Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Την επιλογή δεν την είχα,και αν την είχα,πάλι όχι θα έλεγα.
Άρα λόγια του αέρα.
Από εκεί πέρα είπαμε. Άλλοι σκίζονται για να σπουδάσουν αλλά εσύ το θεωρείς αυτονόητο.
Γενικά η ζήλεια δεν είναι καλό πράγμα.
Άνθρωπέ μου,το ότι δεν είχα την ευκαιρία σημαίνει ότι απαγορεύεται να έχω άποψη ή ότι η άποψή μου είναι για τα σκουπίδια; Ίσα ίσα που αν είχα κάνει και εγώ το ίδιο, τότε θα ήταν υποκριτικό να βγαίνω και να λέω ό,τι λέω. Δεν μεγάλωσα σε φτωχή οικογένεια,θα μπορούσα να έχω παραπάνω ανέσεις απο όσες είχα,απλά μετά απο μια ηλικία κατάλαβα πως πρέπει να σέβομαι τον κόπο του άλλου,και να είμαι εγκρατής. Για να πιστεύει κάποιος σε κάτι τέτοιο,πρέπει να έχει αρνηθεί αποκλειστικά και μόνο Porsche,Ferrari και διαμέρισμα στο Λονδίνο,για να μη λέει λόγια του αέρα; Τότε ο μισός κόσμος λόγια του αέρα λέει.
Όσοι σκίζονται για να σπουδάσουν,καλά κάνουν και δεν το θεωρώ αυτονόητο. Εκεί όμως,αν τις σπουδές μου τις πληρώσουν οι γονείς μου,το δέχομαι.Και ξέρεις γιατί; Γιατί οι σπουδές μου γίνονται με σκοπό να έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω ο ίδιος πρώτα την επιβίωσή μου,και μετά ένα καλό βιοτικό επίπεδο. Μου παρέχουν τα εφόδια ώστε να χρηματοδοτήσω εγώ το γούστο μου,όταν μου δίνουν δώρο την Porsche,τα γούστα μου είναι πληρωμένα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά,πάω πάσο.
Αλλά φταίει η ζήλια βλέπεις,το όνειρο κάθε ανθρώπου είναι η Porsche,η Μύκονος και το Armani. Aυτά μας φάγανε στην Ελλάδα,αυτά έχουν πάει κατα διαόλου τις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες.Και το χειρότερο,είναι πως κανείς δεν θέλει να ακούσει την αντίθετη άποψη,αλλά κοτσάρει στον άλλο την ταμπέλα του πικραμένου και αποτυχημένου , και καθάρισε γρήγορα χωρίς να ιδρώσει και πολύ.
Over & out