-
Μόνο για 1.2 όχι για τα πετρέλαια
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένας κινητήρας μας έχει μείνει αξιόπιστος σε αυτό το αμάξι, αν είναι να βάλουμε χέρι και εκεί
-
Η συναρμολογηση εχει καλυτερευσει (στο τελευταιο facelift)? Δεν μπορω να καταλαβω πως το απολυτο bestseller της κατηγοριας εχει τετοια ψεγαδια....
-
Best Seller δεν σημαίνει και ότι είναι τέλειο ή ότι δεν έχει ελαττώματα / προβλήματα. Απλά τα προτερήματά του είναι τόσα πολλά (ή τόσο θελκτικά), που ο περισσότερος κόσμος παραβλέπει τα όποια αρνητικά του.
-
Στο Facebook τρέχει πάντως προσπάθεια ώστε να αναγκαστεί η εταιρεία να επιδιόρθωσει τις ατέλειες που προκαλούν τριγμούς. Ενας παλαβός μάλιστα ξήλωσε όλα τα πανελς και μόνωσε τα κλίπς και τις επαφές για την εξάλειψη τριγμών και συντονισμών
https://m.facebook.com/groups/727498237442092 -
Τρομερο!!!!
-
Μου λέει ότι η σελίδα καταστράφηκε ή ότι δεν έχω πρόσβαση.
Στέφανε, Ελληνική είναι ή παγκόσμια? Πάντως δε νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί τους, πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια τα QQ, οπότε δεν έχει λόγο να διορθώσει κάτι η Nissan.
-
Και σε μενα το ιδιο λεει...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μου λέει ότι η σελίδα καταστράφηκε ή ότι δεν έχω πρόσβαση.
Στέφανε, Ελληνική είναι ή παγκόσμια? Πάντως δε νομίζω ότι ιδρώνει το αυτί τους, πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια τα QQ, οπότε δεν έχει λόγο να διορθώσει κάτι η Nissan.Ελληνική απόπειρα είναι αλλά ο τρελάρας που τρέχει το group στο fb εκατσε και ξήλωσε τα πανελς και τα μόνωση χωρίς άυριο. Δειτε τα βιντεάκια από εξουσιοδοτημένο επαρχίας και τη μόντα με τα τσοχάκια στα κλιπς να πάθετε πλάκα!
Προφανώς και αποκλείεται να ιδρώσει το αυτί κανενός!Το link το διόρθωσα...
-
Λογικά το facelift όλο και κάποιες βελτιώσεις θα έχει....δεν γίνεται!
Εμφανισιακά είναι σημαντικά καλύτερο! -
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Η συναρμολογηση εχει καλυτερευσει (στο τελευταιο facelift)? Δεν μπορω να καταλαβω πως το απολυτο bestseller της κατηγοριας εχει τετοια ψεγαδια....Ειναι και αλλη μια αποδειξη οτι δε πουλαει το καλυτερο αμαξι στη κατηγορια του. Και οτι οι πωλησεις λενε...απολυτως τιποτα..
-
Γιατί ποιος πίστευε ότι τις μεγαλύτερες πωλήσεις τις κάνει το καλύτερο αμάξι;
Από την στιγμή που καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή ενός αυτοκινήτου είναι η τιμή του, αυτό που πουλάει περισσότερο είναι αυτό που προσφέρει τα περισσότερα αναλογικά με την τιμή του.
Το QQ μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα συναρμογής, αλλά με λίγο πάνω από 20 χιλιάδες € που δώσαμε, δεν βλέπω και πολλές επιλογές σε πετρελαιοκίνητο SUV. Σε σχέση με ότι άλλο είχαμε δει, μας φάνηκε το πιο όμορφο, ανετο, με πολύ καλούς χώρους για το μέγεθος του και έναν πολύ καλό και οικονομικό κινητήρα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γιατί ποιος πίστευε ότι τις μεγαλύτερες πωλήσεις τις κάνει το καλύτερο αμάξι;Από την στιγμή που καθοριστικός παράγοντας στην επιλογή ενός αυτοκινήτου είναι η τιμή του, αυτό που πουλάει περισσότερο είναι αυτό που προσφέρει τα περισσότερα αναλογικά με την τιμή του.
Το QQ μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα συναρμογής, αλλά με λίγο πάνω από 20 χιλιάδες € που δώσαμε, δεν βλέπω και πολλές επιλογές σε πετρελαιοκίνητο SUV. Σε σχέση με ότι άλλο είχαμε δει, μας φάνηκε το πιο όμορφο, ανετο, με πολύ καλούς χώρους για το μέγεθος του και έναν πολύ καλό και οικονομικό κινητήρα.
Ετσι ειναι και εξακολουθεί μεχρι 25Κ να παίζει δυνατά.
Μετα οσο ανεβαίνει βρίσκει πλέον αρκετό ανταγωνισμό -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Γιατί ποιος πίστευε ότι τις μεγαλύτερες πωλήσεις τις κάνει το καλύτερο αμάξι;Ολοι αυτοι που ασχολουνται επανηλλειμενα με πινακες πωλησεων σε διαφορα θεματα δω μεσα.
-
Καλησπέρα η νέα μάσκα του qq δεν μου αρέσει καθόλου .Το αμάξι αυτό το έχω κάνει test drive για suv δεν το λέω .Παιδια με 430 λίτρα πίσω είναι μικρό .Σε αυτά τα χρήματα μπορεί κάποιος να πάρει Κορεάτη με καλύτερους χώρους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σ αυτα περιπου τα λεφτα βασικα παιρνεις το kuga που ειναι overall καλυτερο αμαξι απο qq,tuscon.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σ αυτα περιπου τα λεφτα βασικα παιρνεις το kuga που ειναι overall καλυτερο αμαξι απο qq,tuscon.Ναι αλλά και overall πιο άσχημο....
-
Το kuga δυο μεγάλα κακά έχει. Εμφάνιση που είτε λόγω όγκου είτε λόγω σχεδιασμού δεν είναι αντικειμενικά αποδεκτή (+ τα led ημέρας που είναι οι γνωστές μπιλιτσες) και τη μεγάλη κατανάλωση.
Ειδάλλως είναι αντικειμενικά πιο αμάξι και παταει καλύτερα. -
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Σ αυτα περιπου τα λεφτα βασικα παιρνεις το kuga που ειναι overall καλυτερο αμαξι απο qq,tuscon.
Ναι αλλά και overall πιο άσχημο....
Απο το tuscon ?! Προσωπικα με τιποτα. Το QQ ως fl κρινεται ακρως επιτυχημενο αλλα δε θα το ελεγα ομορφοτερο του kuga. Επισης το τελευταιο εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα απ οτι φαινεται και καλυτερο εσωτερικο ποιοτικα και σχεδιαστικα, χωρις βεβαια να ειναι και κανα 3008 μεσα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σ αυτα περιπου τα λεφτα βασικα παιρνεις το kuga που ειναι overall καλυτερο αμαξι απο qq,tuscon.+1
Νissan Qashqai J11 [2014-__]