-
Προαιρετική αναβάθμιση των χαρτών είναι.
Αν δεν θες δεν την αγοράζεις ή αγοράζεις την επόμενη λ.χ. για να έχει περισσότερες αλλαγές! -
Θυμιστε μου να σας γραψω καποια στιγμη ,επειδη μαλλον θα ναι το δευτερο που θα μπει στο στενο μου κυκλο φιλων, πως καταληγει κανεις στο QQ και γιατι πουλαει τοσο, γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θυμιστε μου να σας γραψω καποια στιγμη ,επειδη μαλλον θα ναι το δευτερο που θα μπει στο στενο μου κυκλο φιλων, πως καταληγει κανεις στο QQ και γιατι πουλαει τοσο, γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται...Δεν ξεκινάς τώρα;
-
Το συμπερασμα ειναι οτι κανεις δε το παιρνει γιατι το γουσταρει.. ειναι η χρυση μετριοπαθεια.. καταληγουν ολοι σ αυτο για ασχετους λογους..
Περιπτωσεις Iceman οι περισσοτεροι κατοχοι θεωρω οτι ειναι απ αυτα που διαβαζω και απ αυτα που βλεπω γυρω μου.. και απο κεκτημενη ταχυτητα λογω 'πιασαρικου' ονοματος.. πώς λεμε golf, yaris ενα πραγμα δλδ.. -
Κατάλαβα
Πουτ@ν@ κανονικοποίηση. Λίγο απ'όλα και τελικά μπόλικο καθόλου για αυτούς που ψάχνουν κάτι παραπάνω σε κάποιον τομέα. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το συμπερασμα ειναι οτι κανεις δε το παιρνει γιατι το γουσταρει.. ειναι η χρυση μετριοπαθεια.. καταληγουν ολοι σ αυτο για ασχετους λογους..
Περιπτωσεις Iceman οι περισσοτεροι κατοχοι θεωρω οτι ειναι απ αυτα που διαβαζω και απ αυτα που βλεπω γυρω μου.. και απο κεκτημενη ταχυτητα λογω 'πιασαρικου' ονοματος.. πώς λεμε golf, yaris ενα πραγμα δλδ.. -
Ήμουνα σίγουρος ότι θα επικροτούσες Iceman
-
Μην τους βάζετε όλους στον ίδιο κουβά....
-
Όπως και να έχει είναι απαράδεκτο να ζητάνε τόσα χρήματα για την αναβάθμιση του χάρτη . Αν αλλάξεις το connect χάνεις την εγγύηση ; ή αν τύχει να σου βγάλει κάποιο ηλεκτρονικό πρόβλημα το αυτοκίνητο θα το χρεώσουν στην αλλαγή του connect οπότε δεν σε καλύπτει η εγγύηση ; Το βρίσκω μέγα φάουλ . Ειδικά αν μιλάμε για αυτοκίνητα που είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Περιπτωσεις Iceman οι περισσοτεροι κατοχοι θεωρω οτι ειναι απ αυτα που διαβαζω και απ αυτα που βλεπω γυρω μου.. και απο κεκτημενη ταχυτητα λογω 'πιασαρικου' ονοματος.. πώς λεμε golf, yaris ενα πραγμα δλδ..Πάντως νονέ εγώ δεν το βλέπω έτσι. Υπάρχουν παληκάρια εδώ μέσα που έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως το αυτοκίνητο εφήρμοσε μια χαρά στις ζωές τους. Μάλιστα κάποιοι δοκίμασαν και άλλα οχήματα πριν καταλήξουν στην επιλογή τους. Με λίγα λόγια για τους περισσότερους δείχνει να είναι η χρυσή τομή και όχι η χρυσή μετριότητα που και ως όρος λίγο ευσταθεί όταν μιλάμε για μειονεκτήματα στον χρυσό.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ήμουνα σίγουρος ότι θα επικροτούσες Icemanτρολάρω και λίγο.. μην με παρεξηγείς.....
Πάντως νονέ εγώ δεν το βλέπω έτσι. Υπάρχουν παληκάρια εδώ μέσα που έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως το αυτοκίνητο εφήρμοσε μια χαρά στις ζωές τους. Μάλιστα κάποιοι δοκίμασαν και άλλα οχήματα πριν καταλήξουν στην επιλογή τους. Με λίγα λόγια για τους περισσότερους δείχνει να είναι η χρυσή τομή και όχι η χρυσή μετριότητα που και ως όρος λίγο ευσταθεί όταν μιλάμε για μειονεκτήματα στον χρυσό.
Στα σοβαρά πάντως εγώ το χαρακτήριζα καλύτερα ως 'επιτομή του μέσου όρου'
Δεν έχει κάτι πολύ αρνητικό μολονότι για έναν απαιτητικό οδηγό μπορεί να φαίνεται πολύ ουδέτερο -
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Όπως και να έχει είναι απαράδεκτο να ζητάνε τόσα χρήματα για την αναβάθμιση του χάρτη . Αν αλλάξεις το connect χάνεις την εγγύηση ; ή αν τύχει να σου βγάλει κάποιο ηλεκτρονικό πρόβλημα το αυτοκίνητο θα το χρεώσουν στην αλλαγή του connect οπότε δεν σε καλύπτει η εγγύηση ; Το βρίσκω μέγα φάουλ . Ειδικά αν μιλάμε για αυτοκίνητα που είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση .Αν έχεις πληρώσει 1000 ευρώ για να πάρεις το connect δεν μπαίνεις με τίποτα στον κόπο να το βγάλεις και να βάλεις άλλο κινέζικο με android .... ανεξάρτητα τι θα σου πουν για εγγύηση!
Η λόγική για εμένα λέει να αλλάζεις την κάρτα κάθε 4-5 χρόνια ώστε η αναβάθμιση να είναι σημαντική!
Πόσες αλλαγές πια να γίνονται ειδικά στην Ελλάδα; -
Το βλέπω πολύ διαφορετικά . Πρώτον επειδή έχεις πληρώσει 1000 ευρώ θα έπρεπε για κάμποσα χρόνια οι αναβαθμίσεις να είναι δωρεάν . Δεύτερον δεν είναι όλα κινέζικα . Υπάρχουν πολύ καλά συστήματα εκεί έξω σε λογικές τιμές . Επίσης άλλη μια ερώτηση . Το connect είναι μόνο για τους χάρτες - Navi ή έχει και άλλες χρήσεις που Και εκεί παίρνει αναβάθμιση με έξτρα χρέωση;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Περιπτωσεις Iceman οι περισσοτεροι κατοχοι θεωρω οτι ειναι απ αυτα που διαβαζω και απ αυτα που βλεπω γυρω μου.. και απο κεκτημενη ταχυτητα λογω 'πιασαρικου' ονοματος.. πώς λεμε golf, yaris ενα πραγμα δλδ..Πάντως νονέ εγώ δεν το βλέπω έτσι. Υπάρχουν παληκάρια εδώ μέσα που έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως το αυτοκίνητο εφήρμοσε μια χαρά στις ζωές τους. Μάλιστα κάποιοι δοκίμασαν και άλλα οχήματα πριν καταλήξουν στην επιλογή τους. Με λίγα λόγια για τους περισσότερους δείχνει να είναι η χρυσή τομή και όχι η χρυσή μετριότητα που και ως όρος λίγο ευσταθεί όταν μιλάμε για μειονεκτήματα στον χρυσό.
Δε με διαβασες ομως καλα... ειναι πολυ στοχευμενη και ευσυνειδητη η χρηση της λεξης 'μετριοπαθεια' και οχι 'μετριοτητα'... και επ ουδενι χρυση τομη...
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Όπως και να έχει είναι απαράδεκτο να ζητάνε τόσα χρήματα για την αναβάθμιση του χάρτη . Αν αλλάξεις το connect χάνεις την εγγύηση ; ή αν τύχει να σου βγάλει κάποιο ηλεκτρονικό πρόβλημα το αυτοκίνητο θα το χρεώσουν στην αλλαγή του connect οπότε δεν σε καλύπτει η εγγύηση ; Το βρίσκω μέγα φάουλ . Ειδικά αν μιλάμε για αυτοκίνητα που είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στη honda ζητανε 1500e για τους χαρτες σε crv-hrv και επιπλεον κοστος μετα τη 5ετια
Το βλέπω πολύ διαφορετικά . Πρώτον επειδή έχεις πληρώσει 1000 ευρώ θα έπρεπε για κάμποσα χρόνια οι αναβαθμίσεις να είναι δωρεάν . Δεύτερον δεν είναι όλα κινέζικα . Υπάρχουν πολύ καλά συστήματα εκεί έξω σε λογικές τιμές .
+1
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Το βλέπω πολύ διαφορετικά . Πρώτον επειδή έχεις πληρώσει 1000 ευρώ θα έπρεπε για κάμποσα χρόνια οι αναβαθμίσεις να είναι δωρεάν . Δεύτερον δεν είναι όλα κινέζικα . Υπάρχουν πολύ καλά συστήματα εκεί έξω σε λογικές τιμές . Επίσης άλλη μια ερώτηση . Το connect είναι μόνο για τους χάρτες - Navi ή έχει και άλλες χρήσεις που Και εκεί παίρνει αναβάθμιση με έξτρα χρέωση;Το connect είναι το multimedia σύστημα (ράδιο, mp3, cd, εφαρμογές όπως goggle seach, twitter, facebook).
Ως σύστημα λαμβάνει firmware updates που περνιούνται στο συνεργείο και είναι δωρεάν.
Το σύστημα πλοήγησης απαιτεί χάρτες σε sd για να δουλέψει. Οι αναβαθμίσεις των χαρτών έχουν το παραπάνω κόστος.
Επίσης η δυνατότητα χρήσης των εφαρμογών ειναι δωρεάν για 2 έτη απο την ενεργοποιηση (απόκτηση οχήματος) αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κόστος. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
τρολάρω και λίγο.. μην με παρεξηγείς.....
Δεν έχει κάτι πολύ αρνητικό μολονότι για έναν απαιτητικό οδηγό μπορεί να φαίνεται πολύ ουδέτεροΌχι, καμία παρεξήγηση και εγώ για τρολάρισμα το έγραψα αρχικά.
Η τάση στα αυτοκίνητα τα τελευταία 10+ χρόνια είναι: αυτοκίνητα για τον μέσο οδηγό, οι υπόλοιποι πρέπει να κοπιάσουν πολύ για να βρουν κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες τους από το αυτοκίνητο, όποιες και αν είναι αυτές (ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, οδική συμπεριφορά κλπ κλπ κλπ).
Δε με διαβασες ομως καλα... ειναι πολυ στοχευμενη και ευσυνειδητη η χρηση της λεξης 'μετριοπαθεια' και οχι 'μετριοτητα'... και επ ουδενι χρυση τομη...
O nonos έχει δίκιο.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το βλέπω πολύ διαφορετικά . Πρώτον επειδή έχεις πληρώσει 1000 ευρώ θα έπρεπε για κάμποσα χρόνια οι αναβαθμίσεις να είναι δωρεάν . Δεύτερον δεν είναι όλα κινέζικα . Υπάρχουν πολύ καλά συστήματα εκεί έξω σε λογικές τιμές . Επίσης άλλη μια ερώτηση . Το connect είναι μόνο για τους χάρτες - Navi ή έχει και άλλες χρήσεις που Και εκεί παίρνει αναβάθμιση με έξτρα χρέωση;
Το connect είναι το multimedia σύστημα (ράδιο, mp3, cd, εφαρμογές όπως goggle seach, twitter, facebook).
Ως σύστημα λαμβάνει firmware updates που περνιούνται στο συνεργείο και είναι δωρεάν.
Το σύστημα πλοήγησης απαιτεί χάρτες σε sd για να δουλέψει. Οι αναβαθμίσεις των χαρτών έχουν το παραπάνω κόστος.
Επίσης η δυνατότητα χρήσης των εφαρμογών ειναι δωρεάν για 2 έτη απο την ενεργοποιηση (απόκτηση οχήματος) αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κόστος.Έχει νομίζω και την camera οπισθοπορειας
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Το connect είναι το multimedia σύστημα (ράδιο, mp3, cd, εφαρμογές όπως goggle seach, twitter, facebook).
Επίσης η δυνατότητα χρήσης των εφαρμογών ειναι δωρεάν για 2 έτη απο την ενεργοποιηση (απόκτηση οχήματος) αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κόστος.Έχει νομίζω και την camera οπισθοπορειας
Ναι σωστά ... η κάμερα πάει με το connect μαζί!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
τρολάρω και λίγο.. μην με παρεξηγείς.....
Δεν έχει κάτι πολύ αρνητικό μολονότι για έναν απαιτητικό οδηγό μπορεί να φαίνεται πολύ ουδέτεροΌχι, καμία παρεξήγηση και εγώ για τρολάρισμα το έγραψα αρχικά.
Η τάση στα αυτοκίνητα τα τελευταία 10+ χρόνια είναι: αυτοκίνητα για τον μέσο οδηγό, οι υπόλοιποι πρέπει να κοπιάσουν πολύ για να βρουν κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες τους από το αυτοκίνητο, όποιες και αν είναι αυτές (ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, οδική συμπεριφορά κλπ κλπ κλπ).
O nonos έχει δίκιο.
No problem. Η αλήθεια είναι πως σαν εκφραση την ' χρυσή μετριοπάθεια ' δεν την έχω ξανακούσει ... Δύο τουλάχιστον κάτι περισσότερο ξέρουν
Νissan Qashqai J11 [2014-__]