-
Αν είναι για νησί, βάλε στα υπόψη και τα service και τα ανταλλακτικά. Δηλαδή μην πας και αγοράσεις κάποιο αυτοκίνητο και μετά να πρέπει να κάνεις ταξίδι με το πλοίο για ένα service ή για να βρεις ανταλλακτικά.
Οπότε ρίξε μία ματιά στα συνεργεία στο νησί σου να δεις τι παίζει.
-
Δε γινεται απ τη μια να λες πως εισαι απειρος οδηγος και απο την αλλη να κοιτας για opc...
-
Συνεργιο αυτοκινήτων??? what is this ! στον πόρο το μόνο συνεργιο που yπαρχει είναι για ποδήλατα και μηχανάκια ως προς τα μηχανάκια εχω μια επιφύλαξη. Γιατί το λέτε αυτό για το OPC ?
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις κολλήσει με το γκολφ.. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάτι. Θέλεις και άλογα ή απλά ένα αμάξι που να δείχνει κάπως σπορ; Εγώ για την ηλικία σου θα σου πρότεινα ακόμη και 207 rc/gt/rallye το οποιό να είναι εργοστασιακό, χωρίς βελτιώσεις. Δες επίσης, μπας και μπορέσεις να βρεις καμία C4 1.6thp (με τον τούρμπο κινητήρα με 156 άλογα) vts, η οποία έχει πλήρη εξοπλισμό και είναι πολύ σπορ αμάξι.
Μπορείς επίσης να ψάξεις για Ibiza Cupra 1.8T 20v με 180ps, ή ibiza fr 1.8t 150ps.
Γνώμη μου είναι πως θα ήταν πιο συνετό να ξεχάσεις οποιοδήποτε 1400άρι turbo/compressor της VAG, καθώς μπορεί να σου δίνουν εύκολα αυτό που θες, αλλά τα συνεργεία δεν τα γλιτώνεις. Αυτό βέβαια, θα μπορούσε να ισχύει για όλα τα μεταχειρισμένα αμάξια αυτής της κατηγορίας, γιατί δεν ξέρεις πόσο τα έχει προσέξει ο άλλος. Οπότε, εφόσον καταλήξεις κάπου, βρίσκεις έναν καλό και έμπιστο μηχανικό και πάτε και το τσεκαρετε ενδελεχώς.
ΥΓ.: Μην ακούς κανένα που έχει πλέον ξεχάσει πως κι εκείνος πέρασε από αυτές τις ηλικίες και δεν ξεφύτρωσε...
-
πολύ ωραίο αμάξι η C4 αλλά βγενω εκτως χρημάτων Σχετικά με το opc ? Έχω ακούσει από γνωστό μου που το έχει ότι δεν καεί αν δεν το ζορίσεις ...
-
Δεδομένων των άλλων που κοιτάς, δε βγαίνεις εκτός χρημάτων με το C4, αλλά φίλε Crektis μη λέμε ότι είναι 'πολύ σπορ αμάξι', γιατί θα πέσουν να μας φάνε και θα έχουν και δίκιο.
Ωραίος εξοπλισμός, άνετο από όλες τις απόψεις, αλλά σε ρυθμούς πάνω από 8/10 θα διαμαρτυρηθεί γιατί είναι ένα σβέλτο hatch και όχι ένα σπορ αμάξι, τουλάχιστον για τα δεδομένα της τελευταίας δεκαετίας που έχουμε πήξει (με την καλή έννοια) σε hot hatches.
Άλλωστε, με μη-απενεργοποιούμενο ESP, ή θα παίξεις κάπως με την ουρά αλλά θα πας κυρίως με γραμμές, ή θα πας για φουλ ανάποδα στο βουνό και θα βρεθείς να στρίβεις τελικά με 30χλμ/ώρα καθώς θα βουίζει το σύμπαν από το ESP.
Κατά τ'άλλα είναι IMHO πολύ καλό all-arounder, αλλά στα 18 μου δε ξέρω αν θα το επέλεγα σε σχέση με ένα μικρότερο.
Γιατί όχι Mito ή Grande Punto 120hp, άραγε; (ομολογώ ότι οι προτάσεις αυτές δεν αποτελούν προϊόν ιδιαίτερης σκέψης, αλλά αυτά θα κοιτούσα φαντάζομαι)
-
Ο χρήστης παναγιώτης97 έγραψε:
πολύ ωραίο αμάξι η C4 αλλά βγενω εκτως χρημάτων Σχετικά με το opc ? Έχω ακούσει από γνωστό μου που το έχει ότι δεν καεί αν δεν το ζορίσεις ...Κάνεις λάθος. Δεν βγαίνεις εκτός με μια C4. Μπορεί να βρεις κάποια με τα χρηματα που διαθέτεις
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5332157/Για το opc έχω ακούσει καλά και κακά λόγια. Είναι μια ειδική κατασκευή, που δεν θα έλεγα ότι ενδείκνυται για ταξίδια.. Αν σου αρέσει απλά εμφανισιακά και δεν έχεις ιδιαίτερες ανησυχίες, αγνόησέ το.. Μετά, αν είναι να πάρεις ένα τέτοιο αμάξι και να είσαι με το άγχος 'να μη το ζορίσεις', τότε άστο καλύτερα...
-
κάτι τελεύτεο αν θέλετε κοιτούσα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5369673/ το αμάξι είναι πολύ ωραίο και πολύ καλό νομίζω.. προς τη αυτή η τιμή? Σας ευχαριστώ όλους σας για την βοηθια σας!
-
Για κίνηση σε καρόδρομους γεμάτους λακούβες και χόμπια το ψάρεμα και το κυνήγι, καλό είναι. Ανταλλακτικά να δω που θα βρεις, ελάχιστα έχουν πουληθεί.
-
αν κατάλαβα καλά είναι δύσκολο αμάξι? το προτιμούν λίγοι άρα και τα ανταλακτικα του εινια σπάνια άρα ακριβά? Το συγκεκριμένο είναι αέριο μόλις τώρα το είδα...
-
Ο χρήστης παναγιώτης97 έγραψε:
αν κατάλαβα καλά είναι δύσκολο αμάξι? το προτιμούν λίγοι άρα και τα ανταλακτικα του εινια σπάνια άρα ακριβά? Το συγκεκριμένο είναι αέριο μόλις τώρα το είδα...Και μόνο το οτι βγήκε στην παραγωγή ήταν ένα μικρο θαύμα αφού μπορεί
να λέει Dodge αλλά έχουν μετάσχει διάφορες εταιρίες στην πραγμάτωση του.Ποιότητα κατασκευής μέτρια και σχετικά βενζινοβόρος 1.8λ με 150 γιαπωνέζοκορεατόαμερικανοθρεμμένα
άλογα.Καλό το σπορ αμαξάκι αλλά σε νησί παίζει να δεινοπαθήσεις.
Ford Fiesta 1.6 diesel, Fiat Bravo diesel και Yaris 1.4 diesel θα κοιτούσαν. -
Συμφνωνω μαζί σας αλλά δεν το θέλω το αυτοκίνητο για μέσα το νησί... Το θέλω για ταξιδάκια... Σε λίγο ευελπιστώ να είμαι φήτητης άρα θα πηγενοερχομαι... Αν ήθελα αμάξι για μέσα το νησί θα επερνα ένα auris . θέλω κάτι σπορ αλλά και συγχρωνος ταξιδιάρικο
-
Αυτο θες, βαλε κατι παραπανω, κανε ενα παζαρακι και τσιμπα το http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5198472/
αλλες επιλογες, fiesta 1.6 sport (πιο κοστοβορο αλλα και σπορτιφ), clio 1.2 tce και polo 1.2tsi
δεν υπαρχει λογος να πας σε κατι μεγαλυτερο ουτε τα πολλα αλογα σου χρειαζονται στην αρχη...
Τα opc αστα, δεν ειναι για νεο οδηγο και βγαζουν και προβληματα...
-
το συγεκριμενο seat αν ηταν 1600 θα το ειχα παρει ! πολυ ωραιο αμαξακι!!! Αναφερομουν στο opc corsa και οχι το opc astra Ευχαριστω!
-
Γιατί θες ντε και καλά 1600αρι;
-
είναι σαφώς πιο κιμπάρικο
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Δεδομένων των άλλων που κοιτάς, δε βγαίνεις εκτός χρημάτων με το C4, αλλά φίλε Crektis μη λέμε ότι είναι 'πολύ σπορ αμάξι', γιατί θα πέσουν να μας φάνε και θα έχουν και δίκιο.Ωραίος εξοπλισμός, άνετο από όλες τις απόψεις, αλλά σε ρυθμούς πάνω από 8/10 θα διαμαρτυρηθεί γιατί είναι ένα σβέλτο hatch και όχι ένα σπορ αμάξι, τουλάχιστον για τα δεδομένα της τελευταίας δεκαετίας που έχουμε πήξει (με την καλή έννοια) σε hot hatches.
@NickNT
Σόρρυ, δεν έκανα συγκεκριμένο, ότι εννοούσα σπορ εμφάνιση κυρίως και όχι επιδόσεις. Κατά τα άλλα, με όλα τα υπόλοιπα που γράφεις, νομίζω ότι ταιριάζει σε κάποιον που δεν ζητάει απόλυτα πράγματα. Πιστεύω ακόμη ότι είναι πολύ πιο κατάλληλο για μακρινά ταξίδια, ενώ έχει και περισσότερους χώρους από οποιοδήποτε supermini. Από την άλλη πλεύρα, θεωρώ ότι το σχέδιο της C4 I, είναι από τα πλέον διαχρονικά, καθώς έχει πανέμορφες γραμμές. Συν του ότι στις κορυφαίες εκδόσεις διαθέτει εξαιρετικό εξοπλισμό.Απ'ότι είδα, εσύ έχεις C4 1.6 thp σε άλλο θρεντ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί θες ντε και καλά 1600αρι;ο λόγος που θέλω 1600αρι ειναι διοτι το συγκεκριμενο ειναι 105 Ιππους και 1.200 cc . Μου φαινονται λιγα τα cc του για τους ιππους που βγαζει και ετσι αναρωτιεμαι αν θα ειναι ''ενταξει'' η μιχανη του και για το τι πιεσεις θα τραβαει....
-
μια ματια αν θελετε εδω : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4652488/ πως σας φαινετε?
-
Μια χαρά είναι το Fiesta.
Γιατί να μην είναι ok 105 ίπποι από 1200άρη τούρμπο; Το Corsa opc που έγγραφες έχει 192 από 1600 ακόμη μεγαλύερη αναλογία.
Νεο Αυτοκίνητο