-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δεν αντισταθμίζεται παίδες,ότι και να λέμε..
Πισωκίνητο επιπέδου GT86, που δεν το λες και αργό συν τις απερίγραπτες άλλες χάρες του ,** στην αναφορά του 'οδηγώ και χαίρομαι παντού και πάντα' δεν αντισταθμιζεται αό κανένα προσθιοκίνητο**
Ακόμη και από το RCZ και τα καταπληκτικά RS της Renault. Και ας του ρίχνουν στ'αυτιά υπό αρκετές συνθήκες!Ο Γρηγόρης το ανέλυσε πολύ ωραία πιο πάνω ...
εγω δεν θα το ελεγα αυτο.Ενδιαφερον βρισκω σε οποιοδηποτε αυτοκινητο ανεξαρτητως ποιες ροδες δινουν την κινηση,που μπορει να εκτελει σωστα τις εντολες,προειδοποιει,εχει αισθηση.
-
otan εχει περασει απο τα χερια σου εστω και ΕΝΑ καλο μπροσθιοκινητο σωστα στημενο χατς
μετα παύει να εχει νοημα η μπροστινη κινηση. ειναι ελαχιστες και αδιαφορες κ οι παραπανω εμπειριες
που θα εχεις απο οτιδηποτε αλλο μπροσθιοκινητο και να οδηγησεις υστερα.αν λοιπον οδηγουσες π.χ 106 ραλλυ και σου λενε να παρεις το rcz ή το megane γιατι στριβουν φανταστικα και θα σε πορωσουν πρεπει να εισαι διανοητικα καθυστερημενος για να τους πιστεψεις.
αν οδηγουσες πολο παω πασο. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Ενδιαφέρουσα άποψη.I know, I am full of surprises. Μεταξύ των δύο βέβαια εγώ το Τουοτα θα αγόραζα.
Sent from Corsair's brick
-
Υπαρχει κι εκεινο το RCZ R βεβαια αν θελησουμε να το χοντρυνουμε...
-
Προσθιοκίνητη παπάντζα κι εκείνο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ενδιαφέρουσα άποψη.
I know, I am full of surprises. Μεταξύ των δύο βέβαια εγώ το Τουοτα θα αγόραζα.
Εγω το Subaru..
-
Ιδια μοτέρια φοράνε μεταξύ τους; (Subaru - Toyota)
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν αντισταθμίζεται παίδες,ότι και να λέμε...
εγω δεν θα το ελεγα αυτο.Ενδιαφερον βρισκω σε οποιοδηποτε αυτοκινητο ανεξαρτητως ποιες ροδες δινουν την κινηση,που μπορει να εκτελει σωστα τις εντολες,προειδοποιει,εχει αισθηση.
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάπως αναλυτικότερα τον αφορισμό μου..
Θεωρώ πως τα προσθιοκίνητα έχουν, από ένα σημείο και κάτω, μία κάπως μονοδιάστατη συμπεριφορά έναντι των καλών πισωκίνητων, τα οποία μπορούν να οδηγηθούν διασκεδαστικά και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα, αλλά και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους..
Από ένα σημείο και πάνω πάλι (πολύ - πολύ πάνω βέβαια), είναι μάλλον πιο άτσαλα και λιγότερο εύκολα διορθώσιμα έναντι των πισωκινήτων.Με λίγα λόγια και μιλώντας προσωπικά, αυτοκίνητα σαν τα RS, τα ST, το RCZ θεωρώ ότι πρέπει να πιεστούν πολύ, σε επίπεδα πού εμένα τουλάχιστον με ξεπερνάνε, προκειμένου να αποφέρουν τη συγκίνηση που υπόσχονται ή αν θέλεις, να προσφέρουν συγκίνηση ανώτερη ενός 205 ή 106 GTI αναλογικά, παραφράζων και τον pskarm.
Κάτι τέτοιο με το καλό πισωκίνητο δεν είναι αναγκαίο, μπορείς και με λιγότερα χιλιόμετρα να δοκιμάσεις, να ισορροπήσεις, να παίξεις...Έτσι πιστεύω τουλάχιστον και ξαναλέγω πώς δεν ομιλώ για καταστάσεις με το χρονόμετρο στο χέρι...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ιδια μοτέρια φοράνε μεταξύ τους; (Subaru - Toyota)Ναι
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
α εχεις προβλημα με την κατανόηση δλδ
κριμα, γιατι αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις πολλες πηγες που λενε οτι ειναι ο ιδιος κινητηραςΑν τα πας τόσο καλά με την κατανόηση κειμένου, πιάσε διάβασε το link που έδωσες.
Ειδάλλως, πάρε μια 116 και πήγαινε σε αντιπροσωπεία PSA και ψάχνε τους κοινούς κωδικούς-εξαρτήματα.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Δεν αντισταθμίζεται παίδες,ότι και να λέμε...
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάπως αναλυτικότερα τον αφορισμό μου..
Θεωρώ πως τα προσθιοκίνητα έχουν, από ένα σημείο και κάτω, μία κάπως μονοδιάστατη συμπεριφορά έναντι των καλών πισωκίνητων, τα οποία μπορούν να οδηγηθούν διασκεδαστικά και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα, αλλά και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους..
Από ένα σημείο και πάνω πάλι (πολύ - πολύ πάνω βέβαια), είναι μάλλον πιο άτσαλα και λιγότερο εύκολα διορθώσιμα έναντι των πισωκινήτων.Με λίγα λόγια και μιλώντας προσωπικά, αυτοκίνητα σαν τα RS, τα ST, το RCZ θεωρώ ότι πρέπει να πιεστούν πολύ, σε επίπεδα πού εμένα τουλάχιστον με ξεπερνάνε, προκειμένου να αποφέρουν τη συγκίνηση που υπόσχονται ή αν θέλεις, να προσφέρουν συγκίνηση ανώτερη ενός 205 ή 106 GTI αναλογικά, παραφράζων και τον pskarm.
Κάτι τέτοιο με το καλό πισωκίνητο δεν είναι αναγκαίο, μπορείς και με λιγότερα χιλιόμετρα να δοκιμάσεις, να ισορροπήσεις, να παίξεις...Έτσι πιστεύω τουλάχιστον και ξαναλέγω πώς δεν ομιλώ για καταστάσεις με το χρονόμετρο στο χέρι...
Αγαπώ την πίσω κίνηση αλλά κι ένα προσθιοκίνητο έχει πολλά να σου πει. Υπάρχουν υπερστροφικα προσθιοκίνητο (στην τιμονιά και στο άσε προφανώς) τα οποία βγάζουν γέλιο. Το αυτό ισχύει και στο πηγαίνοντας με γραμμές. Βέβαια σαν ένα καλό πισωκίνητο, δεν έχει. Όμως δεν είναι πάντα ένα πισωκίνητο καλύτερο από ένα προσθιοκίνητο. C Class vs 159 πχ...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
α εχεις προβλημα με την κατανόηση δλδ
κριμα, γιατι αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις πολλες πηγες που λενε οτι ειναι ο ιδιος κινητηραςΑν τα πας τόσο καλά με την κατανόηση κειμένου, πιάσε διάβασε το link που έδωσες.
Ειδάλλως, πάρε μια 116 και πήγαινε σε αντιπροσωπεία PSA και ψάχνε τους κοινούς κωδικούς-εξαρτήματα.
ε πες το μας οτι εισαι εντελως ασχετος με το αντικείμενο
και το mini εχει τον ιδιο κινητηρα αλλά εχει διαφορετικους κωδικους απο psa και διαφορετικους απο bmw
αντε πες μας την επομενη εξυπναδα τωρα.... -
Έχεις δίκιο.
Όταν μάθεις να διαβάζεις τα link που ο ίδιος δίνεις, ξαναμιλάμε.
-
τι εχει το λινκ ?
δε μας λες κι εμας? -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
τι εχει το λινκ ?
δε μας λες κι εμας?Virus και φοβάμαι να το ανοίξω!
-
In 2010 Peugeot released 1.6 THP engine (EP6CDTX[6]) with 200 hp at 5500 RPM, maximum torque 275 @ 1700 RPM. It featured direct injection, twin-scroll turbocharger and variable valve lift.
Applications:
2010–present Peugeot RCZ
2010–present Peugeot 308 GTi
2010–present Citroën DS4
2012–present Peugeot 208 GTiApplications:[9] 75 kW version
2012–present F20 114i
100 kW version2011–present F20 116i
2012–present F30 316i
125 kW version2011–present F20 118i
2012–present F30 320i EfficientDynamics Edition
2014-present BMW F25 X3 sDrive20i Turkish MarketΑπό το παραπάνω link
-
αρα, ειναι ο ιδιος κινητήρας ή δεν ειναι?
-
ase που κατι μαλακες ακομα τον βγαζουν κινητηρα της χρονιας στα 1.6
http://www.ukipme.com/engineoftheyear/results.php?id=14ντροπη οι ασχετοι.
αλλα ειπαμε η bmw δεν εβγαζε τουρμπο ποτε πριν κλπ κλπ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ιδια μοτέρια φοράνε μεταξύ τους; (Subaru - Toyota)ναι. απλα προτιμω τις μικρες εμφανισιακες διαφορες του subaru, το πιο 'exclusive 'σημα' ,ok , και ΚΥΡΙΩΣ το μπλε της subaru..
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ase που κατι μαλακες ακομα τον βγαζουν κινητηρα της χρονιας στα 1.6
http://www.ukipme.com/engineoftheyear/results.php?id=14ντροπη οι ασχετοι.
αλλα ειπαμε η bmw δεν εβγαζε τουρμπο ποτε πριν κλπ κλπ
Αλλά μεταξύ μας, όσο συμπαθές μοτέρ κι αν είναι, δε θα έλεγα ότι είναι καλύτερο από τα άλλα που είδα στη λίστα - να είμαστε και λίγο ειλικρινείς δηλαδή.
Peugeot RCZ vs Toyota GT86