-
Ένας φίλος μου πουλάει ένα Polo 1.4 16v 75hp του 2005 με 66.000χλμ για 2.000 ευρώ μετρητοίς. Το αμάξι είναι ατρακάριστο (το γνωρίζω ο ίδιος) και χρησιμοποιημένο μόνο σε αυτοκινητόδρομο από τη γυναίκα του βασικά. Προσωπικά αυτά τα αμάξια δεν είναι και η αδυναμία μου αλλά όλοι μου λένε πως είναι ευκαιρία για τέτοια τιμή και η οποία λένε πως στην αγορά παίζει κοντά στα 5 χιλιάρικα για τέτοιο αμάξι και σε αυτή την κατάσταση. Σημειωτέον πως όλα τα σέρβις του τα έχει κάνει στην ΚΑΡΕΝΤΑ και πάντα τον πείραζα που του έπιαναν κυριολεκτικά τον κω... εκεί. Μη με ρωτήσετε γιατί το πουλάει κλπ, ο τύπος έχει λεφτά και θέλει να πάρει καινούργιο και για τον ίδιο και την γυναίκα του. Τι λέτε; Αξίζει με αυτή την τιμή πραγματικά όπως μου λένε όλοι; Επίσης τι γνωρίζετε για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου με αυτόν τον κινητήρα τον κλασικό της VW (δεν είναι ο FSI ούτε ο TSI). Υπάρχουν τρωτά ή σημεία που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ.
Το αμάξι είναι σαν αυτό και στο ίδιο άσπρο χρώμα.
-
Ένας φίλος μου πουλάει ένα Polo 1.4 16v 75hp του 2005 με 66.000χλμ για 2.000 ευρώ μετρητοίς. Το αμάξι είναι ατρακάριστο (το γνωρίζω ο ίδιος) και χρησιμοποιημένο μόνο σε αυτοκινητόδρομο από τη γυναίκα του βασικά. Προσωπικά αυτά τα αμάξια δεν είναι και η αδυναμία μου αλλά όλοι μου λένε πως είναι ευκαιρία για τέτοια τιμή και η οποία λένε πως στην αγορά παίζει κοντά στα 5 χιλιάρικα για τέτοιο αμάξι και σε αυτή την κατάσταση. Σημειωτέον πως όλα τα σέρβις του τα έχει κάνει στην ΚΑΡΕΝΤΑ και πάντα τον πείραζα που του έπιαναν κυριολεκτικά τον κω... εκεί. Μη με ρωτήσετε γιατί το πουλάει κλπ, ο τύπος έχει λεφτά και θέλει να πάρει καινούργιο και για τον ίδιο και την γυναίκα του. Τι λέτε; Αξίζει με αυτή την τιμή πραγματικά όπως μου λένε όλοι; Επίσης τι γνωρίζετε για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου με αυτόν τον κινητήρα τον κλασικό της VW (δεν είναι ο FSI ούτε ο TSI). Υπάρχουν τρωτά ή σημεία που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ.
-
-
Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο, τσάμπα το δίνει...
-
Έλεγξε ηλεκτρικά και air condition που καμιά φορά στα Polo κάνουν νερά. Μηχανικά δεν θα 'χεις θέμα. Αν είναι εντάξει το παίρνεις και φεύγεις. Τσάμπα πράμα!
-
Θα συμφωνήσω κι εγώ...ψάχνω αυτές τις μέρες αμάξι για την ξαδέρφη μου και θα πέταγε από τη χαρά της αν της έβρισκα κάτι τέτοιο,σε αυτήν την τιμή και σε αξιοπρεπή κατάσταση φυσικά!Προχώρα,αν όντως είναι μια χαρά το αμαξάκι!
-
παρτο και αν δε σου αρεσει το πουλας στη ξαδερφη του lleonidas
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Υπάρχουν τρωτά ή σημεία που πρέπει να προσέξω;Ψάξε λίγο τα ηλεκτρικά παράθυρα, αν έχουν αλλαχθεί τα μοτέρ τους ή τα γρανάζια κίνησης.
Είχαν θέματα με τα ηλεκτρικά παράθυρα. -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
παρτο και αν δε σου αρεσει το πουλας στη ξαδερφη του lleonidasΧαχα!Πέρα από την πλάκα,αν όντως εσύ δεν ενδιαφέρεσαι και αν είναι καλή η κατάσταση του αυτοκινήτου,στείλε pm!
-
To οτι ξέρεις το ιστορικό του αυτοκινήτου είναι μεγάλο συν. Η τιμή είναι πολύ καλή. Στη θέση σου θα το έπαιρνα.
-
Αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, θεωρώ πως με αυτά τα χιλιόμετρα, το ιστορικό του που γνωρίζεις, τη συντήρηση του και κυρίως αυτή τη τιμή είναι μια τρομερή ευκαιρία. Ο κινητήρας αυτός ιδιαίτερα προβλήματα ποτέ δεν είχε με αξιοπιστία. Να το πάρεις.
-
Ευχαριστώ παιδιά. Πάντως ηλεκτρικά παράθυρα και air condition μια χαρά λειτουργούν από όσο είδα και δεν έχει αλλάξει ποτέ τα μοτέρ τους. Γενικά εξ όσων μου είπε δεν έχει βγάλει ποτέ κανένα μηχανικό πρόβλημα και αν είχε βγάλει θα το ήξερα γιατί είναι κολλητός και τα λέμε καθημερινά. Μάλλον θα το πάρω τελικά κυρίως για την πόλη μιας και το άλλο που έχω (alfa 159 1.9) για την πόλη δεν κάνει και δεν το χρησιμοποιώ (πολύ μεγάλο και σχετικά δύσχρηστο για κίνηση στην πόλη και καίει παπάδες). Θα προτιμούσα το Polo με τον 1.2 κινητήρα βέβαια αλλά τι να κάνεις... Το πολύ πολύ να το πουλήσω το polo στην ξαδέρφη του lleonidas κάνα 5άρι χιλιάρικα...
-
Αν σου περισσεύουν για πολλαπλασιαστές,γρύλλους παραθύρων και αισθητήρες θερμοκρασίας/βολάν, τσίμπα το.
Να υπολογίζεις αν δεν έχουν αλλαχθεί αμορτισέρ το σχετικό bdgt καθώς και μεγάλη πιθανότητα για διαλυμένα
σινεμπλόκ (σχεδόν σίγουρο αφού το οδηγούσε γυναίκα).
Το καλό είναι πως λόγω του απόλυτα ψόφιου μοτέρ δεν θα βιαστείς ποτέ να φτάσεις στο προορισμό σου,
ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες ατυχήματος. -
μας χαρισαν το γαιδαρο και τον κοιταμε στα δοντια νομιζω,
μιλαμε για κοστος κτησης οσο 26 γεμισματα του ρεζερβουαρ.. Τι το σκεφτεσαι?
VW POLO του 2005 με 2.000 ευρώ! Αξίζει;