-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ο τρόπος που βουτάει στο φρενάρισμα βγάζει έντονα το ζμπορ χαρακτήρα του [emoji23]
Στέφανε απαίτηση του κοινού στο J11 ήταν η soft ρύθμιση. Έπρεπε να γίνει έως και 'πλαδαρο' όπως σχεδόν το 99% του ανταγωνισμού.
Εχω γράψει πολλές φορές οτι στο J10 το στήσιμο του ήταν υπέροχο. Αρκουντως σκληρό χωρίς να κουράζει, αλλά ο νεοελληνας είχε ευαίσθητη μεσουλα...Δεν εχω οδηγήσει j10 αλλα εχω μπει επιβάτης και μπρος και πίσω και όντως ειχε για τα γούστα μου κάπως ξερες αντιδράσεις..
Τεσπα τη διαφήμιση τη σχολιάζω επειδή μας δείχνει ενα αμάξι υπό τους ήχους του paranoid να χωνετε παντού και στο τέλος οταν φρενάρει να κατεβάζει τόσο τη μούρη που να γινεται ανέκδοτο...Δεν ξέρω αν φταίει ο διαφημιστής ή τελικά ο καταναλωτής;
Μας εξιτάρει η σπορ αίσθηση αλλά στην καθημερινότητα μας θέλουμε κάτι άνετο. Μας αρέσει η εικόνα του SUV γιατί σου δημιουργεί την αίσθηση της 'απελευθέρωσης', ότι μπορείς να κινηθείς έξω από τα όρια, εκτός δρόμου, αλλά στην πράξη είναι ζήτημα αν βάζουμε ποτέ το SUV έστω και σε χωματόδρομο.
Τι να σου κάνει και ο διαφημιστής μετά;
Πάντως και για εμάς, ένας από τους κυριότερους λόγους που το επιλέξαμε ήταν ότι μας είχε φανεί πιο άνετο σε σχέση με τα υπόλοιπα τα οποία κάναμε test drive.
-
H ζάντα αντιγραφή του C-HR
-
Ο χρήστης lexota έγραψε:
H ζάντα αντιγραφή του C-HRΤσουκου! Το αντίθετο. Η ζάντα του CHR 'αντιγραφή' από το Pulsar. [emoji6]
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
... σου δημιουργεί την αίσθηση της 'απελευθέρωσης'...Αυτή ήταν και εξαρχής η έννοια του Crossover. Να πετάς μέσα τα σκι, τα ποδήλατα, τα σερφ, το καλάθι του πικνικ και ένα ζευγάρι, μια παρέα ή μια οικογένεια να πηγαίνει πιο μακριά από ένα Swift ή ένα 4θυρο Avensis.
Με το καιρό βέβαια η χρήση τους 'διαφημιστηκε' περισσότερο για λακουβες και πεζοδρομια εντός πόλης, η 4κίνηση σε δεύτερη μοίρα, το πολύ εκτός δρόμου είναι το γκαζόν σε κάποιο εξοχικό και σε αγρους και λιβάδια διαφημιζεται μόνο... το Wrangler! -
Βλέπω ότι το Απόβαρο χωρίς οδηγό είναι στα 1507kg, πράγμα που σημαίνει ότι το νέο μοντέλο 'βάρυνε' κατά περίπου 150kg, κάτι όχι και τόσο καλό όσον αφορά τις επιδόσεις και την (πραγματική) κατανάλωση, έτσι δεν είναι;
-
Από που ακριβώς να πήρε το QQ 150Kg; Δεν άλλαξε και τίποτα επί της ουσίας.
-
https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehi ... 1B-0|specs
1456 kg στη βενζίνη και 1507 kg στο diesel, από 1360 που ήταν αν δεν απατώμαι.
-
Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai/versions-and-specs.html#grade-J11B-0|specs1456 kg στη βενζίνη και 1507 kg στο diesel, από 1360 που ήταν αν δεν απατώμαι.
σημαντική διαφορά...!
Απαίτηση για τον νέο diesel πάνω τώρα! -
Από που ακριβώς να πήρε το QQ 150Kg; Δεν άλλαξε και τίποτα επί της ουσίας.Λένε ότι πρόσθεσαν πολύ μονωτικό υλικό...αλλά εντύπωση μου κάνει να είναι τόσο βαρυ!!
Μήπως άλλαξαν και κάτι άλλο στην δομή του αμαξώματος? Μήπως είναι λάθος το νούμερο? Μήπως άλλαξε ο τρόπος μέτρησης του βάρους?
-
Στα 1500kg, φτάνει το βάρος του Kuga με ιπποδύναμη από +5 (diesel) μέχρι και +35hp (βενζίνη) διαφορά
-
Για 0-100 έχει αλλάξει κάτι; Γιατί ίδιο μοτέρ-αλλο βάρος θα υπάρχει διαφορά
-
Στα 1500kg, φτάνει το βάρος του Kuga με ιπποδύναμη από +5 (diesel) μέχρι και +35hp (βενζίνη) διαφοράΥπάρχει και ο diesel με τους 130hp.
-
Το οποίο είναι και +3500 € σε σχέση με τον 115hp κινητήρα diesel, το οποίο μας οδηγεί στην περιοχή τιμών του Kuga με επιδόσεις -20hp από αυτό.
-
Το οποίο είναι και +3500 € σε σχέση με τον 115hp κινητήρα diesel, το οποίο μας οδηγεί στην περιοχή τιμών του Kuga με επιδόσεις -20hp από αυτό.Δεν το έπιασα
Εννοείς ότι το qashqai με τους 130hp κοστίζει το ίδιο με το Kuga diesel 1,5cc, αλλά είναι χειρότερος σε επιδόσεις?? Σαν να έχει 20hp λιγότερους??
Ρωτάω, δεν το έχω ψάξει καθόλου.... -
Το οποίο είναι και +3500 € σε σχέση με τον 115hp κινητήρα diesel, το οποίο μας οδηγεί στην περιοχή τιμών του Kuga με επιδόσεις -20hp από αυτό.Ποιες ακριβώς εκδόσεις συγκρίνεις, γιατί εγώ βλέπω το Kuga 1.5d Business στα 25.840 και το QQ 1.6d Acenta Con στα 26.590 (διαφορά 750€).
-
Το οποίο είναι και +3500 € σε σχέση με τον 115hp κινητήρα diesel, το οποίο μας οδηγεί στην περιοχή τιμών του Kuga με επιδόσεις -20hp από αυτό.
Ποιες ακριβώς εκδόσεις συγκρίνεις, γιατί εγώ βλέπω το Kuga 1.5d Business στα 25.840 και το QQ 1.6d Acenta Con στα 26.590 (διαφορά 750€).
Καλησπέρα.
Από εδώ: https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehi ... ade-J11B-1 βλέπω ότι το Acenta παίρνει μόνο 3 κινητήρες και από diesel μόνο τον 115 hp. Στην έκδοση N-Conntecta έχουμε τον diesel 1,6l στους 130hp στα 27.540 € -
Στους 4Τ οι τιμές που αναφέρονται είναι:
**1.6 DCi 130 PS 4x2 **
Energy: 24.990 €
Acenta CON: 26.590 €
N-Connecta: 27.540 €
N-Connecta Look: 27.990 €
Techna: 33.490 €
Techna+: 34.990 €http://www.4troxoi.gr/odigoyme/dokimes/irthe-stin-ellada-neo-nissan-qashqai
-
Τι να σου πω, εγώ βάσει site Nissan έκανα τη συλλογιστική μου
-
Είμαι κάτοχος του Nissan Qashqai από Νοέμβριο του 2016. Αγορασμένο απο Nissan Θεοχαράκη. Από τη στιγμή που το πήρα είχε αρκετά προβλήματα:
1.Καμπνός απο καυσαέρια έμπαινε στην καμπίνα απο τον εξαερισμό (στο service βρήκαν ότι από το εργοστάσιο είχαν ξεχάσει να σφίξουν μια ένωση στην εξάτμιση)
2.Τα φτερά με το καπώ δεν ήταν ευθυγραμμισμένα...γνωστό πρόβλημα (τα ευθυγράμμισα όσο μπορούσα μόνος μου)
3. Καταγραφή πολλών σφαλμάτων στο εγκέφαλο (αλλάχθηκε η μπαταρία)
3. Τα εσωτερικά φώτα και το connect...χαμηλώνουν όποτε θέλουν τη φωτεινότητα τους και όχι ανάλογα με τον αισθητήρα φώτων (από το συνεργείο ξέρουν για το bug αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα).
4. Τριγμούς στη δεξια πλευρά σε διάφορα σημεία (κάποια τα έχω αντιμετωπίσει με τσοχάκια).
5. Το αυτοκίνητο από την παραλαβή είχε... στραβά τοποθετημένο το ταμπλό στην πλευρά του συνοδηγού (το ταμπλό είναι εμφανώς πιο χαμηλά τοποθετημένο με αποτέλεσμα να υπάρχει κενό ανάμεσα σε αυτό και την κολώνα του συνοδηγού). Το είχα αναφέρει και στον πωλητή ο οποίος μου είπε ότι θα το φτιάξουν στο συνεργείο. Στο συνεργείο (Κεντρική Αντιπροσωπεία Θεοχαράκη) το είχα αναφέρει και το είχαν δει φέτος του καλοκαίρι. Μου είπαν ότι χρειάζεται να λασκάρουν κάποιες βίδες στο ταμπλό για να το επαναφέρουν. Χρειάζοταν όμως κάποιες ώρες για τη συγκεριμένη εργασία και συμφωνήσαμε να γίνει στο ετήσιο service.
Στο ετήσιο service το ανέφερα, το είδαν ξανά έφεραν και τον Προϊστάμενο του συνεργείου...ο οποίος είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Είναι λέει ολόκληρη παρτίδα που είναι έτσι και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μου έδειξε και ένα άλλο Qashqai το οποίο είχε σε μικρότερο βαθμό το ίδιο πρόβλημα. Το είπα να του δείξω και άλλο αυτοκίνητο πάλι στο συνεργείο που δεν έχει το πρόβλημα αλλά αρνήθηκε!!!!Μάλιστα μου είπε ότι έτσι είναι η προδιαγραφή του αυτοκινήτου. Το ζήτησα να μου δείξει την προδιαγραφή...αλλά αρνήθηκε.
Μετά απο αυτό επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών (κα Κορρέ) η οποία ευγενέστατη προθυμοποιήθηκε να το κοιτάξει. Δεν έκανε απολύτως τίποτα. Μου είπε μάλιστα ότι επικοινώνησαν και με τον κατασκευαστή ο οποίος τους είπε ότι είναι φυσιολογικό. Ζητώντας να μου αποστείλουν την επικοινωνία αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι εσωτερική και δεν τη δημοσιοποιούν. Γενικά ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα εκτος από το να προσπαθεί να με πείσει ότι έτσι είναι το αυτοκίνητο και να το αποδεχτώ.Τα γράφω όλα αυτά γιατί νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε πόσο πρόχειρα έχει συναρμολογηθεί το J11 (ή τουλάχιστον κάποια J11), αλλά και να μάθουμε την αντιμετώπιση της εδώ Κεντρικής Αντιπροσωπείας (η οποία δεν κάνει τίποτα, εκτός βέβαια από το να παίρνει τα χρήματα κατά την πώληση). Ψαχνω να βρω τι άλλο θα πρέπει να κάνω και σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ ώστε να επισκευαστεί στα πλαίσια της εγγύησης
Επισυνάπτω και φωτογραφίες από το πρόβλημα (στην πλευρά του συνοδηγού και για σύγκριση φωτογραφία απο την πλευρά του οδηγού)
-
E-mail με τις φωτο και το ιστορικο στη Nissan Japan........μονο αυτοι ισως δωσουν λυση στο μαματο after sales του Θεοχαρακη.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]