- 

Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το GTC που δείχνεις ΔΕΝ ειναι αυτο για το οποιο μιλαει το παιδι (μιλαει για μια πολυ πιο απλη εκδοση απ οτι εχω καταλαβει) . Και ναι εμενα το Γκολφ μου αρεσει , ειναι πιο νεο μοντέλο, ειναι πιο λειτουργικο.
Για βάλε μας την απλή έκδοση να δούμε τις διαφορές.
Όταν βέβαια απαντάς σε θέμα άλλου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι αρέσει σε μένα και σένα αλλά σε αυτό που έκανε το θέμα.
Ενα χρόνο νεότερο είναι το Golf.
Λειτουργικό?Δεν έχω σκοπό ύπαρξης την διαφωνία...άστρα λοιπόν...
 - 

Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Δεν είναι το Astra ή αντίστοιχα άλλα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας και της ιπποδύναμης για τέτοιου είδος οδήγηση.
Ποιός το λέει αυτό;
Αυτός που πραγματικά θέλει να νοιώσει τι σημαίνει πραγματική οδήγηση. Είτε οδηγώντας straight lines είτε σε μια ανάβαση-κατάβαση ενός βουνού. Αν πραγματικά εσυ πιστευεις οτι θα σου τα προσφέρει όλα αυτά ο καλύτερος ανταγωνιστής του Astra με 120-140 άλογα σε σχέση με ενα mini Gti στυλ 208 Gti, Corsa Opc κλπ. ή έστω αυτοκίνητο της ίδιας κατηγορίας και μεγαλύτερης ιπποδύναμης τότε πάω πάσο.
ειδικά το κόρσα οπς είναι για σεμινάριο...
 - 

Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν είναι το Astra ή αντίστοιχα άλλα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας και της ιπποδύναμης για τέτοιου είδος οδήγηση.
Ποιός το λέει αυτό;
Αυτός που πραγματικά θέλει να νοιώσει τι σημαίνει πραγματική οδήγηση. Είτε οδηγώντας straight lines είτε σε μια ανάβαση-κατάβαση ενός βουνού. Αν πραγματικά εσυ πιστευεις οτι θα σου τα προσφέρει όλα αυτά ο καλύτερος ανταγωνιστής του Astra με 120-140 άλογα σε σχέση με ενα mini Gti στυλ 208 Gti, Corsa Opc κλπ. ή έστω αυτοκίνητο της ίδιας κατηγορίας και μεγαλύτερης ιπποδύναμης τότε πάω πάσο.
Αστριφτα αυτά τα Opel τελικά στην Ελλάδα!!!
Ολοι οι χεράδες δεν μπορούν να τα στρίψουν. Απορώ κιόλας γιατί έχουν τιμόνι! Κανονικά θα έπρεπε να απαγορευθεί απο το νόμο να έχουν την δυνατότητα στριψίματος. Και εννοείται να αφαιρεθεί και το τιμόνι.
Οσο για το εξωτερικό έχει γίνει αυτό και το βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο.
Μετά απο αυτό πιστευω να αλλάξει κάτι και στην χώρα μας.
 - 

Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Το GTC που δείχνεις ΔΕΝ ειναι αυτο για το οποιο μιλαει το παιδι (μιλαει για μια πολυ πιο απλη εκδοση απ οτι εχω καταλαβει) . Και ναι εμενα το Γκολφ μου αρεσει , ειναι πιο νεο μοντέλο, ειναι πιο λειτουργικο.
Όταν βέβαια απαντάς σε θέμα άλλου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι αρέσει σε μένα και σένα αλλά σε αυτό που έκανε το θέμα.
Δεν θα μας βάλεις δηλαδή φώτο από το απλό να βρούμε τις διαφορές.
Κρίμα. - 

Ποιός το λέει αυτό;
Αστριφτα αυτά τα Opel τελικά στην Ελλάδα!!!
Ολοι οι χεράδες δεν μπορούν να τα στρίψουν. Απορώ κιόλας γιατί έχουν τιμόνι! Κανονικά θα έπρεπε να απαγορευθεί απο το νόμο να έχουν την δυνατότητα στριψίματος. Και εννοείται να αφαιρεθεί και το τιμόνι.
Οσο για το εξωτερικό έχει γίνει αυτό και το βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο.
Μετά απο αυτό πιστευω να αλλάξει κάτι και στην χώρα μας.
βρες κανέναν άλλο να τα πεις, εμένα ήταν στην λίστα μου όταν αγόραζα της κατηγορίας και το δοκίμασα εξονυχιστικά
για οπελ είναι καλό, ΟΜΩΣ, γενικά, δεν το λες και τρομετά ευχάριστο όταν είσαι στο θεωρητικό στοιχείο του
 - 

Εξηγησε μου σε παρακαλώ την διαδικασία της εξονυχιστικής δοκιμής που πραγματοποίησες.
Σίγουρα, εννοείται οτι δεν είναι τρομερά ευχάριστο! Τρομερά ευχάριστο είναι ενα Evo, μια Μ3, και ενα Φερραρικό.
Για τα λεφτά που κάνει όμως είναι πολύ ανώτερο απο τον μέσο όρο και το βίντεο που σου παρέθεσα δείχνουν τις δυνατότητες του!
Αλλο το να λες οτι ενα αμάξι δεν στρίβει και άλλο το να μην παραδέχεσαι οτι δεν μπορείς να το κάνεις να στρίψει.
Αν περιμένεις να στρίβει με την σκέψη τότε καλύτερα η κύρια ασχολία του 'χερά' να είναι car simulation στο PS4 παρά πραγματική οδήγηση. Και περισσότερη ευχαρίστηση θα λάβει και δεν θα του κοστίσει και καμιά έξοδος... - 

Κρίμα.Trolling mode on!
OK !

- 

Πάρε Renault να στρίβεις χωρίς να φοβάσαι, δες το Megane 3 και το Clio 4
 - 

Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Κρίμα.Trolling mode on!
OK !

Εψαξες πολύ να βρεις σχέδιο αντί για φώτο?
Και τελικά οι διαφορές είναι οι εξής τεράστιες:
Οι ζάντες! - 

Παιδια να επαναλαβω οτι δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις, δεν ειμαι ραλιστας. Δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει ολο αυτο το μισος για το αστρα παντως.
 - 

Δεν είναι Opel friendly forum.
 - 

Ο χρήστης jetochi έγραψε:
Παιδια να επαναλαβω οτι δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις, δεν ειμαι ραλιστας. Δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει ολο αυτο το μισος για το αστρα παντως.Τι τόλμησες και είπες μόλις τώρα? Δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και πώς θα πηγαίνεις τάπα στα Λιμανάκια???
Λοιπόν αρχίζουμε αυριο τα ταχύρυθμα μαθήματα πως να γίνεις ραλίστας σε 5 λεπτά! Βέβαια θεωρητικά όλα αυτά γιατί εκεί μόνο είμαστε καλοί.
Επειδή κανένας δεν κάνει κουμάντο στην τσέπη σου και στην τελική εσύ πρόκειται να το έχεις για X χρόνια, πας κάνεις ενα test drive και τα 2 αυτοκίνητα, τα επεξεργάζεσαι, βλέπεις ποιο σε κάνει να το θές πιο πολύ και μετά το αγοράζεις.
Οποιο και να επιλέξεις καλορίζικο.
 - 

Εξηγησε μου σε παρακαλώ την διαδικασία της εξονυχιστικής δοκιμής που πραγματοποίησες.
Σίγουρα, εννοείται οτι δεν είναι τρομερά ευχάριστο! Τρομερά ευχάριστο είναι ενα Evo, μια Μ3, και ενα Φερραρικό.
Για τα λεφτά που κάνει όμως είναι πολύ ανώτερο απο τον μέσο όρο και το βίντεο που σου παρέθεσα δείχνουν τις δυνατότητες του!
Αλλο το να λες οτι ενα αμάξι δεν στρίβει και άλλο το να μην παραδέχεσαι οτι δεν μπορείς να το κάνεις να στρίψει.
Αν περιμένεις να στρίβει με την σκέψη τότε καλύτερα η κύρια ασχολία του 'χερά' να είναι car simulation στο PS4 παρά πραγματική οδήγηση. Και περισσότερη ευχαρίστηση θα λάβει και δεν θα του κοστίσει και καμιά έξοδος...σε σχέση με το τότε κλιο, μιτο, ντιες3 (το κούπερ δεν το βάζω στην κουβέντα είναι σαν να κλέβω εκκλησία) είναι υποστροφικό, έχει μέτρια φρένα, μέτριο κιβώτιο και ένα μοτέρ που κυριαρχεί όλων και αυτό με τον τρόπο που κυριαρχούσε σε κατασκευές όπως το πούντο τζιτι ... σε όλα αυτά βάλε και την κιτς εμφάνιση και έχεις άλλο ένα λόγο απόρριψης
 - 

Αν θες πες μου και τον τρόπο οδήγησης και που το οδήγησες και έβγαλες τα τελικά συμπεράσματα. Οσο για την εμφάνιση του είναι αρκετά υποκειμενική. Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι άσχημο.
Σύγκριση με το cooper, καθώς και του cooper με τα υπόλοιπα που παρέθεσες δεν νομίζω οτι θα είχε νόημα. Επειδή μου διαφευγει η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας για το corsa opc και το cooper μήπως θα μπορούσες να την παραθέσεις μιας και είχες κάνει και έρευνα αγοράς? - 

Αν θες πες μου και τον τρόπο οδήγησης και που το οδήγησες και έβγαλες τα τελικά συμπεράσματα. Οσο για την εμφάνιση του είναι αρκετά υποκειμενική. Δεν γίνεται να αρέσει σε όλους χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι άσχημο.
Σύγκριση με το cooper, καθώς και του cooper με τα υπόλοιπα που παρέθεσες δεν νομίζω οτι θα είχε νόημα. Επειδή μου διαφευγει η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας για το corsa opc και το cooper μήπως θα μπορούσες να την παραθέσεις μιας και είχες κάνει και έρευνα αγοράς?μιλάω για το 09 και μπάτζετ 22-23... τότε αγόραζες κλιο ρς, μιτο 155, κορσα οπς και ελαφρώς μτχ κούπερ ς... τώρα οι αναλύσεις που θες δεν έχουν νόημα, οι αντιπροσωπίες είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμες να σου δώσουν 4τροχα για τεστ ντραιβ, τα οδηγάς όλα και βγάζει τα συμπεράσματα σου...
 - 

Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν σε ενα test drive της αντιπροσωπείας μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και πόσο μάλλλον αυτό που λένε αρκετοί οτι τα Opel δεν στρίβουν. Δεν είπα οτι είναι το απόλυτο όπλο για τις στροφές αλλά να βάζουμε ταμπελάκια σε πράγματα που δεν ισχύουν μας κάνει γραφικούς.
 - 

Κρίμα.Trolling mode on!
OK !

Εψαξες πολύ να βρεις σχέδιο αντί για φώτο?
Και τελικά οι διαφορές είναι οι εξής τεράστιες:
Οι ζάντες!Τα εχεις χαμένα...αυτό έiναι τo επίσημο aite
 - 

Ευτυχώς τα έχεις βρει εσύ για όλους μας.
Μετά λοιπόν και τις τεράστιες διαφορές που βλέπουμε, τις ζάντες δηλαδή, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
Φυσικά η φωτογραφία του φουλ εξοπλισμενου Golf που έβαλα δεν σε πείραξε.
Εκεί είναι ίδιο με το απλό φαίνεται. - 

Μάλλον Τράβας ζόρια γενικά....είπαμε άστρα the best !
 - 

Μάλλον αυτό θα είναι.
Γάτα είσαι. 

Επιλογή Coupe, Astra GTC, Giulietta η κάποιο άλλο?