-
Αν είσαι ο Λάππας, σου δίνει συγχαρητήρια πριν κάνει οποιαδήποτε ερώτηση.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό!
Μόλις τελειώσεις με το quiz, πες μας κιόλας αν δέχεσαι αυτά που γράφει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, γιατί δεν απάντησες προηγουμένως.
και θυμίζω:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ούτε ο Λάππας είναι ψυχίατρος, αλλά είδες τι ωραία που τα λέει;
Ο Λάππας επειδή δεν είναι ψυχίατρος απλά αντιγράφει αυτά που λέει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, η οποία τονίζει την ανάγκη να μην υπάρχει κάλυψη τέτοιων περιπτώσεων με τρόπο που να προκαλεί λύπηση (και μιμητισμό). Εσύ που ξέρεις κάτι παραπάνω από αυτούς τους κομπογιαννίτες όμως, φαντάζομαι ότι θα μας πεις την γνώμη σου μια και ένιωσες την ανάγκη να συνεισφέρεις στο νήμα.
-
Με λενε Αρτεμη!!!!!! ...........
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Με λενε Αρτεμη!!!!!! ...........Μάτσα;
-
Oxι! Μουτσας!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σε εσένα δεν σταμάτησε στο πρώτο 'ναι';'Είσαι ο trident;'
'Ναι'Εγώ νομίζω πως τον τρόλαρε το τεστ...
Σαλτατε ρε και πηδηξτε απο κανα μπαλκονι που θα τον πειτε και ψυχασθενη.
Πολυ χαρα μαζεμενη βλεπω
-
Κοιταχτε κατι χαζοφατσες που θελουν και τριφυλλο.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
σε εσένα δεν σταμάτησε στο πρώτο 'ναι';
'Είσαι ο trident;'
'Ναι'Εγώ νομίζω πως τον τρόλαρε το τεστ...
Σαλτατε ρε και πηδηξτε απο κανα μπαλκονι που θα τον πειτε και ψυχασθενη.
Πολυ χαρα μαζεμενη βλεπω
Τι λέει άραγε το τεστ γι' αυτό;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Xάλια το gifακι σου ,εκνευριστικό έτσι όπως κάνει το loop .
-
Να γυρνάει λέμε!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Xάλια το gifακι σου ,εκνευριστικό έτσι όπως κάνει το loop .Απεναντίας, εγώ το βρίσκω πολύ ψαγμένο!
Δεν είναι τυχαίο ότι ο μπαφοκράτης είναι φτυστός ο Τσίπρας στα χρόνια του 15μελούς (δεν κάνω πλάκα!). Αποδεικνύεται επιπλέον ότι είναι δηθεναριστερός αφού το αγαθό της κοινοκτημοσύνης είναι μόνο στα χαρτιά, κάνει να μοιράσει το στριφτό στη παρέα και τελευταία στιγμή το παίρνει πίσω!
Επί του θέματος τώρα, εντάξει το καταλάβαμε ΟΡ.. Οι αυτοκτονίες δεν έχουν καμία σχέση με περιβαλλοντικούς παράγοντες, είναι αποτέλεσμα της προδιάθεσης προϋπάρχουσασ ψυχικής νόσου και μόνο. Είναι act of gof σα να λέμε Οπότε η αύξηση που παρατηρήται στην Ελλάδα δεν είναι παρά random fluke και οποιαδήποτε προσπάθεια ερμηνείας αυτής με βάση τις αλλαγές στις υποδομές υποστήριξης ψυχικής υγείας και του γενικότερου κλίματος που επικρατεί στην κοινωνία δεν είναι παρά κατάπτυστη προσπάθεια καπηλείας από την ξεδιάντροπη πολιτική παράταξη που χρειάζεται τα μνημόνια για να επιβιώσει.
Εύγε νέε μου. -
30% από ΔΥ σε τεστ (αξιολόγησης) και με κλέψιμο;;;;
Τα ξέρει αυτά ο Χρυσός;
:τουίστεντ:
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
30% από ΔΥ σε τεστ (αξιολόγησης) και με κλέψιμο;;;;Τα ξέρει αυτά ο Χρυσός;
:τουίστεντ:
Δεν μου λέτε κύριε, μπήκατε εδώ να τρολάρετε;
Το θέμα είναι σοβαρό και δεν θέλουμε απόψεις σαν τις δικές σας!
Εκτός αν συμφωνείτε με τα παρακάτω:αυτά που λέει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, η οποία τονίζει την ανάγκη να μην υπάρχει κάλυψη τέτοιων περιπτώσεων με τρόπο που να προκαλεί λύπηση (και μιμητισμό). Εσύ που ξέρεις κάτι παραπάνω από αυτούς τους κομπογιαννίτες όμως, φαντάζομαι ότι θα μας πεις την γνώμη σου μια και ένιωσες την ανάγκη να συνεισφέρεις στο νήμα.
Εάν συμφωνείτε, τότε αλλάζει το πράγμα...
-
Ο ΧΛ πρεπει πρωτα να προσπαθησει να ξεχωρισει στο κεφαλι του το θεμα καλυψης απ τα μιντια μιας αυτοκτονιας, την επιρροη της κρισης, το μεριδιο της ευθυνης του Συρριζα, να αντιληφθει τι χαος επερχεται στον τομεα της ψυχικης υγειας τον επομενο χρονο, να γραψει το σκεφτομαι και γραφω του και να του το διορθωσουμε.
Εως τοτε, μπορει να κοπιαρει λυγκες του ΠΟΥτσου και να χαιρεται κι εμεις να αισθανομαστε ησυχοι που ο μανοςκ ειναι μονο 30% ψυχακι. -
Το θέμα είναι όντως σοβαρό και ειλικρινά θλίβομαι που έχει εξελιχτεί σε τρόλινγκ. Είναι και αυτός φυσικά ένας τρόπος να ξεφορτωθούμε ενοχλητικές αλήθειες.
Τελικά θα μας κάνει την τιμή ο High Fidelity να μας εξηγήσει αν διαφωνεί με αυτά που γράφει η Π.Ο.Υ;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν μου λέτε κύριε, μπήκατε εδώ να τρολάρετε;
Το θέμα είναι σοβαρό και δεν θέλουμε απόψεις σαν τις δικές σας!ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ
Το μόνο σοβαρό στο τοπικό αυτό, επιμένω, είναι οφτοπικό και πρέπει να μεταφερθεί στο Ελλάδα, ανεργία, βρούτσης, κλπ Γνώμη μου πάντα.
-
Λαππα, τα παραμυθια στα πιτσιρικια. Κανε μας τωρα την τιμη να μας πεις αν εχεις υποψιν σου τι επικειται με το roadmap του Αδωνις για την ψυχικη υγεια. Ή μηπως θες ΝΟΥΜΕΡΑ, γιατι ο mjacob σου δωσε αρκετουτσικα, αλλα τα εκανες μοκο.
Το θλιβερο της υποθεσης ειναι οτι δεν εχεις καμια επαφη κε την πραγματικοτητα ακομα και για ενα τοσο σοβαρο θεμα, ως συνηθως.
Οταν λοιπον καταλαβεις οτι η δημοσιογραφικη καλυψη ενος γεγονοτος ειναι ενα οντως σοβαρο θεμα, αλλα η πληρης διαλυση του συστηματος υγειας και του κοινωνικου ιατου ειναι ενα αλλο λιιιγο σοβαροτερο τοτε ισως εχει νοημα μια κουβεντα. -
Οι κομμουνισταί ουδέποτε σεβάσθηκαν την ψυχική νόσο, γιατί νομίζουν ότι δεν τους αφορά (πάσχουν οι ίδιοι από μανία, οπότε απεχθάνονται την κατάθλιψη, αν και πρόκειται για δύο διαφορετικές όψεις της ίδιας νόσου).
Η ασέβεια προς τους αυτόχειρες, διά της εκμετάλλευσης εάν όχι αλλιώς, ταιριάζει απόλυτα με την εκμετάλλευση και χειραγώγηση της ψυχιατρικής από τα εγκληματικά κομμουνιστικά καθεστώτα (όπου μεγάλη μερίδα διαφωνούντων φυλακίζονταν σε δήθεν 'ψυχιατρεία' )
Οι κομμουνισταί αποτελούν άριστη αιτία και αφορμή και για να σκοτώσει κανείς, και για να αυτοκτονήσει. -
Πάμε πάλι:
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
αυτά που λέει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, η οποία τονίζει την ανάγκη να μην υπάρχει κάλυψη τέτοιων περιπτώσεων με τρόπο που να προκαλεί λύπηση (και μιμητισμό)[/b]. Εσύ που ξέρεις κάτι παραπάνω από αυτούς τους κομπογιαννίτες όμως, φαντάζομαι ότι θα μας πεις την γνώμη σου μια και ένιωσες την ανάγκη να συνεισφέρεις στο νήμα.Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας λέει ότι οι αυτοκτονίες δεν πρέπει να καλύπτονται με τρόπο που να προκαλεί οίκτο και μιμητισμό. Δεν το λέει ο Λάππας, ούτε το είδε γραμμένο στο blog της γιαγιάς του. Ούτε ξύπνησε μια μέρα έχοντας δει όραμα. Η αυτοκτονία είναι φαινόμενο στο οποίο λειτουργεί ο μιμητισμός και η ανεύθυνη κάλυψη και διαφήμιση του μπορεί να στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Και όποιος έχει χάσει δικό του άνθρωπο έτσι, πιστέψτε με, δεν το βρίσκει καθόλου αστείο.
Πάνω σε αυτό έχετε να σχολιάσετε κάτι, ή για πολλοστή φορά θα το ρίψετε στην τρελή για να ξεχαστεί η ουσία;
-
Μπορείς να δώσεις κάποια παραδείγματα αυτοκτονιών που καλύφθηκαν απο τα ΜΜΕ με τροπο που προκαλεί λύπηση και μιμητισμό?
Αυτοκτονία: Η κατάληξη ενός ψυχικά ασθενούς.