι αυτή στη φωτό ή είναι άσχετο;
Πολύ ωραία, είναι της Nissan ή aftermarket;
Στις φωτογραφίες που ανεβάζεις στο διαδίκτυο, καλύτερα να καλύπτεις την πινακίδα σου!!!
Πένα το έχεις!Μην φοβάσαι φίλε μου και εδώ που είμαι γύρω γυρω θάλασσα που θα το πάνε εκτος και αν το ρίξουν μέσα σε αυτήν
-
Όμορφο είναι το έχεις.
-
Κουκλα
Νissan Qashqai J11 [2014-__]