- 

Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε ότι αφορά την παιδεία μου και την μόρφωση μου, η πιθανότητα να είσαι πιο μορφωμένος από έμενα στατιστικά είναι λιγότερο του 2%....
Εχω σκαλωσει με το 2% και γιατι οχι 1% π.χ.
98% confidence interval....ξεσκαλωσες τώρα?
By the way αστειευομαι έτσι ? Εγώ δεν σας παίρνω σοβαρά, ουτως η άλλως διασκέδαζε με οτι γραφεται. Αλλωστε μου θυμιζεται τον εαυτό μου όταν ήμουν 12 και φανταζομουν το σεξ....κάπως έτσι οι περισσότεροι φανταζεστε την αυτοκίνηση!!!!
Καλό απόγευμα! - 

Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Αλλωστε μου θυμιζεται τον εαυτό μου όταν ήμουν 12 και φανταζομουν το σεξ....κάπως έτσι οι περισσότεροι φανταζεστε την αυτοκίνηση!!!!
Καλό απόγευμα!Είναι λίγο λυπηρό που δεν έχεις αλλάξει ακόμα απο τότε.
Τουλάχιστον προσφέρεις απλόχερα γέλιο. - 

Επιθεωρηση...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
 - 

Κάθε φορά η ίδια παρειτσα.... Οι ίδιοι
 - 

Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αλλωστε μου θυμιζεται τον εαυτό μου όταν ήμουν 12 και φανταζομουν το σεξ....κάπως έτσι οι περισσότεροι φανταζεστε την αυτοκίνηση!!!!
Καλό απόγευμα!Είναι λίγο λυπηρό που δεν έχεις αλλάξει ακόμα απο τότε.
Τουλάχιστον προσφέρεις απλόχερα γέλιο.Απο τα 12 καμία εξέλιξη, ακόμα με ονειρωξεις του εχει μείνει ...
 - 

Ρε συ Bill33 εσύ είσαι σοβαρός άνθρωπος, Σβήσε οτι αηδία έχει γραφτεί παραπανω και ρίξε ενα ban σε ολους μας κάνα μήνα ....
 - 

Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ρε συ Bill33 εσύ είσαι σοβαρός άνθρωπος, Σβήσε οτι αηδία έχει γραφτεί παραπανω και ρίξε ενα ban σε ολους μας κάνα μήνα .... - 

**Λοιπον παίδες είναι καλοκαίρι κάνει ζέστη γράφετε μαλακίες έχετε τα προσωπικά σας προβλήματα το καταλάβαινω και εγώ βαριέμαι να κάνω διάσπαση γιατί νομίζω έχει και μερικά ποστ που είναι σχετικά με το θέμα αναμεσα στις αψιμαχίες σας αλλά κόφτε το. **
 - 

Ο χρήστης jetochi έγραψε:
Παιδια να επαναλαβω οτι δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις, δεν ειμαι ραλιστας. Δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει ολο αυτο το μισος για το αστρα παντως.Έχεις δίκιο, οι επιδόσεις είναι μόνο για τους ραλίστες! Όπως και να το κάνεις έχει άλλη χάρη το 'on/off' γκάζι, το να αγκομαχάς στις ανηφόρες, το να σκέφτεσαι να βάλεις έναν άνθρωπο παραπάνω μέσα, το να κλείνεις το aircondition για να μπορέσεις να κάνεις την προσπέραση
 - 

Φιλε jetochi, μια που γραφεις στο τιτλο και για την Giulietta, εχεις παει να την δεις ή την έχεις αποκλείσει;
 - 

Ο χρήστης jetochi έγραψε:
Ευχαριστω οσους πηραν μερος στη κουβεντα, απ'οτι φαινεται το θεμα δεν εχει να προσφερει κατι αλλο καθως παιζει πολυ τρολαρισμα, παρακληση να κλειδωθει το θεμα παρακαλω.φίλε sorry αλλά δεν έχεις καταλάβει που έμπλεξες...
εδώ μες στο φόρουμ οι μισοί γεννήθηκαν στην imola και οι άλλοι μισοί στο maranelo (όπως πλανητέρο) - 

Ο χρήστης dimitrioskosmas έγραψε:
Ευχαριστω οσους πηραν μερος στη κουβεντα, απ'οτι φαινεται το θεμα δεν εχει να προσφερει κατι αλλο καθως παιζει πολυ τρολαρισμα, παρακληση να κλειδωθει το θεμα παρακαλω.
φίλε sorry αλλά δεν έχεις καταλάβει που έμπλεξες...
εδώ μες στο φόρουμ οι μισοί γεννήθηκαν στην imola και οι άλλοι μισοί στο maranelo (όπως πλανητέρο):whatever
 - 

Άσχετο....στο πλανητερο έχει και γάμο τις πέστροφες!
Sent from my Z10 using Tapatalk
 - 

Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Άσχετο....στο πλανητερο έχει και γάμο τις πέστροφες!εισαι καλεσμένος?

Επιλογή Coupe, Astra GTC, Giulietta η κάποιο άλλο?