-
Angel, συγγνώμη για το άσχετο της παρέμβασης, αλλά αυτά που γράφεις τα πιστεύεις ή απλώς έχεις μπει σε μια εγωιστική διαδικασία κόντρας και προκειμένου να βγεις από πάνω, είσαι ικανός να γράψεις το οτιδήποτε;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Την επιλογή δεν την είχα,και αν την είχα,πάλι όχι θα έλεγα.
Άρα λόγια του αέρα.
Από εκεί πέρα είπαμε. Άλλοι σκίζονται για να σπουδάσουν αλλά εσύ το θεωρείς αυτονόητο.Γενικά η ζήλεια δεν είναι καλό πράγμα.
Άνθρωπέ μου,το ότι δεν είχα την ευκαιρία σημαίνει ότι απαγορεύεται να έχω άποψη ή ότι η άποψή μου είναι για τα σκουπίδια; Ίσα ίσα που αν είχα κάνει και εγώ το ίδιο, τότε θα ήταν υποκριτικό να βγαίνω και να λέω ό,τι λέω. Δεν μεγάλωσα σε φτωχή οικογένεια,θα μπορούσα να έχω παραπάνω ανέσεις απο όσες είχα,απλά μετά απο μια ηλικία κατάλαβα πως πρέπει να σέβομαι τον κόπο του άλλου,και να είμαι εγκρατής. Για να πιστεύει κάποιος σε κάτι τέτοιο,πρέπει να έχει αρνηθεί αποκλειστικά και μόνο Porsche,Ferrari και διαμέρισμα στο Λονδίνο,για να μη λέει λόγια του αέρα; Τότε ο μισός κόσμος λόγια του αέρα λέει.
Όσοι σκίζονται για να σπουδάσουν,καλά κάνουν και δεν το θεωρώ αυτονόητο. Εκεί όμως,αν τις σπουδές μου τις πληρώσουν οι γονείς μου,το δέχομαι.Και ξέρεις γιατί; Γιατί οι σπουδές μου γίνονται με σκοπό να έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω ο ίδιος πρώτα την επιβίωσή μου,και μετά ένα καλό βιοτικό επίπεδο. Μου παρέχουν τα εφόδια ώστε να χρηματοδοτήσω εγώ το γούστο μου,όταν μου δίνουν δώρο την Porsche,τα γούστα μου είναι πληρωμένα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά,πάω πάσο.
Αλλά φταίει η ζήλια βλέπεις,το όνειρο κάθε ανθρώπου είναι η Porsche,η Μύκονος και το Armani. Aυτά μας φάγανε στην Ελλάδα,αυτά έχουν πάει κατα διαόλου τις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες.Και το χειρότερο,είναι πως κανείς δεν θέλει να ακούσει την αντίθετη άποψη,αλλά κοτσάρει στον άλλο την ταμπέλα του πικραμένου και αποτυχημένου , και καθάρισε γρήγορα χωρίς να ιδρώσει και πολύ.
Over & out
-
14 σελίδες και 3 τόπικ 'απαντήσεις'
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Angel, συγγνώμη για το άσχετο της παρέμβασης, αλλά αυτά που γράφεις τα πιστεύεις ή απλώς έχεις μπει σε μια εγωιστική διαδικασία κόντρας και προκειμένου να βγεις από πάνω, είσαι ικανός να γράψεις το οτιδήποτε;Σε κάθε αντιστοιχο θέμα θα εμφανιστει κάποιος που θα λέει για τα κακομαθημενα που τρώνε τα λεφτά του μπαμπά, για την κοινωνία και που πάει και πως αυτός όταν ήταν μικρός ήταν τυχερός που είχε ενα Zastava και φυσικά πως άλλοι δουλεύουν μια ζωη για κάτι τέτοιο αλλά ποτέ δεν το έχουν.
Guess what ομως. Κανείς δεν νοιάζεται. Δεν είναι θέμα για φιλοσοφικές αναζητήσεις. Όποιος θέλει ανοίγει στον αντίλογο ενα και συζηταει όσο θέλει. Και εγώ μπορεί να πιστεύω πως στα 18 πρέπει να φεύγεις απο το σπίτι και να γίνεσαι ανεξάρτητος αλλά και πάλι κανείς δεν νοιάζεται και σίγουρα δεν θα πηγαίνω σε άσχετα θέματα να το λέω.
Φυσικά κάθε φορά αυτός που θα βγει να πει αυτά την ίδια στιγμή θα θεωρεί κάτι άλλο αυτονόητο όπως εδώ τις σπουδές που μπορεί και να κοστίσει παραπάνω απο ενα τέτοιο αμάξι.Βέβαια αν είχε αγοράσει ενα τέρμα εξοπλισμενο Α3 που φτάνει ενα 50αρι κανείς δεν θα νοιαζόταν.
-
Εμένα ο daddy όταν ήμου φοιτητής μου πήρε μτχ σκαθάρι από τον ΟΔΔΥ. Ήταν άνεση, ήταν πολυτέλεια σε σχέση με το ποδαράτο. Δεν είπα όχι, ο πατέρας μου δε ζορίστηκε αλλά ήθελε να μου το προσφέρει όπως κάθε πατέρας προσπαθεί να προσφέρει σπίτι, φαΐ, διακοπές κλπ κλπ.
Το αντίστοιχο σκαθάρι για κάποιον άλλον είναι μτχ σπορ αυτοκίνητο των 30.000. Και για άλλους αυτό δεν κάνει και το αντίστοιχο πρώτο αυτοκίνητο είναι πχ Bentley...
Και λοιπόν, αν ο κάθε πατέρας δεν ξεπουλιέται για να πάρει το παιδί του ό,τι θεωρεί αυτός κατάλληλο αυτοκίνητο τι σημασία έχει;
Επειδή για μένα η Bentley είναι άπιαστο όνειρο δεν σημαίνει ότι είναι για όλους. Ούτε ότι όλοι όσοι την παίρνουν ζορίζονται για να την πάρουν για να κάνουν επίδειξη... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εμένα ο daddy όταν ήμου φοιτητής μου πήρε μτχ σκαθάρι από τον ΟΔΔΥ. Ήταν άνεση, ήταν πολυτέλεια σε σχέση με το ποδαράτο. Δεν είπα όχι, ο πατέρας μου δε ζορίστηκε αλλά ήθελε να μου το προσφέρει όπως κάθε πατέρας προσπαθεί να προσφέρει σπίτι, φαΐ, διακοπές κλπ κλπ.
Το αντίστοιχο σκαθάρι για κάποιον άλλον είναι μτχ σπορ αυτοκίνητο των 30.000. Και για άλλους αυτό δεν κάνει και το αντίστοιχο πρώτο αυτοκίνητο είναι πχ Bentley...
Και λοιπόν, αν ο κάθε πατέρας δεν ξεπουλιέται για να πάρει το παιδί του ό,τι θεωρεί αυτός κατάλληλο αυτοκίνητο τι σημασία έχει;
Επειδή για μένα η Bentley είναι άπιαστο όνειρο δεν σημαίνει ότι είναι για όλους. Ούτε ότι όλοι όσοι την παίρνουν ζορίζονται για να την πάρουν για να κάνουν επίδειξη...Maybach
-
Παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα. Βρέθηκε απάντηση στον προβληματισμό.
Δηλαδή η Πωλίνα θα οδηγάει Corvette Tuned by Hennessey 700 Ps και εμείς όχι?
Καλορίζικη.Και σε ωραίο κίτρινο χρωματάκι που θα περνά απαρατήρητη.Αλλιώς έχουμε και σε κοκκινάκι ξεσκέπαστο.
-
29 4tforum members βαρανε το πουλι τους στο πληκτρολογιο.
-
Σιγά το τσόλι.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Σιγά το τσόλι.Δε το 'ζμπρωχνες ;;
-
Δεν μου τα λέει καθόλου η συγκεκριμένη, indeed.
-
Βγάλτε τον πόνο σας παιδιά,να πάμε αλαφρωμένοι στην κάλπη την Κυριακή.Πολύ πόνος,πολύ πόνος!
Η κόρη παίρνει δίπλωμα….