-
Ποιο καθαριστικό βάζετε? Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μια πολύ μικρή θετική διαφορά στα χλμ με τη V-Power χωρίς να είμαι και σίγουρος.
-
Την ίδια απορία έχω και εγώ, ποιο καθαριστικό βάζουμε και από που το προμηθευόμαστε; Το βάζουμε με γεμάτο ρεζερβουάρ; Έχει σημασία;
Εντωμεταξύ μου έχει κάνει 2-3 φορές κάτι περίεργα το Start-stop. Την ώρα που γίνεται πράσινο το φανάρι, φαίνεται να παίρνει, αλλά μετά σβήνει. Αυτό μπορεί να το κάνει 2-3 φορές μέχρι να πάρει τελικά και να φύγω. Επειδή συνήθως με αγχώνει όταν συμβαίνει αυτό (μιας και οι από πίσω κορνάρουν), δεν έχω ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν είμαι επίσης σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή υπάρχει θέμα με την μπαταρία (διάβασα κάπου ότι βγάζαν πρόβλημα). Σήμερα έριξα μια ματιά και είδα ότι γράφει Renault-Nissan Fiamm. Θυμάμαι πάντως πως κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου μας είχαν δώσει μαζί και ένα χαρτάκι σαν απόδειξη το οποίο ανέφερε ότι έχει δοκιμαστεί η μπαταρία και είναι ΟΚ.
-
http://www.enikonomia.gr/timeliness/507 ... arioy.html
Ευτυχώς για όλους εμάς που έχουμε παραγγείλει, κρίμα για όσους το σκέφτονται από 01/03 και μετά...
Άτιμη Κυβέρνηση/Τρόικα/Δανειστές κτλ. κτλ. -
Axel οι FIAMM έχουν θέμα. Εμένα μου την άλλαξαν στην εγγύηση με άλλη μάρκα.
Περνά από μια αντιπροσωπία να στην μετρήσουν.Το v power το προτιμώ γιατί έχω ακούσει ότι έχει το μικρότερο ποσοστό βιοντίζελ. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.
Διαφορά στα χιλιόμετρα ή την απόδοση δεν έχω καταλάβει πάντως. Έχω δοκιμάσει BP ultimate και avin την ακριβή, δε θυμάμαι πως τη λένε. -
Παιδια η οθονη αφης που δινουν με επιπλεον 800 ευρω, αξιζει θεωρειτε;
-
Με τα μισά χρήματα μπορείς να βάλεις ένα multimedia σύστημα με Android που πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο. Βέβαια με τα 800€ αν θυμάμαι σωστά δε παίρνεις μόνο την οθόνη αλλά και κάποια άλλα extra.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Την ίδια απορία έχω και εγώ, ποιο καθαριστικό βάζουμε και από που το προμηθευόμαστε; Το βάζουμε με γεμάτο ρεζερβουάρ; Έχει σημασία;Εντωμεταξύ μου έχει κάνει 2-3 φορές κάτι περίεργα το Start-stop. Την ώρα που γίνεται πράσινο το φανάρι, φαίνεται να παίρνει, αλλά μετά σβήνει. Αυτό μπορεί να το κάνει 2-3 φορές μέχρι να πάρει τελικά και να φύγω. Επειδή συνήθως με αγχώνει όταν συμβαίνει αυτό (μιας και οι από πίσω κορνάρουν), δεν έχω ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν είμαι επίσης σίγουρος αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή υπάρχει θέμα με την μπαταρία (διάβασα κάπου ότι βγάζαν πρόβλημα). Σήμερα έριξα μια ματιά και είδα ότι γράφει Renault-Nissan Fiamm. Θυμάμαι πάντως πως κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου μας είχαν δώσει μαζί και ένα χαρτάκι σαν απόδειξη το οποίο ανέφερε ότι έχει δοκιμαστεί η μπαταρία και είναι ΟΚ.
Υπάρχουν πολλές μάρκες καθαριστικών-βελτιωτικών.Μπορούμε να τα βρούμε από το ίντερνετ,απο βενζινάδικα,απο πολυκαταστήματα με αξεσουαρ αυτ/νητου(πρακτικερ,καρφουρ)και από αξεσουάρ αυτοκ/των.Εδω και 3 χρονια παίρνω το REDEX,κόκκινο για βενζίνη και μπλε για πετρέλαιο.Υπάρχουν οδηγίες χρήσης,πόσα ml υγρού ανα λιτρα καυσίμου....
-
Ο χρήστης vassar2506 έγραψε:
Με τα μισά χρήματα μπορείς να βάλεις ένα multimedia σύστημα με Android που πιστεύω ότι αξίζει περισσότερο. Βέβαια με τα 800€ αν θυμάμαι σωστά δε παίρνεις μόνο την οθόνη αλλά και κάποια άλλα extra.Ακριβώς έτσι.
Θέλει ψάξιμο βέβαια για κάτι επώνυμο και καλό ανάμεσα στις ελληνοποιημένες ακριβές κινεζιές και σιγουρα αξιόπιστο ηλεκτρολόγο που να ξέρει την δουλειά του.
-
Τα πρόσθετα πετρελαίου std τα έχει χρησιμοποιήσει κάνεις; πήρα αυτό που είναι για καθαρισμό των μπεκ και ετοιμάζομαι να το βάλω στο επόμενο γέμισμα.
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
http://www.enikonomia.gr/timeliness/50781,H-Nissan-apofasise-na-kanei-dwro-to-ofelos-ths-aposyrshs-mexri-telos-Fevroyarioy.htmlΕυτυχώς για όλους εμάς που έχουμε παραγγείλει, κρίμα για όσους το σκέφτονται από 01/03 και μετά...
Άτιμη Κυβέρνηση/Τρόικα/Δανειστές κτλ. κτλ.Το ανακοινώνουν 25/2 για να ισχύσει μέχρι 29/2;
Δηλαδή Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα;
Πολύ περιθώριο έδωσαν...
-
-
Τσάμπα λεφτά μάλλον, έλα όμως που αν ήθελες το σύστημα ασφαλείας στο φόρτωναν υποχρεωτικά...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δε μετάνιωσα που δεν το έβαλα
Και καλά έκανες. Στην αγορά πάντα υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις για ήχο και λοιπά συμπαραμαρτούντα όχι βέβαια πάντα πιο οικονομικές αλλά ναι, σίγουρα καλύτερες. Το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα που μπορεί να διαθέτει ένα αυτοκίνητο.
-
Δυστυχώς έτσι όπως το έχουν κάνει οι αντιπροσωπίες και πολύ περισσότερο η nissan πρέπει να ανέβεις έκδοση για αν πάρεις συγκεκριμένα πράγματα.
Εξηγούμαι
Εγώ ήθελα το safety shield, τους εργοστασιακους αισθητήρες μπρος πίσω και κάποια άλλα μικροκαλουδια. Για να τα πάρω έπρεπε να πάω στην acenta premium στην οποία αναγκαστικά πήρα και το Connect, το οποίο δεν με ενδεφερε γιατί ήξερα ότι είναι ένα απλά μέτριο σύστημα και ήθελα να πάρω ένα αντίστοιχο με Android....
Πέραν αυτού ας πούμε ήθελα και τα Led φώτα και κυρίως την πανοραμική, αλλά δεν ήθελα τα δερμάτινα και τις 19' της tekna. Με τον τρόπο που λειτουργούν τελικά τι κατάφεραν, απλά έχασαν τα επιπλέον λεφτά που θα μπορούσα να διαθέσω για αυτά τα 2 έξτρα....
Λαλακια τους λοιπόν.
Για το Connect τώρα να ξαναπώ ότι είναι ένα απλά μέτριο σύστημα.
Αν λοιπόν είσαι συνειδητοποιημενος και ξέρεις τι να περιμένεις, είναι μια χαρά. Προσωπικά δεν μου χει κολλήσει πότε, το navi είναι άψογο και η κάμερα οπισθοπορειας δουλεύει εξαιρετικά. ΉΞΕΡΑ όμως από την αρχή τι να περιμένω, δεν είχα την εντύπωση ότι θα παίζει βίντεο, θα συνδέεται με wifi και θα σερφαρει, κλπ...... -
Απόλυτα σωστός ο Γιάννης!!! Έτσι ακριβώς και εγώ!
-
Όπως τα λέτε είναι. Ειδικά οι 19άρες της Tekna είναι αχώνευτες. Για ποιο λόγο να βάλεις τέτοιες ζάντες σε SUV αυτής της κατηγορίας δεν μπορώ να καταλάβω. Μήπως για να κοπανάει περισσότερο στους χωματόδρομους για τους οποίους - υποτίθεται - προορίζεται το εν λόγω μοντέλο (όχι μόνο βέβαια αλλά είναι κι αυτοί μέσα); Ή για να δίνεις ένα σωρό λεφτά κάθε φορά που θα θες ν' αλλάξεις λάστιχα;
Έτσι από περιέργεια, δεν μπορείς να παραγγείλεις το Tekna και να πεις στον πωλητή ρε φίλε δε θέλω τις 19άρες, θα το κάνω downgrade σε 17άρες, κάντες δώρο σε κάποιον που θα πάρει Acenta. Δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα βρεθεί που να τις θέλει (άσε που μπορεί και να τις χρεώσει οπότε κέρδος θα βγάλει).
-
Δεν νομίζω να μπει κάνεις σε αυτή τη διαδικασία. Σου λένε συνήθως πάρε άλλες εσύ και μετά δωστες μόνο σου...
-
Ε καλά σε άλλη περίπτωση έχει γίνει (όχι με το συγκεκριμένο μοντέλο). Αν ο πωλητής έχει λίγο μεράκι δεν είναι και κάτι φοβερό. Αν βαριέται πάλι εννοείται θα σου πετάξει ένα 'δε γίνεται' και δε θ' ασχοληθεί.
-
Το πρώτο QQ που είχα κάνει test drive ήταν στην έκδοση Tekna και μου είχε κάνει πολύ αρνητική εντύπωση το γεγονός πως στον ανοιχτό δρόμο σου έδινε διαρκώς την εντύπωση πως ακολουθούσε τα 'αυλάκια' του δρομου, με αποτέλεσμα να μην με αφήνει να χαλαρώσω ως οδηγός. Μπορεί να ήταν απλά μια αίσθηση, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν πολύ ενοχλητική και εννοείται πως δεν υπάρχει στην Energy με τις 16άρες που έχω.
Για να μην πως για το κόστος των ελαστικών, όταν χρειαστεί να τα αλλάξεις...
Από την άλλη διαβάζω ότι το νέο Scenic θα βγαίνει μόνο με 20άρες ζάντες και ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω
-
Γενικοτερα η ολη κατασταση με τα ζαντολαστιχα εχει παραγινει,σε ολες τις μαρκες. Εδω πλεον βλεπεις σε 1.0cc 205/50/17,που πριν λιγα χρονια μονο σε 2λιτρα τα συναντουσες. Δε λεω αυξηθηκαν οι ιπποδυναμεις και τα κρατηματα αλλα σε παμπολλες περιπτωσεις ειναι ο ορισμος της υπερβολης και ανευ ουσιας.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]