-
Αν δεν αναζητάς ακρότητες, το SX4 με κάνα διχίλιαρο πραγματάκια απ' το βιτάρα που έχει τεράστια γκάμα, μπορεί να σε πάει πολύ μακριά. Με καλό αποθηκευτικό χώρο για εκδρομή, κάμπινγκ, παραλία, ψάρεμα, ψήσιμο και καφέ. Αντικειμενικά πιστεύω είναι καλύτερο και σε cruising και σε offroad από ντάστερ 4χ4 1.3 βενζίνη. Αν έχεις έδρα ήδη επαρχία και δεν χρειάζεται να οδηγήσεις 2-3 ώρες για να φτάσεις στο playground σου, εκεί αλλάζει το πράμα.
-
Τι διχιλιαρο?
250 eibach, 300 kyb, 100 ζάντες, 350 λαστιχα -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τι διχιλιαρο?
250 eibach, 300 kyb, 100 ζάντες, 350 λαστιχαΡεζερβα, γρυλο, σχαρα οροφης, λεντομπαρες, εργατη.
-
Μπράβο Ηλία! Αυτά ακριβώς είχα στο μυαλό μου!
-
@ilias-a said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τι διχιλιαρο?
250 eibach, 300 kyb, 100 ζάντες, 350 λαστιχαΡεζερβα, γρυλο, σχαρα οροφης, λεντομπαρες, εργατη.
Ρεζέρβα οταν αγοραζεις συνήθως ειναι δώρο το κιτ που εχει τα παντα και γρύλο, σχάρα οροφής γιατί?
Εργάτη? Σε αυτοφερομενο?
Που θα τον στηρίξεις και που θα τον χωρέσει? Εχει το ιντερκουλερ εκει μπροσταΕιπαμε, δεν ειναι gv
Αν ειναι να χώσει καποιος λεφτά, ιμάντες σοβαρούς, κρικοπαλαγκο χειροκινητο, ναυτικά κλειδια και σιδερένιες γέφυρες. Αλλα εξτριμ
-
Τι διχιλιαρο?
Ρεζέρβα οταν αγοραζεις συνήθως ειναι δώρο το κιτ που εχει τα παντα και γρύλο, σχάρα οροφής γιατί?
Εργάτη? Σε αυτοφερομενο?
Που θα τον στηρίξεις και που θα τον χωρέσει? Εχει το ιντερκουλερ εκει μπροσταΓια τον εργατη σωστος, η σχαρα παντα ειναι χρησιμη να σου πω την αληθεια αν ποτε εκανα τετοιες διαδρομες θα ενιωθα ασφαλεια με 2 ρεζερβες.
-
Αυτοί πηγαίνουν πολλοί μαζί, οπότε έχουν πολλές ρεζέρβες.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι @gatoz ;
Στις πόσες ρεζέρβες μείον επιστρέφετε; ή είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια; -
@a-d-p said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Στις πόσες ρεζέρβες μείον επιστρέφετε; ή είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια;Εχουνε την τεχνικη και την εμπειρια, συν καμια 10αρια ατομα γυρω γυρω να τους κατευθυνουν στα δυσκολα σημεια.
-
Τι διχιλιαρο?
Εργάτη? Σε αυτοφερομενο?
Που θα τον στηρίξεις και που θα τον χωρέσει? Εχει το ιντερκουλερ εκει μπροσταΓια τον εργατη σωστος, η σχαρα παντα ειναι χρησιμη να σου πω την αληθεια αν ποτε εκανα τετοιες διαδρομες θα ενιωθα ασφαλεια με 2 ρεζερβες.
Βασικα με malatesta και γενικα αναγόμωση με τεράστιο τακουνι και πλαϊνά δύσκολο το να πάθεις λαστιχο
Βέβαια πριν 10 μηνες επαθα μεν, αλλά με σετ επισκευής και κομπρεσορακι τη γλύτωσα. Το ένα από τα δύο ήταν ξεζανταρισμα βέβαια από χαμηλές πιέσεις και ζόρια.
Nv με malatesta δεν έχω δει με λαστιχο, προφανως λόγω μικρού βαρους -
@a-d-p said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Στις πόσες ρεζέρβες μείον επιστρέφετε; ή είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια;Σχεδον ποτες
SUZUKI SX4 SCROSS