-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θέλοντας κ μη γίνεσαι 'κάποιος'... Έστω κ στην Ελλάδα του τίποτα...
.
Αν είσαι τίποτα στην ελλαδα, τίποτα είσαι και στο εξωτερικό, πάμε παρακάτω
δυστυχώς στην Ελλάδα το τίποτα επιπλέει αρχηγέ σαν την ραδακου.
-
Άμα έχει τα χρήματα να το αγοράσει και να το συντηρήσει,ας το πάρει,αν και προσωπικά,θα ντρεπόμουν 18 χρονών παιδί να έχω με τα λεφτά του μπαμπά και χωρίς να έχω κουνήσει το δαχτυλάκι μου κάτι που άνθρωποι που σκίζονται στη δουλειά δε θα μπορέσουν ποτέ να έχουν.Αν τα έβγαζα μόνος μου,με γειά μου με χαρά μου.
Εγώ δεν νομίζω πως χρειάζεται 400 ίππους και τόσα κυβικά,εκτός πιά αν της αρέσει τόσο πολύ η γρήγορη οδήγηση και έχει σοβαρή εμπειρία (γιατί οδηγός που χτές έμαδε να οδηγεί,και σήμερα βγήκε στο δρόμο με 400 ίππους δεν είναι και ό,τι καλύτερο...).
Εντωμεταξύ,εδώ φαίνεται και ο παραλογισμός του κράτους: 18 χρονών μπορεί ο καθένας με 2 εβδομάδες μαθήματα να βγεί στους δρόμους και με 600 ίππους,αλλά οι πάνω απο 15 ίπποι σε δίκυκλο θεωρούνται απαράδεκτοι αν δεν είσαι 20 χρόνων
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θέλοντας κ μη γίνεσαι 'κάποιος'... Έστω κ στην Ελλάδα του τίποτα...
.
Αν είσαι τίποτα στην ελλαδα, τίποτα είσαι και στο εξωτερικό, πάμε παρακάτω
Σε όλο τον κόσμο γίνεσαι κάποιος με ένα ακριβό αυτοκίνητο, οι συνάδελφοι του PeterPan αγοράζουν τις Porsche cabrio για καλύτερη ενεργητική ασφάλεια δηλαδή;
Παντού, ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δείξεις κάποιος, είναι ένα ακριβό αμάξι... Είτε στην Ελλάδα του... τίποτε, είτε στην Über Alles Γερμανία των... 'θαυμάτων'! -
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Άμα έχει τα χρήματα να το αγοράσει και να το συντηρήσει,ας το πάρει,αν και προσωπικά,θα ντρεπόμουν 18 χρονών παιδί να έχω με τα λεφτά του μπαμπά και χωρίς να έχω κουνήσει το δαχτυλάκι μου κάτι που άνθρωποι που σκίζονται στη δουλειά δε θα μπορέσουν ποτέ να έχουν.Αν τα έβγαζα μόνος μου,με γειά μου με χαρά μου.Υποθέτω στα 18α γενεθλια έφυγες απο το σπίτι και έγινες ανεξάρτητος?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Άμα έχει τα χρήματα να το αγοράσει και να το συντηρήσει,ας το πάρει,αν και προσωπικά,θα ντρεπόμουν 18 χρονών παιδί να έχω με τα λεφτά του μπαμπά και χωρίς να έχω κουνήσει το δαχτυλάκι μου κάτι που άνθρωποι που σκίζονται στη δουλειά δε θα μπορέσουν ποτέ να έχουν.Αν τα έβγαζα μόνος μου,με γειά μου με χαρά μου.
Υποθέτω στα 18α γενεθλια έφυγες απο το σπίτι και έγινες ανεξάρτητος?
Δίκιο έχει, εγώ που μου το αγόρασε ο daddy δεν έχω σταυρώσει γκόμενα με δαύτο, άσε που το έχω ρίξει και στα ψυχοφάρμακα...
-
.Αν τα έβγαζα μόνος μου,με γειά μου με χαρά μου.
εγω παντως ναι, και τωρα στα 35 μου ανακαλυψα αυτο το τοπικο. παρτε και μια selfie
http://worldnewsdailyreport.com/china-m ... derground/ -
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
.................Εντωμεταξύ,εδώ φαίνεται και ο παραλογισμός του κράτους: 18 χρονών μπορεί ο καθένας με 2 εβδομάδες μαθήματα να βγεί στους δρόμους και με 600 ίππους,αλλά οι πάνω απο 15 ίπποι σε δίκυκλο θεωρούνται απαράδεκτοι αν δεν είσαι 20 χρόνων
Πόσοι 18χρονοι κυκλοφορούν με τέρατα 500-600 αλόγων και πόσοι 16χρονοι με 650ρες-750ρες-1000ρες μηχανές. Ακόμα και μια μηχανή με 70 άλογα έχει περισσότερο γκάζι από τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Σε συνδυασμό με τα μυαλά στα κάγκελα του πριζωμένου πιτσιρικά το κακό δεν αργεί να γίνει. Ακόμα και με φτιαγμένα παπιά πάνε χωρίς αύριο και σκοτώνονται. Αν είχα πάρει μεγάλη μηχανή στα 18 δεν ξέρω αν θα έγραφα εδώ σήμερα, ευγνωμονώ τον πατέρα που με απειλούσε ότι θα την έκαιγε αν την έβρισκε στο γκαράζ.
-
Παντως στην Ιταλια υπαρχει νομος που δεν επιτρεπει σε νεους την οδηγηση αυτοκινητων που εχουν λογο ισχυος/βαρους πανω απο ενα οριο. Το δε οριο ειναι αρκετα χαμηλο.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Θυμάμαι που είχα διαβάσει παλιά αυτό. Να έχει αλλάξει μετά από τόσα χρόνια άραγε;
-
Δηλαδή είναι το ίδιο να μου παρέχουν οι γονείς μου στέγη και τα απαραίτητα για μια φυσιολογική ζωή,και το ίδιο να σκάνε 30 χιλιάρικα για να είναι το πρώτο αυτοκίνητο cabrio 400 ίππων ε; Σοβαρά μιλάς τώρα;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δίκιο έχει, εγώ που μου το αγόρασε ο daddy δεν έχω σταυρώσει γκόμενα με δαύτο, άσε που το έχω ρίξει και στα ψυχοφάρμακα...
Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πείς...
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
.................Εντωμεταξύ,εδώ φαίνεται και ο παραλογισμός του κράτους: 18 χρονών μπορεί ο καθένας με 2 εβδομάδες μαθήματα να βγεί στους δρόμους και με 600 ίππους,αλλά οι πάνω απο 15 ίπποι σε δίκυκλο θεωρούνται απαράδεκτοι αν δεν είσαι 20 χρόνων
Πόσοι 18χρονοι κυκλοφορούν με τέρατα 500-600 αλόγων και πόσοι 16χρονοι με 650ρες-750ρες-1000ρες μηχανές. Ακόμα και μια μηχανή με 70 άλογα έχει περισσότερο γκάζι από τα περισσότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Σε συνδυασμό με τα μυαλά στα κάγκελα του πριζωμένου πιτσιρικά το κακό δεν αργεί να γίνει. Ακόμα και με φτιαγμένα παπιά πάνε χωρίς αύριο και σκοτώνονται. Αν είχα πάρει μεγάλη μηχανή στα 18 δεν ξέρω αν θα έγραφα εδώ σήμερα, ευγνωμονώ τον πατέρα που με απειλούσε ότι θα την έκαιγε αν την έβρισκε στο γκαράζ.
Εγώ δεν λέω να φτάσουμε στην υπερβολή του παρελθόντος,με το απεριόριστο απ'τα 18. Αλλά να πάρει ο διάολος,όχι και 15 ίπποι περιορισμός ρε παιδιά! Εγώ δηλαδή μπορεί να είμαι φοιτητής και να θέλω να πηγαίνω στη σχολή με τη μηχανή μου,γιατί δηλαδή να μη μπορώ να κάνω τη δουλειά μου,και να πρέπει να ταλαιπωρώ και τον εαυτό μου και τη μηχανή; Οι 33 ίπποι και τα 250 πριν δηλαδή είναι υπερβολή για έναν άνθρωπο 18 ετών;
-
Και για εναν 40ρη και για μια γιαγια 70χρονη και για εναν 30αρη ειναι υπερβολικα εαν το μυαλο τους ειναι αλοιφη!
Ολα ειναι σχετικα. Υπαρχουν ατομα που απο το ποδηλατο ξεκινησαν με 600αρι naked, υπαρχουν ατομα που πηραν σβαρνα τα 50/125/250/400/600/1000 και παλι ειναι δημοσιοι κινδυνοι...
Οτι και αν οδηγας εαν δεν εχεις αντιληψη, η ασφαλεια φευγει απο το παραθυρο.
-
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Δηλαδή είναι το ίδιο να μου παρέχουν οι γονείς μου στέγη και τα απαραίτητα για μια φυσιολογική ζωή,και το ίδιο να σκάνε 30 χιλιάρικα για να είναι το πρώτο αυτοκίνητο cabrio 400 ίππων ε; Σοβαρά μιλάς τώρα;
Αλλοι σκιζονται για να έχουν αυτά που εσύ θεωρείς απαραίτητα και αυτονοητα όποτε ναι το ίδιο είναι.
Το οτι εσύ θέλησες για τους δικούς σου λόγους να βάλεις το όριο στο ακριβό αμάξι δεν λέει κάτι.
Αλήθεια σου έδωσαν την επιλογή να σου πάρουν τέτοιο αμάξι και αρμηθηκες?
Μήπως όσοι έχουν λεφτά πρέπει να αγοράζουν φθηνό αμάξι για να μη νιώθουν κάποιοι άσχημα? -
Αλλοι σκιζονται για να έχουν αυτά που εσύ θεωρείς απαραίτητα και αυτονοητα όποτε ναι το ίδιο είναι.
Το οτι εσύ θέλησες για τους δικούς σου λόγους να βάλεις το όριο στο ακριβό αμάξι δεν λέει κάτι.
Αλήθεια σου έδωσαν την επιλογή να σου πάρουν τέτοιο αμάξι και αρμηθηκες?
Μήπως όσοι έχουν λεφτά πρέπει να αγοράζουν φθηνό αμάξι για να μη νιώθουν κάποιοι άσχημα?Δεν ξέρω σε ποιά κοινωνία θεωρείται το ίδιο απαραίτητη η Porsche 911 με την στέγη,την εκπαίδευση, και το βασικό βιωτικό επίπεδο που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη ελληνική οικογένεια,αυτή η κοινωνία όμως πάει κατα διαόλου. Δεν θα κάθομαι να εξηγώ τώρα τα αυτονόητα,όποιος έχει ανάγκη την Porsche στα 18 για να ζήσει τη ζωή του,να δώ τι θα κάνει στα 30 του,ή άμα η ζωή του γυρίσει την πλάτη και δεν μπορεί να έχει πλέον τέτοιες ανέσεις.
Την επιλογή δεν την είχα,και αν την είχα,πάλι όχι θα έλεγα. Έχω μάθει να αποκτώ πράγματα με την αξία και την εργασία μου,και όχι εκμεταλλευόμενος τον κόπο του άλλου. Και να σου πώ κάτι,θα έλεγα στον πατέρα μου να μου πληρώσει τις σπουδές μου,για να έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το μέλλον μου. Να του πώ να μου πληρώσει τα γούστα μου όμως (και τί γούστα!), δε θα του το πώ. Κάπως έτσι κακόμαθε ο κόσμος και δε μπορεί να κάνει βήμα χωρίς το iPhone,χωρίς τη Mercedes,χωρίς Louis Vuitton και lifestyle. Η δικιά μου η ιδεολογία,είναι πως το γούστο σου και την άνεσή σου,τη χρηματοδοτείς μόνος σου,και δε βάζεις τους άλλους να το κάνουν. Δεν υποχρεώνω κανέναν να τη δεχτεί άμα δε του αρέσει.
Όποιος έχει λεφτά και τα έβγαλε τίμια,ας πάρει και Pagani. Τα δούλεψες,σε παραδέχομαι,κάν'τα ότι θές. Δεν είμαι απο αυτούς που βλέπουν στο δρόμο Porsche και σκέφτονται 'κοίτα το λαμόγιο'. Όταν βλέπω όμως παιδάκια 20 χρονών με τη Bentley,εκεί στραβώνω άσχημα.
-
Μήπως όσοι έχουν λεφτά πρέπει να αγοράζουν φθηνό αμάξι για να μη νιώθουν κάποιοι άσχημα?και για να μην τους...πυροβολησουν σε κανα φαναρι
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Και για εναν 40ρη και για μια γιαγια 70χρονη και για εναν 30αρη ειναι υπερβολικα εαν το μυαλο τους ειναι αλοιφη!Ολα ειναι σχετικα. Υπαρχουν ατομα που απο το ποδηλατο ξεκινησαν με 600αρι naked, υπαρχουν ατομα που πηραν σβαρνα τα 50/125/250/400/600/1000 και παλι ειναι δημοσιοι κινδυνοι...
Οτι και αν οδηγας εαν δεν εχεις αντιληψη, η ασφαλεια φευγει απο το παραθυρο.
Σωστά. Ο κανόνας όμως είναι ότι ο 18χρονος δεν έχει την εγκράτεια και εμπειρία κάποιου που καβαλάει μηχανές 10-20 χρόνια. Δεν μιλάω για οδηγικές ικανότητες, εκεί μπορεί ο πιτσιρικάς να είναι καλύτερος. Είναι απόλυτα λογικό ένας στερημένος από γκάζια που κυκλοφορούσε με παπί όταν καβαλήσει κάτι δυνατό να παρασυρθεί. Είναι σαν να δώσεις σε κάποιον που κυκλοφορούσε μέχρι χτες με panda μια ferrari. Άλλοι το διαχειρίζονται ψύχραιμα και ώριμα και άλλοι του δίνουν και καταλαβαίνει αγνοώντας πολλές φορές όλους τους εξωγενείς παράγοντες (υπόλοιποι οδηγοί, ποιότητα ασφάλτου, πυκνοκατοικημένες περιοχές κλπ).
-
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Εντωμεταξύ,εδώ φαίνεται και ο παραλογισμός του κράτους: 18 χρονών μπορεί ο καθένας με 2 εβδομάδες μαθήματα να βγεί στους δρόμους και με 600 ίππους,αλλά οι πάνω απο 15 ίπποι σε δίκυκλο θεωρούνται απαράδεκτοι αν δεν είσαι 20 χρόνωνΌπως τα λέει ο mrclouzo παραπάνω.
Να βγουν στο δρόμο με αυτοκίνητο 600 ίππων επιτρέπεται... αλλά ευτυχώς ελάχιστοι μπορούν να αγοράσουν κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως, με 2500 ευρώ μπορείς να αγοράσεις hayabusa του '99-'00 και να πιάνεις 300ρες όποτε γουστάρεις.
Καταλαβαίνεις για τι ποσοστά μιλαμε στη μια και την άλλη περίπτωση και πόσο ελκυστικό είναι το φτηνό γκάζι στους
καυλωμένους πιτσιρικάδες. -
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Την επιλογή δεν την είχα,και αν την είχα,πάλι όχι θα έλεγα.
Άρα λόγια του αέρα.
Από εκεί πέρα είπαμε. Άλλοι σκίζονται για να σπουδάσουν αλλά εσύ το θεωρείς αυτονόητο.Γενικά η ζήλεια δεν είναι καλό πράγμα.
-
Ο χρήστης RFVC έγραψε:
Την επιλογή δεν την είχα,και αν την είχα,πάλι όχι θα έλεγα.
Άρα λόγια του αέρα.
Από εκεί πέρα είπαμε. Άλλοι σκίζονται για να σπουδάσουν αλλά εσύ το θεωρείς αυτονόητο.Γενικά η ζήλεια δεν είναι καλό πράγμα.
Η κόρη παίρνει δίπλωμα….