-
Θα κοιτάξω να το φτιάξω αλλά μάλλον δεν μπορώ από το κινητό.
Edit: Τις έφτιαξα...
Νίκος
Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα μου τις άνοιξε μια χαρά. Αν έχει κάποιος γνωστό μάστορα που να αναλαμβάνει τοποθέτηση, ας μου στείλει pm please..!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τώρα τις άνοιξε και σε μένα . Thanks Νίκο
-
Μήπως ρε παιδιά υπάρχει κάποιος με την tekna έκδοση να έκανε το ίδιο που έκανε και ο Νίκος; να σήκωνε δηλαδή τα πλαστικά να δούμε στην τέκνα πώς πιάνουν οι ραγες; λογικά με τον ίδιο τρόπο;
-
Έχω φίλο με την Tekna αλλά πρέπει να το κάνω χωρίς να βλέπει μην τον πιάσει η καρδιά του. Είναι λίγο ευαίσθητος και ότι θέλει μου το ζητάει εμένα, οπότε θα κοιτάξω μήπως το καταφέρω.
Για την τοποθέτηση πιστεύω οποιοσδήποτε φανοποιος θα το κάνει (ακόμα και κάποιος από την Νισσαν, ίσως εκτός των εγκαταστάσεών τους). Αν δεν βρεις καποιον, αν θέλεις όταν με τον καλό παραλάβεις και αν δεν είμαστε μακριά το δοκιμάζουμε μαζί.
Νίκος
Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ice οι περιγραφες σου για τοποθετηση ταινιων διπλης χρησης και χαρτακια και να σου πω εγω πατεντες, σφουγγαρακια και σιλικονη, αυτα φιλε ειναι για αμαξια που εχουν στην πλατη τους αρκετα χιλιομετρα σε καροδρομους. Καινουργιο αμαξι να το αρχισεις με τετοιες πατεντες, πικρα μεγαλη. Δλδ και να σωπασει οσο θα ξερεις πως το εχεις μπαλωμενο πισω απο τα πλαστικα ενω ειναι καινουργιο δεν σου κανει αισθηση πλεον. Εμενα δλδ δεν θα μου εκανε. Ενταξει περιμενω οτι καποια στιγμη οι τριγμοι θα εμφανιστουν. Αλλα οχι στα 10.000χλμ και με προσεκτικη οδηγηση. Παει πολυ αν γινεται στο ετσι.
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω link απευθείας από το ελληνικό forum γιατί είναι κλειστό σε πρόσβαση από όλους.
Μια ματιά στο αγγλικό πάντως και θα δεις πατέντες με ταινίες διπλής όψης (με σφουγγαράκι) στα πανελς των πλαϊνών πορτών σε καινούργια αμάξια για να μην χτυπάνε ..... δηλαδή και να μην έχεις τίποτα στο δικό σου, με όσα βλέπεις και διαβάζεις είσαι μονίμως στην τσίτα για το τι και πότε θα ακούσεις και εσύ! -
Φιλε wantone μαλλον εγω με τη γραφη μου σε μπερδεψα ή δες ξανα το κειμενο μου. Δεν διατυπωσα τιποτα αρνητικο για τo bmw. Ισα ισα γραφω οτι εξαιρειται απο ολα τα αλλα. Για το Audi ίσως έχεις δίκιο ότι είναι καλή επιλογή. Καλύτερα να σταματήσω εδώ με τις άλλες εταιρείες μην είμαστε off topic. Πως κάνω quote ρε παιδιά;
-
Τελικά το qq ενδείκνυται για γονείς με μωρα. Θα το χρησιμοποιούν για κουδουνιστρα. Βρε τι έχουμε πάθει...
-
Φίλε spi 5000km αισίως και το μόνο τρίξιμο έχει εμφανιστεί στον αριστερό αεραγωγο που είναι κάτω ακριβώς από τον αισθητήρα του συναγερμου και ο οποίος είχε ξηλωθει στην αντιπροσωπία για να περαστεί ο συναγερμός.
Απλά δεν έχω βρει τον χρόνο να πάω από κει να μου το φτιάξουν...Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τελικά το qq ενδείκνυται για γονείς με μωρα. Θα το χρησιμοποιούν για κουδουνιστρα. Βρε τι έχουμε πάθει... [emoji38] -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Τελικά το qq ενδείκνυται για γονείς με μωρα. Θα το χρησιμοποιούν για κουδουνιστρα. Βρε τι έχουμε πάθει...XAXAXA..!!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω link απευθείας από το ελληνικό forum γιατί είναι κλειστό σε πρόσβαση από όλους.
Μια ματιά στο αγγλικό πάντως και θα δεις πατέντες με ταινίες διπλής όψης (με σφουγγαράκι) στα πανελς των πλαϊνών πορτών σε καινούργια αμάξια για να μην χτυπάνε ..... δηλαδή και να μην έχεις τίποτα στο δικό σου, με όσα βλέπεις και διαβάζεις είσαι μονίμως στην τσίτα για το τι και πότε θα ακούσεις και εσύ!Εχω φιλο (γνωστος, ερημην του λογου εγραψα 'φιλο') με ενα 10ετιας αμαξι (δεν θελω να λεω μαρκες για να μην ανοιξουμε κανενα θεμα με την μαρκα αν τριζει δεν τριζει κλπ, δεν εχει και σημασια εξαλλου) και το παιδι ενταξει ειχε χρονο με παρακαλεσε και καναμε το κλασικο. Ξερεις, εγω οδηγουσα, και εκεινος ποτε μπροστα ποτε πισω να ακουει τους θορυβους απο που προερχονται. Πιανανε τα χερια του. Κουραστηκα να τον βλεπω να ξηλωνει ταπετσαριες απο πορτες, το πλαστικο της 5ης πορτας, ταμπλο και αλλου σφουγγαρακι, αλλου λιγη σιλικονη, αλλου αυτην την ταινια της διπλης οψεως. Μετα ξανα βολτα να δουμε αν καπως εστρωσε. Εγω επηδει ξερω πως ειναι να εισαι ψειρας (εγω ειμαι με την βρωμια, τις γρατζουνιες και τα παρομοια) δεν ειχα προβλημα και το ηξερε και αυτος για αυτο μου ειπε να τον βοηθησω. Δλδ δεν μου φανηκε υπερβολικος.
Τωρα το θεμα ειναι οτι εκεινου ηταν 10ετιας αν και αυτο δεν λεει πολλα, ειχε ομως 180.000χλμ καπου κατα εκει (τα χιλιομετρα μετρανε) και σε με οδηγηση και απο την γυναικα του που το ειχε με τις λακουβες. Τις πετυχαινε. Τεσπα. Εγω το εχω παρει αποφαση καποια στιγμη θα αρχισουν τριγμοι ειδικα στους Ελληνικους δρομους. Ομως οχι με το καλημερα. Τωρα μηπως βγηκε φουρνια; Οτι και αν ειναι παντως σε χαλαει.
Δεν χρειαζεται το λινκ. Σε πιστευω.
Αν σε παρηγορει, πριν ουτε θυμαμαι τα χρονια, αρκετα τεσπα, πηρε ενας φιλος ενα παπακι honda astrea και στα 5000χλμ το πλαστικο πανω απο το φαναρι το μπροστινο αρχισε να τριζει. Σαλταρε. Καινουργιο, μπιμπελο το μηχανακι και να εχεις αυτον τον σπαστικο τριγμο. Του λεει ο αντιπροσωπος, φιλε ταιβανεζικο ειναι δεν ειναι γιαπωνεζικο. Αλλη ποιοτητα κατασκευης το ενα, αλλη το αλλο. Γιατι εγω ειχα το 90αρι αλλο μοντελο της honda (ενα μοντελο πριν το astrea) και δεν εκανε τσικ με 40.000χλμ. Πηδηξε ο αλλος. Περναει λιγος καιρος και παιρνει και αλλος στην παρεα το astrea. μετα λιγο καιρο τα ιδια και σε αυτον. Ειχαν θεμα. Το ανταγωνιστικο της yamaha crypton r δεν ετριζε καθολου. Ταιβανεζικο και εκεινο ή τεσπα κατι κατα εκει. Δεν νομιζω να ηταν γιαπωνεζικο. Ειναι που θα πεσεις. Ποτε ειναι το μοντελο, ποτε η παρτιδα, ποτε η χωρα παραγωγης, ποτε ολα μαζι. Δλδ παντου υπαρχουν θεματα σημερα. Αλλο το Γιαπωνεζικο και αλλο το Ταιβανεζικο. To δικο μου το 90αρι ηταν ακριβοτερο απο το νεοτερο astrea. Ειχαν μεινει κατι κομματια στοκαρισμενα σαν το δικο μου και ηταν ακριβοτερα απο το νεοτερο μοντελο! Γιατι το δικο μου ηταν made in japan. Ενταξει το δικο μου ηταν ποιο αργο και με χειροτερο κρατημα μην νομιζει κανεις οτι το παινευω (εμενα ηταν 3ταχυτο και η τριτη μου επαιρνε τα αυτια γιατι εσκαζε γρηγορα σχετικα και το αλλο 4ταχυτο, ξεκουραστο με την 4η). Και μιλαμε για honda.
Οριστε. Τα ιδια με νεοτερο μοντελο της honda. Αν διαβασεις λιγες απο τις απαντησεις, η πατεντα της πατεντας πεφτει. Δλδ τι να λεμε. Πληρωνεις και στραβωνεις σε λιγο καιρο. Φορτωνεις.
Honda Innova θορυβος απο το φαναρι
Γεια χαρα,μηπως καποιος εχει φτιαξει αυτο το προβλημα στο φαναρι του Innova?Ειναι το δευτερο (Innova)που εχω και κανει το ιδιο.Χθες το ανοιξα και του εβαλα σιλικονη(αυτη τη θερμενομενη)σε ενα απο τα 'αυτια' που κρατουν τo φαναρι πανω στην μπροστινη μασκα,μειωθηκε λιγο αλλα δεν εξαφανιστηκε.Ξερει καποιος πως να λυσω το προβλημα?Thanks!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=24271
Επιτρεπεται τοσα χρνια η honda αυτο το θεμα να μην το λυνει; Πως εξηγειται δλδ αυτο; Δεν εχει την τεχνογνωσια; Δεν ξερει το προβλημα; Δεν βγαζεις ρε φιλε ακρη. -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Φίλε spi 5000km αισίως και το μόνο τρίξιμο έχει εμφανιστεί στον αριστερό αεραγωγο που είναι κάτω ακριβώς από τον αισθητήρα του συναγερμου και ο οποίος είχε ξηλωθει στην αντιπροσωπία για να περαστεί ο συναγερμός.
Απλά δεν έχω βρει τον χρόνο να πάω από κει να μου το φτιάξουν...Τελικά το qq ενδείκνυται για γονείς με μωρα. Θα το χρησιμοποιούν για κουδουνιστρα. Βρε τι έχουμε πάθει... [emoji38]
Τα πάντα έχουν εξήγηση φίλε plutare. Την άποψη μου για το qq την έχω γράψει πολλακις. Αν δυο τρεις ιδιοκτήτες σε σύνολο χιλιάδων διατυπώνουν τετοιου είδους παράπονα το κατανοώ δίχως να το ενστερνίζομαι. Είναι τοσο αστείες οι κατηγορίες που νομίζω πως στο τέλος θα βγει κανείς να πει ότι στο καινούργιο του qq ακούει φωνές!
-
Μην το ξεφτίλιζεις έτσι τι θέμα βρε Σπύρο. Το θέμα δεν είναι αν το αυτοκίνητο παρουσιάζει (όπως ίσως τα περισσότερα νεα) κάποια θέματα συναρμογης αλλά το πόσο αυτα ενοχλούν τον ιδιοκτήτη.....
Αυτό που θέλουμε, πιστεύω, να μεταφέρουμε όσοι είχαμε η έχουμε παράπονα ή έστω μας ενόχλησε κάτι, είναι να γίνεται προσεκτικός έλεγχος από τον υποψηφίο αγοραστή καθώς μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Με τη στάση σου που είτε υποβαθμίζει το οποίο θέμα είτε γελοίοποιει την άλλη άποψη δεν βοηθάς, ειδικά κιόλας όταν δεν έχει προσωπική καθημερινή εμπειρία από το αμάξι.
Εγώ ας πούμε έχοντας διαβάσει κάποιες μικρές αναφορές πριν αγοράσω και στο ελληνικό και στο αγγλικό φόρουμ και τυφλώμενος από τα looks και την οικονομία του αμαξιου, βασίστηκα στα λόγια των κατόχων του προηγούμενου μοντέλου περί παιδικών ασθενειών και μικρού ποσοστού αναφορών και δη μόνο από παραπονιαρηδες και δεν έδωσα τη δεουσα σημασία, με αποτέλεσμα να πάω μη συνειδητοποιημενος και να ξενέρωσω.
Αυτό θέλω να αποφύγει κάποιος άλλος σαν εμένα. Άσχετα αν εγώ δεν θα ξαναπάρω νισσαν δεν έχω κάτι με την εταιρεία ούτε θέλω να απαξίωσω την περιουσία μου όπως βιαστηκαν άλλοι να το κάνουν.
Μία προειδοποίηση θέλω να περάσω, ως κοινωνική προσφορά.
Είναι άλλο πράγμα να λέμε 'ωραίο το qq με όλα τα θετικά αλλά έχουν υπάρξει αναφορές για κάποια χτυπήματα η ατέλειες στη συναρμογη, οπότε έχε το υπόψη υποψήφιε αγοραστή υπόψη αν είσαι ψειρας' -
Διαβάζοντας όλο το νήμα μου γεννήθηκε ή απορία... Τι περιμένετε από τα οχήματα σε αυτούς τους δρόμους
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μην το ξεφτίλιζεις έτσι τι θέμα βρε Σπύρο. Το θέμα δεν είναι αν το αυτοκίνητο παρουσιάζει (όπως ίσως τα περισσότερα νεα) κάποια θέματα συναρμογης αλλά το πόσο αυτα ενοχλούν τον ιδιοκτήτη.....
Αυτό που θέλουμε, πιστεύω, να μεταφέρουμε όσοι είχαμε η έχουμε παράπονα ή έστω μας ενόχλησε κάτι, είναι να γίνεται προσεκτικός έλεγχος από τον υποψηφίο αγοραστή καθώς μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Με τη στάση σου που είτε υποβαθμίζει το οποίο θέμα είτε γελοίοποιει την άλλη άποψη δεν βοηθάς, ειδικά κιόλας όταν δεν έχει προσωπική καθημερινή εμπειρία από το αμάξι.
Εγώ ας πούμε έχοντας διαβάσει κάποιες μικρές αναφορές πριν αγοράσω και στο ελληνικό και στο αγγλικό φόρουμ και τυφλώμενος από τα looks και την οικονομία του αμαξιου, βασίστηκα στα λόγια των κατόχων του προηγούμενου μοντέλου περί παιδικών ασθενειών και μικρού ποσοστού αναφορών και δη μόνο από παραπονιαρηδες και δεν έδωσα τη δεουσα σημασία, με αποτέλεσμα να πάω μη συνειδητοποιημενος και να ξενέρωσω.
Αυτό θέλω να αποφύγει κάποιος άλλος σαν εμένα. Άσχετα αν εγώ δεν θα ξαναπάρω νισσαν δεν έχω κάτι με την εταιρεία ούτε θέλω να απαξίωσω την περιουσία μου όπως βιαστηκαν άλλοι να το κάνουν.
Μία προειδοποίηση θέλω να περάσω, ως κοινωνική προσφορά.
Είναι άλλο πράγμα να λέμε 'ωραίο το qq με όλα τα θετικά αλλά έχουν υπάρξει αναφορές για κάποια χτυπήματα η ατέλειες στη συναρμογη, οπότε έχε το υπόψη υποψήφιε αγοραστή υπόψη αν είσαι ψειρας'Συγνώμη αν φαίνομαι υπερβολικός. Τα ίχνη προβλημάτων που έχω όμως διαβάσει για το qq δεν έχουν σχέση με αλλά σοβαρότερα κάτ εμένα , που έχω αντιληφθεί σε άλλα αυτοκίνητα. Να ομολογήσω επίσης ότι αυτα που περιγράφεις για την περίπτωση σου θεωρώ πως είναι περα για πέρα αληθινά. Άλλωστε κάποια μου στάθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα.
-
Αντι να λεμε και να θελουμε ενα ιχ αξιοπιστο και με καλη συναρμογη το δικαιολογουμε να εχει κακη ποιοτητα συναρμογης αρκει να ειναι αξιοπιστο. Αρκουμαστε στα λιγα βλεπω απο καποιους
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Δηλαδή κάποιος αρκείται στα λίγα επειδή μπορεί να είναι ευχαριστημένος με το qq. Τώρα μάλιστα....
-
Αναρωτιέμαι πάντως ποια τα όρια (και αν υπάρχουν) της 'κοινωνικής προσφοράς' μεχρι την δυσφήμηση σε δημόσιες συζητήσεις.
πχ...Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εμενα παντως ο Στεφανος με βοηθησε να αποφυγω να αγορασω το qashqai ...Στέφανε όταν σε κατονομάζουν (πιθανοτερο αυθαίρετα και χωρίς την άδεια σου) μήπως κάτι ή κάπου μπορεί να ξεφευγει η συζήτηση απλά από την καταγραφη των παραπόνων σου?
Εσύ σίγουρα θετεις τα όρια αλλά εισαι σίγουρος για το πως μπορεί να ερμηνεύονται τα λεγόμενα σου από διάφορους? Θεωρώντας βέβαια οτι σε ενδιαφέρει (που πρέπει) η ερμηνεία τους.
Μπορει να κανω λαθος αλλα κάτι δεν μου κάθεται καλα... [emoji38]From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ποιο το νοημα του παραπανω ποστ?
Θα του κανει μηνυση η nissan? Πρεπει να σκεφτομαι ποιο το iq του συνομιλητη μου και να μη γραψω αυτο που θελω μη το παρει αλλιως? Προσπαθουμε να πουλησουμε QQ?Περιμενω να γυρισει φιλος απο Γερμανια που το πηραν σε δικινητο πριν τα Χριστουγεννα, να με παει καμια βολτα ,να δω προς τι τοσος ντορος με την καμπινα και φυσικα να το οδηγησω.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]