-
Γεια σας παιδιά. Αναρωτιέμαι τι να επιλέξω ανάμεσα στα τρία αυτά μοντέλα: toyota yaris , ford fiesta kai to volkswagen polo όλα diesel . Ουσιαστικά αναζητώ το πιο value for money αφενός και αφετέρου το πιο 'σκυλί' που θα μου κρατήσει χωρίς να ζητήσει για καμιά 10χρόνια αλλά ταυτόχρονα να είναι και κάλο για την κατηγορία του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Γεια σας παιδιά. Αναρωτιέμαι τι να επιλέξω ανάμεσα στα τρία αυτά μοντέλα: toyota yaris , ford fiesta kai to volkswagen polo όλα diesel . Ουσιαστικά αναζητώ το πιο value for money αφενός και αφετέρου το πιο 'σκυλί' που θα μου κρατήσει χωρίς να ζητήσει για καμιά 10χρόνια αλλά ταυτόχρονα να είναι και κάλο για την κατηγορία του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
Εγώ ψηφίζω yaris facelift
-
Με τη νέα μούρη κάνει και για εκχιονιστικό το χειμώνα.
-
Άλλη άποψη ίσως και λίγο πιο εμπεριστατωμένη ;
-
Οδηγησε τα και θα καταλαβεις ποιο σου αρεσει απο μονος σου. Στο θεμα αξιοπιστιας ισως εχει ενα μικρο προβαδισμα το Yaris. Η εξαετης εγγυηση του επισης ειναι σημαντικο ατου.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Panosstil έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Αναρωτιέμαι τι να επιλέξω ανάμεσα στα τρία αυτά μοντέλα: toyota yaris , ford fiesta kai to volkswagen polo όλα diesel . Ουσιαστικά αναζητώ το πιο value for money αφενός και αφετέρου το πιο 'σκυλί' που θα μου κρατήσει χωρίς να ζητήσει για καμιά 10χρόνια αλλά ταυτόχρονα να είναι και κάλο για την κατηγορία του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Εγώ θα κοιτούσα το Polo κυρίως λόγω της 'συντηρητικής του' σχεδίασης και επειδή θεωρώ ότι είναι από τα μοντέλα που δεν 'παλιώνουν' λόγω της ατολμίας σε νέα σχέδια στα νέα μοντέλα.
-
Γεια σας παιδιά. Αναρωτιέμαι τι να επιλέξω ανάμεσα στα τρία αυτά μοντέλα: toyota yaris , ford fiesta kai to volkswagen polo όλα diesel . Ουσιαστικά αναζητώ το πιο value for money αφενός και αφετέρου το πιο 'σκυλί' που θα μου κρατήσει χωρίς να ζητήσει για καμιά 10χρόνια αλλά ταυτόχρονα να είναι και κάλο για την κατηγορία του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Και τα τρία είναι πολύ καλά, οπότε όποιο και να επιλέξεις δεν θα μετανοιώσεις. Εγώ θα έπαιρνα αυτό που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση, με τα δικά μου, έστω περιορισμένα, κριτήρια και γνώσεις. Για μένα λοιπόν, Yaris, Polo, Fiesta (με αυτή την σειρά).
-
Σάς ευχαριστώ και εγω προς τα εκει έκλινα. Βέβαια με εντυπωσίασε κάπως περισσότερο το εσωτερικό του fiesta αλλα οι απόψεις για τα ford ειναι πολλές και εντελώς αντίθετες μεταξύ τους..περιμενω και άλλες απόψεις...
-
Οδηγικά το Ford είναι με διαφορά το καλύτερο!
-
Αν σε νοιάζει να οδηγείς και λίγο κι όχι μόνο να πηγαίνεις πάρε το φιέστα 1.0 βενζίνη. Και πιο φθηνό θα σου βγει και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Για κάτι παρόμοιο κοιτάς και το clio. Αν θέλεις ανθρωπομεταφορέα πάρε το i20 και κράτα τα παραπάνω λεφτά του σήματος να τα κάνεις πετρέλαιο.
-
Πέρα απο την πόλη( Αθήνα) ταξιδεύω και 300 χλμ τρεις 4 φορες το χρόνο... Κ θέλω να εχω άνεση γενικά ...
-
Αν θέλεις 'άνεση' πρέπει να τα οδηγήσεις και τα τρία σε δρόμο με 'λακουβίτσες' για να δεις την άνεση της ανάρτησης.
Και έχε το νου σου και για την αίσθηση και το θόρυβο κύλισης στο δρόμο. Υπάρχουν αυτοκίνητα που μεταφέρουν θόρυβο κύλισης στο εσωτερικό και είναι πολύ κουραστικά. -
Πέρα απο την πόλη( Αθήνα) ταξιδεύω και 300 χλμ τρεις 4 φορες το χρόνο... Κ θέλω να εχω άνεση γενικά ...Αν εννοείς την ποιότητα κύλισης Fiesta και Polo έχουν πολύ καλή. Για εμένα Yaris ή Fiesta. Ψάξε λίγο και το κόστος συντήρησής τους ειδικά του polo και του yaris.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ θα κοιτούσα το Polo κυρίως λόγω της 'συντηρητικής του' σχεδίασης και επειδή θεωρώ ότι είναι από τα μοντέλα που δεν 'παλιώνουν' λόγω της ατολμίας σε νέα σχέδια στα νέα μοντέλα.Αφού σου λέει ο άνθρωπος,πως δέ θέλει να μπλέξει με συνεργεία;!;!
-
Yaris.... εκπληκτικό αμάξι, άψογος κινητήρας το diesel του, φρένα και αξιοπιστία!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Yaris.... εκπληκτικό αμάξι, άψογος κινητήρας το diesel του, φρένα και αξιοπιστία!Ένα μήνα μετά ψάχνει ...
Βοήθεια για να αποφασίσω...yaris fiesta polo