-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν μπορείς πλέον, δεν το παίρνεις. Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιέςΚαταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα θεωρω λιγο ατυχη την εκφραση 'δεν μπορεις πλεον'. Πιο σωστο ειναι το 'δεν τη θεωρεις πλεον μια συμφερουσα αγορα'. Αφου μπορεις να δωσεις π.χ 22.000 για ενα αυτοκινητο, πιθανοτατα μπορεις να δωσεις και 23.000 και 25.000. Δεν ειναι εκει το ζητημα. Το ζητημα ειναι μεχρι ποιο σημειο πιστευεις ως αγοραστης οτι το προιον που παιρνεις εχει τετοια αξια που να ανταποκρινεται στην τιμη που πληρωνεις. Οταν ο δεικτης αυτος κατα τη γνωμη του καθενος γινεται απο θετικος, αρνητικος, ψαχνει κατι αλλο. Ειναι τοσο απλο. Αλλωστε οι διαστολεις εφευρεθηκαν για να μπορουν οι πωλητες να βαζουν υπερτιμολογημενα προιοντα στον πατο τους.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ρε παιδια σχολιασμος στην τιμη ειναι κατι που θα γινεται. Εδω τα περιοδικα εχουν την τιμη στα + ή στα - ενος μοντελου.Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά και με μια επισήμανση που νομίζω λίγοι θα καταλάβουν. Εάν οι πωλητές αναλαμβάνουν να προσφέρουν τις εκδόσεις των οχημάτων βάσει των τιμολογιακών πολιτικών της κάθε εταιρείας ... τα περιοδικά έχουν το σημαντικότερο ρολο του presale. Αναλαμβάνουν Δηλαδή να πείσουν τους υποψήφιους αγοραστές για τους λόγους που αξίζει να δώσουν πολύ περισσότερα χρήματα για κάτι που δεν τα αξίζει. Γιατί αυτό σημαίνει σε οποιαδήποτε κλίμακα αξιολόγησης το vfm να είναι κάτω του άριστα. Εκεί τελικά είναι στην κριτική ικανότητα του καταναλωτή αλλά και στις προτεραιότητές του αν θα δει το τυρακι δίχως να βλέπει την φάκα. Φαντάσου τι θα γίνονταν αν αντί για κλίμακα του vfm υπήρχε στα περιοδικά η προσέγγιση αποδεκτό ή όχι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στεφανε καμία γενιά QQ δεν ήταν vfm. Το αντίθετο. Έως υπερεκτιμημένο το λέγαμε.
Και η εταιρία συνεχίζει αυτή την πολιτική. (Και την θεωρώ θετική γι' αυτήν και υπό κρίση για τους πελάτες κατόχους και ενδιαφερόμενους)Θεωρεις θετικο για τον πελατη να πληρωνει ενα υπερεκτιμημενο προιον,οταν μαλιστα το χεις αγορασει εσυ ο ιδιος το προογουμενο QQ απ οσο ξερω(?)
Βρισκόμενος σε η/υ ας σου εξηγήσω λίγο το bold που απ' ότι φαινεται δεν το διάβασες μάλλον σωστά ή απλά το παρερμήνευσες.
α. Θετική για την εταιρία η πολιτική να το έχει υπερεκτιμημέμο. Αυτό είναι δεδομένο.
β. Υπο κρίση για τους πελάτες κατόχους και ενδιαφερόμενους. Το υπο κρίση δεν σημαίνει μόνο θετικό. Δική σου μετάφραση είναι αυτό. Σημαίνει κρίνει ο κάτοχος ή ο ενδιαφερόμενος αν είναι υπερεκτιμημένο ή όχι.
Και να στο αναλύσω και λίγο. Μπορεί να το θεωρεί υπερκτιμημένο αρνητικά που σημαίνει ότι ξεφεύγει και από το οικκονομικό ταβάνι που θέτει ή κρίνει ότι το αμάξι αξίζει για 20.000€ αλλά όχι για 25.000€ για τους χ, ψ λόγους οι οποίοι έχουν αναφερθεί στο φόρουμ. Πχ Εγώ θα ανεχόμουν την τριζάτη κατασκευή του για τα 20000€ αλλά όχι για τα 25000€. Η εταιρία όμως το δίνει 25000€ και αυτό το δεδομένο με διώχνει. Να επανέλθω όμως στο οικονομικό ταβάνι. Οι περισσότεροι θέτουν -ή πρέπει να θέτουν- ένα οριο σε €. Αν ξεφευγει από αυτό και κατα περίπτωση +500€ ή +2000€ ο κάθενας ξέρει ή θα πρέπει να ξέρει πόση ευελιξία έχει σε αυτό το ταβάνι. Και εδώ μέσα έχει φανεί κατα καιρούς πως κάποιοι το ξελιγώνουν αυτό το ταβάνι και μετά γκρινιάζουν. Και υπάρχει και το θετικό (ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ όπως ανέφερα και αυτό) του υπερτιμημένου QQ στον πελάτη. Κάποιο υπερτιμημένο αυτοκίνητο συνήθως είναι λαοφιλές (και εκεί πατάει η εταιρία) που σημαίνει ότι έχει ζήτηση ως καινούριο αλλά έχει ζήτηση και ως μτχ. Εχει καλύτερη μεταπώληση. 'Καλύτερη' σε τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό του (καλύτερη βασικά που λέει ο λόγος, λόγω της διαφοράς υπερτίμησης που είναι ήδη πληρωμένη) αλλά και σε ευκολία να φύγει γρήγορα και να πάει σε νέο κάτοχο σε μια καλύτερη τιμή από του ανταγωνισμού.
Εσυ βεβαια μπορείς να μην βλέπεις καθόλου θετικό από την πλευρά του πελάτη. Δεκτό!Και φυσικά Ferrari δεν είναι, αλλά βλέπεις όσο και αν δεν σου αρέσει, το QQ έχει ενδιαφέρον από μέλη.
Καλή σου μέρα και καλή ψήφο!
Ρε παιδια σχολιασμος στην τιμη ειναι κατι που θα γινεται. Εδω τα περιοδικα εχουν την τιμη στα + ή στα - ενος μοντελου.
Γι' αυτό ρωτάω 'Και?' μετά το ποστ για την αύξηση. Σχόλιο ζητάω.
Το 'πάνε καλά' σε αυτούς που θα κερδίσουν?! ... δώρο άδωρο!Δεν μπορείς πλέον, δεν το παίρνεις. Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές
Καταλαβαινω τι θελεις να πεις αλλα θεωρω λιγο ατυχη την εκφραση 'δεν μπορεις πλεον'. Πιο σωστο ειναι το 'δεν τη θεωρεις πλεον μια συμφερουσα αγορα'. Αφου μπορεις να δωσεις π.χ 22.000 για ενα αυτοκινητο, πιθανοτατα μπορεις να δωσεις και 23.000 και 25.000. Δεν ειναι εκει το ζητημα.
Στο 'δεν μπορείς' είναι ακριβώς αυτό. Δεν ξέρουμε πόσο αέρα έχει ο καθένας στο ταβάνι που θέτει, Και το θεωρώ σημαντικό γιατί πρόκειται για μικρομεσαίο μαζικό αυτοκίνητο και όχι κάποιο premium. Σε μια καινούρια Cayenne η όποια αυξηση μπορεί να είναι ανούσια για τον υποψήφιο αγοραστή αλλά σε ένα μικρομεσαίο όταν βγαίνει ο λογαριασμός στο ταμείο νομίζω ότι όποιο ποσό παραπάνω μπορεί να 'ενοχλεί'. Το εξηγώ παραπάνω και στον αγαπητό @nono.
Για το υπόλοιπο σχόλιο σου φυσικά συμφωνώ και είναι αυτό που λέω και εγώ παραπάνω για ευσυνείδητο αγοραστή.Εάν οι πωλητές αναλαμβάνουν να προσφέρουν τις εκδόσεις των οχημάτων βάσει των τιμολογιακών πολιτικών της κάθε εταιρείας ... τα περιοδικά έχουν το σημαντικότερο ρολο του presale. Αναλαμβάνουν Δηλαδή να πείσουν τους υποψήφιους αγοραστές για τους λόγους που αξίζει να δώσουν πολύ περισσότερα χρήματα για κάτι που δεν τα αξίζει. Γιατί αυτό σημαίνει σε οποιαδήποτε κλίμακα αξιολόγησης το vfm να είναι κάτω του άριστα. Εκεί τελικά είναι στην κριτική ικανότητα του καταναλωτή αλλά και στις προτεραιότητές του αν θα δει το τυρακι δίχως να βλέπει την φάκα. Φαντάσου τι θα γίνονταν αν αντί για κλίμακα του vfm υπήρχε στα περιοδικά η προσέγγιση αποδεκτό ή όχι...
Ο τιμοκατάλογος των περιοδικών δεν περιλαμβάνει ούτε εκπτώσεις ούτε και τις επιπλέον χρεώσεις. Είναι απλά ένας αρχικός μπούσουλας να ξέρεις που θα κινηθείς αλλά η τελική τιμή στο ταμείο διαφέρει. Και δεν μου φαίνεται ότι και οι εταιρίες δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το presale που αναφέρεις. Οταν πας όμως στην αντιπροσωπία και έχεις υπόψιν σου την τιμή του καταλόγου νιώθεις ευχάριστη εκπληξη όταν ακούς για την χ προσφορά ή την ψ έκπτωση (το υπερατού του πωλητή και της εταιρίας προς τον πελάτη) αλλά νιώθεις και δυσάρεστα όταν σε φορτώνει με το + στο μεταλλικό, τα + στην ταξινόμηση, πινακίδες, την + ασφάλεια και τέλη κλπ.
-
Κομπλέ το αμάξι ειναι λίγο πιο ακριβό , οι τιμες στα περιοδικά ειναι για το αμάξι συνήθως άβαφτο, χωρίς τιμόνι και μόνο με τα μπροστινά καθίσματα συνήθως και χωρίς παρμπίζ ......
-
Cosneo όπως έγραψα προηγουμένως λίγοι μπορούν να καταλάβουν την έννοια του presale και πως αυτή εισάγει τον καταναλωτή στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας που είναι η αγορά του αυτοκινήτου. Το presale αφορά να αναδείξει την αξία ενώ το sale αποσαφηνίζει την τιμη. Για το λογο αυτό και πολύ σωστά τα περιοδικά δεν έχουν και δεν χρειάζεται άλλωστε τους λεπτομερείς τιμοκαταλόγους.
-
Για τσεκάρετε λίγο τις τιμές στην ιρλανδία έτσι για πλάκα
-
Η αγορά της Ιρλανδίας είναι ακριβή. Αν κάνεις μια βόλτα και από τις άλλες εταιρίες θα δεις ανάλογα 'ύψη'. Το βασικό Tiguan από 29800€, το CRV από 32000€, το HRV από 24000€, το ASX από 25000€ κλπ.
-
Καλημέρα σε όλους.
Μετά από 10 μήνες με το Qashqai 1.5d θα συμπληρώσω 15.000Km (και στο έτος 18.000Km). Τα περισσότερα από αυτά σε ανοικτό δρόμο (Αττική Οδός). Με την αγορά μόνος μου ρώτησα πότε να έρθω να αλλάξουμε τα πρώτα λάδια και μου είπαν 'δεν χρειάζεται έλα κανονικά στις 15.000Km'. Στο βιβλίο διαβάζω για service κάθε έτος ή 30.000Km και 6μήνες ή 15.000Km σε δύσκολες συνθήκες οι οποίες είναι σπάνιες για εμένα (χώμα, συχνές μικρές αποστάσεις, συνεχείς κίνηση). Δεν είναι ούτε οικονομία ουτε τσιγκουνιά (εξάλλο στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου, που κράτησα 13χρόνια, ακόμα και μετά την εγγύηση έκανα πάντα τα προβλεπόμενα όπως τα όριζε ο κατασκευαστής) αλλά σκέφτομαι να μην πάω στο 10μηνο με 15.000Km για service αλλά στο χρόνο με 18.000Km. Ακόμα και για λόγους περιοδικότητας (να θυμαμαι δηλαδή οτι πρέπει να πηγαίνω κάθε χρόνο και να γίνονται και οι όποιες αντικαταστάσεις εξαρτημάτων λόγω φθοράς που προβλέπονται τον πρώτο, το δεύτερο, τον τρίτο χρόνο κ.λ.π.). Προφανώς σε θέμα εγγύησης είμαι καλυμμένος όμως με ενδιαφέρει η ουσία. Όντως το λάδι είναι βασικό για τον κινητήρα όμως είμαι βέβαιος οτι έτσι όπως έχουν γίνει τα χιλιόμετρά μου, αναφέρομαι σε συνθήκες αλλά και τρόπο οδήγησης, αν ο κατασκευαστής λέει 30.000Km μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα. Διαβάζω το ενδεχόμενο οι κατασκευαστές να παρουσιάζουν αυξημένα διαστήματα service ώστε να προσελκύουν πελάτες. Και πάλι όμως δεν πρόκειται να υπερβώ τα 18.000km αφού θα πρέπει να πάω με τη συμπλήρωση του χρόνου. Να ζητήσω κάποιο συγκεκριμένο λάδι ώστε να είμαι ακόμα πιο σίγουρος κάνοντας αλλαγές στα 18Κ και όχι στα 15Κ ? Ευχαριστώ -
Λογικά βάζεις και εσύ τα elf 5-30 σολάρις. Νομίζω πως είναι ιδανικά για τον κινητήρα. Προσωπικά και παρόλο που τα περισσότερα χλμ που κάνω με το duster 1.5 dci είναι στην Αττική οδό, στα 14 ή 15000 χλμ το πολύ τα αλλάζω παρόλο που προβλέπεται αλλαγή τους κάθε 20000 χλμ από τον κατασκευαστή.
-
Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα είσαι καλυμμένος από την ελληνική αντιπροσωπεία αν καθυστερήσεις να πας για αλλαγή λαδιών. Οι 'δύσκολες' συνθήκες για αυτούς είναι οι έντονες ζέστες του κλίματος της Ελλάδας, οπότε θεωρούν πως θα πρέπει η αλλαγή να γίνεται κάθε χρόνο ή κάθε 15.000Km, ανάλογα με το τι θα έρθει πρώτο. Αν και εγώ θα προτιμούσα να πηγαίνω κάθε χρόνο (για να το θυμάμαι και ευκολότερα), θα είμαι τυπικός στις αλλαγές των 15.000Km, μέχρι τουλάχιστον να περάσει η εγγύηση των 3 ετών. Μετά βλέπουμε
-
Αν όμως δεχθούμε τις δύσκολες συνθήκες τότε είναι ξεκάθαρο βάσει βιβλίου συντήρησης 6μήνες ή 15.000Km.
Δεν είναι τραβηγμένο το 6μηνο ??? -
epitokio που πας το αμάξι για service; έχεις βρει εξουσιοδοτημένο;
Αν όχι να σου δώσω κάποια τηλέφωνα να ρωτήσεις καταρχήν υπεύθυνα έναν τεχνικό σύμβουλο και αν θες να το πας όταν συμπληρώσεις το χρόνο!
Αλλωστε στο χρόνο πάνω δεν το γλυτώνεις το συνεργείο καθώς πρέπει να βγάλεις και κάρτα καυσαερίων -
Σ ευχαριστώ iceman. Αυτό είναι που θέλω ν αποφύγω, τις πολλές επισκέψεις. Να πάω στις 15.000 και μετά από 2 μήνες για τα ετήσια προβλεπόμενα. Πάντως όπως έγραψα και πριν το 15.000 δεν στέκει τεχνικά (αν επικαλεστούμε δύσκολες συνθήκες) γιατί τότε θα έπρεπε να πηγαίνουμε και με 5.000Km στο εξάμηνο καθώς για τις δύσκολες συνθήκες ισχύει το 6μήνες/15.000Km. Εκτός αν τα λάδια που βάζουν τα συνεργεία είναι για τόσα μόνο χιλιόμετρα. Θεωρώ οτι τα εργοστασιακά (λάδια) έχουν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
-
Εχει βαλει καποιος τους αισθ.παρκαρισματος σαν εξτρα δλδ αυτους που δινουν σαν δωρο...αν ναι σας εχει κανει καποιο προβλημα ή λειτουργει οκ?
-
Σαν τι πρόβλημα σκέφτεσαι;
Κανονικοί, απλοί αισθητήρες του εμπορίου είναι συνήθως....
Είτε ηχητικοί είτε με οθονίτσα κάπου στο ταμπλω... -
Μου ειπαν απο προβλημα με τις τρυπες που κανουν στον προφυλακτηρα μεχρι να καιγονται τα ''ματακια'' επειδη ακριβως ειναι...''του πολυ εμποριου''....
-
Ότι και να σου πάθουν τα 'ματάκια' κλπ, οι αισθητήρες αυτοί κάνουν 12-15€ στο ebay. Αγοράζεις άλλους και τους περνάς πολύ εύκολα, από την στιγμή που ήδη έχει γίνει η καλωδίωση.
-
Σας ευχαριστω!
-
Αυριο παραλαμβανω το καινουργιο μου QQ 1.5 diesel,τι πρεπει να προσεξω κατα την παραλαβη και ξερετε κανενα καλο βενζιναδικο προς τα βορεια ;;;
-
Με το καλό να παραλάβεις! Άπειρα ασφαλή κ οικονομικά χιλιόμετρα εύχομαι. Να το ευχαριστηθείς!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]