-
Ε κάτι παραπάνω θα ξέρουμε εμείς από τα τμήματα rd και marketing που έχουν αυτές οι μικρές μάρκες.
Χορατο έτσι για να γελάσουμε...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ότι εμείς δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες δεν κάνουν και λάθος κινήσεις .
Χωρίς να σημαίνει ότι η κίνηση για το premium QQ είναι λάθος . Απλά μου φαίνεται ότι απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Ε κάτι παραπάνω θα ξέρουμε εμείς από τα τμήματα rd και marketing που έχουν αυτές οι μικρές μάρκες.
Χορατο έτσι για να γελάσουμε...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιάννη δεν εχεις άδικο, αλλα θα μπορούσε κάποιος κακεντρεχής να πει και οτι αντί να βγουν να πουν οτι θα βελτιώσουμε τη γραμμή παραγωγής για να μην κουδούνανε τα αμάξια μας, είπαν οτι θα βγάλουν το ίδιο αυτοκίνητο σε premium, περισσοτερο προσεγμένο και όπως θα έπρεπε να ειναι και το απλό.
Αλλωστε τι παραπάνω σε εξοπλιςμο απο το τέκνα να βάλουν; Υπάρχουν και σήμερα εκδόσεις με δέρματα σε αντιθέσεις, πανοραμικές κλπ .... Να βάλουν άλλες ζάντες;
Πριμιουμιλα θα αποκτηςουν μόνο αν βελτιώσουν τη συναρμογή και την ποιότητα κατασκευής -
Τα Vignale έχουν πιο χοντρά τζάμια, καλύτερο χρώμα, επενδύσεις δέρματος στο ταμπλό, καλύτερο ποιοτικό έλεγχο κλπ. Δεν είναι δηλαδή μόνο το ότι έχουν πλούσιο εξοπλισμό.
-
Κοίτα αν και δεν έχω θέματα με τριγμούς ακόμα κατανοώ το πόσο σπαστικό μπορεί είναι για αυτούς που έχουν.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα για την nissan.
Και αν συνυπολογισεις πόσα qq εχουν πουλησει μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό για να τους κάνει να το θεωρήσουν πρόβλημα.
Και δεν μιλάω για την Ελλάδα, αλλά μιλάω παγκοσμίως.
Και το πάω και λίγο παρακάτω.
Ακούω για την αξιοπιστία των Γερμανικών.
Θυμάμαι όταν έψαχνα να πάρω μεταχειρισμενο tiguan ένα από τα πολλά προβλήματα που είχε κατά κόρον ( τα περισσότερα μηχανικά ) ήταν ότι η πανοραμική εμπαζε νερά στο εσωτερικό και ο ουρανός γέμιζε υγρασία.
Θυμάμαι επειδή κοίταζα μεταχειρισμενα με πανοραμική, ακόμα και στις φωτογραφίες των αγγελιών, στα περισσότερα έβλεπες κηλίδες γύρω γύρω στον ουρανό!
Και μεις καθόμαστε και κάνουμε θέμα για ένα πλαστικό που τρίζει...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τα Vignale έχουν πιο χοντρά τζάμια, καλύτερο χρώμα, επενδύσεις δέρματος στο ταμπλό, καλύτερο ποιοτικό έλεγχο κλπ. Δεν είναι δηλαδή μόνο το ότι έχουν πλούσιο εξοπλισμό.Οι καλύτερος ποιοτικός έλεγχος ειναι το θέμα ολα τα αλλα μπαίνουν και after market
-
Κοίτα αν και δεν έχω θέματα με τριγμούς ακόμα κατανοώ το πόσο σπαστικό μπορεί είναι για αυτούς που έχουν.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα για την nissan.
Και αν συνυπολογισεις πόσα qq εχουν πουλησει μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό για να τους κάνει να το θεωρήσουν πρόβλημα.
Και δεν μιλάω για την Ελλάδα, αλλά μιλάω παγκοσμίως.
Και το πάω και λίγο παρακάτω.
Ακούω για την αξιοπιστία των Γερμανικών.
Θυμάμαι όταν έψαχνα να πάρω μεταχειρισμενο tiguan ένα από τα πολλά προβλήματα που είχε κατά κόρον ( τα περισσότερα μηχανικά ) ήταν ότι η πανοραμική εμπαζε νερά στο εσωτερικό και ο ουρανός γέμιζε υγρασία.
Θυμάμαι επειδή κοίταζα μεταχειρισμενα με πανοραμική, ακόμα και στις φωτογραφίες των αγγελιών, στα περισσότερα έβλεπες κηλίδες γύρω γύρω στον ουρανό!
Και μεις καθόμαστε και κάνουμε θέμα για ένα πλαστικό που τρίζει...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιάννη δεν υπαρχει λόγος να κάνουμε πάντα συγκρίσεις. Δεν εχει νόημα και βγαίνουμε και off topic. Ούτε ίσως αν ενας, δυο ή δέκα άκουσαν κάποιον τριγμο και συντονισμό, αλλωστε η ακοή δεν ειναι το ίδιο οξεία σε ολους.
Το θέμα ειναι οτι σε ποιοτικό επίπεδο θα θέλαμε όλοι το κατι παραπάνω. Το αν αυτο το βγάλει σε premium νέα έκδοση ή βελτίωση της υφιστάμενης παραγωγής για εμάς που έχουμε ήδη αγοράσει ειναι αδιάφορο . -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τα Vignale έχουν πιο χοντρά τζάμια, καλύτερο χρώμα, επενδύσεις δέρματος στο ταμπλό, καλύτερο ποιοτικό έλεγχο κλπ. Δεν είναι δηλαδή μόνο το ότι έχουν πλούσιο εξοπλισμό.
Οι καλύτερος ποιοτικός έλεγχος ειναι το θέμα ολα τα αλλα μπαίνουν και after market
Στα Ford Vignale
Συνολικά, πραγματοποιούνται πάνω από 100 επιπλέον ποιοτικά τεστ, ενώ τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην καμπίνα είναι πιο προσεγμένα στον τομέα της ποιότητας, ενώ και η συναρμογή είναι πιο φροντισμένη. Το στάνταρ μεταλλικό χρώμα διαθέτει μία επιπλέον στρώση βαφής και μία ακόμα του προστατευτικού βερνικιού.
Και 1000 παραπάνω να είχε, τα 40 χιλιάρικα που κοστίζει το δίλιτρο diesel Mondeo δεν θα τα έδινα. Και το ίδιο πιστεύω ισχύει και για την Nissan. Αν θέλεις premium υπάρχουν ήδη αρκετές καταξιωμένες premium εκεί έξω, που ξέρεις ότι θα κρατήσουν και την αξία τους όταν χρειαστεί να το πουλήσεις. Τι τιμή θα πιάσει το Mondeo ( ή το αντίστοιχο premium QQ) αν θελήσεις να το πουλήσεις μετά από 3-5 χρόνια;
Πιθανότατα να απευθύνονται σε πιο 'ώριμες' αγορές που δεν δίνουν τόσο σημασία στην ταμπέλα, που αλλάζουν πιο εύκολα τα αυτοκίνητα ή για αυτούς που θέλουν να είναι πιο διακριτικοί.
-
Χαιρετώ όλη την παρέα! Εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του QQ dci 1.5 (έκδοση Tekna). Δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί εδώ (προς το παρών τουλάχιστον). Παιδιά, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για την επιλογή του οχήματος και της συγκεκριμένης έκδοσης.
-
Καλοτάξιδο να είναι να το χαρείς!
-
Παραπονιόμαστε για τριγμούς αλλα δεν ¨βλεπουμε και την πολυπλοκότητα των οχημάτων μας. Το δικό μου C4 εκανε ενα τριγμο απο την πλαφονιέρα (η οποία εχει το τετραπλάσιο βάρος απο μια κανονική λόγω του οτι εχει αυτόματους προβολείς, καθαριστήρες αλλα και τις σημειώσεις των ζωνών ασφαλείας μαζί με τον φωτισμό -οδηγού, συνοδηγού και κεντρικό) και αυτο το εκανε μονο σε πλακόστρωτο. Πήγα στην αντιπροσωπεία το ανέφερα, μου δήλωσαν οτι το γνωρίζουν και οτι υπάρχει απο το εργοστάσιο ειδικό σφουγγάρι το οποίο και έβαλαν να διόρθωσει το πρόβλημα. Τωρα σκέφτομαι.......λέω , μήπως τελικά όμως είμαι υπερβολικός, μήπως οι δρόμοι ειναι για κλωτσιές , μήπως δικαιολογείται απο ενα προϊόν μαζικής παραγωγής κάτι τέτοιο? οταν ειχα το γερμανικό πριμιουμ όμως , δεν πήγα στην αντιπροσωπεία να τους πρήζω οτι ξεφλουδιζει το τιμόνι, η επένδυση, η οτι ειναι σκληρά τα πλαστικά η το ενα η το άλλο. Αντίθετα οταν βρήκα μια φιλότιμη εταιρία και αντιπροσωπεία που πουλούσε ενα εξαιρετικό προϊόν σε σωστή τιμη τους έσπασα τα νεύρα για κάτι άνευ σημασίας το οποίο ενοχλούσε υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.......απλές , χαζές σκέψεις κάνω , συγχωρήστε με καθώς δεν πήγα δουλειά λόγω καλοκαιρινού κρύωματος (τα χειρότερα!)
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης medis έγραψε:
Χαιρετώ όλη την παρέα! Εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του QQ dci 1.5 (έκδοση Tekna). Δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί εδώ (προς το παρών τουλάχιστον). Παιδιά, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για την επιλογή του οχήματος και της συγκεκριμένης έκδοσης.Καλοτάξιδο με πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!
Να το χαρείς σε κάθε διαδρομή!
Αναμένουμε review όταν με το καλό συμπληρώσεις κάποια χλμ! -
Ο χρήστης medis έγραψε:
Χαιρετώ όλη την παρέα! Εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του QQ dci 1.5 (έκδοση Tekna). Δεν έχω παρατηρήσει κανένα απολύτως από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί εδώ (προς το παρών τουλάχιστον). Παιδιά, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για την επιλογή του οχήματος και της συγκεκριμένης έκδοσης.Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Πολλά, ασφαλή και ευχάριστα χιλιόμετρα.
@ Dasimo Περαστικά κατ'αρχήν. Μπορεί να είμαστε υπερβολικοί, αλλά πχ το οτι η citroen το έχει καταγράψει και έχει λύση για αυτό, λέει πολλά για την citroen σε σχέση με κάποιες άλλες μάρκες.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά είμαι ήδη καλύτερα και μία συμβουλή προσοχή με τα αιρκοντισιον γιατί ο καιρός είναι περίεργος! Κοιμήθηκα με το a/c ανοιχτό και χαμηλά και ξύπνησα σε τραγική κατάσταση!
Το δικό μου point είναι ότι ακόμη και λύση να μην υπήρχε η να μην είχε ανιχνευθεί το πρόβλημα πάλι το ίδιο θα ήταν αφού είναι ελάσσονος σημασίας. Ένα άλλο παράδειγμα να σας πω να καταλάβετε τι εννοώ.....με καλούν για αντικατάσταση των λαστίχων των τελάρων των 2 μπροστινών θυρών. Όλα καλά μέχρι εδώ και μάλιστα μετά την κλήση παρατήρησα ότι τα λάστιχα έχουν κοπεί στο σημείο που ενώνονται με την θερμοκόλληση στο πάνω σημείο του παραθύρου. Αλλάζουμε τα λάστιχα με μία απλούστατη διαδικασία και 2 χρόνια μετά guess what......πάλι τα λαστιχα κοπήκαν στο ίδιο σημείο...
Έχει καμία σημασία , καμία απολύτως , δεν υπάρχει κανένας λειτουργικός σκοπός στην κόλληση αυτή γιατί δεν είναι λάστιχα στεγανοποίησης και ούτε καν φαίνεται αν δεν πας να τα ξεχωρίσεις μονος σου.
Πως το αντιμετώπισα ; Έκανα μόνος μου μια σωστή θερμοκόλληση στο υπάρχων λάστιχο και έγινε δέκα φορές καλύτερο από αυτά του μέτριου προμηθευτή της PSA.
Εγώ δεν πιστεύω ότι το QQ δεν είναι ένα πολύ προσεγμένο αυτοκίνητο, άλλωστε είναι μια από τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ παραγωγές στην Ευρώπη που δουλεύει 24/7 για να προλάβουν την ζήτηση. Επειδή το έχω δει το όχημα και έχω βρεθεί μεσα κατά την διάρκεια td έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Ένα πταίσμα που βρήκα είναι ότι οι πόρτες πίσω στην πιο ακριβή του έκδοση είχαν ένα γελοίας ποιότητας πλαστικό αντί για το μπροστινό ύφασμα. Είναι όμως πραγματικά αυτό αποτέλεσμα μη προσεγμένης ποιότητας ; Κατά την γνώμη μου όχι, μιας και κάποια ερευνα που θα είχαν αποδυκνύει ότι πίσω κάθονται σχεδόν ΜΟΝΟ παιδιά και αν δεν υπήρχαν εκεί αυτά τα σκληρά πλαστικά τα υφάσματα θα έπρεπε να καθαρίζονται συνέχεια από τα ποδαράκια των παιδιών όπως κάνω εγώ με το C4. Αρα κάτι που σε εμάς φαίνεται σαν ποιοτικό φάουλ μπορεί να είναι αποτέλεσμα πραγματικής σκέψης και ερευνας.Καλορίζικο και καλοτάξιδο το QQ στον φίλο, είμαι σίγουρος ότι θα το καταχαρεί!
-
Καλημέρα παίδες. Σήμερα το πρωί το αμάξι δεν επερνε μπροστά. Είχε μείνει από μπαταρία. Χωρίς όμως καμιά προηγούμενη ένδειξη ( πχ start/stop failure ).
Φυσικα έχω και γω την περιβόητη μπαταρία fiamm.
Τώρα τι κανουμε;
Μπλέκουμε με την οδική ή του κουμπώνει καλώδια και τους το παω;Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι καλώδια σε σύστημα start/stop μπορεί να το τηγανίσεις...... Εντυπωσιακό.... Στο C4 υπάρχει ένδειξη change battery soon.... Δεν μου αρέσει που διαψεύδομαι τόσο γρήγορα
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Καλημέρα παίδες. Σήμερα το πρωί το αμάξι δεν επερνε μπροστά. Είχε μείνει από μπαταρία. Χωρίς όμως καμιά προηγούμενη ένδειξη ( πχ start/stop failure ).
Φυσικα έχω και γω την περιβόητη μπαταρία fiamm.
Τώρα τι κανουμε;
Μπλέκουμε με την οδική ή του κουμπώνει καλώδια και τους το παω;Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λυπάμαι για την ατυχία σου.
Στην θέση σου θα καλούσα την Οδική Βοήθεια της Nissan (Βοήθεια Nissan), στο 210.3428600. Έτσι αναλαμβάνουν αυτοί την ευθύνη για ότι κάνουν στο αυτοκίνητο σου. Το αναφέρω αυτό γιατί διάβασα αντίστοιχη περίπτωση στην Αγγλία, όπου ο ιδιοκτήτης φώναξε 'τρίτη' εταιρία και στην συνέχεια η Αγγλική Nissan του έκανε θέμα για την εγγύηση (ότι έβαλε μη εξουσιοδοτημένος χέρι στο αυτοκίνητο).
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Όχι καλώδια σε σύστημα start/stop μπορεί να το τηγανίσεις...... Εντυπωσιακό.... Στο C4 υπάρχει ένδειξη change battery soon.... Δεν μου αρέσει που διαψεύδομαι τόσο γρήγοραSent from my Nexus 5X using Tapatalk
δηλ όσα έχουν αυτό το πολύ χρήσιμο σύστημα ..........δεν κάνει να βάλουν μπροστά με καλώδια;;;;;
-
Οι οδηγίες του δικού μου λένε όχι
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Εχει δίκιο ο GGAB. Αν είναι έτσι, ένας λόγος παραπάνω που δεν το συμπαθώ.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]