-
Λογικο να αυξηθουν τα τελευταια χρονια οι αυτοκτονιες στη χωρα μας. Ναι μεν ο τροπος διακυβερνησης της μπορςι να μην ειναι η κατεξοχην αιτια αλλα.
Οταν γινονται περικοπες σε μισθους συνταξεις και δεν κινειται γενικα το χρημα αρχιζει η γκρινια. Γκρινια που ξεκινα πρωτα απο το σπιτι. Ερχονται οι φοροι και οι λογαριασμοι. Αρχιζει πρωτα η γυναικα.Μετα το -τα παιδια. Πιεση για πληρωμες.Πιεση για τα εξοδα διαβιωσης της οικογενειας. Πιεση απο προβληματα υγειας που ηδη υπαρχουν αλλα εχουν προτεραιοτητα στο σπιτι και η ψυχολογια δεν υπαρχει για να αντιμετωπιστουν. Τελειωνει η κατανοηση απο εργοδοτες συζυγους και αρχιζουν οι παραλλογες απαιτησεις λογο εμφανισης αλλων συναισθηματων οπως απογνωσης εκδικησης κακιας αχαριστιας που δεν υπηρχαν πριν αφου τα χρηματα δεν ηταν σε θεση να αλλαξουν το τροπο σκεψης τους και δεν υπηρχε ψυχολογικη πιεση.
Ειτε στον αντρα ειτε στη γυναικα στις ελληνικες οικογενειες σημερα ασκηται ψυχολογικη βια . Εμμεσα αλλα ασκηται. Ας μην λεμε λοιπον οτι δεν επηρεαζει η κριση στη χωρα τις αυτοκτονιες. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ενώ, αντίστοιχα, έχουν κάμποσους λόγους να φτάσουν στα 'εγκλήματα πάθους', σε αντίθεση με τους υπερβόρειους - ο mjacob δεν τα πιάνει αυτά, αλλά τι να κάνουμε τώρα;
είχα μια κάποια ελπίδα ότι η ερώτηση που μου έκανες είχε κάποια αμυδρή συνάφεια με τη συνάρτηση κοινωνικού κράτους/πρόνοιας/ευημερίας και αυτοκτονιών ή εγκλημάτων πάθους που έγραψες.
Αλλά τελικά ήταν ΤΟΣΟ άσχετη. Λες και αμφισβήτησε κανείς ότι παίζουν ρόλο ένα εκατομμύριο πράγματα ακόμα στις διαφοροποιήσεις μεταξύ λαών, κρατών κλπ. Μάλλον το αντίθετο δλδ έγραψα (που πάω να τα κάνω σούπα θεωρίες κλπ γλαφυρά) ότι ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτές οι διαφορές, το να συγκρίνεις νούμερα στο αποτέλεσμα και να λες 'άρα ο χ παράγοντας αποτροπής ΔΕΝ παίζει ρόλο είναι λάθος'.
Τέσπα, φανταστικοί φίλοι, διαζύγιο με τη λογική κλπ.
Ευτυχώς που είναι ο mjacob που δεν τα πιάνειΧαίρομαι που αποφάσισες να γράψεις ότι υπάρχουν σοβαρές διαφοροποιήσεις μεταξύ των λαών, οι οποίες οδηγούν τα μέλη τους σε διαφορετική συμπεριφορά. Το κρατάω για μελλοντική χρήση, όταν αρχίσει το γνωστό ποίημα.
-
Κάντε το τεστ για να δείτε αν είστε αρκετά ψυχοπαθής
Αν έχετε την τάση να φιμώνετε τον ψυχοπαθή μέσα σας, ίσως είναι καιρός να χαλαρώσετε: Πολλά από τα χαρακτηριστικά της ψυχοπάθειας -μιας διαταραχής της προσωπικότητας που χαρακτηρίζεται από αντικοινωνική συμπεριφορά, έλλειψη τύψεων και τονωμένη αυτοπεποίθηση- θα έκαναν τη ζωή μας καλύτερη, λέει ένας καθηγητής ψυχολογίας.
Ο Κέβιν Ντάτον του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης συνεργάστηκε με τον επιτυχημένο συγγραφέα Άντι ΜακΝαμπ στο βιβλίο The Good Psychopath's Guide το Success («Οδηγός Επιτυχίας για τον Καλό Ψυχοπαθή»), το οποίο εξηγεί πώς μπορεί να ξεπεράσει κανείς τις αναστολές του εμπνεόμενος από την ψυχοπάθεια.
Εσείς; Είστε αρκετά ψυχοπαθής; Για την προώθηση του βιβλίου τους οι συγγραφείς προσφέρουν ένα τεστ ψυχοπάθειας στο http://www.thegoodpsychopath.com/
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231316856 -
Το έκανα τις προάλλες. 45%. Για αυτό μη μου κολλάτε και πολύ!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το έκανα τις προάλλες. 45%. Για αυτό μη μου κολλάτε και πολύ!58% στασου προσοχη οταν σου μιλαω
Though your conscience is in the right place you also have a pragmatic streak and generally aren't afraid to do your own dirty work! You're no shrinking violet - but no daredevil either. You generally have little trouble seeing things from another person's perspective but, at the same time, are no pushover.* 'Everything in moderation – including moderation' might sum up your approach to life.***
πλακα πλακα αυτο το λεω συχνα
-
Αν κρινω απο σενα, ετσι φαινεται.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Χαίρομαι που είσαι ΕΙΔΙΚΟΣ σε ΑΛΛΟ ΕΝΑ θέμα.
Ο ΓΚ θα πρέπει να ανησυχεί.
Την παλεύεις ρε μια στάλα; Σου κάνουν ερωτήσεις και απαντάς με χεράκια και θες και τα ρέστα;
Όποιος έχει συνταγή αντικαταθλιπτικών από ψυχίατρο, πάσχει από κλινική κατάθλιψη.
-
30%
Σίγουρα έκλεψα, τι σκατά ψυχοπαθάρα θα ήμουν αν δεν το έκανα; -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Την παλεύεις ρε μια στάλα; Σου κάνουν ερωτήσεις και απαντάς με χεράκια και θες και τα ρέστα;
Όποιος έχει συνταγή αντικαταθλιπτικών από ψυχίατρο, πάσχει από κλινική κατάθλιψη.
Το ερωτηματικό δεν το είδες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
30%
Σίγουρα έκλεψα, τι σκατά ψυχοπαθάρα θα ήμουν αν δεν το έκανα;ΛΟΛ
ειναι παγιδα, λεει οτι αν βγαλεις χαμηλο σκορ μπορει να εισαι ψυχοπαθης, αλλα χωρις τα εφοδια του ψυχοπαθη που ειναι χρησιμα στη ζωη -
Το ερωτηματικό δεν το είδες;
Η μάνα του κολλητού μου πήρε ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά για ένα μήνα όταν πέθανε η αδελφή της, είχε κλινική κατάθλιψη;
30%
Σίγουρα έκλεψα, τι σκατά ψυχοπαθάρα θα ήμουν αν δεν το έκανα;ΛΟΛ
ειναι παγιδα, λεει οτι αν βγαλεις χαμηλο σκορ μπορει να εισαι ψυχοπαθης, αλλα χωρις τα εφοδια του ψυχοπαθη που ειναι χρησιμα στη ζωη82% έβγαλα. Παπαρίτσα είναι.
-
Σε ολα ναι έβαλες;λολ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε ολα ναι έβαλες;λολΌχι ρε, τα κακόμοιρα τα ζωάκια.
-
Εγω εβγαλα την πρωτη φορά 42% και μετά με όλο ναι 84% αν θυμαμαι καλα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω εβγαλα την πρωτη φορά 42% και μετά με όλο ναι 84% αν θυμαμαι καλα.Άρα εγώ μόνο είμαι αυθεντικός.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω εβγαλα την πρωτη φορά 42% και μετά με όλο ναι 84% αν θυμαμαι καλα.Το 'ολα ναι' δεν ειναι επιτυχια. Δε νοειται να εισαι σωστος ψυχακιας και οταν σε ρωτησουν αν σε ενοχλει να βαανιζονται ζωακια να λες 'ναι με ενοχλει'
-
σε εσένα δεν σταμάτησε στο πρώτο 'ναι';
'Είσαι ο trident;'
'Ναι' -
Εγώ νομίζω πως τον τρόλαρε το τεστ...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σαλτατε ρε και πηδηξτε απο κανα μπαλκονι που θα τον πειτε και ψυχασθενη.
-
εντάξει μην κάνεις έτσι.
Υπάρχουν κι άλλα.
Ας πούμε στο 'είσαι ο cabala' κρασάρει και μόνο να κάνεις hover πάνω από το 'ναι'.Στο είσαι ο manosk, απαντάς 'ναι', συνεχίζεις κανονικά τις ερωτήσεις και στο τέλος σου πετάει αποτελέσματα από άλλο τεστ.
-
Πάλι ο Drifter θα τ ακούσει.
Αυτοκτονία: Η κατάληξη ενός ψυχικά ασθενούς.