-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες. Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι συγκρίνεται; Αυτοκίνητα από εντελώς διαφορετικές κατηγορίες και με βάση μόνο το κόστος αγοράς τους. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα πια η χρησιμότητα των cross over.Γιατι απαγορευεται ?
Βασικά αυτός που έχει τα λεφτά και προτιθεται να αγοράσει θα βάλει κατω τις προταιρεοτητες του και τις αναγκες του και θα συγκρίνει ότι γουστάρει. -
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες. Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι συγκρίνεται; Αυτοκίνητα από εντελώς διαφορετικές κατηγορίες και με βάση μόνο το κόστος αγοράς τους. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα πια η χρησιμότητα των cross over.Βλέπεις τους άλλους από ψηλά και καβαλάς εύκολα πεζοδρόμια. Ένα χατς δεν στα προσφέρει αυτά.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Πες τα. Εγώ δεν λέω πως δεν έχουν και αυτά το κοινό τους, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τη μανία αυτών που τα προτιμάνε να πείσουν πως είναι πολύ καλύτερα ως επιλογή από ένα συμβατικό αυτοκίνητο, έστω και αν συγκρίνουν διαφορετικές κατηγορίες.Εγω παλι δεν εχω καταλάβει γιατι θεωρητικά είναι καλύτερο αυτοκίνητο (το συγκεκριμένο)?
Χώρους, ενα station wagon εχει καλύτερους, off road δυνατότητες ενα q5/x3/x5 έχουν καλύτερες, οδηγικά είναι ενα τίποτα....οπότε τι μένει?
Sent from a mobile device
-
οτι είναι φθηνό ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οτι είναι φθηνό ?Ε δε το λες και φθηνό στα 27 χιλιάρικα πάντως...
-
Tα Q5,x3 κτλ για να τα πάρεις με εναν αποδεκτο εξοπλισμο ξεπερνας τις 55000 για πλάκα.Αν μιλάμε για Χ5 χαλαρά 70000.
Επίσης είναι δίλιτρα τρίλιτρα κτλ.
Εγω το Κuga θα έβλεπα σαν εναλλακτικη αλλα το τετρακίνητο βγαινει 30000 βενζινοκίνητο. -
Το χ1 είναι στην ίδια κατηγορία με αυτό ... Ούτε το Χ3 ούτε το Q5 ούτε το Χ5
Όσο για τις συγκρίσεις είναι σαν να αγοράζω ένα επώνυμο tshirt με 50 ευρώ και με τα ίδια λεφτά να μπορώ να αγοράσω επίσης και ένα μπουφάν από την λαική και στο τέλος να λέω ότι το μπουφάν είναι πιο ζεστό από το tshirt ....
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
οτι είναι φθηνό ?
Ε δε το λες και φθηνό στα 27 χιλιάρικα πάντως...
σε σχέση με το ι20 ναι δεν είναι φθηνά, σε σχέση με τον άμεσο (αν μπορεί να θεωρηθεί) πριμιουμ ανταγωνισμό τους στοιχίζουν σχεδόν τα μισά...
βρήκε ο ελλ το οικονομικό σουβλάκι που πάντα ονειρευόταν προσωπικά τα βρίσκω ΥΠΕΡ του δέοντος άχρηστα...
-
Όσο για τις συγκρίσεις είναι σαν να αγοράζω ένα επώνυμο tshirt με 50 ευρώ και με τα ίδια λεφτά να μπορώ να αγοράσω επίσης και ένα μπουφάν από την λαική και στο τέλος να λέω ότι το μπουφάν είναι πιο ζεστό από το tshirt ....
Άκυρο παραδειγμα.
-
Μια χαρά είναι ....
-
Καλά, εγώ συνεχίζω των χαβά μου. Μόλις γύρισα απ'την audi και πήρα τις παρακάτω προσφορές...
A3 1.6d Ambition + Parking sensors πίσω κοντά 28,000
Κι ένα μεταχειρισμένο A3 sedan 1.4 150ps tfsi ambition αυτόματο του '13 με 9.000χλμ κοντά στα 27.000
Άυριο tetdrive -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Tα Q5,x3 κτλ για να τα πάρεις με εναν αποδεκτο εξοπλισμο ξεπερνας τις 55000 για πλάκα.Αν μιλάμε για Χ5 χαλαρά 70000.
Εγω το Κuga θα έβλεπα σαν εναλλακτικη αλλα το τετρακίνητο βγαινει 30000 βενζινοκίνητο.Ελα μωρε σιγα την διαφορα τι 27 τι 55 για 30 χηνες θα τα χαλασουμε? Για το οτι ο ενας θα πληρωνει 100 τελη και ο αλλος +1000 σε φορους τελη και σε τεκμηρια οτι ναναι?! Μια χαρα παραδειγμα ηταν!
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Καλά, εγώ συνεχίζω των χαβά μου. Μόλις γύρισα απ'την audi και πήρα τις παρακάτω προσφορές...
Κι ένα μεταχειρισμένο A3 sedan 1.4 150ps tfsi ambition αυτόματο του '13 με 9.000χλμ κοντά στα 27.000
Άυριο tetdriveΑντιγράφω από αλλού:
Ενημερωτικά να σου πω ότι οι κινητήρες 1.6 diesel έχουν εργοστάσιακο πρόβλημα στην egr και μέσα στο φάσμα 45.000-70.000 χλμ θέλουν αλλαγμα.κοστος 500Ε.Ανταλακτικο και εργασία μαζί.
To θέμα το έχουν βγάλει τα 1.6 tdi με τα 105hp (CAYA) -
Εγω το Κuga θα έβλεπα σαν εναλλακτικη αλλα το τετρακίνητο βγαινει 30000 βενζινοκίνητο.Καλά, μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεις στα 30Κ, αλλά δεν είναι το θέμα εκεί, αλλά στο ότι το καλό σε αυτή τη ζωή θα το πληρώσεις, αλλιώς βολεύεσαι με ημίμετρα και νομίζεις ότι έχεις πάρει τζιπάρα...αμ δε...
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Άυριο tetdriveΑντιγράφω από αλλού:
Ενημερωτικά να σου πω ότι οι κινητήρες 1.6 diesel έχουν εργοστάσιακο πρόβλημα στην egr και μέσα στο φάσμα 45.000-70.000 χλμ θέλουν αλλαγμα.κοστος 500Ε.Ανταλακτικο και εργασία μαζί.
To θέμα το έχουν βγάλει τα 1.6 tdi με τα 105hp (CAYA)Thanx!
-
εμένα αυτό το ''παίρνω suv για τους ελληνικούς δρόμους'' δεν με πολυπείθει την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και ενα c4 πχ που έχει υπερ μαλακή αναρτηση και απορροφά τα περισσότερα.Είτε qq είτε cayene τα βλέπω σαν εξέλιξη της παλιά ελληνικής νοοτροπίας ''να πάρω ένα τζιπάκι''.
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
εμένα αυτό το ''παίρνω suv για τους ελληνικούς δρόμους'' δεν με πολυπείθει την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και ενα c4 πχ που έχει υπερ μαλακή αναρτηση και απορροφά τα περισσότερα.Είτε qq είτε cayene τα βλέπω σαν εξέλιξη της παλιά ελληνικής νοοτροπίας ''να πάρω ένα τζιπάκι''.Τη να σου πω, εγώ απλά το είδα σε διαφήμιση και μου άρεσε, χέστηκα αν είναι suv crossover ή ufo! Α και τζιπακι δεν είναι, όποιος θέλει τζιπάκι η ποιο τίμια πρόταση είναι τις dacia μάλλον τώρα!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγω το Κuga θα έβλεπα σαν εναλλακτικη αλλα το τετρακίνητο βγαινει 30000 βενζινοκίνητο.Καλά, μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεις στα 30Κ, αλλά δεν είναι το θέμα εκεί, αλλά στο ότι το καλό σε αυτή τη ζωή θα το πληρώσεις, αλλιώς βολεύεσαι με ημίμετρα και νομίζεις ότι έχεις πάρει τζιπάρα...αμ δε...
Καλα ρε Νίκο αμα το πάμε ετσι και με τη 116d ή το Α3 νομίζεις οτι εχεις πάρει αυτοκινηταρα αλλα...
Χ3 βεβαια και Q5 δεν πολυπάνε εκτος δρόμου -
Καλα ρε Νίκο αμα το πάμε ετσι και με τη 116d ή το Α3 νομίζεις οτι εχεις πάρει αυτοκινηταρα αλλα...
Χ3 βεβαια και Q5 δεν πολυπάνε εκτος δρόμουΜα αυτό λέω...για να πάρεις suv πρέπει να τα σκάσεις...οπότε ούτε suv είναι...τι είναι λοιπόν?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μα αυτό λέω...για να πάρεις suv πρέπει να τα σκάσεις...οπότε ούτε suv είναι...τι είναι λοιπόν?ΤΟ QQ? Crossover.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]