-
Πηγα σε 2 λαστιχαδες ο ενας που καθημερινά γίνεται ο χαμος εκει μου ειπε αυτο ακριβως αλλα στο τελος που τον ξαναρωτησα μου ειπε το πιο πιθανο δεν θα εχω θεμα.Δεν εχω καταλήξει ακομα αν θα βαλω 55 προφίλ και αν για 1η φορα σε αμαξι μου θα βαλω τα Michelin με φαβορι τα primacy 4 ή θα συνεχίσω με Goodyear EfficientGrip Performance.Θα το σκεφτω απλα δεν ξερω αν αξιζει η αλλαγη προφιλ...
-
Αχαχαχα... άκου τι λένε οι άνθρωποι... Μήπως σου πρότεινε να βάλεις τίποτα φθηνά κινέζικα για να μην αλλάξεις διάσταση και σκοτωθείς;;;
-
Οχι ισα ισα που μου ειπε οτι και οι 2 μαρκες ειναι κορυφη....
-
Ο λόγος που το είπε ο λαστιχάς είναι απλός. Τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν πάρα πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα πέρα από το abs, όπως το traction/antispin το grip control πχ, και άλλα. Αυτός δεν μπορεί να ξέρει αν κάποια μαρκα/μοντέλο έχει κάποια ευαισθησία η ιδιαιτερότητα. Πιθανότατα να είχε κάποιο ζήτημα στο παρελθόν και για να είναι καλυμμένος ζητά από τους πελάτες εγγράφως ότι δεν έχει καμιά ευθύνη. Δεν το βρίσκω παράλογο, άσχετα αν η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι μηδαμινή.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Ο λόγος που το είπε ο λαστιχάς είναι απλός. Τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν πάρα πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα πέρα από το abs, όπως το traction/antispin το grip control πχ, και άλλα. Αυτός δεν μπορεί να ξέρει αν κάποια μαρκα/μοντέλο έχει κάποια ευαισθησία η ιδιαιτερότητα. Πιθανότατα να είχε κάποιο ζήτημα στο παρελθόν και για να είναι καλυμμένος ζητά από τους πελάτες εγγράφως ότι δεν έχει καμιά ευθύνη. Δεν το βρίσκω παράλογο, άσχετα αν η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι μηδαμινή.Εννοείται οτι θέλει να ειναι καλυμμμενος και καλα κανει μακαρι να ηταν και αλλοι ετσι...
-
Έχω αλλάξει από 50 σε 55 εδώ και 20+ χιλιάδες χλμ. Κανένα θέμα με abs προχθές μου χρειάστηκε άμεσο φρενάρισμα και ακινητοποίηση ,άργησα να δω το κόκκινο, και τα abs λειτούργησαν άψογα χωρίς το παραμικρό γλυστριμα.
Από την αλλαγή μόνο θετικά έχω δει.
Το αμάξι ψήλωσε κάνα 2 πόντους και το ξερο κοπάνημα πίσω μειώθηκε αισθητά.
Μήπως η διάσταση που θες δεν ....βολεύει τον λάστιχα;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν καποιον δεν θα βολευε θα ηταν εμενα λογο τιμης.Απλα ηθελε να με προειδοποίηση για τυχον θεμα...
-
Σχετικά με το ανέβασμα στιγμιαία των στροφών στο ρελαντί το επιβεβαιώνω και εγώ το παρατήρησα και συμβαίνει το πρωί με κρύο κινητήρα και τώρα που έχουν ανέβει οι θερμοκρασίες σε προφυλαγμένο σκιερό χώρο. Αντίθετα το απόγευμα από την δουλειά που το αμάξι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία λόγω έκθεσης δεν παρατηρείται το θέμα.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για όποιον ενδιαφέρεται για metal-looking πλαίσια των επάνω αεραγωγών του ταμπλώ, να προσφέρω την εμπειρία μου...
Όποιος πάρει, να μην προσπαθήσει να τα τοποθετήσει με τα 3Μ αυτοκόλητα με τα οποία έρχονται. Δεν κάθονται ωραία, αλλά πολύ ψηλά και άχαρα. Μετά προσπάθησα με δική μου ταινία διπλής όψης, λεπτή, αλλά εκεί ξεκολλούσαν.
Η μόνη καθαρή και όμορφη, ως προς το αποτέλεσμα, λύση είναι.....κόλλα στιγμής. Και κάθονται μόνιμα, και στο χαμηλότερο σημείο. Απλά θέλει προσοχή και την κατάλληλη (λίγη) ποσότητα και voila.
-
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Νέα δημοσίευσηαπό alnotas » 31 Μάιος 2018 05:42
Για όποιον ενδιαφέρεται για metal-looking πλαίσια των επάνω αεραγωγών του ταμπλώ, να προσφέρω την εμπειρία μου...Πέρασα κι εγώ από το 'Jumbo' τις προάλλες και η λύση της κόλλας δεν με ενθουσιάζει για να πω την αλήθεια.
Θα σας πω και για τα υπόλοιπα, εάν και εφόσον φυσικά τοποθετηθούν..
-
To armrest storage box, το έχω, το χρησιμοποιώ, αλλά είναι απογοήτευση. Έχει πολύ τζόγο και πέφτει μέσα. Το παραμόρφωσα λίγο με ένα πιστόλι θερμού αέρα αλλά και πάλι...σκ@τ@
-
alnotas,ωραία τα 'ασημένια' ένθετα στους πάνω αεραγωγούς (σπάνε τη μαυρίλα,τα είχα σκεφτεί κι εγώ),απλά κάπου έκανα πίσω φοβούμενος μην κάνουν τίποτα αντανακλάσεις στο παρμπρίζ με ήλιο ή φώτα του δρόμου.Από που τα παρήγγειλες και με τι κόστος;
Εγ'ω σκέφτομαι κι αυτό το πρακτικό διχτάκι στην κονσόλα,στα πόδια του συνοδηγού:
http://www.glynhopkinpartsonline.co.uk/ ... -61M34-002 -
9€ από eBay
https://www.ebay.com/itm/2-Matt-Upper-F ... c5&vxp=mtr -
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Νέα δημοσίευσηαπό alnotas » 31 Μάιος 2018 09:01
To armrest storage box, το έχω, το χρησιμοποιώ, αλλά είναι απογοήτευση. Έχει πολύ τζόγο και πέφτει μέσα. Το παραμόρφωσα λίγο με ένα πιστόλι θερμού αέρα αλλά και πάλι...σκ@τ@Δεν μας τα 'πες αυτά προηγουμένως
Ο τζόγος πάντως νομίζω ότι θα λυθεί (τσοχάκια καρέκλας σε ένα ή δύο εξωτερικό τοίχωμα ή επέκταση των γύσων με μονωτική ταινία - θα δούμε). Αυτό που φοβάμαι είναι το γκλοιν-γκλοιν από τα αντικείμενα που θα κάθονται πάνω σε αυτό που μπορεί να απαιτεί ντύσιμο με τσόχα όλης της πάνω επιφάνειας του κουτιού.
Εγ'ω σκέφτομαι κι αυτό το πρακτικό διχτάκι στην κονσόλα,στα πόδια του συνοδηγού:
Αν θυμάμαι καλά, σε Ελληνική αντιπροσωπεία θα σου βγει 1-2 ευρώ φθηνότερο.
Εγώ από την άλλη περιμένω να βγάλουν στα 'αξεσουάρ του μήνα' τα αλουμινένια πεντάλια.
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Δεν μας τα 'πες αυτά προηγουμένως
Βρήκες άνθρωπο να 'κρύβει'... Και να θέλω, δεν κρατιέμαι
Ο τζόγος πάντως νομίζω ότι θα λυθεί (τσοχάκια καρέκλας σε ένα ή δύο εξωτερικό τοίχωμα ή επέκταση των γύσων με μονωτική ταινία - θα δούμε). Αυτό που φοβάμαι είναι το γκλοιν-γκλοιν από τα αντικείμενα που θα κάθονται πάνω σε αυτό που μπορεί να απαιτεί ντύσιμο με τσόχα όλης της πάνω επιφάνειας του κουτιού.
Όχι, πίστεψέ με. Πέραν της παραμόρφωσης, έβαλα ΚΑΙ 'θηλυκό' velcro γύρω γύρω.... Και πάλι
Δεν τα μετρήσανε καλά οι Κινέζοι -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
To armrest storage box, το έχω, το χρησιμοποιώ, αλλά είναι απογοήτευση. Έχει πολύ τζόγο και πέφτει μέσα. Το παραμόρφωσα λίγο με ένα πιστόλι θερμού αέρα αλλά και πάλι...σκ@τ@Εγώ το πέταξα.
Στην αρχή έκανα πατέντες... κάρφωσα κρίκο για να το βγάζω όταν σφηνώνει, το στράβωσα κλπ
Αλλά μπαα με το που πιάνει ζέστες λες και το 'ρουφάει' μέσα και δεν βγάινει με τίποτε!!! -
Ο ένας λοιπόν το έχει μικρό και άλλος μεγάλο το..κουτί
-
Άρα το θέμα με το παίξιμο στο ρελαντί, το έχουν τα vitara, παλιά και νέα s-cross (μόνο τα diesel).
Μου δίνει ελπίδες πως το έχει και ένα παλικάρι εδώ μέσα(αδερφέ ξέχασα το όνομα!!) με 18-20,000 χλμ.Άρα (δεύτερο Άρα) αποκλείουμε τα πάντα, μπεκ, egr κλπ και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε 2 καταστάσεις:
-
Η **ecu **διαβάζει κάποια παράμετρο και δεν ανταποκρίνεται σωστά στο ρελαντί. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μετά από κάποια χιλιόμετρα μέσα στην πόλη ή εκτός, εξαφανίζεται το τρέμουλο των στροφών.Αν ισχύει αυτό, δε μασάμε το αφήνουμε όπως είναι.
-
Φίλτρο καυσίμου diesel. Από την αρχή αυτό το φίλτρο της UFI filters, δε μου μπήκε στο μάτι σωστά. Πολύ σφιχτές καταστάσεις, πιστεύω μετά από κάμποσα χλμ και με τα Ελληνικά εξαιρετικά πετρέλαια, το φίλτρο 'παραφινιάζει'. Δηλαδή κλείνει πόρους και δεν αφήνει σωστή ροή πετρελαίου στην αντλία υψηλής.
Ο japanese, φυσικά, επειδή είναι τρελαμένος έπαιξε σήμερα μπάλα champions league. Πήγε και αγόρασε αυτό:
https://catalog.mann-filter.com/EU/eng/catalog/MANN-FILTER Katalog Europa/Fuel Filter/PU 723 xγια να το δοκιμάσει, μιας και έφτασε το υπάρχον έφτασε τα 30,000χλμ και θέλει αλλαγή.
Μόλις το αλλάξω και πειραματιστώ, θα γράψω στο φορουμ.Ηρακλής ο τεστάκιας
-
-
αυτο το mann εχει 18 ευρω της μαμας εχει 8 οποτε μαλλον καλυτερη μπαλα θα παίζει.
-
8 και χρεωνουν 40 με 45€ την αλλαγη.Προχθες βρηκα τυχαια ενα παλικαρι που δουλευει σε μια απο 3 αντιπροσωπείες της πολης μας και μου λεει αν δεν κατεβασουν τις τιμές στα service μας βλεπω στην ανεργία....
Τελικα θα 'ρισκαρω' και θα παω σε διασταση 205/55/17.Απο ελαστικα τα Goodyear eff.grip perf. τα βρηκα 470€ και michelin primacy 4 520€....
SUZUKI SX4 SCROSS