Jun 21, 2014, 2:34 PM

Χιλιοειπωμενο ισως, απλα θα ηθελα την γνωμη σας για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα απο θεμα , χωρων , οδηγικης απολαυσης και καταναλωσης ...

Ειμαι μποροστα σε διλλημα και πρεπει αμεσα να παρω μια αποφαση γιατι θα χαθουν τα αυτοκινητα που εχω στοχευσει ...

BMW 116i Sportline με 17`αρια , με navi , auto 8G , και τον πιο πλουσιο εξοπλισμο που μπορει να εχει αυτο το αυτοκινητο , εκτος απο οροφη , αρχικης τιμης 34.000ευρω , στις 22.500 ευρω με 17κ χλμτρα του 2013

η

Volvo V40 T3 momentum 17`αρια , panorama και ενα αρκετα ικανοποιητικο επιπεδο εξοπλισμου (καμερα οπισθοποριας , city safety κτλ των Volvo) αρχικης τιμης 27.000 ευρω στα 18.500 ευρω με 10κ χλμτρα του 2013

????

Ποιο εχει το καλυτερο πορτμπαγκαζ εν τελει ? το αμαξι θα χρησιμοποιηθει και για ταξιδια με 4μελη οικογενεια ...
Ποιο εχει την καλυτερη/ευκολη μεταπωληση ? γενικα δεν τα κραταω χρονια πολλα , ισως σε 1-2 χρονια το δωσω
Ποιο εχει την καλυτερη καταναλωση σε γενικες γραμμες ?
Ποιο εχει την καλυτερη οδηγικη απολαυση ?

εχω διαβασει διθυραμβικα σχολια για το 8G/αυτοματο της 116i (και γενικα της νεας γενιας BMW) τοσο που με προκαλει να το οδηγησω ... δεν θελω να το προσπερασω σαν εμπειρια τοσο ευκολα ..

απο την αλλη το Volvo μου κανει 4000 euro saving , και δεν με αφηνει αδιαφορο σαν συνολο ...

τα φωτα σας Κυριοι ! (παρακαλω μονο για αυτα τα 2 , ειναι στοχευμενη η ερωτηση και η τελικη μου επιλογη)
ευχαριστω !